SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit kicsik a városok a metróhoz, nem?

Sziasztok, és is benézek ide, várok veletek egy kicsit, bár az SC4-ben már kitárgyaltuk, hogy nincs mit várni annyira. Látom megint sikerült a Brandenburgi kaput belerakni a játékba, olyan Fachwerkhausok közé, amik amúgy soha nem voltak Berlinben, mivel Észak-Németországban és Németalföldön a gótika óta téglaépítészet van, amúgy meg a Pariser Platzon eklektikus házak voltak, most meg historizáló visszafogott modernek vannak. (Fachwerkhaus a Rajna mentén van amúgy). Én csak azt remélem, hogy a zónarendszerbõl kihozzák a maxot, és lesznek W2W épületek, amiknek a falai ugyanúgy tudnak különbözõ szögeket bezárni, mint a zónák határa. Akkor legalább majd jönnének a jobbnál jobb moddertermékek

Szerintem metro tutira befog kerülni egy fizetõs dlc formájában.

cataflam02
lehetne most magyarul ? a felét sajna nem értem :/

One more story

nyirog
a videóban látott baseball pályából úgy ítélem h parkok is lesznek - mondjuk ez szerintem nyilvánvaló tény volt eddig is, inkább a mértéke a kérdés h mennyi fajta lesz belõlük, na majd okosabbak leszünk mikor megírják a cikküket a szerkesztõk simtropolison, abban remélhetõleg minden részletesen le lesz írva 😊

nyirog
simtropolisok szerint (õ szavuknak már azért jobban hiszek mint a marketing dumának):
"Roads are 3d paths. So you can do all kinds of crazy overpasses and curves and tunnels and bridges. Roads are crazy awesome."
"Not disappointed by Transportation options so far." (na ez most vajon a tömeg közlekedésre értetõdik-e? )
"Today was info overload. Could spend all day talking about just transportation, but from what we've seen and talked about - very excited." (gondolom ez alapján elég komplex lehet)
" we were shown a lot if things! While we weren't shown subways - doesn't mean they won't ever be in the game." (hát legalább remény van rá)
"Zelgadis was skeptical when we first came in, and a lot of his skepticism has been alleviated after the visit." (ez elég pozitívnak hangzik viszont)
"Road and transportion geeks are going to love the new SimCity." ( HOPPÁ!! na ez most felcsigázott)
"No subways on release, but lots of boats, buses, streetcars, trains and planes. []"
"didn't see any evidence of mixed zones so far."
"densities are now (logically) defined by the road type adjacent to the zone that will dictate the "density" of what grows." (realitás +1 pont)

Videóból még annyi kiderült h terraformálás úgy nem lesz mint a 4. részben hanem ahogy építkezünk úgy tudjuk majd alakítani a tájat, tehát ha sûrûn egymás mellé húzom az utakat akkor elõbb vagy utóbb eltûnik a domb,vagy hegy 😄. Összességében ezek alapján én valamennyire pozitívabban látom a dolgot, metró és terraformálás hiánya azért fájó pontok számomra, de ha az alap játék tényleg annyira jó lesz h még a simtropolis szerkesztõinek is orgazmusa lett tõle akkor valahogy csak túl élem ezek hiányát. Azért egy évszakokról szóló kiegészítõt simcity 5-be is el tudnék viselni, elég érdekes lenne 😊, bár errõl nem volt szó a videóban és a chat falon.

nyirog
twitter nézni srácok, simtropolis szerkesztõi ott vannak a maxisnál, elvileg a podcastben is szerepeltek Kis olvasgatni való

simcity 5 nagyon tetszik, azt nem tudom mezõgazdasági város lesz e ? mint cities xl ben.

Akkor nem érted a játékot

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Remélem lesz új is, ezt a videót is csak 1000 szer láttuk 😄

Dzsini
Ha nem neked szól, ne foglalkozz vele - minek pazarolod rá a gondolataid és a billentyûzeted?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát most õszintén, már 3 ára adják el ugyan azokat a kiegészítõket, néha megváltoztatják a nevet is, és hatalmas újdonság ,hogy kiadják ugyan azt...

<#banplz><#violent><#boxer><#gun>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kár ,hogy ezzel a szar sims 3 al kezdték, sosem értettem ,hogy ez a játék miért van...

Még fél óra és kezdõdik a Maxis élõ Live showja.Mindent megtudunk a Simcityrõl,és a Sims3 Évszakokról.Lehet chatelni is közben,kérdéseket felrakni

http://www.origin.com/maxis-live

Carlos
Sem sréhen?
Mind1. Mi igy használtuk.

Þór vígi þessi rúnar

Motoroj
„derékszögben nem köthetted be csak így shréhen

Srégen. Németül schräg.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

nyirog
jól emlékszel, ahhoz össze tudj kötni két egymásra amúgy merõleges sínt, ivvel el kellett tolnod a becsatlakozót, derékszögben nem köthetted be csak így shréhen, ferdén; derékszög akkor játszott amikor csak simán keresztezte egymást 2 vasút vonal, de azon csak átmenet volt, egyik vonalról a másikra nem tudott a vonat lekanyarodni mint egy autó a keresztezõdésben és ez így volt jó, mert egy volt reális, nem pedig úgy mint a lenti videóban...<#wilting>

Ezt azért csak nem hagyják így, ha jól emlékszem még a Sim City 4-ben is sokkal normálisabban volt kivitelezve
nyirog
ne is mond..., ezt és a többi ehhez hasonló hibát\valószerütlenséget februárig már tuti nem fogják kijavítani

8:00-nál az a vasúti "keresztezõdés" azért brutál... <#idiota>
Dzsini
A régi videók alapján oda épülnek a nagy, városközi dolgok, pl. repülõterek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LeWyTy
Azé remélem valamivel ki lehet tölteni a városok közti teret is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Kéne má hogy játszunk vele.
A multira nagyon kíváncsi vagyok!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
fap-fap-fap!
Nagyon tetszetõs!

Þór vígi þessi rúnar

új videó itt 😊

Motoroj
Körülbelül.

LeWyTy
Kajakra úgy néz ki mint a SIMS3 város nézet módban.<#idiota>

Itt egy rövid kis bemutató cikk ha esetleg valaki még nem látta volna.

Maxis élõ chatshowja lesz okt 9-én:

http://simsvip.com/?p=16391
http://www.origin.com/maxis-live

LeWyTy
csak kicsit 3d-bb<#idiota>

látványra mint egy felturbózott sim city 4

Motoroj
Elvbõl nem vennék olyat, amit központilag bármikor lekapcsolhatnak.

Fenrir
Nagy eséllyel NDA lesz.

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Én még nem kaptam semmi visszaigazolást. 😞

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
remélem aki regisztrált a bétára és majd jóvá is hagyják neki a regisztrációját, lesz olyan kedves és leírja ide a fórumba a tapasztalatait, esetleg pár képpel és akár videóval fûszerezve a szavakat <#hamm>, az maga lenne a mennyország 😄 - és szerintem nem csak az én számomra <#vigyor4>

LeWyTy
Semmi új infó?

Nem tervezek offolni... de történjen valami... vajon legalább raknak bele néhány élvezhetõ zenét?Bár 1-2 nap után úgy is unalmas lesz.<#idiota>

(errõl a zenérõl ugrott be az egész téma)
CSak szerintem passzolna bele?

Ahogy a kígyózó sorokból elnéztem nem lesz veszteséges. Mindenesetre nagyon hangsúlyozták hogy ez egy alfa demo amiben még elég hiányos. Mindenesetre adó állítást nem találtam és tanácsadók sem voltak. De mondom, hogy nem sok idõ van játszani és elég kezdetleges.
Mindenesetre várom, legalább egy komolyabb demot vagy ilyesmit.
Azért ha jól láttam már díjat nyert a GC-n.

Lehet azért nem mutatnak mert nem akarják hogy már az elõzetes videók alapján lehúzzák a WC-n a játékot a HC SimCity játékosok 😄
nyirog
ezek alapján úgy hangzik, fõleg az utolsó infó alapján következtetek rá, hogy tényleg igyekeznek inkább eltájolódni a nagyobb tömegek felé (talán a mainstream rá a szakzsargon, nem tudom, ebbe nem vagyok jártas 😄) de valahogy úgy h közben ezen kategórián belül is a legkomplexebb játékot tudják kihozni. hát sejteni lehetett h nem lesz sc 4 szintû ember próbáló kihívássorozat, de ettõl még bízok benne h a játékélménye ugyanolyan jó lesz 😊. Köszi az infókat.

Kár h tényleg semmi videót nem mutatnak belõle, fura, ezt a 20 perces demót igazán megmutathatnák, talán nem akarják h lássuk h milyen a játék és akkor felháborodva követelnénk bele ezt és azt, egy pontig ez okés ne mi vagyunk a fejlesztõk, de másfelõl nekem ez a magatartás mindig azt is sugallta hogy nem hallgatnak a rajongókra (azokra akik igen is meg fogják venni ) akikbõl amúgy élnek. ne legyen igazam

oneal1
Koszi az infokat, irigyellek!😄😄

!Forza Ferrari!

Sziasztok. Sikerült a GC-n játszani egy kicsit vele kb. 15-20 percet engednek. Nagyon el van zárva, több mint egy órát kellett sorbaálni hogy bejussak. persze felvenni nem lehet semmit. Van egy terem U alakú ott vannak a gépek na meg egy rakat személyzet. Lehet hogy valakinek sikerül felvenni egy kis részletet belõle.

A játékról annyit, hogy elsõre nem is tudom, már annyira hozzászoktunk a 4. részhez, ez meg más.
Elõszõr egy tutoriált csináltat végig a program, jön a nép a polgármester házához és vannak követelései. Köss össze utat, adj áramot, vizet, zónáz, tûzoltóság, szennyvízelvezetés stb. Vannak épületek amik még nincsenek kidolgozva, csak doboz van helyette. Ami belefér az idõbe az a tutorial végig vitele és egy kis szabad játék.
A grafika szép lett, a zónázást követõen elõszõr nem történik semmi, majd szép lassan elkezdõdik a tereprendezés és az építkezés. Itt jön az egyik újtés miszerint már nincs kicsike nyil hogy a zóna merre nézzen. Ha csinálunk egy négyzetet - vagy ahogy sikerül - akkor a gép autómatikusan alakít ki zónákat. Ha csinálunk egy nagy lakórész és gondoljuk hogy kell oda egy kórház akkor belenyomjuk, a lakónegyed ott törlõdik, átalakul és kész. A városi épületek - kórház, szeméttelep stb. - mind fejleszthetõk mint a videókban, bár a hatásukat nem tudtam még kivenni.
Tömegközlekedésbõl csak a busz volt meg. Lesz villamossínnel ellátott út stb.
Megjelentek hangulatjelzõk, smileik az emberek felett, voltak házak ami felett egy buborék jelenik meg, hogy mi a kívánságuk.
Érdekesség, Másság, Negatívum: Zoomolásnál az élesség csak középen volt a többi rész teljesen elmosódott, mint ha egy kis lyukon néznénk ki. A másik hogy nem kellett se áramvezeték se ivóvízhálózat. Mint a korábbi videókón látszódik az úton piros vonal körökkel az mutatja hogy hova jut el az áram és a víz.

Elsõre ennyi jutott eszembe. Üdv

cataflam02
Én is vártam a gameplay vidit..
Am elég hülye kérdés.. elõre is bocsi érte, de nem tudjátok modolható lesz a játék ? úgy mint a 4. rész ?

One more story

nyirog
francba, azt hittem lesz végre egy bõkezû gameplay video a GC miatt, de eddig semmi, vagy csak én nem botlottam eddig bele... 😞(((

Fenrir
Jó lesz a standard edition is 😄

Carlos
Szóval semmi extra, csak csúnyán fogalmazva, 3-al több ház meg a 1 térkép.
háááát... 80 euro most 22K. Elég húzós.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
DIGITAL DELUXE EDITION
Recreate a European inspired neighborhood in the center of your city! Place world renowned landmarks including the Eiffel Tower, Brandenburg Gate or Big Ben to help your tourism business in your city. Receive challenging missions, complete unique achievements and earn big bucks as waves of Sims visit the landmarks. Watch as the businesses, homes and vehicles around your landmarks start to take on the flavor, style, and architecture of those countries.

DIGITAL DELUXE BONUS CONTENT
-Signature Landmarks—Be the envy of your region by placing beautiful landmarks to give your city district a fresh new look. Sims will visit your city to see the beautiful wonders.
-Change in the Streets—Watch the streets, homes, businesses, and vehicles around your landmarks start to take on the flavor of those countries.
-More Ploppables—Move your Sims in style with new transportation. Double Decker buses from London, High-Speed Rail from Germany, and police and fire services from Paris.

LIMITED EDITION BONUS CONTENT
-New Characters— Protector of SimCity MaxisMan vs. The Evil Dr. Vu and his henchman.
-Crime Waves—The Evil Dr. Vu is loose and will create havoc in your city. Normal police have their hands full against this Super Villain. The Evil Dr. Vu will solicit Sims to become his henchmen and carry out his dastardly deeds.
-Super Hero HQ – Place MaxisMan’s headquarters in your city to combat crime and keep your Sims safe. Upgrade with the Turbo Machine garage and The Reticulator landing pad.
-Evil Villain Lair – Place Dr. Vu’s Lair in your city to unleash a crime wave. As The Evil Dr. Vu commits more crimes, upgrade his lair with a special laboratory and a garage for the Evil VuMobile.
-Mystery Item – Everybody likes a good surprise. Enhance your city with this bonus item!

Carlos
És mivel tud többet a deluxe?

Þór vígi þessi rúnar