11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#2706 Nézzetek csak át az off! topikba! -
#2705 hogy ne én legyek az egyedüli :D -
Newfronter #2704 Igen, miért kérdezed? -
#2703 Valaki rendelt a gameshop.hu-rol? -
#2702 habár ahogy a videó alatti kommenteket olvasom, az idei SC inkább ez az újragondolt SimsVille, ami van valami.... -
#2701 Erről nem is hallottam annak idején, de érdekes így nézve :). Volt valami űrös sim, vagy simcity is anno nem? -
#2700 ezen most jót nevettem -
capa07 #2699 Arcology -
capa07 #2698 Itt egy másik kép:
-
#2697 Inkább valami utópisztikus önellátó város. De ritka ronda és értelmetlen a kinézete. -
#2696 Ez nem az Arcology, ami már volt valamelyik korábbi részben?
Amúgy én is előrendeltem a játékot a Gameshopon, 8500 nagyon baráti ár, remélem nem viszik följebb megjelenés előtt.
Nagyon tetszett a béta játék, csak volt egy olyan problémám, hogy négyzetrácsos volt az egész terület, másnak volt hasonló gondja? Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Elég zavaró volt.
Btw: Origin ID-m: lesliehawk
tudom, hogy priviben kéne, de ha már úgyis írtam hsz-t, gondolom jó így is -
#2695 Ez valami röppentyű lehet, nem....vagy hatósági mákdaráló? -
#2694 Akkor előbb küld el priviben Ironman2-nek az origin ID azonosító nevedet. -
#2693 Aztaaaa...
-
capa07 #2692 -
#2691 4. SimCity (2013) -
Kokszi58 #2690 Sziasztok régóta nézem ezt a topikot de csak most regisztráltam. Látom itt már szerveződik valamilyen multis összefogás. Én is szívesen csatlakoznék és engem is fellehet venni originen. -
#2689 Lesz belőlük még több is...csak férjenek el...DDDDD -
#2688 Én még csak 6-nál tartok....de nem fogok bőgni meg ígérem...nem fogok bőgni....... -
Ironman2 #2687 gondolom azokét lehet majd látni,akik az Originen bejelöltünk barátnak.Nálam már van vagy 12 ember -
Ironman2 #2686 Amúgy a földgömbön lehet majd látni hogy kinek hol a területe:
-
#2685 Hopp: Ha már a simsnél tartottunk....mivel nincs még simcity, addig el kezdek építeni egy jó kis vidéki falvat a sims 3-hoz....már úgyis egyszer neki álltam. -
Austin Bailey #2684 (valójában ez inkább egy klasszicista középrész, de amúgy mehet törlésre, bocsi, csak tomboltam) -
Austin Bailey #2683 2 vagy 3, de nem az lényeg. Semmi baja nincs a motornak attól, hogy megjelenít 20 emeletes épületeket. -
#2682 Na, de majd nem sokára sim cityzgetünk! -
Austin Bailey #2681 meg dobhatod ki 3 év cc-jét, mert nem seasons kompatibilis. pl tilt and turn windows set, üvegtetők stb. Csináltam egy üvegházat még a season üvegház előtt, erre beesik a hó. Szétszedtem, hogy belecsempésszek valahol egy kis tömörtetőt, erre nem tudom újra összerakni. Megpróbáltam berakni egy barokk középrészt és haobnló sarokrészeket, hogy legyen tömörtető, erre geci nagy lett a középrész, és így ronda az egész, nincs összhang az elemek között. a sarokrészek el sem készültek. Most el kell bontanom az üvegcsarnokokat is, és más konstrukcióban újraépíteni. Pedig tök jól nézett ki, amíg teljesen üveg volt az egész épület. Jó esetben kapok egy félig üveg üvegházat.
-
Ironman2 #2680 Ha most belegondolok mégis jobb lett volna ha meghagyják.Azóta mi lett a Simsből -
#2679 -
Ironman2 #2678 Törölték a projectet anno,mert a Sims rovására ment volna -
#2677 DDD...potyog ám a élet fentről...tényleg kár, hogy ez nem született meg! -
Ironman2 #2676 2001-es grafikával ez nagy csoda ahogy kinéz -
Ironman2 #2675 Mekkora játék lett volna ha ezt meghagyják:
-
#2674 Földes úton nem kell ahhoz túl gyorsan kocsikázni, hogy fel kavarja rendesen a port....tapasztalatból tudom....a maxisosok biztos olyant még nem is láttak. -
#2673 Olyat lehet tudni, hogy mit fog tartalmazni a Simcity doboza? :)
Anno a Simcity 4 Deluxehoz elég vastag kézikönyv járult 2x88 oldal.
Ehhez az új simcityhez is megerőltetik magukat vagy a trendhez megfelelően lesz egy darab lap és max. egy pdf arról, hogyan telepítsd és hogyan nyomd meg a parancsikonját? :/ -
#2672 Gondolom.:))) -
Ironman2 #2671 Azért ennyire nem,mert látszott hogy fel van gyorsítva a játékidő -
#2670 Azért kár, hogy ha a kocsik földes úton tépnek ennyire - persze száraz időben - akkor bizony a mögötte jövőnek a porfelhő szépen a nyakába zúdulhatna....persze csak ha tényleg földes út az, amin száguldoznak a járgányok. -
Ironman2 #2669 Amiből csak 1 szint építhető be -
capa07 #2668 Látom szereted! -
Austin Bailey #2667 az egy hülye buzi