SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Jah, még drágább lesz 😛

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Szerintem még változhat. Messze van még 2013 február.

Þór vígi þessi rúnar

Akkor mégse lesz magyar!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LeWyTy
Jó én csak átváltottam a 60-80€uro-t/FT-ra<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Hmmm?
17-22K lesz magyarországon?
Az egy kicsit horror. Az egy CE ára...

Eszerint 12K:
galaxis

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Csak én sokallom azt a 17,103/22,804.-FT-ot??mármint az átlaghoz képest...
A játékhoz képest nem sok "Ha rászolgál"<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Szerintem ha már most magyar az eredeti oldal... nem létezik hogy nem lesz magyar nyelv is benne<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

Nohab
Nem lepõdnék meg. Sims 3 is Maxis muunkája, és ott van gyári magyarítás.
Carlos
Hülyét kapnék...

Þór vígi þessi rúnar

Nem volna rossz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

akyyy
lehet, hgy magyar nyelven fog megjelenni? 😮

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Magyarra is lefordították a hivatalos oldalt <#taps>

nyirog
egész tetszetõs képek, már csak a hud-ra vagyok kíváncsi és az abban helyet foglaló "dolgokra", minden egyes darabjára

én már a "gyári" villamossal is elégedett vagyok 😄
LeWyTy
Bárcsak megoldanák hogy a telkekre lennének rendes behajtók, nem mindenhol járda.

Jól látom hogy minden autó külön zajforrás lesz? így könnyû lesz leszûrni hol van nagy forgalmi zaj 😄
Lehet hogy még nem ez a végleges de érdemes megnézni

Alig várom!
Itt meg lehet nézni hogy elindul -e.
Teszt

Viszont azokat a képeket még nem láttam!

Christian88
Ez szerintem Márciusi hír.

http://www.twitch.tv/hegii

Szerintem nemsokára errõl lesz valamilyen bemutató!

LeWyTy
Attól függ menyit haladnak vele, vagy mit nem mutattak még be E3-on<#idiota>

Vagyis Gamescom
Games Convention Kölnben, Augusztus 15-19 között, kérdés hogy a Sim City ott lesz e 😊
Christian88
Mikor lesz megint ilyen "bemutató", mint az E3, hogy adjanak egy kis morzsát a játékból? 😊

nyirog

Arra leszek kíváncsi a zöld energiát ,hogy teszik bele a játékba, és ,hogy milyen áron lehet majd össze dobni egy olyan rendszert.

LeWyTy
Csillapoggyá le! ez még nagyon nem végleges verzió... még minden megváltozhat.

Kit--Kat
-d 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Jód, de ez nem igényelne nagy munkát, hogy megcsinálják. Azért mégis csak hülyén néz ki ez a fogaskerék effektus.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dzsini
Ez legyen a legnagyobb baj vele 😊
Amúgy ha be van telepítve, akkor úgysem veszed észre - kis épületeknél (gazdag negyed) úgyis tele van gyeppel meg ilyesmivel a környék, a sûrû belváros pedig úgyis merõleges utcákat igényel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kit--Kat
Nekem az nem tetszik, hogy amikor az íves utcákon parcellázik automatikusan a program, akkor buta réseket hagy a telkek között. Ez így elég hülyén néz ki.

*testreszabhatóak

Nekem a grafika álom szépnek tûnt, majd meglátjuk, engem sokkal inkább az optimizáltság fog érdekelni, meg ,hogy mennyire testre szabhatóak az effektek.

Dzsini
A zónázás megvan, szépen látszik a videókon, mikor az út mentén a parcellákat színezi a klasszikus Residential-zöldre: a #276-ban a videón 5:30 elõtt-után. Ránézésre úgy néz ki, hogy az úttól X távolság jelenti az út vonzáskörzetét, és azt lehet valamelyik zónának kijelölni - aztán mérettõl és igényektõl függõen húznak fel rá épületeket az odaköltözõk.
A ledobált épületek pedig ebben a videóban is speciális épületek: városháza, kórház, talán egy erõmû, iskola/könyvtár, stb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Christian88
Még egyik sem gameplay csak bemutató, nem? Bár nekem így is jó lenne.

nyirog
meg végre jó lennne ha bemutatnának egy zsíros játékmenetet is, nem csak renderelt játékmenet vidit, szeretném már látni azt a HUD-ot, szeretném látni a rendelkezésre álló eszközöket stb-stb, remélem a zónázás azért megmarad és nem csak egyenként lehet majd épületeket rakosgatni....

nyirog
én a grafikával se nagyon szimpatizálok, nem tudom minek kellett ilyen gyerekes sims 3 grafikával megtoldani, annyira unrealisztikus, sc4 grafikáját elég lett volna kicsit feldobni pár effekttel és 3D-be átültetni és sokkal jobb lenne, plusz akkor a "látvány" nem menne a beépíthetõ terület nagyságának a rovására... de ehhez már késõ mert ilyen lesz, most már csak remélem h ami az e3-as vidikben volt látható nem a végleges textúrázás...

Engem nem érdekel 😄 csak a multi legyen király 😛 kereskedni lehessen folyamatosan , nyersanyag háború, minden legyen😄

Hát februárig még van idõ, gondolom az apró részleteket most fogják kidolgozni, illetve finomítani <#smile>

LeWyTy
Jaja... én meg azt remélem hogy a házak körüli dolgok részletesebbek lesznek mint most...mer így a vidik alapján elég gagyi, bár gondolom ez csak egy bemutató verzió.

Kíváncsi vagyok, milyen eszközök állnak majd a rendelkezésünkre a tereprendezéshez, hogy fognak kinézni a folyók, tavak, hegyek stb. illetve milyen növényzetet, kõzetet vagy más dekorációt használhatunk. Mert a 4-esben a letöltött cuccokkal elképesztõ dolgokat lehetett mûvelni.

LeWyTy
Akkor szóljon valaki hogy rakják be<#vigyor2>

Igen, jól néz ki! <#smile>
Megjelenés: 2013 február

mikor jelenik meg ?