11758
  • Sotyka
    hát nem picit, és igen nagy aggodalomra ad okot, mivel utánna 1 percre már vissza is jöttek, ami azt jelenti hogy nem is fagyott ki teljesen az origin, csak megakadt egy picit. Minden origin laggnál kifog dobni a SimCity... COOL LESZ, grat ehhez a nonstopp online ötlethez
  • c3ll
    Az szerintetek is ciki amikor a letsallbemayor hivatalos reklám livestreamen kivágja őket a játék, mert megszakadt a kapcsolat az Origin szerverrel? "Jó reklám." :))
  • Sotyka
    WOW, az nice, hivatalos stream közben kiírta hogy az origin nem online így most szépen kidob a játék... Már alapból okozhat problémát ez a nonstopp onloine dolog, de ha legalább az originnek nem lennének ennyire szarak a szerverei, akkor még talán használható lenne, de így ...
  • Austin Bailey
    akkor ezek szerint te kivetíted rám a saját elégedetlenségedet
  • Austin Bailey
    és szerinted hol mondtam azt, hogy nekem azért nem tetszik, mert nem tökéletes szimuláció? Most már jó lenne befejezni ezeket az agykárosító megnyilvánulásokat.
  • Sotyka
    Amúgy nem tud valaki egy "tört béta" verziót? Úgy értem hogy egy torrentet ami tartalmazza a játék bétáját (még jobb ha a teljes gamet, de az nemfeltétlen fontos), és egy cracket amivel tudom futtatni. Nagyon jó lenne ha legalább ki tudnám próbálni a játékot megjelenés előtt
  • mrmilan
    Te, nem szoktunk mi együtt sörözni? Csak úgy mellékesen :)
  • Sotyka
    igaz, ha nagyon kritikusan nézek egy filmet/játékot akkor nem létezik olyan amiben nem lenne valami hiba. Ezért tartom én azt hogy mindent a játékélmény mögé kell rendelni egy játékban, hiába unrealisztikus, vagy csúnya, vagy bugos, vagy régi, vagy akármi, ha élvezed akkor ez ott nem számít!
  • Sotyka
    5:25-nél már 789,123 fős :D
  • Joschka
    Bug!...A simek átmennek a buszon!...DDDDD
  • Joschka
    Ott a Kejjfel torony is!
  • Molnibalage
    Még nem találtam olyan filmet, amibe nem lehetett volna belekötni. Egy PC játék meg aztán tényleg. Még nem találtam olyan játékot amiben ne változtattam meg volna semmit...
  • Csokis
    Livestream megy éppen!
  • Csokis
    Persze. Én csak a billentyűzet kiosztás miatt néztem meg, de lesznek szép számmal!
  • drmilo
    Köszi a linket! De lesz még idő magyarul is olvasgatni, szerverstarig.
  • Joschka
    Én valószínűleg kedden már át vehetem a postán a cd galaxis rendelésemet.
  • Carlos
    3000-ért a 3-at énis vinném!
  • Csokis
    Egyébként nem várható Season Pass a játékhoz? Nem olvasott róla senki? Azt valahogy jobban megvenném, akár csak a Borderlands 2 esetében.
  • godand
    A másik pedig, hogy érdemes ezekkel várni míg leakciózzák. 1-2 ezrest nekem pl megérne a három együtt :)
  • Dzsini
    Ha kiadják hírként, hogy mekkora előrendelés volt, kiderül. És ne magyar átlageresethez képest 3000 forinttal számolj, mert semmilyen módon nem ránk szabják az árakat, úgy számolj, hogy egy átlagos mozi / mcdonalds látogatás legalább ennyi, és maximum 1-2 napi munkabér, vagy kevesebb, mint egy heti zsebpénz.
  • Carlos
    namost őszintén. Kinek ér megy 3000 Ft-ot, hogy eiffel torony van brandenburgi kapu meg pár extra ház legyen a játéban?
  • Dzsini
    Akkor a 80 euro a gyűjtőiért egyre jobban megéri a mániákus gyűjtőknek - 7 euro a heroes and villains, 30 a három csomag, 43 euro a játék. (ha hozzászámolható lenne tőlünk is a korai rendelőknek felhasználható 50, most 20 euro a további játékokra, akkor 23/-7 euroba kerül a játék :) )
  • Csokis
    SimCity Game Manual
  • Csokis
    Megkérdeztem a Konzolok szervízét a szállításról. Azt írták, hogy szerdán hozza a futár, személyesen pedig kedden lehet átvenni!
  • Csokis
    Most nézem, hogy az amazon.de oldalon lehet kapni külön a DLC-ket, de 10€/db!

Francia városépítő csomag, Brit városépítő csomag, Német városépítő csomag
  • Kodlovag
    Hű, 1:50-nél milyen agyament hidak vannak! Ha SC4-ben csak valami hasonló lett volna... A NAM ehhez képest csak gyenge pótlék. És 6:20-nál is milyen látványos lett a város.
  • zorrobomber
    Lemaradt, hogy ezért került bele egy egyszerűsített mód.
  • zorrobomber
    Olyan sim city nem lesz ami egyszerre kezelhető, elérhető és a várostervezést tökéletesen szimulálja.
    Lásd: Football Manager 2013 Classic(egyszerűsített) mód - olyan komplex lett a game, hogy már a die hard fanoknak is sok. Gyakorlatilag tényleg egy fél élet kell ahhoz hogy sikeres legyél.
  • godand
    Már csak egy hét, plusz mínusz néhány óra...
  • Austin Bailey
    Elég rossz tapasztalataid lehetnek, ha szerinted csak akkor nem szar valami, ha nem kritikus szemmel nézed. Képzeld el, olyan dolgok is léteznek, amik kiállják a kritika próbáját.
  • Austin Bailey
    ez a játék minden mozzanatában annyira újszerű, hogy lehetőleg jó bőségesen még magyarázza is el hússzor.
  • Molnibalage
    Erről van szó. A kritikus szemmel néz az ember filmet játékot akkor MIND szar, még a 5* film is. Midben lehet találni logikai bukfencet, nem kidolgozott részletet vagy hibát. A valóság tökéletes szimulációja álom. A modellezés minősége a kérdés, repszim moddernként nagyon is átérzem a problémát...
  • mrmilan
    6:20-nél pedig baszott jól néz ki a Downtown!
  • Ironman2
    Azért nem semmi lesz majd egy metropolis közlekedését megoldani.Itt is akkora dugók vannak ahogy néztem a videóban
  • Ironman2
    Mekkora a repülőtér!!! Majdnem fél városnyi!!
  • mrmilan
    Ez az. De sajnos lehet, hogy leszek akkora fanatikus, hogy bevállalom lovettáért. De talán majd okosba...
  • Carlos
    Aha, jönnek majd a 1.99 -ért 32 és 64 slotos mapok.
  • godand
    Az szép! Ha mind a 16 kis városkát benépesíted az már elég jó lélekszám...
    De nem bánnám ha 3-szor ekkora területre lehetne építkezni. Sebaj majd dlc formájában lesz talán.
  • mrmilan
    1:30-nál a lélekszám 278.350!!!
  • capa07
    Azthiszem ez még nem volt: