SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem baromi sokba kerülnek per pillanat.
A halál csupán a kezdet...
Nem irjak h mikortol lesz a beta?
!Forza Ferrari!
Þór vígi þessi rúnar
http://www.simcity.com/en_US/beta/info
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
játszható egyedül, barátokkal vagy a world hálóban.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Már csak 6 hónap!😄 Kb. 6 éve várok a sim city következõ részére.. 😛
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem értem, hogyan lehet folyamatosan csõdbe vinni a városokat, sokan ezért panaszkodnak. Eddig akiknek megemlítettem a játékot (SimCity 4), az elsõ reakció az volt, hogy jó, de nehéz és érthetetlen. Nos, aki így gondolja (már eleve fenntartásai lesznek a következõ résszel kapcsolatban is), biztosan nem veszik meg, tehát kár volna elszúrni.
Az mondjuk durva lenne ha mondjuk a város helyekért fizetni kéne. Félek, hogy kicsit el lesz rontva a játék ( egyszerûsítve lesz a gazdasági része, hogy nagyobb közönsége legyen a játéknak, vagy a societes- hez hasonló szarságok lesznek benne).
Én bízom benne, hogy a gazdasági része még realisztikusabb lesz, és több mindent kell kezelni, több adónem, többfajta igény, és kiadás. Gondolok itt a tömegközlekedésre, csatornázásra, közigazgatásra, stb.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont hogy lesz benne a multi... azt lehet tudni?, hogy kellene elképzelni?
Valami szobákba kell belépni ahol van néhány player/város?
Vagy van egy városom ami neten keresztül üzletel másokkal?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csak nem akarok szopni, mint annó a Spore-al. Többet szivtunk az eredetivel, mint aki letöltötte a SkidRow-t.
Þór vígi þessi rúnar
Nem kell rögtön szívrohamot kapni a DRM betûktõl 😊
És nem szarakodni a drm-el meg egyéb szarságokkal.
Þór vígi þessi rúnar
(a micropayment fizetés pedig soknak hangzik, de annyira nem nagy pénz a nagy cégeknek: a Rovio (angry birds cég) 107 milliós bevételt hozott 2011-ben, a Zynga (*ville) 1,1 milliárdot, a Modern Warfare 3 ezt az 1 milliárdot 16 nap alatt összehozta (US Dollárban) - persze a kiadások is nagyobbak mellette, de a cégeknek érdekében áll komolyan megvédeni a fejõsteheneiket - a SimCity pedig remélhetõleg az lesz, mert jó lesz)
Csodás volt 😄
A halál csupán a kezdet...
Minek? Megint egy óriási baromság amivel az eredetisek fognak szívni.Hagyjuk már ezt a másolásvédelmi szarságot! Facebookon meg jót kaszálnak közben az ingyenes Sim Cityn.Már én is fizettem bele vagy 900 ft-ot.
"In October 2011, Will Wright became a member of the Board of Directors of Linden Lab, the creators of Second Life."
forrás
Þór vígi þessi rúnar
Ezt nemrég olvastam azt hiszem a Wikipedian.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Viszont megcsinálták cserébe a Spore-t.
Akkor a mostani SimCity Maxis-os lesz remélem.
Þór vígi þessi rúnar
A Sims-ek sose kötöttek le 1 napnál tovább, de meglepõdtem, hogy a Sims 1 és 2 után a 3-at nem õk csinálták.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar