11758
  • Dzsini
    Ott van a linkelt képen az információ angolul:
    - Külön kulcs jár, néhány előrendelőnek.
    - Már a teljes játékot lehet kipróbálni.
    - 4 órára szól, ma éjszaka (odaát délután-este), a szerverek stressztesztje folyik.
  • nyirog
    eddig még nem jött levél...
  • Ironman2
    megint van béta? a múltkori kulcs jó lesz hozzá?
  • oneal1
    Hozza tudna segiteni valaki egy kodhoz hogy en is ki tudjam probalni a betat?

eddigi betakat nem tudtam kiprobalni sajnos.

elore is koszonom, vendegem egypar sorre:)
  • nyirog
    akkor kaphanték én is kódot, mert magamnak originen rendeltem elő még feb 11.-én...,

#2934: +1
  • Ironman2
    pl:Tomb Raider
  • Armi555
    de nem lehet rá jelentkezni, lehet csak előrendelésesek kapnak kódot éjjel.. de azért reménykedem én is:)
  • Dzsini
    Valóban, rossz irányban számoltam az időzónát, bocsánat.
  • capa07
  • capa07
  • Armi555
    *éjjel kettőtől van az új "béta" (ma éjjel)
  • Dzsini
    Ma reggel 8-12 óráig van, szerinted?
  • Joschka
    Én már bezzeg még egy béta nélkül is ki bírom jövő péntekig...addig úgyis jön menet közben ki egy-két cím, amivel az aktiválásig el tudok majd szórakozni!
  • Joschka
    Oljan állat meg nincs izs...
  • davee16
    Erre az új bétára hogy lehet jelentkezni ? :/
  • zorrobomber
    Haver szerint az nem Godzilla ami itt lesz, hanem egy "dinoszaurusz csirke krokodil"
  • Dzsini
    Te valamennyire szakmabeliként (és gondolom már előtte is komoly érdeklődőként) mást látsz, és mást vársz el a játéktól, mint a nagyközönség. Ez sajnos minden "szakma" átka, egy kaszkadőr / harckoreográfus kiröhögi a filmek nagyobb részét, egy robbantási szakember egy másik hatalmas kupacot röhög ki, ahol bénán durrogtatnak, egy fegyvereket ismerő ember az FPS-ek mechanikáját röhögi ki, és elvétve lehet találni csak 1-1 olyan autóverseny játékot, amely legalább minimálisan közelít a valódi autók szimulációjához. Mégis mindezek a játékok sikeresek lehetnek, hiszen az elsöprő többség nem szakmabeli.
    De ők (ti) minden helyzetben a kisebbséghez tartoztok, az aktuális többségnek a sima, módosítatlan SimCity-k sorozata mindig megfelelt, még az általad katasztrófaként titulált sima SC4 is. Egy komoly problámája volt: nehéz volt, könnyű volt csődbe menni, és ezt hangsúlyozták is, de nem a koncepcióbeli problémákkal volt tele a sajtó, mert a sajtó sem várostervező szemmel nézte a játékot.
    Az első SC-k pedig azért is voltak valószínűleg számodra is mások (ahogy mindannyiunk számára), mert 20 éve még sokkal kevesebb tudással, tapasztalattal, igénnyel rendelkeztél, mint most, mint mindannyian.

Ezt a hozzászólást ne vedd a személyed elleni támadásnak, nem annak szántam, csak rámutatok egy olyan jelenségre, ami nagyon sokszor, nagyon sokfelé felbukkan, ahol szakmabeliek is megjelennek - nincs is ezzel semmi baj, de sajnos a szakma ilyen téren "elrontja" az élvezeti értéket. Kameraman ismerősöm például többször panaszkodott, hogy nem tud úgy végignézni egy filmet úgy, hogy ne azt figyelné állandóan, hogy milyen a kamerakezelés, és sorba tűnnek fel neki a hibák - nem tudja kikapcsolni a szakmát, és hátradőlve élvezni a film történetét.
  • Sotyka
    oh, és ebbe hogyan lehetne bekerülni aki még nem kapott mailt? :(
  • Aragorn831109
    Nocsak! Még egy béta lesz.

http://kepkezelo.com/images/qr74n3dyn8flqcz1p7dm.jpg
  • capa07
    "I think I have some pollution problems..."
  • Austin Bailey
    csak a rush hourral jött a telkek orientációja. A játék pedig nem volt játszható, mert a játékban adott autópálya és a játékban adott vasút keresztezte volna magát a városomban, és nem lehetett megcsinálni (a béna terraformálás miatt még alagúttal sem) vagyis a játékban lévő elemek alkalmatlanok voltak bizonyos evidensen elvárható kombinációkra. Ettől egyébként olyan szomorú lettem, hogy hónapokig nem játszottam a játékkal, aztán viszonylag későn (2005-ben vagy 2006-ban) megvettem a rush hourt, és nekem onnantól jött a sim city 4 őrület, nagyjából 4 évig. A forgalomszámítás pedig borzalmas volt szintén a rush hourig, mert nem a leggyorsabb, hanem a legrövidebb utat használták, ami rendszerint street volt, úgyhogy a dugóban állt minden. Az RH után már jobb volt, de még mindig nem volt tökéletes.
  • BYpsilon
    A játék játszható volt már az első kiadásakor is. Egyetlen igazán nagy bakija volt az, hogy ez első patchig nem jelentek meg a legmagasabb szintű épületek. A közelekedési idő számítás volt a másik problémás dolog, de az nem volt vészes. Az hozta létre a NAM-t.
    Az épületekkel nem tudom mi bajod, hiszen adott volt egy készlet amiből a játék dolgozott. Az adott területre vonatkozó pozitiv és negativ hatások összegzése után választott egyet és felépítette. Habár marha régen vettem elő, de ha jól emlékszem telkeknek volt orientációja és annak megfelelően épültek az épületek.
  • Austin Bailey
    a sim city 4 modok nélkül egy katasztrófa volt. Kedvenc példám, hogy nem volt elem az autópályán átvinni a vasutat, mert roaddal és streettel magától épített egy felüljárót, vasúttal viszont nem. Emellett a forgalmi szimuláció rettenetes volt, a domborzat-város kapcsolat szintén, mindig ugyanaz a ház épült, a telken összevissza épültek az épületek, mivel nem volt konkrét kijárata stb. A rush hour sokat hozott rajta, de még mindig voltak problémák. A NAM és kiegészítői, a slope modok, a bridge hight mod, ás a no maxis building mod kellett hozzá, hogy a játék tényleg játszható legyen. A többi mod valóban "csak" kozmetika
  • BYpsilon
    Azért nem kéne elvenni azt az érdemet a cégtől, hogy létrehoztak egy játékot, ami mindenféle mod nélkül is élvezetes játékot adott. Az plusz elismerésre méltó, hogy modolhatóvá tették és nem szóltak bele ki mit csinál utána.
  • Austin Bailey
    ami viszont probléma, hogy mindig ugyanazt a sémát gyártják újra. Ez megmutatja a városról való gondolkodásuk primitívségét.
  • Austin Bailey
    én nagyon szerettem a 3000-et, főleg az ázsiai háztípust, és nagyon szép városokat csináltam, na meg persze egyesítettem Berlint is. De eddig a 4 volt a legjobb, ami nem a maxis érdeme, hanem a moddereké. A 3000 egyébként szerintem annyiból is jó volt, hogy a terep és a rá építhető város nagyjából egységet alkotott. A 4-ben már a terep közel sem volt olyan jól formálható, mint a város és igaziból domboldalba építkezni elég ronda volt azáltal, hogy a lotoknak támfala volt, akár több méter magasan.
  • nyirog
    2 és 3 szerintem is hangulatos volt nagyon, bizonyos tekintetben a 4-nél tapasztalható volt hozzájuk képest visszalépés, de több hasznos újítással rendelkezett szerintem az elődeihez képest mint amennyi visszalépést produkált az original SC hangulatból. Első részről csak azért nem nyilatkozom mert akkor még nagyon gyerek voltam és nem nagyon érettem a nyomorászáson kívül máshoz a játékban, de azért azt is élveztem
  • Austin Bailey
    én azt gondolom róla, hogy az első 6 rész hangulata nagyon borzolta az idegeimet, mégpedig sajátos ambivalens módon, aztán ellaposodott és most egy unalmas fos.
  • Mighty
    uhhh. Volt egy-két beteg kiadás :)
  • nyirog
    RETROSPECTIVE VIDEO
  • nyirog
    én valamiért utálom azt a sorozatot :D vagy is nem valamiért, nagyon is jól tudom miért, de nincs kedvem most regényszerű érvelést írnom arról h miért is tartom szarnak :D
  • Austin Bailey
    amúgy ha lenne egy városnyi zombim biztos walking dead-et játszanék
  • Austin Bailey
    Remélem azért nem lesz "Törpök és hobbitok" DLC, ahol törp illetve hobbit házakat lehet majd építeni a törp és hobbit simeknek. Extra ajándék a hobbitokhoz a hobbitkocsma, törpökhöz meg a törp bánya.
  • Joschka
    Gondolom a Sandbox mód akkor ezt is kiiktatja, mert ez meg már a népbetegség közé tartozik!
  • Austin Bailey
    de igen
  • nyirog
    ezek szerint még se szarom le annyira
  • nyirog
    most zombilázban ég a világ, én speciel nem, unom és leszarom, csak már idegesít h a csapból is vámpírok meg zombik folynak
  • Joschka
    Ne mááááár!!!...A sims 3-nál is rögtön kiakadtam, hogy ilyen baromságot beraknak a játékba...zombikat, hát minek az a simcitiybe....ennyi erővel akár meztelenül rohangáló csajokat is tehetnének bele...
  • Sotyka
    jeeeeh, most látom van zombi lehetőség is a katasztrófáknál! AWESOME!
  • Csokis
    Háhá, köszi a linket! Ez lesz a nekem való!