11758
  • Joschka
    Ja, mint anno a Sims 3-nál, hogy a grafikus motor nem bírja el az évszakok kieget...azt addig kalapáltak, hegesztettek, flexeztek rajta, míg csak lett...ez idő alatt meg mindenféle haszontalan kacatot meg a játékosok nyakába sóztak.
  • Austin Bailey
    a Sims 3-ban is azt hazudják, hogy azért van az emeletlimit, mert nem bírja a motor kezelni az 5-nél több emeletet. Erre meg csináltak egy Bridgeport nevű várost, ahol 15-20 emeletes épületek vannak.
  • Ironman2
    Ez jó! Milyen korabeli autok vannak.Ezek szerint időben is lesznek témák a játékban.
  • Joschka
    Biztos, hogy nem csak egy-két dlc-hez lesz majd szerencsénk.
  • Ironman2
    Hogyne! Nyomják majd ezerrel!!
  • Joschka
    Ez tök tetszik...(nekem!)

• Csokis
    Na, meg is rendeltem. Gondolom ehhez is lesznek majd DLC-k?!
  • Ironman2
    Magyar felirattal.Én is onnan rendeltem meg
  • Kosinva
    Amúgy remélem lesz előbb-utóbb (remélem inkább előbb) egy régió szerkesztő, ahol saját régiót lehet létrehozni, vagy kijavítgatni azt ami nem tetszik a standard régiókban.
  • Csokis
    Gondolkodom, hogy előrendelem a LE változatot. Egyelőre a Konzolok szervízénél néztem, itt viszonylag normális áron (8490HUF + 990HUF futár) van.

Egyébként magyar felirattal, vagy szinkronnal jön? Mert az 576 újságban szinkront írnak. Szerintem csak felirat, de az nekem elég. Ez is meg lesz dobozosan, mint a 4 + a kiegészítője.
  • Ironman2
    Limited Edition DLC-je lesz,a szuperhősök.Remélem Vasember jön a városba!!
  • Kosinva
    Volt már arról szó a twitteren (twitter.com/oceanquigley/status/305076312035446784), hogy mi van akkor ha a városnak nincs összeköttetése a régióban a vasúttal.
  • Ironman2
    kész is vagyok vele! less át oda!
  • capa07
    Ja, hogy úgy értetted! Akkor semmit nem szóltam, bocsi!
  • nyirog
    Mielőtt jönne a kérdés: onnan tudni h melyik a vasút, h a sárga T-elágazással kapcsolódik a városokhoz, tehát ez az autópálya, akkor kizárásos alapon a fehér a vasút.
  • capa07
    Még úgyse volt nagyon közzétéve olyan kép, ami a különleges kiadást mutatná be.
    1. kép: Maxismen főhadiszállása
    2. kép: Vumobil
    3. kép: Bűnözési hullám
  • nyirog
    Wessex Bendbe ha megnézed pl nem megy vasút...
  • nyirog
    de az városon belül van. városon kívül nincs beleszólásod a dolgokba. ha nem csatlakozik pl vonat a városba a régióból akkor elvileg szopó, de ilyen HÉV szerűséget ez esetben talán enged építeni a játék, bár kétlem
  • nyirog
    egyre jobban kezdek biztos lenni abban h kamu az egész, lehetne nagy várost építeni, lehetne h a régióban ne legyen ennyi kihasználatlan hely, csak ha ezeket most beletették volna akkor nem kéne a játékra még plusz pénzt költeni... ez a duma h techniaki korlátjai vannak eddig is sántított, de most már 1000 oldalról nézve is sántít, sőt már amputálva van.
  • capa07
    Ocean Quigley videói között pl. a vasutat szerintem ő építette.
  • nyirog
    Matissa Plains és Bamberg basin eléggé összeérnek, ezt csak most veszem észre -> ennyit arról amit a fejlszetők mondtak, h azért van térrész a városok területei között mert ha nem lenne akkor hibák jönnének elő... AHA... ezek után ezt ki veszi be?
  • nyirog
    városon belül, a régióban nem - vagy is nem pontos mert a város is a régióban van; régión belül a városok közötti térben nem tudsz autópályát és vasutat építeni, ezek hatalmasan sajnálatos módon adottak
  • Austin Bailey
    mi ez???
  • capa07
    Én úgy tudom, hogy lehet építeni vasutat.
  • nyirog
    Nagyon hülyén van, a vonat is, ezért is sírtam a fejlesztőknek akárhányszor csak volt ilyen live chat, twitter baszás, vagy bétában feedbackezés, hogy legalább ezt had építhessük már mi - "meglepő" módon sose jött rá válasz.
  • Kosinva
    Amúgy egyes régióknál az autópályák nyomvonala nem tűnik valami realisztikusnak...
    Aztán lehet csak én látom rosszul.
  • mrmilan
    Ne is mondd. A tököm tele van már a várakozással.
  • mrmilan
    Originen felveszek akit csak tudok közületek barátnak, lassan mennek a felkérések.
  • Carlos
    Jajj, lehetne már március 8
  • capa07
    "SimCity védelmezője, MaxisMan szembeszáll a gonosz Dr. Vuval! Helyezd el MaxisMan szuperhős-főhadiszállását a városodban, hogy megküzdj a bűnözőkkel, és bővítsd a Turbogépgarázzsal, valamint a Retikulátor leszállópályával! Dr. Vu simeket bérel fel csatlósoknak, és velük hajtatja végre aljas terveit. Helyezd el az ördögi Dr. Vu rejtekét a városodban, és fejleszd tovább egy laboratórium és a VuMobil garázsának hozzáadásával!"
    Néhány kép:

• Carlos
    ok
  • BYpsilon
    no gond, elküldtem ujra :)
  • Carlos
    Asszem én elutasítottalak, mert nemtudtam ki volt...
  • Carlos
    Jó lesz.
  • drmilo
    Origin idm: Blockager
  • nyirog
    vélemény? :)
  • BYpsilon
    Itt még nem jelenik, szóval Grozunol névről kapjátok.
  • BYpsilon
    Az origin ID-k alapján küldözgetem ki ismerős kéréseket.
  • Ironman2
    Kösz,majd itt követheted hogy alakul:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1361709434&SID
  • Carlos
    Szerintem az FB Csoport ok lenne... Igy egy kicsit bután néz ki!