11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3203 ballonok.... are kidding me? most már tényleg az lesz h pixelről pixelre kell majd megvenni -
#3202 amúgy abban a 4 órás beta vdeióban amit capa linkelt, amellett h a srác egy kicsit bénán játszott (de már megszokhattuk), újrahasznosítónak helyet csinálni C elemes feladat volt, azt vettem észre h a vasút állomáson semmit se lehet upgradelni, pedig anno mondták h majd lehet hozzá adni több vágányt, várótermet stb. -
#3201 legalább ne magyarázná meg, egy ilyen szerintem álszent üzemmódban -
#3200 na igen, szóval ez, mikor meg akarják nekem magyarázni h ez miért jó és miért van így, a szart tömködik le az ember torkán. bele se gondolnak abba h alig van ember aki ezt beveszi????? -
#3199 Így van!
Ez van a cd galaxisnál is írva, idézem:
"SimCity Különleges Kiadás [PC játék, korlátozott példányszámban, magyar felirattal)." -
drmilo #3198 Nekem is jó lesz az alap verzió, örülök is hogy olcsóbb lett :) -
Borg #3197 Meg mert originen drágábban tudja eladni az EA... -
Ironman2 #3196 Azért Limited változat,mert azt csak korlátozott példányban gyártották le,és nem minden boltba tudják kivinni. -
godand #3195 A pc az egyetlen platform amire megjeleni a sim city, most miért nem képesek eleget gyártani? -
#3194 Gyalog csak el tudsz odáig lopakodni... -
Csokis #3193 Na, most a CD Galxistól rendeltem MOL kútra, az itt van kb. 5 percre a házamtól. Így 9590HUF lesz elvileg. Remélem ők tudják teljesíteni a LE kiadás szállítását?! -
Ironman2 #3192 Az érdekes lenne,ha egyik helyre tudnak vinni Limited kiadást,a másik helyre meg nem -
#3191 -
Ironman2 #3190 ja -
Ironman2 #3189 igy 2000 ft-ot megspórolhatok -
#3188 Oksa!...akkor is együtt fogjuk tolni! -
#3187 Nekem pontosan így fog jönni...postpontal! -
Ironman2 #3186 már nem variálok vele,küldtem válaszmailt hogy jó lesz az alap is -
Borg #3185 Halkan jegyenzém meg, hogy valaki megint tönkretette a topikot, és nem működik a válasz erre, mert megint eltűnt a "bejelentkezve mint" felirat...
A Cdgalaxist illetően: Tőlük lehet postapontra (post vagy molkút) ileltve pickpackpontra (inmedio ujságos, vagy omv kút) kihozatni INGYEN a játékot. Ezek közül csak van mindenki közelében egy :) -
#3184 Mi bizony rá fogunk rezonanciázni...az tuti! -
#3183 A cd galaxis neked nem jó? Szerintem a postaköltség itt is simán benne van már a 9600 ft-ban, mert csak annyit kell fizetnem...postaköltséget meg nem! -
Borg #3182 Én a megjelenési napokra nem remegnék rá annyira a helyetekben, ahogy a modern (főleg origines) játékokat ismerem, úgysem lesz problémamentes a kezdés.
Én is csak utána hétre vettem ki szabit :DD -
Ironman2 #3181 Azt én is kaptam,mert fel vagyok rá irtakozva -
#3180 Én csak egy márciusi játékvásár reklám levelet kaptam a cd galaxistól! -
Ironman2 #3179 Akkor most irni kell nekik válasz emailt? -
Ironman2 #3178 hehe,megjött nekem is a mail,örülök hogy olcsóbban kaphatom meg az alapot! -
Ironman2 #3177 há jó van,az nem baj! most elesek a hősöktől,le van szarva,egyébként én is innen rendeltem,meg is nézem jött-e mail tőlük -
#3176 A cd galaxistól ilyesmi nem jött....még. Remélem nem is jön! -
Newfronter #3175 De más játékoknál is ez megy a kis boltoknál. Ez már nem is meglepetés. A nagy boltok tudják garantálni a csomagodat egyedül. Talán még az iPon is. -
AgabaHUN #3174 No comment. Igen... ehhez csak gratulálni lehet, le is mondtam a rendelést. -
drmilo #3173 Tisztelt előrendelőnk!
A mai napon kaptuk a tájékoztatást az EA-től, miszerint a SimCity Limited Edition rendeléseinket amiket már régen bekértek tőlünk egyáltalán nem tudják teljesíteni, helyette csak és kizárólag a hagyományos kiadású szoftvert kapjuk
Emiatt sajnálattal kell közöljük, hogy a SimCity Limited Edition rendelésed helyett csak hagyományos, normál kiadású verziót tudunk biztosítani számodra. Megértjük e zesetben természetes csalódottságod, felháborodottságod, ezért, amennyiben ez az ajánlat megfelel, akkor a normál kiadást az eredeti 8490 forintos ára* helyett most 7650 forintos áron* kaphatod meg tőlünk.
Várjuk ez ügyben akkor visszajelzésedet, hogy megfelel-e így a játék normál kiadása is!
Még egyszer köszönjük ezúton is megértésedet.
-Konzolok Szervize
*Ezek az árak még nem tartalmazzák a házhozszállítási költséget, amennyiben nem személyes átvétellel rendelted meg a szoftvert. -
sorti #3172 Csoda, hogy előbb kapunk meg valamit, mint a világ többi része... -
drmilo #3171 Ez no comment:
Thursday, 7th March 2013
European Nations (except Hungary, Ireland, United Kingdom) -
capa07 #3170 Most akkor hogy is van ez? -
capa07 #3169 Region-Definitions for Release Times -
capa07 #3168 When will SimCity be released? -
Ironman2 #3167 mosoly:) -
capa07 #3166 Sajnos ilyen világot élünk! -
c3ll #3165 Ffffúú de utálom at EA-t. Az csak egy dolog, hogy látványosan lesza... ööö, szóval "kevésbé érzik fontosnak" az EU vásárlókat: se előrehozott release, se 3. korlátlan béta.
De ezek a vetítések... "Azért nem lesz nagyobb város, mert nem bírja az összes gép", " Azért kell a folyamatos netkapcsolat, mert a cloudunk segít be a számításba" Kizártnak tartom, hogy az emberek többsége ne látna át ezen a bullshiten.
- Ha az a cél, hogy mindenen elfusson, akkor a gyenge gépeknek segítsen be a cloud, de az erőseknek akkor ne kelljen folyamatos net. Vagy fixen segítsen be a cloud, de akkor az erősebb gép elbírja a nagyobb várost.
- Annyira nyilvánvaló, hogy a folyamatos net a piracy miatt kellett, nem tudom minek vetíteni. A cloud process nincs ingyen. Nagyon nincs. Az EA nem ennyire jófej, hogy sokmillió dollárból komoly szerverparkokat építsen, hogy a playereknek jobb élményben legyen részük és ezért se havidíjat, se különösen magasabb alapárat nem kér. Hogyne, ők pont ilyenek.
- A nagyobb városról sem értem minek az előadás. Nyilván nem akkor fog kijönni az azt tartalmazó kieg, amikor már a gépek elég erősek lesznek hozzá, hanem amikor azt mondják, hogy üzletileg itt az ideje. Ez egyébként profi üzleti húzás, ezt külön DLCbe tenni. A színes hőlégballonokért meg német cukrászdákért csak az igazi nagy fanok fognak fizetni, de a nagyobb mapért füstölve kattognak majd a buy now gombok. Zseniális és egyben gusztustalan. -
Ironman2 #3164 igen,beregelsz kóddal,és nem a lemezről telepítesz,hanem az Originről a digitális változatot,mint a Sims3 esetében.