SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért szépen megbesezéltétek, hogy akinek negatív véleménye (kulturáltan leírja) van, az csak warezolhat...
Dzsini
Meg lehet ezt kultúrmódon is beszélni, meg is tettük már, ha visszaolvasol.

Ezen a képen látványosan kijönnek azok a problémák, amik a játékengine korlátait jól mutatják (és lesz ilyenbõl bõven az ívelt utak és a derékszögû falak miatt - parkolót se fognak 193 félét csinálni attól függõen, hogy milyen ívelt utak közé kell beférjen), így érthetõ, hogy több kritikát kap.

Az autók pedig tényleg a járdán és a füves részen keresztül fordulnak a fõútra, elég igénytelen megvalósítás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Szerintem ez "önigazolás" a warezolás mellett.
Elõre beállítom szarnak, hogy ne "kelljen" megvenni. Aztán ha tényleg nem tetszik neki, akkor kiabálja, hogy õ megmondta, ha meg tetszik neki, akkor elkezd értelmesen fórumozni és talán (!) megveszi eredetiben is.

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
mindenhol ez van!😊

Akármilyen megjelenés elõtt játék forumában benézek mindenhol elõre megy a fikázás, így szar úgy szar, sokaknak semmi sem jó....játszanak a pöcsükkel a homokozóban😄

!Forza Ferrari!

Dzsini
Azt tényleg nagy csinnadrattával reklámozták, hogy a moduláris épületösszerakás miatt nem lesz két egyforma ház, ezen a képen pedig rövid keresés után elég sok, ilyen távolságról (ami a normál nézet nagyjából) teljesen egyforma épület tûnik fel, még közvetlen egymás mellett is.
Sok mindenben vitáztam (vitázok) Austin Bailey-vel, de ebben tényleg igaza van, ez csalódás ahhoz képest, amit reklámoztak (reklámoznak).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
az a gáz, hogy az ilyen megmondóemberek majdnem mindig a warezzal tolósok.

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Végül is senkinek sem kötelezõ megvennie a játékot, ha viszont csak warezolni fogod akkor nincs semmi jogod kritizálni.

A halál csupán a kezdet...

Carlos
bakker hogy csak a hiszti megy, ez szánalmas.

Þór vígi þessi rúnar

mellesleg ezen a képen van egy csomó ugyanolyan ház. Ennyit a modularitásról

a járdamegoldás még mindig nagyon béna, a házak beton kocsibeállója hülyén néz ki ahogy az árokszáli susnyába torkollik

ott mégtöbb

LeWyTy
De kérlek ne hasonlítsd már az eus kertvárosodat amerikához!
Az viszont igaz hogy ott is több a fa.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

egyébként pontosan ugyanezt a látványt meg lehetett csinálni a 4-ben is, egy LBT terrain moddal a NAM-mal meg a mattb325 kertvárosi házakkal.

és kertvárosban lakom, és az nem így néz ki. Egy kertvárosban sokkal több a fa

LeWyTy
Na azé a kertváros az jól néz ki<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

én a http://www.toutsimcities.com szerettem

nyirog
azért ott a letöltések elején az a panelház nekem pont adja 😄 - építettem egyszer négyben egy disztópikus hangulatú várost valagnyi ilyen épülettel, meg pár sci-fi-bõl szabadulttal. Amennyire ridegnek és élhetetlennek tûnt annyira volt kurva jó is, már majdnem a szárnyas fejvadász hangulatát idézte, csak stilizáltabb kivitelezésben 😄

a spanyolok ide szokták feltölteni a pluginjeiket. Elég szarok amúgy 😄

nyirog
mondjuk semmi extra, csak az angol nyelvû hivatalos fb csoport ezt a linket ajánlotta forrásnak, mert ott is megkérdeztem amit itt 😄

nyirog
http://simcity.capitalsim.net/ spanyol, de chrome-val angolra fordítva egész érthetõ

nyirog
talán még se <#buck>, ha ez igaz és hivatalosan is megerõsítést nyer a hivatalos csatornákon hát akkor én nagyon boldog leszek, pláne ha még az is kiderül h évszakokhoz mérten romlik az utak minõsége (télen nagyobb igénybevétel az idõjárás által) és annak megfelelõen kell a fenntartást igazgatnod. Így lesz rendes, városra kiható funkcionalitása a látvány és szépség mellett.

(hohóó, esõs idõben mondjuk több autó és dugó az utakon, meg kevesebb gyalogos)

Motoroj
Kajak topikálni fox?<#conf>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Igen, azt írták. Meg a képek szerint is, pl. #701

nyirog
Ez most kajak megerõsített tény és nem "áprilisi" tréfa h lesznek benne évszakok meg idõjárás? o.O Ha ez igaz, akkor én örömömben szolidan leszopom magam 😄

nyirog
mármint nem jelennek meg

nyirog
kár h nem jönnek be a képek :\

Visszajöttek a képek! Tetszenek ezek a felhõkarcoló nélküli képek.

most már én se! <#nemtudom>

Carlos
én sem látom.

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Az utolsó 2 képet csak én nem látom?
(az eredeti oldalon sem.)

A cseh facebook oldalukon azt írták, hogy biztosra lehet tudni, hogy lesz szél, vihar, esõ stb. Többet nem írtak, de gondolom lesz havazás is.

Dzsini
No nézd csak - évszakok? Ez meglepetés.

Ez az évszakos rész is egész jó!

Ez már jó néz ki! <#smile>

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
"modok nélkül"

egyszerûen nagyon szûkösnek érzem a városépítési lehetõségeket. Eddig olyan, mint a Sims kiegészítõk nélkül

LeWyTy
Tényleg kicsit bután néz ki.
De ez épp nem a lényeges része a játéknak.

úr isten <#confused>

nyirog
én is annak örülnék,ha mindent egyedire csinálhatnék benne, a tájtól kezdve a nyersanyagok kiosztásáig

LeWyTy
4v4v4v4 pvp? xD

Az volna jó ha csinálhatnánk egyedi régióka, és azt hostolhatnánk.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Az USA-ban is vannak sétálóutcák. Pl Rodeo drive LA-ben. Csak nem sok és inkább a középvárosokban. Mivel az usában elég széles, vagyis van hely a járdának illetve négyzetrácsos az egész úthálózat vagyis nincsenek nagyon fõ meg mellékutak, ezért a sétálófelületek inkább a vízpartokhoz vagy a tömbök belsejéhez kötõdnek. Ez utóbbi esetben tulajdonképpen magánterületek. Pl ilyen volt a WTC tömbje is. De pl Bostonban, Dallasban, Atlantában vannak sétálóutcák. Szerintem helyesebb lenne sétálófelületekrõl beszélni egyébként. Ha egyszer egy városépítõ égre nem az utat, hanem a sávot venné a közlekedés alapjának, akkor összesen kellene egy járda, egy útsáv, egy kerékpársáv, egy parkolósáv egy buszsáv meg egy villamossín (ez utóbbiak fedhetnék is egymást) illetve egy alagút-és felüljáró építési lehetõség (mint a cities xl-ben) és és az összes létezõ úthálózatot, csomópontot és úttípust meg lehetne csinálni.
Egyébként engem ez a régiónézet már túlságosan az sc4-re emlékeztet.