11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#2666 Ja, mint anno a Sims 3-nál, hogy a grafikus motor nem bírja el az évszakok kieget...azt addig kalapáltak, hegesztettek, flexeztek rajta, míg csak lett...ez idő alatt meg mindenféle haszontalan kacatot meg a játékosok nyakába sóztak. -
Austin Bailey #2665 a Sims 3-ban is azt hazudják, hogy azért van az emeletlimit, mert nem bírja a motor kezelni az 5-nél több emeletet. Erre meg csináltak egy Bridgeport nevű várost, ahol 15-20 emeletes épületek vannak. -
Ironman2 #2664 Ez jó! Milyen korabeli autok vannak.Ezek szerint időben is lesznek témák a játékban. -
#2663 Biztos, hogy nem csak egy-két dlc-hez lesz majd szerencsénk. -
Ironman2 #2662 Hogyne! Nyomják majd ezerrel!! -
#2661 Ez tök tetszik...(nekem!)
-
Csokis #2660 Na, meg is rendeltem. Gondolom ehhez is lesznek majd DLC-k?! -
Ironman2 #2659 Magyar felirattal.Én is onnan rendeltem meg -
Kosinva #2658 Amúgy remélem lesz előbb-utóbb (remélem inkább előbb) egy régió szerkesztő, ahol saját régiót lehet létrehozni, vagy kijavítgatni azt ami nem tetszik a standard régiókban. -
Csokis #2657 Gondolkodom, hogy előrendelem a LE változatot. Egyelőre a Konzolok szervízénél néztem, itt viszonylag normális áron (8490HUF + 990HUF futár) van.
Egyébként magyar felirattal, vagy szinkronnal jön? Mert az 576 újságban szinkront írnak. Szerintem csak felirat, de az nekem elég. Ez is meg lesz dobozosan, mint a 4 + a kiegészítője. -
Ironman2 #2656 Limited Edition DLC-je lesz,a szuperhősök.Remélem Vasember jön a városba!! -
Kosinva #2655 Volt már arról szó a twitteren (twitter.com/oceanquigley/status/305076312035446784), hogy mi van akkor ha a városnak nincs összeköttetése a régióban a vasúttal. -
Ironman2 #2654 kész is vagyok vele! less át oda! -
capa07 #2653 Ja, hogy úgy értetted! Akkor semmit nem szóltam, bocsi! -
#2652 Mielőtt jönne a kérdés: onnan tudni h melyik a vasút, h a sárga T-elágazással kapcsolódik a városokhoz, tehát ez az autópálya, akkor kizárásos alapon a fehér a vasút. -
capa07 #2651 Még úgyse volt nagyon közzétéve olyan kép, ami a különleges kiadást mutatná be.
1. kép: Maxismen főhadiszállása
2. kép: Vumobil
3. kép: Bűnözési hullám -
#2650 Wessex Bendbe ha megnézed pl nem megy vasút... -
#2649 de az városon belül van. városon kívül nincs beleszólásod a dolgokba. ha nem csatlakozik pl vonat a városba a régióból akkor elvileg szopó, de ilyen HÉV szerűséget ez esetben talán enged építeni a játék, bár kétlem -
#2648 egyre jobban kezdek biztos lenni abban h kamu az egész, lehetne nagy várost építeni, lehetne h a régióban ne legyen ennyi kihasználatlan hely, csak ha ezeket most beletették volna akkor nem kéne a játékra még plusz pénzt költeni... ez a duma h techniaki korlátjai vannak eddig is sántított, de most már 1000 oldalról nézve is sántít, sőt már amputálva van. -
capa07 #2647 Ocean Quigley videói között pl. a vasutat szerintem ő építette. -
#2646 Matissa Plains és Bamberg basin eléggé összeérnek, ezt csak most veszem észre -> ennyit arról amit a fejlszetők mondtak, h azért van térrész a városok területei között mert ha nem lenne akkor hibák jönnének elő... AHA... ezek után ezt ki veszi be? -
#2645 városon belül, a régióban nem - vagy is nem pontos mert a város is a régióban van; régión belül a városok közötti térben nem tudsz autópályát és vasutat építeni, ezek hatalmasan sajnálatos módon adottak -
Austin Bailey #2644 mi ez??? -
capa07 #2643 Én úgy tudom, hogy lehet építeni vasutat. -
#2642 Nagyon hülyén van, a vonat is, ezért is sírtam a fejlesztőknek akárhányszor csak volt ilyen live chat, twitter baszás, vagy bétában feedbackezés, hogy legalább ezt had építhessük már mi - "meglepő" módon sose jött rá válasz. -
Kosinva #2641 Amúgy egyes régióknál az autópályák nyomvonala nem tűnik valami realisztikusnak...
Aztán lehet csak én látom rosszul.
-
#2640 Ne is mondd. A tököm tele van már a várakozással. -
#2639 Originen felveszek akit csak tudok közületek barátnak, lassan mennek a felkérések. -
#2638 Jajj, lehetne már március 8 -
capa07 #2637 "SimCity védelmezője, MaxisMan szembeszáll a gonosz Dr. Vuval! Helyezd el MaxisMan szuperhős-főhadiszállását a városodban, hogy megküzdj a bűnözőkkel, és bővítsd a Turbogépgarázzsal, valamint a Retikulátor leszállópályával! Dr. Vu simeket bérel fel csatlósoknak, és velük hajtatja végre aljas terveit. Helyezd el az ördögi Dr. Vu rejtekét a városodban, és fejleszd tovább egy laboratórium és a VuMobil garázsának hozzáadásával!"
Néhány kép:
-
#2636 ok -
BYpsilon #2635 no gond, elküldtem ujra :) -
#2634 Asszem én elutasítottalak, mert nemtudtam ki volt... -
#2633 Jó lesz. -
drmilo #2632 Origin idm: Blockager -
#2631 vélemény? :) -
BYpsilon #2630 Itt még nem jelenik, szóval Grozunol névről kapjátok. -
BYpsilon #2629 Az origin ID-k alapján küldözgetem ki ismerős kéréseket. -
Ironman2 #2628 Kösz,majd itt követheted hogy alakul:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1361709434&SID -
#2627 Szerintem az FB Csoport ok lenne... Igy egy kicsit bután néz ki!