11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Newfronter #2584 Az enyém: Front3r
Köszönöm! -
#2583 Kösszi hogy nekem is oda irtad -
#2582 Danke! -
#2581 Szia itt is!
Rég láttalak! -
#2580 Én meg nem tudom regelni magam. más nevet meg ne vagyok hajlandó használni.
(lehet már egyszer regeltem magam originre a BF3 demó miatt de azzal a névvel sem emailjaimmel se jelszavaimmal nem tudok belépni.mért lehet?)
És egyébként az ide szánt pénzem is fontosabbra kell költenem -
Ironman2 #2579 -
Aragorn831109 #2578 Az én Origin ID-m: Aragorn83. -
Ironman2 #2577 te voltál a második akinek beraktam az ID nevét -
Sotyka #2576 Amúgy elég érdekes jelenség hogy a napokban nem tudtam az originen belül elérni az origines friendjeimet :D Egyszerűen ha rámegyek a friend részre akkor csak pörög a betöltő cucc, de nem jönnek be a barátok, így be kell lépnem a battlelogba és az ottani honlapon keresztül tudom csak a friendlistemet kezelni ... Remélem ezt javítani fogják még 8-adika előtt... -
#2575 Tuti! -
Austin Bailey #2574 biztos vagy benne? -
#2573 Na, most én jövök!
Az én ID nevemtől dob majd mindenki egy hátast!!!...DDDDDD
Origin ID: Jocimaci -
Austin Bailey #2572 Simtrpolis Wiki? Remélem a simtropist nem fogja elönteni ez a cucc. -
Sotyka #2571 Amúgy ha az origin beállításaimnál átrakom a régiót amerikára, akkor már engedi aktiválni 5-ödikén, vagy az nem az accountomhoz tartozó régió, hanem a letöltési régiót jelenti? -
Ironman2 #2570 Amúgy zárójelben van az ID? -
Ironman2 #2569 Ja,szerintem is ird ki a bannerba hogy küldjenek privátot,mert igy csak terheljük vele a topikot.kösz Nyirog! -
Sotyka #2568 thx -
Ironman2 #2567 okés! -
Sotyka #2566 Nekem is pls (Sotyka94) -
Ironman2 #2565 okés -
capa07 #2564 Nekem is írd a nevem mellé légyszi: capa07
Köszi! -
Ironman2 #2563 ird ide a tied,aztán berakom -
Ironman2 #2562 Nem kell,olvassák a topikot -
#2561 Most látom csak originen h ez a 20 offos cucc nem is az az 5*10 eurós dolog amire elsőre gondoltam :D. Kíváncsi vagyok ezek után h akkor vajon az az 5*10-es is ilyen limitált ideig felhasználható volt e. -
#2560 Berakjalak banner alá, h aki ki akarja iratni az origin nevét az írjon neked PM-et? -
#2559 Áldott legyen a neved -
#2558 Ti hogy irtátok ki az Origin ID-et? -
Ironman2 #2557 Néköm! -
#2556 Kinek irjam meg az ID-mat? -
#2530 Ebbe van valami -
#2529 Ti honan rendeltétek meg ?
Akinek van kedve az felvehet az Originen szabo19 ott a nevem -
#2528 nekem már nem járt, mert mire lett pénzem előrendelni addigra már ez az akció nem élt; de nem semmi h ilyen vasszigorral megszabták a kuponok felhasználhatóságát :O !!! és még fel se volt rendesen tüntetve. -
Coolfire #2527 Nagy zsidó volt az EA mindig is. -
Borg #2526 Azért nagy gecik ezek az originen. Kiváncsi volnék hányan olvassák el az apróbetűben, hogy a 20 EUR off your next purchase meddig érvényes. Mert csak márc 31ig... még csak meg se várhatod vele a következő nagyobb címet... -
laca95 #2525 ? -
laca95 #2524 orgin hiba Az első bejentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal. van net tűzfal nem tiltsa tip -
#2523 már próbáltam, alapból magyarra állítja ha rámész, akár benne van a linkben az en_US akár a magyar oldalról az almenüből kiválasztod az amcsi zászlót. Viszont ha bejelentkezel akkor már tudsz variálni úgy vettem észre. -
#2522 Nem tudom de én is annak néztem -
capa07 #2521 Nem lenne jobb, ha a hivatalos honlap az amerikai oldalra mutatna? Az infók ott hamarabb megjelennek mint a magyar oldalukon és több is a tartalom (csak egy ötlet) -
#2520 kaszinók elvileg szállodaként is funkcionálnak, mert bővítheted őket olyan modulokkal amik több ágyat adnak (bétában is lehetett már) - na ezt jól megfogalmaztam, de így érthető a lényeg De én szerintem, lesz majd különálló is, ami csak szállodaként funkcionál.