SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Ez??

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A Simcity Facebook borítóképe is jó lenne

Simán jó az elsõ kép 😊
Christian88
Már az elsõ highres kép is megtenné, amit Capa linkelt #258

http://www.twitch.tv/hegii

LeWyTy
Azt én is néztem.. jó lenne ha lehetne<#nevetes1> Bannerhez nincs ötletem<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
hehe, egyik úton mintha villamos sínek lettek volna 😊, banner jó lenne 😛

LeWyTy
Csináljak egy bannert?

LeWyTy
Gondolom én vagy átváltunk drága megújuló zöld energiára vagy veszünk mástól még drágábban.

De ha jól emlékszem a nyersanyagok fogyni fognak, tehát arra leszek kíváncsi ha netán kifogyok ,gázból,olajból,vasból vagy egyéb nyersanyagból(nem tudom mennyi lesz) akkor mibõl tudok pénzt termelni, mert multinak végülis ez lesz a lényege, de kérdés ,hogy ,hogy tudják folyamatosan fenntartani a keresletet a cuccok iránt ,hogy tudjon mûködni minden város.

LeWyTy
Nem olyan öljük egymást pvpre gondoltam...

Harc a:
-nyersanyagokért
-ki épít elõbb olyan gazdaságot amivel felhúzhat extrém építményeket
-verseny a területekért

És remélem alapból több lehetõség lesz mint az elõdökben...
Mármint színesebb építmény választék

Nem hiszem, itt nincs mivel, én is gondoltam rá ,hogy a támaszpontokkal csapást mérni egymásra, de igazából nem nagyon lehetne megvalósítani, talán majd gazdasági meg nyersanyag háború lesz ,hogy ki milyen árat szab meg olajra meg ilyesmire 😄

LeWyTy
Lesz benne pvp?

Biztosan lehet majd jó csapatot csinálni 😛 hülyéskedést félre téve ,hogyha lesz ilyenre lehetõség.

Carlos
Mennyi kedves "szomszéd" polgármester.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Jáccaniakarokmáveleáááááááá<#ravasz1>

Annak mondjuk örülnék ha olyan lenne a játék mint a cities be volt ,hogy mindenkinek megvan a típusa pl mezõgazdasági termékek, olaj, élelmiszer, víz stb amire rágyúrna és azzal kereskedne, mondjuk nagyon kíváncsi vagyok ,hogy a multit ,hogy oldják meg.

LeWyTy
Én is hozzád!

Második pikcsõr <#taps> Remélem ti is megveszitek majd megkereslek titeket a neten és ami létezik erõmû oda építem a határhoz😄D😄😄😄:

Már most megfogott alig várom mindig is egy multis sim city re vártam , ez egy álom😄

Carlos
More City, less Ville... LOL! <#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Lesz SimCity Social is.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

[HUN]FaTaL
Nagyon komoly <#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Érezni hogy él a város<#eljen>

In-game bejátszás alapján pofás kis játék lesz ez, tök király hogy lesz benne nézet amiben lehet látni hogy mûködik a város 😊

Még 9 hónap és itt van. Nagyon úgy néz ki minden egyes lakó és annak hatása a városra külön le lesz szimulálva. Következmény lehet gyûjteni 4 magos procira 😊

Kiváncsi leszek azért a Social kiadásra is. Mindig is szerettem volna böngészõben játszható verziót.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Motoroj
Erõs Sims 3 beütés.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

LeWyTy
Nincs semmi az épületek körül... remélem ezzel kezdenek valamit<#zavart2>

Motoroj
Szerintem ide az már sok lenne.

De van ilyen.

akyyy
az lenne jó ha az utakat is mi terveznénk meg, kanyaródósávok, stb 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Ezzel a tilt-shiftes kamerahatással egészen makett-szerû lesz a város, ahhoz pedig ezek a makett-színek jobban illeszkednek szerintem... olyan, mint egy hatalmas terepasztal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
3 korai screenshot még így korai grafikával se néz ki rosszul szerintem, ennél több mondjuk nem is igazán kell, csak a színek annyira ne legyenek csili-vilik, jobb szeretem a realitást 😊 de ha lesz benne esetleg idõjárás akkor el tudom képzelni h egy naposabb idõn a városom igen is tündököljön, egy zordabbon pedig szürkeség uralkodjon

A játék lényege, hogy minél fejlettebb, élhetõbb várost / régiót hozzunk létre.
Az elején nem lehet minden igényt kielégíteni, ezt tudomásul kell venni. Ez nem egy leülök, építek, és dõl a lé játék, itt gondolkodni kell, hogy mi a fontos, mit fejlesztesz, egyensúlyt alakítasz ki a kiadás és bevétel vonalon, adót emelsz, csökkentesz, támogatásokat elvonsz, vagy adsz, ez mind a játék része. NEM SZABAD ELBUTÍTANI, CSAK AZÉRT MERT NEM TUDSZ VELE JÁTSZANI!!!!
Itt gondolkodni kell!!!!
Remélem a következõ rész még realisztikusabb lesz a 4.résznél.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Carlos
haters gonna hate!

no offense, just kiddin' !

Þór vígi þessi rúnar

Én a saját tapasztalataimból és az egykori játékkritikákból indulok ki.Nem kell hozzá béna várostervezés, hogy a folytonosan nyafogó tanácsadók miatt totális káosz uralkodjon el a városban.Egyébként pedig az összes ismertebb város- és birodalomépítõ játék nagy rajongója vagyok, amit lehetett, ki is próbáltam, vagyis nem lehúzni szeretném ezzel a 4.részt, csupán bírálni.
Dzsini
Ez több, mint húsz éve, az elsõ rész óta így van, béna várostervezéssel pillanatok alatt tönkre lehetett menni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amióta az elsõ videót megláttam a készülõ játékról, tûkön ülve várom!Remélem, azért ebben majd kiegyensúlyozottabb lesz a nehézségi fok.A 4. részben nagyon sokan panaszkodtak, hogy néhány hónap alatt helyrehozhatatlan deficit keletkezett a város költségvetésében.Ennyire azért nem kell szimulálni a valóságot...!<#nevetes1>
Dzsini
Látszik is, és mondja is, hogy a "tûz van" jelzés az utakon közlekedik (szemben a gyulladást okozóval, ami az épület körül egy körben terjed), és próbál bizonyos távolságon belül találni egy tûzoltóságot - a vége felé látszik, hogy egészen messze elszalad, persze hiába, hiszen nincs tûzoltóság a környéken 😊.

És természetesen az ilyen agenteket nem fogjuk látni menet közben, csak a hatásukat - munkába járó autók, termelõ gyárak, szennyezés, ilyesmik.

nyirog
hát én a fire alarm agentet úgy fordítottam magamnak mint pl egy betelefonálst, vagy egy fajta jelzést, de remélem h mivel jelzésrõl van szó gyorsabban fog "közlekedni" mint egy sima autós agent, meg én úgy sejtem h ez a fajta dolog lesz az egyik olyan amit játék közben nem fogunk látni, háttérben fog történni és csak ilyen tesztverzióban vagy script nézetben tûnik csak fel. Lényeg: mivel ez totál más fajta agent (észlelés, jelzés szerû), bízom benne h olyan tulajdonságai is lesznek.

Motoroj
Igen, úgy tûnik, hogy arra tud átterjedni a tûz, amit érint a piros gyûrû.
Szerintem legrosszabb esetben leég a háztömb, ha összefüggõen van beépítve a terület, az út túloldalán már biztonságos.
(Egyébként nem is értem, hogy Bugacon miért nem alakítottak ki ilyen védõsávokat; ha mondjuk felnegyedelnék a területet, akkor legrosszabb esetben is csak a negyede éghetne le.)

Ez mondjuk logikus, de a fire alarm agent nekem nem tûnik életszerûnek, legalábbis felénk nem szokás személyesen a tûzoltó állomáshoz elmenni, ha valahol tûz üt ki. Attól félek, hogy megint az lesz, hogy egy közepes városban is kell majd fél tucat tûzoltó állomás, mert három háztömbnél távolabbra csak a nagyobb, drágább állomásról tudnak elmenni. Ugyanígy a rendõrõrsök...

nyirog
ez tetszik és reálisnak is tûnik, mondjuk kicsit fura h az egész városom belepusztulhat, mi van ha egy folyó szeli ketté a kis városom, akkor a hídon is átterjed a tûz, vagy csak a hullám hatáskörében?

LeWyTy
<#eljen>