SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De pl a CRC-nek az AI útvonalát is én állítgattam. (és az elsõ kiadás dobozának a hátulján is az én screenshotjaim vannak) 😊
Off megint (saját videók, kivéve az utolsó):
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A többiektõl bocsi az offért!
Þór vígi þessi rúnar

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mindegy, tényleg nem lehet ezt így összemérni.<#vigyor0>#vigyor0>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De komoly hogy max 2*2 kilométeres darabok lesznek?
Az nekem karcsúnak tûnik.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

De a saját témájában mindig! minden! (játék) lehet jobb.
<Okosat akartál írni, pedig te is tudod mire gondoltunk.>
Ha minden valós idõben épülne a akkor Molnibalageon kivûl talán még 5 ember venné meg a játékot.
És soha nem is lesz olyan játék amit itt leirtatok mert 0.05%nak senki nem fog játékot készíteni.

http://infinitemirai.files.wordpress.com/2012/11/78250_10151279044329866_956295659_o.jpg?w=630&h=354