SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Azért jófej az EA, még a béta sem kezdõdött el és vagy fél év van a megjelenésig, de már Originen fent van a digital deluxe (79.99 euro) és a limited edition (59.99 euro) szépen beárazva.

Szerintem baromi sokba kerülnek per pillanat.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
"...No word yet on when the beta will actually take place..."

oneal1
Azthiszem jelentkezem enis, iszonyat modon varom!😄

Nem irjak h mikortol lesz a beta?

!Forza Ferrari!

Carlos
hehe... nem kell
kibirom estig.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Átküldjem az enyémet? 😛

Carlos
Fakk, csak otthonról lehet a dxdiag miatt...pffff...pedig válaszoltam minden kérdésre. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Jelentkeztem.

Lehet jelentkezni a zárt bétatesztre!

http://www.simcity.com/en_US/beta/info

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

LOL! Az király!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

http://www.youtube.com/watch?v=RxY1fRuU5Gs
játszható egyedül, barátokkal vagy a world hálóban.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Most volt EA sajto konferencia Gamescon-on. Város specializáció és SimCity World "hálózat", egyfajta közösségi háló. Lehet kereskedni, vetélkedni, ranglisták lesznek, stb...

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Meg van a megjelenés pontos dátuma: 2013.02.15.
Már csak 6 hónap!😄 Kb. 6 éve várok a sim city következõ részére.. 😛
Nekik majd remélhetõleg a modok ott lesznek...
Dzsini
Abban teljesen biztos lehetsz, hogy a tömegeknek, és nem egy szûk, hardcore rajongórétegnek készítenek játékot, mert pénzt akarnak belõle látni, nem 15 boldog arcot a fórumokon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért imádkozom, hogy ne történjen meg a gazdasági rész lebutítása... sõt, legyen nehezebb és agyalósabb! (: Mert egy idõ után unalmassá válik, nem marad több kihívás.
Nem értem, hogyan lehet folyamatosan csõdbe vinni a városokat, sokan ezért panaszkodnak. Eddig akiknek megemlítettem a játékot (SimCity 4), az elsõ reakció az volt, hogy jó, de nehéz és érthetetlen. Nos, aki így gondolja (már eleve fenntartásai lesznek a következõ résszel kapcsolatban is), biztosan nem veszik meg, tehát kár volna elszúrni.
Tehát akkor multiban nem lesz régióm??????? Vagy gyorsan rácsapok pár helyre a régióban, és párhuzamosan építem a városokat.
Az mondjuk durva lenne ha mondjuk a város helyekért fizetni kéne. Félek, hogy kicsit el lesz rontva a játék ( egyszerûsítve lesz a gazdasági része, hogy nagyobb közönsége legyen a játéknak, vagy a societes- hez hasonló szarságok lesznek benne).
Én bízom benne, hogy a gazdasági része még realisztikusabb lesz, és több mindent kell kezelni, több adónem, többfajta igény, és kiadás. Gondolok itt a tömegközlekedésre, csatornázásra, közigazgatásra, stb.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Dzsini
Amikor megalapítod az elsõ városodat, az egy zónába kerül - mint Sim City 4-ben, egy nagyobb körzetbe. Ezt a zónát megtarthatod privátnak, ekkor minden oda települõ várost te kezelsz, vagy megnyithatod az ismerõseid elõtt, ekkor õk is odatelepíthetnek városokat, és együttmûködhettek vagy versenyezhettek. Természetesen mások megnyitott zónáiba te is betelepülhetsz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LeWyTy
HA elbasszák is MOST BUY a cucc.
Viszont hogy lesz benne a multi... azt lehet tudni?, hogy kellene elképzelni?

Valami szobákba kell belépni ahol van néhány player/város?
Vagy van egy városom ami neten keresztül üzletel másokkal?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Az egy jó együttes!

Carlos
Akkro jó. Nekem úgyis 0 day vétel lesz.
Csak nem akarok szopni, mint annó a Spore-al. Többet szivtunk az eredetivel, mint aki letöltötte a SkidRow-t.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Szerintem a lenti cikk címében egyszerûen rosszul fogalmaztak. Bár ott DRM-et írnak, a szövegben már a szerverrõl beszélnek, és a Battlefieldet és az SW:TOR-t hozzák fel példának - ott is a "másolásvédelem" az autentikációról és szerveroldali adatszolgáltatásról szól.

Nem kell rögtön szívrohamot kapni a DRM betûktõl 😊

Carlos
Énis aszondanám, hogy csináljanak olyan "védelmet" mint a diabló.
És nem szarakodni a drm-el meg egyéb szarságokkal.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Mivel ez is szerverfüggõ lesz (ezt már beszéltük itt, hogy folyamatos szerverkapcsolatot igényel a játék), így a "másolásvédelem" kifejezés helybõl problémás. Másolja az, aki akarja, ha csak egy kis részét teszik a dolgokat szerverre (még annyira sem kell, mint a Diablo III-nál), akkor már egy jó idõre lefékezik az összes warezolni vágyó lehetõségeit, szerveremulációt írni nem sétagalopp.

(a micropayment fizetés pedig soknak hangzik, de annyira nem nagy pénz a nagy cégeknek: a Rovio (angry birds cég) 107 milliós bevételt hozott 2011-ben, a Zynga (*ville) 1,1 milliárdot, a Modern Warfare 3 ezt az 1 milliárdot 16 nap alatt összehozta (US Dollárban) - persze a kiadások is nagyobbak mellette, de a cégeknek érdekében áll komolyan megvédeni a fejõsteheneiket - a SimCity pedig remélhetõleg az lesz, mert jó lesz)

Fenrir
Haha, remélem olyan lesz mint az Ubisoft-é volt, amikor folyamatos internet kapcsolat kellett egy játékhoz. Játszottam Settlers V-tel steam-en singleplayer-rel, megszakadt a netem, erre megállt a játék is és addig nem volt hajlandó menni tovább amíg vissza nem jött a net.

Csodás volt 😄

Carlos
Csodás...
Azok akik eredetit vesznek szopnak, a warezosok meg örülnek.

Þór vígi þessi rúnar

Az EA sokat dolgozik a DRM-en

Minek? Megint egy óriási baromság amivel az eredetisek fognak szívni.Hagyjuk már ezt a másolásvédelmi szarságot! Facebookon meg jót kaszálnak közben az ingyenes Sim Cityn.Már én is fizettem bele vagy 900 ft-ot.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Carlos
Jaja:
"In October 2011, Will Wright became a member of the Board of Directors of Linden Lab, the creators of Second Life."
forrás

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Én nem vagyok igazán benne a játékipar történéseibe, de úgy tudom, hogy a 4. rész fejlesztésében már nem vett részt és a spore után el is hagyta a Maxist, sajnos teljesen átvette az irányítást az EA.

Ezt nemrég olvastam azt hiszem a Wikipedian.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LeWyTy
megvolt a taktika... de ne offoljunk<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
hehe... akkor jól toltad... 😊

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
kb 24óra alatt

Carlos
Naja, de ezt megszerezted?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#sir>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megvan. Valamelyik sims kieg volt asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Õk fejlesztik,de talán WW mester nem vesz részt benne.De cáfoljatok meg,ha nem így van.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

LeWyTy
A spore is szerkezetileg jó, de történetileg túl egyszerû...

Nono..nem rémlik pölö a Superstar?😊

Carlos
Hmmm... ez kimaradt nekem.
Viszont megcsinálták cserébe a Spore-t.

Akkor a mostani SimCity Maxis-os lesz remélem.

Þór vígi þessi rúnar

Van,mivel Will Wright találta ki az egészet.😊

Nem.Az elsõ rész,az tisztán az övék volt.A második rész felénél Will Wright és a Maxis is lelécelt a köcsög EA miatt.Ekkor alakult meg a Sims Studio.😊

Carlos
Tisztában vagyok a Maxis munkásságával mert a játékaikon nõttem fel.
A Sims-ek sose kötöttek le 1 napnál tovább, de meglepõdtem, hogy a Sims 1 és 2 után a 3-at nem õk csinálták.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Azér...egy egszen pici közük csak van a simshez<#idiota> A sims 1 borítókon meg intróban még ott volt a logójuk, a 2ben meg a 4ban nem tudom miért nem.

Carlos
e!
Nem maxis a sims 3?

Þór vígi þessi rúnar

A Sims 3-nak semmi köze a Maxis-hoz,sajnos ez meg is látszik.A The Sims Studio csinálja ezt a bughalmazt.

nyirog
ea játékoknál mindig választható angol nyelv is, max regeditben átírod ha telepítésnél nem adja be mint lehetõség 😄

Legfeljebb majd külföldrõl veszed meg 😄
Carlos
Remélem választható lesz, mert én hülyét kapnék a rámerõltetett magyartól (Sims 3)

Þór vígi þessi rúnar

Vagy oda még nem jutott el hogy lesz magyar nyelv is benne