SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mér nem adnak ki inkább videót?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kíváncsi vagyok arra az utcaszintû kameraállásra, hogy hogy is nézhet ki.

Ennél a képsorozatnál elég furcsa az a kékeszöld árnyalat. Szándékosan ilyen a hangulat miatt?

Þór vígi þessi rúnar
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://2.bp.blogspot.com/-tvlBBbXTvuc/UOzMrFANLzI/AAAAAAAAJlY/1B224yoQmEA/s1600/Done+Recomputing+Strata+%5BDebugRelease%5D+182013+50804+PM.jpg
Gyerekek! Eddig olvasgattam a topikot, de most van egy pici észrevételem. A képek és eddigi videók alapján csak én látom rosszul, hogy az alap street is 4 azaz négy sávval indul? Sima 2x1 sávos "utca" nem is lesz? Mert elég tré lenne, hogy egy pl egy 100 fõs induló faluban is már 4 sávos városi út van. Ejj. félek én is kicsit ettõl a játéktól, de azért várom is. Ne legyen igazam. Üdv.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Lehet megvárom a review-kat, mert nekem sem tetszik ez a Sims-esítsük a SimCity-t. Vegyél hozzá DLC házat, meg hopp mostantól nincs 100.000 fõs "városlimit" (ezt én találtam ki hülye példaként), vagy nem volt esõ, mostmár van, meg egyéb lehúzások.
Þór vígi þessi rúnar