SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Azét hogy ne az legyen mint itt is... néha valaki ír egy regényt amit sokan nem olvasnak el 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
Off: egyébként ez a twitter egy akkora szar szerintem, én is csak tájékozódásként vagyok rajta h értesüljek arról amiket máshol nem hajlandóak közölni. Eleve ha az ember tényleg használni akarja kicsit, akkor elég nagy fejfájást okoz a 250 karakteres megkötés, nem értem miért nem lehetett volna min. egy százassal többet engedélyezni hogy talán értelmes és helyesen megfogalmazott építõkritikát is írhasson az ember ne csak ilyen piszlicsáré hozzászólásokat.... röhej, még ha a nyelvi sûrítettség lenne is a lényege az egésznek.

nyirog
ocean quigly (biztos h nem tudtam helyesen leírni, vagy ahogy AB hívta: a nyári mikulás) városából valók, most ez van, ezek is jobbak mint a semmi. A lámpás észrevételemet azért odabiggyesztettem neki twitteren 😄

LeWyTy
Mi ez a sok szar kép?
Mér nem adnak ki inkább videót?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
Nos, számomra elég fura, hogy egy 2x3 sávos fõúton alig van lámpa és ami van annak is kicsi a fénye - azt már nem is említem, hogy sárga fénnyel jobb lenne egy belvárosi környezetbe pl. Nem lehetetlen, ha a játék úgy is az alapján alakítja ki az ilyen díszeket h milyen típúsú pületek épülnek körülötte, akkor azt is ki tudná nyomozni hogy most akkor oda sárga lámpa kell, a kis 2x1 sávos utaknak pedig maradna a sima fehér fény.

nyirog

nyirog

A járókelõknek elég keskeny sáv marad. Megoldhatnák valahogy, pl. nagyobb kapacitású utakhoz szélesebb járda vagy valami hasonló.

nyirog

nyirog

nyirog

nyirog
Úgy látszik az a híd megjelenési probléma orvosolva lett

Dzsini
Na, itt van rendes 2x1 sávos út. Kicsit már furcsa volt a minimum 4-6 sávos világ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
"What creative director Ocean Quigley calls "higher-level stuff" or "secondary details" — larger hospitals beyond the initially unlocked tiny clinic, helipads for air transportation, hiring HAZMAT crews to deal with toxic waste emergencies — will be available after players have been at the game for a while, which will allow for more customization in how an individual city develops." Többi ITT olvasható

nyirog

<#hehe>

nyirog
az a híd azért wtf....

Exclusive Interview
Kíváncsi vagyok arra az utcaszintû kameraállásra, hogy hogy is nézhet ki.

nyirog

nyirog
Jó kis 2x 3 sávos út, eddig még nem vettem észre képeken 😊, az újrahasznosító üzem se néz ki rosszul szerintem, ahogy látom a nagy fehér épület az oldalán is még az üzem része

nyirog
Nekem az az érzésem mintha ez az egész egy másik éghajlaton lenne és azért olyanok a színek is meg a part is talán.

a vízpart nekem sem tetszik

nyirog

Szerintem javíthatnának a dombok vagy hegyek kinézetén, nomeg a folyóparton is.
Ennél a képsorozatnál elég furcsa az a kékeszöld árnyalat. Szándékosan ilyen a hangulat miatt?

Carlos
OFF, de érdekes, New york panorámaképe simcity nézetbõl:
klikk
mászkálás new yorkban

Þór vígi þessi rúnar

Kit--Kat
Én anno nagyon bírtam a Simcity 3000-ben, hogy lehetett építeni '50-es évekbeli kistelepüléseket farmokkal, a jármûvek alapvetõen '50-es évekbeliek voltak. Az is egy jó lehetõség lenne, ha korszakot lehetne választani és úgy építeni a városokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LeWyTy
Az út sehol sem passzol a földhöz... mindenhol meg van emelve vagy fél méterrel. MÉR??<#kuss>

LeWyTy
Ezeken a képeken is annyi a logikai/kinézeti/megvalósítási hiba hogy már inkább nem is mondom 😄

nyirog

LeWyTy
Igen max a fõutcában.. de nem mindenhol ahol ház sincs.

az volt a problémánk, hogy az útig kellene érnie, mert így még mindig "át a füvön"-t játszhatunk. Egysávos útról amúgy nem volt szó szerintem

az usában igen

nyirog

Kit--Kat
Most, hogy a lehajtó a járdáig ér, az 1 sávos utat felejtik ki?! 😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LeWyTy
reális a kisvárosban a 4 sáv.<#idiota>

nyirog

nyirog

nem hiszem, ezt eddig egyik SC sem tudta.

LeWyTy
Ez olyan 60-70as évek... tán az idõ/stílus is változni fog?

Nohab
Szerintem valami olyasmi van, hogy magát a hype-ot próbálják meg eladni termékként a "termelõk".

nyirog
Olyan western érzetet kelt bennem

nyirog
mindegy, elnézem 😄

nyirog

nyirog

http://2.bp.blogspot.com/-tvlBBbXTvuc/UOzMrFANLzI/AAAAAAAAJlY/1B224yoQmEA/s1600/Done+Recomputing+Strata+%5BDebugRelease%5D+182013+50804+PM.jpg

nyirog
Van 2x1 sávos út és annál alacsonyabb rendû kisebb utca, amennyire én tudom, meg ahogy így képekbõl és videókból emlékszem rá

mrmilan
Szép napot mindenkinek!

Gyerekek! Eddig olvasgattam a topikot, de most van egy pici észrevételem. A képek és eddigi videók alapján csak én látom rosszul, hogy az alap street is 4 azaz négy sávval indul? Sima 2x1 sávos "utca" nem is lesz? Mert elég tré lenne, hogy egy pl egy 100 fõs induló faluban is már 4 sávos városi út van. Ejj. félek én is kicsit ettõl a játéktól, de azért várom is. Ne legyen igazam. Üdv.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Carlos
Egyre jobban elgondolkozom a 0 day vásárláson...
Lehet megvárom a review-kat, mert nekem sem tetszik ez a Sims-esítsük a SimCity-t. Vegyél hozzá DLC házat, meg hopp mostantól nincs 100.000 fõs "városlimit" (ezt én találtam ki hülye példaként), vagy nem volt esõ, mostmár van, meg egyéb lehúzások.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar