11758
  • Mighty
    Sajnos sokat nem tudtam játszani a beta-val, ezért kérdezem, hogy itt is lesz egy olyan tool, mint az SV4-ben, amivel, ha egy házra kattintottam, megmutatta, hogy onnan hova és milyen közlekedési eszközzel mennek a simek. Vagy, ha egy útra, vasútra stb kattintva mutatta, hogy azt az utat milyen útvonalakon használták.
  • capa07
    Köszi, megvan! Arra még talán nem is jártam azelőtt!
  • Carlos
    főoldal
  • capa07
    És ezt hol lehet megnézni?
  • nyirog
    pár napja már top10-ben van a topik gyerekek
  • nyirog
    az egybként tény h az új játéké sokkal jobb, letisztult és minden olyan gazdaságosan van benne elhelyezve. amire majd kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja majd ez is kezelni ha tele lesz tömködve mindennel.
  • nyirog
    SC4 UI-ja a célre megfelelő, a baj akkor van vele mikor elkezded teletömködni modokkal, akkor használhatatlan lesz
  • zorrobomber
    Én, mint casual gamer, felraktam hétvégén SC4-et és az új bétája után marha kiábrándító volt. Tudom, elméletben többet tud, és modokkal fel lehet javítani, de a két UI között ég és föld a különbség.
  • nyirog
    Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem picit te is csalódott leszel majd SC4 rajongó révén, akárcsak én - legalább is olvasottak alapján, a pláne viszont az h elolvasva akármennyire kiheréltnek is tűnik ahhoz képest amit elvárnál tőle, játék közben iszonyú szórakoztató tud lenni (mondom ezt mind2 béta alapján amikhez szerencsém volt). Vannak hibái/hiányosságai amik felett nehezen hunyok szemet, de majdnem biztos vagyok h ki lesznek javítva patch/DLC/kiegészítő formájában. Szerintem a lényeget elmondtam :)
  • Mighty
    +1 :)
  • nyirog
    ÉÉÉÉS VISSZATÉÉÉÉRT lehet majd az új SC-hez is el kéne egy olyan jó street light mód mint SC4-hez
  • Kodlovag
    Üdv SimCity fanok! Egy ideje már nem látogatom az SC témákat, de talán néhányan még emlékeznek rám az SC4 topikból.
    Egész jó kis topikot sikerült ide kerekíteni, úgy látom néhányan már nagyon várjátok a megjelenést. Minden napra új videó és pár tucat hozzászólás. Neki is kezdek átnézni, milyen lesz az új SimCity...
  • Carlos
    nada
    de szerintem 4-e előtt nem mehetünk érte.
  • nyirog
    Na neked van már valami? nekem még mindig semmi :\
  • Csokis
    Én meg elvileg jövő hét szerdán kapom vissza gariból a vidkártyám. Ha meg nem, vagy továbbra se lesz vele minden oké, akkor sz*phatok az Intel HD 4000-el.
  • godand
    De messze van még az a jövő péntek...
  • Carlos
    szerintem sem érdemes.
  • nyirog
    gondolkodom rajta h írjak e e-mailt, de szerintem arra holnapnál előbb nem fog válasz jönni ezért lehet felesleges.
  • Carlos
    énis próbálgatom.
  • nyirog
    Mindenképp, de azóta is teljesen elérhetetlenek, most próbáltam meg megint 5 másodperce kb
  • Csokis
    Igen, én is így tudtam, de találtam egy régebbi cikket, ahol nem teljesen ez volt írva, és elbizonytalanodtam!
  • Dzsini
    Nem is igazán értettem a kérdést, nagyon régóta egyértelműen hangsúlyozták a dolgot, itt a topicban is ezerszer átbeszéltük.
  • Csokis
    Köszi! Találtam egy ilyet is, szóval akkor az lesz.
  • Dzsini
    Igen kell, az előrendelési oldalon ott van:

System Requirements :
    ...
    Broadband Internet:
    Minimum 256 kbps download, 64 kbps upload
  • Csokis
    Valóban állandó net kapcsolat kell a játékhoz? Sehol nem találtam erről hiatalos infót sehol. Ha valakinek lenne, ossza meg legyen szíves! Köszi!
  • Carlos
    Informálj légyszi ha sikerül elérni őket.
  • zorrobomber
    Az normális hogy design off mellett is hulladék lassú a topik?
  • nyirog
    Azóta is azt mondja a robot a telefonba h jelenleg minden munkatársuk foglalt :D
  • nyirog
    Eddig ismert topik gond, hogy mikor új hozzászólás érkezik akkor az elcsúszik balra, fingom nincs miért van de ha van ötleted szívesen meghallgatom és megpróbálom megjavítani.
  • nyirog
    hát nem tudom, tavaly mass effect 3-nál kaptam ilyen levelet akkor is kb 1 héttel már a hivatalos megjelenés előtt, és akkor már mehettem is átvenni. Nekem fontos lenne mert 2 db-ot rendeltem be és az egyik ajándékba lenne egy rokonomnak, és ha előbb vehetném át akkor talán időben oda is tudnám adni neki és nem kéne +1 hónapot várni mikor újra találkozok vele - erre föl az izgatottságom :P
  • tommygear
    no problem
  • [HUN]FaTaL
    Nálam sincs gond, Opera + kieg.
  • Ironman2
    Figyu,itt mindenkinek hibátlan,idáig csak te jeleztél problémát,és nem ülök le,hanem lefexem,jó ez a topik,marad így!
  • Malakai
    Itt megy, sg kieg fent van, topic is megy. Egyéni para, tippre adblock.
  • Borg
    Ja, ha a 3000-ből egy topic nem jó, az nyilván a plugin hibája :D Logika 1-es, leülhetsz :D
  • Ironman2
    Akkor nem kell az a plugin.Kapcsold ki a design,ha nem jó.
  • Borg
    Nyilván valami el van baszva a topikkal, mert máshol nincs ilyen.
    (chrome, sg fórum tuning pluginnel)
  • nyirog
    nálam is működik, chrome +adblock kombó
  • Carlos
    Nálam jó. (chrome)
  • Borg
    Az csak az átvétel várható időpontjáról az értesítő, nekem is jött..

Amúgy jól elbaszta ezt a topikot valaki. Ha a "válasz"-ra nyomok valakinek a fejlécében, akkor azt irja ki, hogy nem vagyok bejelentkezve...