SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sc4-nél elõbb-utóbb eljutottunk (kissé túlzó a többesszám, mert én csak próbálkoztam...:-) egy olyan "pontig", amikor már az igazi kihívást a realisztikus városok megalkotása jelentette. Anno fel is került ide nem kevés szemre is tetszetõs város/régió. A magam részérõl a kötelezõ grafikai/fizikai fejlõdésen túl ez irányban szeretnék látni fejlõdést tapasztalni az Sc5-ben.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tiszta ügy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
kár h mindig õ írja azokkal a témákkal kapcsolatban a cikkeket amik engem is érdekelnek
ON: nincs komolyabb bajom az ilyen felhõ alapú városmenedzseléssel, viszont innentõl az foglalkoztat h vajon ide is havidíjat terveznek-e mint eszmei elõdjének a cities xl-nek, illetve mennyire lesz kiherélve hogy aztán késõbb ehhez is ilyen-olyan pakkokat vegyünk (régi kiegészítõs rendszert mennyivel jobban kedveltem, ez a dlc sajnos rossz irányba mozdult el nagyon)
Az eddigi cikkek alapján ez így nem mond ellen szerintem semminek, amit állítottak.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Viszont ez a bejegyzés ott érdekes, hogy ezek szerint úgy oldják meg a számítási kapacitás problémáját - legalábbis részben - hogy a szerveren IS fut a szimuláció.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
PL az ilyen dolgokat a többi játékos engedélyével építhetsz... vagy valami.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valami vicces játékos elõbbutóbb úgyis csinál majd egy olyan várost ami rongyászennyez mindent. Aztán szopsz te is.
Þór vígi þessi rúnar
A Jostiq cikkek között egyébként a "The life of a Sim" címû ír az agentrendszerrõl - ez az, ami még mindig a hihetetlenség határát súrolja nálam, de bizakodó vagyok 😊
*: amit esetleg újságírók csinálnak, akik hallottak a szakma alapjairól - pl. forrásmegjelölés, fogalmazás, helyesírás, nyelvhelyesség... és nem az olvasottság/kattintás/kommentszám az elsõdleges cél egy cikk írásakor.
Az eredeti cikkeket elolvasva - van több is - kicsit ellentmondásos a dolog, egy rövid hírben (amit lefordított) azt írják, hogy az Origint fogja kötelezõen használni, és online kell lenni, egy másik, ugyanúgy ma megjelent cikkben pedig végig feltételes módban beszél a multiról és a régiós építkezésrõl. Én úgy tudom ez alapján elképzelni, hogy a régió megalapítása alapvetõ, utána viszont a játékos dönti el, hogy õ lakja be (ahogy az SC4-ben), vagy meghívogatja bele az ismerõseit, és közösen építenek ki egy városhálózatot. Ez tulajdonképpen nem mond ellen egyik állításnak sem, és használható környezetet teremt. A multi amúgy is aszinkron, tehát akár egy játékos is építheti az összes résztvevõ várost.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu