11758
  • Austin Bailey
    az a baj, hogy ebben a szisztémában igaziból nem tudsz rendes várost építeni semmilyen szinten, mert nem tudsz különböző profilú városnegyedeket létrehozni. Ilyen baromságokról, mint hogy aljkút a toronyházak között áll ne is beszéljünk. Valójában az olajkút is mehetett volna közös beruházással a városon kívüli területekre, mint akár egy erőmű is, és egyéb ilyen stratégiai iparok. (hulladékkezelés víztelep stb)
  • oneal1
    olvasgattam itt kicsit, nekem is jött levél hogy 4én már utjára küldik a pédányomat veszprémbe. Így szerintem 4én már kinnt lesz a boltokban mindenképp
  • Sotyka
    Nekem is a legnagyobb (és kb az egyetlen fontosabb)aggályom a játékkal kapcsolatban az a kis területek. Mert hogy az igazi nagy városokat, amik milliósak, teljes mértékben el lehet felejteni (mondjuk az 1 embernek túl nagy falat lenne, úgyhogy valahol meg is értem) az még valahol ok, de az hogy már a pár százezreseket sem lehet megcsinálni azt nagyon sajnálom :\
  • capa07
    Na mindegy! Lágyszi nyirog töröld ki az üres hozzászólásomat.
    EZT a videót akartam berakni.
  • godand
    Én azt sem bánom, ha a nemzetközi sajtó a magyarral karöltve ízekre szedik mind a játékot mind a fejlesztöket, hogy mi ez az igénytelenség mi ez az "alpáriság". Az is lehet, hogy lehúzzák alaposan. Egyet tudok. 5.-én nyálcsorgatva nézegetem a youtube videokat, amiket felraknak azon szerencsések akik már játszhatnak vele. :)
  • nyirog
    ...mondasz valamit!
  • Austin Bailey
    60 fokos meredekségű vasúti híd, visszafogó nélküli villamosvégállomás, szögletes sínek, furán a szárazföldre illesztett téglalap alaprajzok, és természetesen a jelzőlámpás autópálya, aminek mellesleg a rendes megoldása ott van a jelzőlámpától 3 centire. Ezt úgy nevezik, hogy "igénytelen". Miért nem lehetett úgy megcsinálni, hogy adott egy régió főutakkal meg vasúttal, és ott kezded a várost, ahol az út mellé leraksz egy városházát, ekkor mondjuk csinál egy kasszát, x pénzzel, meg egy vonzáskörzetet, amit a város kasszájából épített infrastruktúrával tudsz kiterjeszteni pl utak mentén. Azonnal reális formájuk lenne a településeknek. Az minden hülye szociális funkció lehetne ugyanúgy mint most, de pl. autópálya-hálózatot lehetne multiban építeni, repülőteret ugyanúgy, helyi vasutakat stb. tervezés szintjén részt kellene venni egymás életében. Valahogy nekem az a problémám ezzel az egésszel, hogy olyan mintha eleve úgy álltak volna hozzá, hogy egy várost nem lehet lemodellezni, tehát meg se próbálták, miközben ugyanez a csapat a szerintem sokkal heterogénebb életmódról ugyanezt nem gondolta, így aztán a sims 3-ban meg megpróbálják lemodellezni az életmódokat.
  • capa07
  • Dzsini
    Ez a város nagyjából értelmesen kitölti a játékteret, és kb. 100 ezer lakos - komolyabb tervezéssel, külső ellátással és ingázó lakossággal 2-300 ezer fő lehet egy zóna maximum lakossága?

#2858: látod, tanulnak tőlünk, nálunk is van szintbeli lámpás kereszteződés autópályán - a nemzetközileg híres M3 - Szerencs utcai :)
    (tudom, igazából még nem autópálya, de mindenki annak ismeri és használja)

8:33-nál egy vészjelzős kocsi keresztülszáguld egy villamoson,
  • nyirog
    videóban is látszik h az a baj h hamar elfogy a hely mivel kicsi a térkép, így aztán megtorpan a fejlődés, mert már nem tudsz mit hova építeni. Itt is mit tudsz már csinálni? max másnak a kárára fejleszteni, meg próbálni kielégíteni az igényeket és nézni ahogy pang az egész egy szinten.
  • nyirog
    szopattok???? autópályán jelzőlámpa -.- 01:16-nál
  • godand
    ott van a szeren
  • capa07
  • Borg
    Tökéletes :)
    Thx.
  • BYpsilon
    ezt már valaki megválaszolta, addig nem jutottam még olvasásba, mikor írtam. :)
  • BYpsilon
    Túl sok negatív visszajelzést kaptak a hozzászólásaid az sg-m ezért külön le kell nyitni ha valaki olvasni akarja. Legyen az bármelyik topicban.
  • LezLee
    A készítők azt mondták, hogy a kis játéktér miatt egyelőre nincs értelme a farmnak, persze ez csak duma, majd úgyis megkapjuk gondolom fizetős DLC formájában.
  • Newfronter
    Farmok úgy tudom nem lesznek, reptér, kikötő igen. Legalábbis a menüben ezt látom.
  • Kosinva
    A farmokat sajnos kiszedték a játékból.
    Reptér és kikötő az van, csak a bétában nem volt, ahogy nem volt a bétában vasútállomás sem.
  • Kodlovag
    Ja, és hova lettek a farmok? Meg a reptér és a kikötő? Csak a bétában nem voltak, vagy máris várhatom az első kieget?
  • Kodlovag
    Így elsőre nem néz ki olyan rosszul a játék. Ami a legjobban korlátozott az SC4-ben, a grid rendszer már nincs többé. Bár most nem igazán látom át, hogy a lotok pontosan hogy fejlődnek. Sajnos a bétát kihagytam, és csak a béta videók alapján tudom megítélni az új SC-t, de így elsőre ígéretes. Na majd meglátjuk.
  • Sotyka
    van csak piszok drága, és nagyon kicsi a piaca, de pár év múlva már elég elterjedt lesz szentem :)
  • Carlos
  • Austin Bailey
    te is beszóltál nekem egyszer, téged is lepontozlak
  • Carlos
    Ki lehet kapcsolni topikob belül a Karbantartásnál. Vasember tuti tudja.
  • nyirog
    Jó kis hétfő esti OFF témák, lehet mindjárt inkvizittorba megyek át és törlöm az egészet
  • nyirog
    hát az a véleményem erről h kicsit hülye módja annak h minősítsük az illetőt, nem minden esetben szolgálja a valós célját - én is amolyan olcsó játék hülye gyerekeknek címszóval tudnám jellemezni. akit eddig nem érdekelt, vagy izgatott h mennyit kap, ezek után se fog, aki pedig ezek alapján dönti el h most hasznosak e a megnyilvánulásai vagy sem annak szerintem önbizalom hiánya van.
  • Austin Bailey
    jó, de én sem bántásból szavaztam le az elmúlt 10 oldalon lévő hozzászólásait Jó játék ez. Van ilyen a gyakorikerdesek.hu-n is. Ott is megy ez a szimpátiaszavazás
  • nyirog
    na ezt nem tudtam h kapható kereskedelmiben ddr5 is
  • Csokis
    Mindig van sajnos. Magon is ott megy a rinyálás, mikor leminuszoznak valakit. Mondjuk ott én nem is látom, mert Stylist plugin-ba megoldottam, hogy ne látszódjon.
  • Ironman2
    Már jöhetne a játék,ne kelljen ennyi offot olvasni.Amúgy ott az offtopik,miért nem oda mentek?
  • nyirog
    szerintem nem feltétlen bántásból írta amit írt
  • Austin Bailey
    arra én is rá fogok szokni akkor
  • nyirog
    Van itt olyan aki nyomkodja azt a szart? :D Életemben nem jutott még eszembe rányomni független attól h most tényleg hasznos volt se vagy sem. Inkább hsz formájában kifejeztem egyetértésem vagy éppen egyet nem értésem az illető iránt.
  • Austin Bailey
    én pedig lemínuszozom a tiédet. Talán nem véletlenül
  • Csokis
    Ezt én is észrevettem, hogy le kell nyitni a hozzászólásait. Hamar rájöttem miért. A beállításokban van egy "Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése:" menűpont, ami alapból -50-en áll. Ha megnézed a profilját, akkor láthatod, hogy a "Hozzászólásainak hasznossága:" mellett jelen pillanatban -53-on áll, ami -50 alatt van, tehát elrejtődik. Ha látni akarod, akkor állítsd -100-ra. Ez van, mert "lemínuszozzák" a hozzászólásait.
  • nyirog
    No megy? :)
  • Ironman2
    Jól van maradjon igy akkor ha ez a baja neki
  • nyirog
    én mondjuk már kiszedtem a scriptet, annyira nem nagy dolog h látszik e vagy sem a bejelentkezve xy. Szerintem.
  • Austin Bailey
    azt hol látom, hogy kaptam-e bant?