11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
drmilo #3081 Szemétszállítási tudnivaló
-
Newfronter #3080 Nem tudjátok mi van, ha valaki lelép a régióból, akkor mi lesz a területével? Át lehet venni valami módon? -
#3079 Stílusos is lenne... Virtuális atomváros: Egy katasztrófa után címmel!:) -
#3078 -
#3077 Tegnap mondták, hogy az atomerőmű üzemeltetéséhez megfelelően iskolázott simek kellenek, nehogy közéjük keveredjen egy Homer Simpson - mert az leradírozza a térkép negyedét. -
#3076 Majd később biztosan lesz ilyen cucc is hozzá, mondjuk: SimCity - Alvilág kiegészítő lemez...DDDDD -
Csokis #3075 Bordélyházat nem lehet? Én azt építenék jó sokat! -
#3074 Különben meg nem is értem, hogy villanyt minek küldjek másnak, mikor már az elején óbégat a játék mindenkinek külön-külön, hogy villany kell!...Erre szélerőművet szoktam oda vágni neki, aminek meg örül a nép, mint majom a farkának, mert az környezet barát. Ha meg annyian lesznek, akkor kapnak tőlem maghasadásos villanyt, azt kész...csőrikét beragasztani simek! -
#3073 Hozzám lehet jönni kaszinózni! -
#3072 Én meg majd építek egy nagy iparvárost, és tőlem csak egy dolgot fogtok kapni:
füstöt, de jó sokat. -
#3071 ...DDDD -
#3070 Én még az elején mondtam, hogy teli tömködnélek benneteket jóféle fincsi kajával....a bétában volt egy valamilyen hamburgerpogi gyár (valami ilyesmi félével találkoztam!)de hát ha mást nem akkor jó lesz nektek a vellany áram is, hogy kicsit felvillanyozódjatok! -
#3069 Akkor majd kisegítelek egy két járőrrel, ha gondolod Ombre . -
godand #3068 Na igen. De azt nem adok! Az milyen "bosszantó" lesz ha a szomszédból jönnek át hozzám a bűnözök fosztogatni:) -
Csokis #3067 Pénz! Arra mindig szükség van! -
godand #3066 Na meg a multis élmények. Már alig várom hogy tudjak nektek szolgáltani áramot vagy amire szükségetek van. -
#3065 Azért a nagy közös művek alapanyagköltségét nézve van kihívás - millió pénzt, és hozzá egy nagy rahedli változatos alapanyagot legyártani (vagy összevásárolni) nem két perces elfoglaltság lesz. -
godand #3064 Jogosak a félelmeitek a kevés kihívást illetően de azért bizakodjunk...
A katasztrófákat is picit túlzásnak tartom, hogy azzal operálnak, hogy jön egy zombi vagy godzilla és építhetek újra. Ettől függetlenül nem volt még játék amit ennyire várnék. Továbbra is bízom abban , hogy amit oly sokan hiányolnak kifogásolnak (metró, nagyobb map) később megkapjuk.
Jó pénzért:)
-
capa07 #3063 Legyen tűz, meteor, tornádó, még az UFO is elmegy nálam, de jobb lett volna, ha a zombikat meg a godzillát külön ki vagy be lehetett volna kapcsolni. -
#3062 Vagy egy olyan társaságnak, akik megbíznak annyira egymásban, hogy egyikük se nyomkodja a cheateket (vagy mindenki nyomkodja, ízlés szerint). -
#3061 Akkor ez a sandbox mód ezek szerint marad az egy játékosoknak. -
#3060 Jelenleg úgy látszik, hogy ha sandbox módban indítod a régiót (ami lehet privát és publikus ugyanúgy), akkor kikapcsolható a katasztrófa (és akár a tűz is), viszont akkor nem vagy fent a "nemzetközi" piacon, nincsenek achievementek, és minden épület rögtön elérhető, a cheatekkel együtt. -
#3059 Akkor azt előre eldöntheti az a pár játékos, akik nyomulni fognak egy adott régióban, hogy legyen vagy ne legyen katasztrófa? Jól értem? -
#3058 Szerintem nem lesz katasztrófa az, ha ki iktatjuk a katasztrófákat, tűzeseteket...anélkül is jókat lehet majd vele játszani...aki meg izgalmat akar és adrenalint magának az csinálja katasztrófálisan a játékot. -
#3057 Akkor egy picit megnyugodtam. De érted, nem akarom, hogy bármiféle "krokodilok (Godzilla)" meg egyéb ökörségek randalírozzanak már a városban basszus. Bár, ha a lakók ilyen ügyesen kezelik a dolgokat, akkor nagy baj nincs. -
#3056 Nem függ minden tőle, de ha nem sandboxban játszol, akkor vannak - látszott a tegnapi közvetítésen is, hogy igazából nem okozott gondot a városban egyik katasztrófa sem - a tornádó lerombolt 3 lakóházat, amit ingyen ledózerolt és 1 perc múlva újratelepültek a lakók.
-
#3055 De nehogy már minden a kibaszott katasztrófáktól függjön! A stratégia akkor már nem is lesz érdekes? Mindjárt visszamondom az előrendelést. Vagy szimplán marad majd a Sandbox. -
#3054 Tegnap látszott, a szörny (amit a kommentátorok észre se vettek) eltaposott 10-20 épületet, a zombik megettek 20 embert... ha egy pár százezres egyetemi negyedet zúz le valami, akkor az drága, de egyébként nem okoz tragédiát még úgy sem, hogy nem is foglalkoztak vele.
Egyébként ez tetszik talán a legkevésbé, de teljesen érthető, hogy a "nemzetközi piacon" nem lehet kikapcsolni a katasztrófákat, hiszen akik nem játszanak velük, azok tisztességtelen előnyre tennének szert. -
Csokis #3053 Ha nem Sandbox módban fogsz játszani, akkor azért a katasztrófák eléggé bele tudnak szólni a könnyűségbe! -
Newfronter #3052 Megnéztem youtube-on az egyik stress-test-es videót. Nagyon izgalmas, érdekes lesz a játék, nincs is ezzel probléma. Nem is kellett volna megnézni, mert eléggé rápörögtem. :)
Viszont nem látok benne kihívást igazából. :S Elég könnyűnek tűnik az egész. Maximum az elrendezéssel lehet probléma, ami miatt később "szívhatunk" az extra költségek miatt. De ez sem vészes, mert ömlik a pénz, ahogy látom.
Attól félek eddig, hogy pár hónap múlva megunjuk, illetve kihívást nem látok a játékban, mert igen könnyű.
-
Csokis #3051 US régióban mai naptól lesz pre-load, méghozzá helyi idő szerint 20:00-tól! -
#3050 Nagy pacsi Öregem akkor itt is! Az a baj, hogy legkorábban majd csak 10-én, azaz vasárnap estefelé tudok majd játszani. Francba. No de akkor aztán... -
#3049 Pedig szinte veled egyszerre jelentkezett ő is nálam a barát listámra...DDDD -
#3048 -
drmilo #3047 Na most már tényleg van, sőt fel is kért. Mikor én néztem kb egy hete még nem volt ilyen user (vagy talán rejtett volt) -
#3046 Nálam van, csak az origin neve: mrmilan79 -
drmilo #3045 De igen :) már próbáltalak felvenni originen is, de nincs ilyen név.
Legközelebb már kitárgyalhatjuk a játékot is :)
Meghívtalak amúgy Facebook csoportba is, lehetnénk egymás mellett multiba is.
Majd nyirog hamarosan elkezdi a kiosztásokat. -
#3044 Az látszott a mostani streamben is, hogy a létszámba mindig beleszámolja a látogatókat is (ingázók, turisták) - valószínűleg ilyen 700 ezer körüli lakosságot kaszinókkal-szállodákkal lehet elérni, oda ömlenek a környező városokból a vendégek. Kaszinókat mutat is, és arról is beszél. Az állandó lakosság biztosan jóval kisebb. -
#3043 Ki mondta, hogy elégedetlen vagyok? Pusztán máshogy csinálnék dolgokat. Ettől még nem vagyok elégedetlen...
Elleben te sírod itt folyamatosan tele a topikot. Ezért is nem olvasom már egy ideje, csak hébe hóba... -
#3042 A játék állandó netkapcsolatot igényel, és a szimuláció egy része (a kapcsolat a többi várossal, stb.) a szerveren fut. Amíg ezt nem tudják helyben biztosítani, addig ne számíts tört verzióra.
A szerver csuklás gyönyörű volt, bár valószínűleg most csak negyedgőzön dolgoznak, azért is lehetett ma éjjel a stresszteszt, hogy legyen hova méretezniük, bár az első 1-2 napban biztos lesz pár borulás. Remélhetőleg mire EU megkapja, addigra a nehezén túl lesznek.