11758
  • Newfronter
    Az enyém: Front3r
    Köszönöm!
  • szabo15
    Kösszi hogy nekem is oda irtad
  • Joschka
    Danke!
  • Carlos
    Szia itt is!
    Rég láttalak!
  • LeWyTy
    Én meg nem tudom regelni magam. más nevet meg ne vagyok hajlandó használni.
    (lehet már egyszer regeltem magam originre a BF3 demó miatt de azzal a névvel sem emailjaimmel se jelszavaimmal nem tudok belépni.mért lehet?)

És egyébként az ide szánt pénzem is fontosabbra kell költenem
  • Ironman2
  • Aragorn831109
    Az én Origin ID-m: Aragorn83.
  • Ironman2
    te voltál a második akinek beraktam az ID nevét
  • Sotyka
    Amúgy elég érdekes jelenség hogy a napokban nem tudtam az originen belül elérni az origines friendjeimet :D Egyszerűen ha rámegyek a friend részre akkor csak pörög a betöltő cucc, de nem jönnek be a barátok, így be kell lépnem a battlelogba és az ottani honlapon keresztül tudom csak a friendlistemet kezelni ... Remélem ezt javítani fogják még 8-adika előtt...
  • Joschka
    Tuti!
  • Austin Bailey
    biztos vagy benne?
  • Joschka
    Na, most én jövök!

Az én ID nevemtől dob majd mindenki egy hátast!!!...DDDDDD

Origin ID: Jocimaci
  • Austin Bailey
    Simtrpolis Wiki? Remélem a simtropist nem fogja elönteni ez a cucc.
  • Sotyka
    Amúgy ha az origin beállításaimnál átrakom a régiót amerikára, akkor már engedi aktiválni 5-ödikén, vagy az nem az accountomhoz tartozó régió, hanem a letöltési régiót jelenti?
  • Ironman2
    Amúgy zárójelben van az ID?
  • Ironman2
    Ja,szerintem is ird ki a bannerba hogy küldjenek privátot,mert igy csak terheljük vele a topikot.kösz Nyirog!
  • Sotyka
    thx
  • Ironman2
    okés!
  • Sotyka
    Nekem is pls (Sotyka94)
  • Ironman2
    okés
  • capa07
    Nekem is írd a nevem mellé légyszi: capa07
    Köszi!
  • Ironman2
    ird ide a tied,aztán berakom
  • Ironman2
    Nem kell,olvassák a topikot
  • nyirog
    Most látom csak originen h ez a 20 offos cucc nem is az az 5*10 eurós dolog amire elsőre gondoltam :D. Kíváncsi vagyok ezek után h akkor vajon az az 5*10-es is ilyen limitált ideig felhasználható volt e.
  • nyirog
    Berakjalak banner alá, h aki ki akarja iratni az origin nevét az írjon neked PM-et?
  • nyirog
    Áldott legyen a neved
  • szabo15
    Ti hogy irtátok ki az Origin ID-et?
  • Ironman2
    Néköm!
  • Carlos
    Kinek irjam meg az ID-mat?
  • szabo15
    Ebbe van valami
  • szabo15
    Ti honan rendeltétek meg ?
    Akinek van kedve az felvehet az Originen szabo19 ott a nevem
  • nyirog
    nekem már nem járt, mert mire lett pénzem előrendelni addigra már ez az akció nem élt; de nem semmi h ilyen vasszigorral megszabták a kuponok felhasználhatóságát :O !!! és még fel se volt rendesen tüntetve.
  • Coolfire
    Nagy zsidó volt az EA mindig is.
  • Borg
    Azért nagy gecik ezek az originen. Kiváncsi volnék hányan olvassák el az apróbetűben, hogy a 20 EUR off your next purchase meddig érvényes. Mert csak márc 31ig... még csak meg se várhatod vele a következő nagyobb címet...
  • laca95
    ?
  • laca95
    orgin hiba Az első bejentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal. van net tűzfal nem tiltsa tip
  • nyirog
    már próbáltam, alapból magyarra állítja ha rámész, akár benne van a linkben az en_US akár a magyar oldalról az almenüből kiválasztod az amcsi zászlót. Viszont ha bejelentkezel akkor már tudsz variálni úgy vettem észre.
  • szabo15
    Nem tudom de én is annak néztem
  • capa07
    Nem lenne jobb, ha a hivatalos honlap az amerikai oldalra mutatna? Az infók ott hamarabb megjelennek mint a magyar oldalukon és több is a tartalom (csak egy ötlet)
  • nyirog
    kaszinók elvileg szállodaként is funkcionálnak, mert bővítheted őket olyan modulokkal amik több ágyat adnak (bétában is lehetett már) - na ezt jól megfogalmaztam, de így érthető a lényeg De én szerintem, lesz majd különálló is, ami csak szállodaként funkcionál.