SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Motoroj
Dubstep = sztyeppei dobolás?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Carlos
<#alien>

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
<#idiota><#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
! SHUT UP AND ENJOY THE DUBSTEP !

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Hagyátok már abbaaz off-ot<#action>

oneal1
huh azt nagyon megköszönném! ha elfelejted majd rádzörgök még!😊

!Forza Ferrari!

Carlos
Tesztelõ és designer voltam leginkább.
De pl a CRC-nek az AI útvonalát is én állítgattam. (és az elsõ kiadás dobozának a hátulján is az én screenshotjaim vannak) 😊
Off megint (saját videók, kivéve az utolsó):

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát nekem lehet hogy van még pár tiszteletpéldányom. Szétnézek és visszajelzek ha nem felejtem el.

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Az igen, szép felhozatal. A Panzersek, nagyon ott vannak imádom, a Midwayhez nem volt szerencsém, csak hallottam, hogy nagyon jó. A Cross racing demóját meg szanaszéjjel játszottam anno. Tudom, hogy off, de ha már szóba jött ez, mesélhetnél róla, hogy a fejlesztések melyik részében vettél részt, itt úgy is csak csöpögnek az infók az Sc-rõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szerintem meg te fejezd be.

Molnibalage
Szerintem most fejezd be...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

oneal1
OFF:

Monster Garage??

Neeeee!😊 Hatalmas game volt!!!😊

hol lehet most rálelni?

!Forza Ferrari!

pedig úgy tûnik...

Carlos
pfff... nincs szükségem erre.

Þór vígi þessi rúnar

Végre elkérkedhettél a dolgaiddal. Nyilván hosszú évek óta erre vártál. Hogy megmutathasd hogy miben vagy több és jobb. <#eljen>

Carlos
õõõõ... nem, többek közt ezeken a címeken dolgoztam amig ki nem szálltam a játékfejlesztésbõl...

A többiektõl bocsi az offért!

Þór vígi þessi rúnar

ja bocs, nem tudtam, hogy te vagy a télapó. Amúgy te is retardált vagy ezen az alapon nem?

Valamiert nem tudom beszúrni a képeket! 😞
De az oldalukon vannak még képek

Carlos
Szerintem meg te vagy retardált. Te életed során tudsz hasonlót felmutatni?

Þór vígi þessi rúnar

azért ilyen ez a játék, mert ilyen retardáltak csinálták

utálom ezt a faszfejû nyálgép nyárimikulást.

Igen, vótmán, de mindenki a hidakat hiányolta! <#crazya>

akyyy
vótmán

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A videóban ott vannak a hidak. Nagyon meglátszik a város mérete (rossz értelemben, nagyon kicsik). Osszességében viszont tetszik!

Motoroj
Egy „kockában” nem csak két sáv fér el. Persze az is igaz, hogy a felhõkarcolók sem érnek az útpadkáig.

Mindegy, tényleg nem lehet ezt így összemérni.<#vigyor0>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Dzsini
"már megint"? 😊 eddig értetted?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Akkor viszont megint nem értem a nyavajgást...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
Sose volt az, ez is együtt jár a makettstílussal és az azonnali építkezéssel. Egy toronyház a valóságban nem egy 6 vagy 8 sáv széles úttal egyenértékû (3 vagy 4 "kocka"), és egy tûzoltóság sem húzza meg 6-8 utcában a vonulási távolságot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Molnibalage
Az tényleg érdekes, mert 2x2-en a tömegközlekedés nagy részének semmi értelme, ahogy egy nagyobb pályaudvar is ekkora. Ez azt jelenti, hogy a modellezés létéke nem 1:1. Legalábbis szerintem.

elite
Na ez a kép már tetszik.
De komoly hogy max 2*2 kilométeres darabok lesznek?
Az nekem karcsúnak tûnik.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Dzsini
Szép zöld villamos 😊

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Izz most arról beszélünk, hogy a városökológiai modellezést, meg az intenzív városkép-alakítást kellett volna összekapcsolni és nem visszafejleszteni a közlekedési eszközöket. Semmiféle négyzetekrõl meg évekrõl nem esett szó, meg arról sem, hogy a való életben ki épít várost. Mellesleg elég gyenge a képzelõerõd, ha magadat csak személynek tudod elképzelni, mert képzelheted magadat mindenkori városvezetésnek is, meg a társadalmi folyamatok következtében létrejövõ eredõ fejlõdés megtestesítõjének is. Vagyis tekinthetsz magadra úgy, mintha egyszerre sok ember lennél, akiknek egy része akar építeni egy házat a telkén, egy része a terület szabályozásával foglalkozik, egy része meg megfinanszírozza.

még mindig nem lehet a tengerpartot kiépíteni 😞

tökéletesen értelmetlen hozzászólás, és nem is kapcsolódik ahhoz, amirõl szó volt.

Molnibalage
Igen, így. Gondolkodni kell elõre. De ez pl. azzal is jár, hogy nem egy pillanat alatt csengeted ki az árát...

Értem én de a realizmus kergetése mindenáron nem feltétlenül eredményez jobb játékot. Pl. hogy gondoltátok? Kijelöltök egy négyzetet hogy itt lesz majd az erõmû és 5 év múlva már állni(ami a játékban is kb 1-2 óra) is fog miközben irdatlan mennyiségû pénzbe kerül? A settlers se volt reális hogy a z épitõmuki 15 kalapácsolással felhúzta a laktanyát de attól még zseniális játék volt(az 1. és a 2.)

LeWyTy
Senki nem beszélt itt a való életrõl.Ez amúgy sem a SIMS vagy a MATRIX.
De a saját témájában mindig! minden! (játék) lehet jobb.

<Okosat akartál írni, pedig te is tudod mire gondoltunk.>

Emberek ez JÁTÉK nem pedig a való élet 100% szimulálása(Hál istennek). Soha senki nem mondta ezt nem is így akarják eladni. Amúgy meg nem is lenne mit szimulálni mert a való életben nincs olyan személy aki egymaga épít városokat és dönt el mindent.

Ha minden valós idõben épülne a akkor Molnibalageon kivûl talán még 5 ember venné meg a játékot.

És soha nem is lesz olyan játék amit itt leirtatok mert 0.05%nak senki nem fog játékot készíteni.

na, ez az elsõ kép, amire azt tudom mondani, hogy tetszik

http://infinitemirai.files.wordpress.com/2012/11/78250_10151279044329866_956295659_o.jpg?w=630&h=354

LeWyTy
De beindult itt a napokban az élet.