11758
  • nyirog
    ballonok.... are kidding me? most már tényleg az lesz h pixelről pixelre kell majd megvenni
  • nyirog
    amúgy abban a 4 órás beta vdeióban amit capa linkelt, amellett h a srác egy kicsit bénán játszott (de már megszokhattuk), újrahasznosítónak helyet csinálni C elemes feladat volt, azt vettem észre h a vasút állomáson semmit se lehet upgradelni, pedig anno mondták h majd lehet hozzá adni több vágányt, várótermet stb.
  • nyirog
    legalább ne magyarázná meg, egy ilyen szerintem álszent üzemmódban
  • nyirog
    na igen, szóval ez, mikor meg akarják nekem magyarázni h ez miért jó és miért van így, a szart tömködik le az ember torkán. bele se gondolnak abba h alig van ember aki ezt beveszi?????
  • Joschka
    Így van!

Ez van a cd galaxisnál is írva, idézem:

"SimCity Különleges Kiadás [PC játék, korlátozott példányszámban, magyar felirattal)."
  • drmilo
    Nekem is jó lesz az alap verzió, örülök is hogy olcsóbb lett :)
  • Borg
    Meg mert originen drágábban tudja eladni az EA...
  • Ironman2
    Azért Limited változat,mert azt csak korlátozott példányban gyártották le,és nem minden boltba tudják kivinni.
  • godand
    A pc az egyetlen platform amire megjeleni a sim city, most miért nem képesek eleget gyártani?
  • Joschka
    Gyalog csak el tudsz odáig lopakodni...
  • Csokis
    Na, most a CD Galxistól rendeltem MOL kútra, az itt van kb. 5 percre a házamtól. Így 9590HUF lesz elvileg. Remélem ők tudják teljesíteni a LE kiadás szállítását?!
  • Ironman2
    Az érdekes lenne,ha egyik helyre tudnak vinni Limited kiadást,a másik helyre meg nem
  • Joschka
  • Ironman2
    ja
  • Ironman2
    igy 2000 ft-ot megspórolhatok
  • Joschka
    Oksa!...akkor is együtt fogjuk tolni!
  • Joschka
    Nekem pontosan így fog jönni...postpontal!
  • Ironman2
    már nem variálok vele,küldtem válaszmailt hogy jó lesz az alap is
  • Borg
    Halkan jegyenzém meg, hogy valaki megint tönkretette a topikot, és nem működik a válasz erre, mert megint eltűnt a "bejelentkezve mint" felirat...

A Cdgalaxist illetően: Tőlük lehet postapontra (post vagy molkút) ileltve pickpackpontra (inmedio ujságos, vagy omv kút) kihozatni INGYEN a játékot. Ezek közül csak van mindenki közelében egy :)
  • Joschka
    Mi bizony rá fogunk rezonanciázni...az tuti!
  • Joschka
    A cd galaxis neked nem jó? Szerintem a postaköltség itt is simán benne van már a 9600 ft-ban, mert csak annyit kell fizetnem...postaköltséget meg nem!
  • Borg
    Én a megjelenési napokra nem remegnék rá annyira a helyetekben, ahogy a modern (főleg origines) játékokat ismerem, úgysem lesz problémamentes a kezdés.
    Én is csak utána hétre vettem ki szabit :DD
  • Ironman2
    Azt én is kaptam,mert fel vagyok rá irtakozva
  • Joschka
    Én csak egy márciusi játékvásár reklám levelet kaptam a cd galaxistól!
  • Ironman2
    Akkor most irni kell nekik válasz emailt?
  • Ironman2
    hehe,megjött nekem is a mail,örülök hogy olcsóbban kaphatom meg az alapot!
  • Ironman2
    há jó van,az nem baj! most elesek a hősöktől,le van szarva,egyébként én is innen rendeltem,meg is nézem jött-e mail tőlük
  • Joschka
    A cd galaxistól ilyesmi nem jött....még. Remélem nem is jön!
  • Newfronter
    De más játékoknál is ez megy a kis boltoknál. Ez már nem is meglepetés. A nagy boltok tudják garantálni a csomagodat egyedül. Talán még az iPon is.
  • AgabaHUN
    No comment. Igen... ehhez csak gratulálni lehet, le is mondtam a rendelést.
  • drmilo
    Tisztelt előrendelőnk!

A mai napon kaptuk a tájékoztatást az EA-től, miszerint a SimCity Limited Edition rendeléseinket amiket már régen bekértek tőlünk egyáltalán nem tudják teljesíteni, helyette csak és kizárólag a hagyományos kiadású szoftvert kapjuk

Emiatt sajnálattal kell közöljük, hogy a SimCity Limited Edition rendelésed helyett csak hagyományos, normál kiadású verziót tudunk biztosítani számodra. Megértjük e zesetben természetes csalódottságod, felháborodottságod, ezért, amennyiben ez az ajánlat megfelel, akkor a normál kiadást az eredeti 8490 forintos ára* helyett most 7650 forintos áron* kaphatod meg tőlünk.
    Várjuk ez ügyben akkor visszajelzésedet, hogy megfelel-e így a játék normál kiadása is!

Még egyszer köszönjük ezúton is megértésedet.

-Konzolok Szervize

*Ezek az árak még nem tartalmazzák a házhozszállítási költséget, amennyiben nem személyes átvétellel rendelted meg a szoftvert.
  • sorti
    Csoda, hogy előbb kapunk meg valamit, mint a világ többi része...
  • drmilo
    Ez no comment:

Thursday, 7th March 2013
    European Nations (except Hungary, Ireland, United Kingdom)
  • capa07
    Most akkor hogy is van ez?
  • capa07
    Region-Definitions for Release Times
  • capa07
    When will SimCity be released?
  • Ironman2
    mosoly:)
  • capa07
    Sajnos ilyen világot élünk!
  • c3ll
    Ffffúú de utálom at EA-t. Az csak egy dolog, hogy látványosan lesza... ööö, szóval "kevésbé érzik fontosnak" az EU vásárlókat: se előrehozott release, se 3. korlátlan béta.
    De ezek a vetítések... "Azért nem lesz nagyobb város, mert nem bírja az összes gép", " Azért kell a folyamatos netkapcsolat, mert a cloudunk segít be a számításba" Kizártnak tartom, hogy az emberek többsége ne látna át ezen a bullshiten.
    - Ha az a cél, hogy mindenen elfusson, akkor a gyenge gépeknek segítsen be a cloud, de az erőseknek akkor ne kelljen folyamatos net. Vagy fixen segítsen be a cloud, de akkor az erősebb gép elbírja a nagyobb várost.
    - Annyira nyilvánvaló, hogy a folyamatos net a piracy miatt kellett, nem tudom minek vetíteni. A cloud process nincs ingyen. Nagyon nincs. Az EA nem ennyire jófej, hogy sokmillió dollárból komoly szerverparkokat építsen, hogy a playereknek jobb élményben legyen részük és ezért se havidíjat, se különösen magasabb alapárat nem kér. Hogyne, ők pont ilyenek.
    - A nagyobb városról sem értem minek az előadás. Nyilván nem akkor fog kijönni az azt tartalmazó kieg, amikor már a gépek elég erősek lesznek hozzá, hanem amikor azt mondják, hogy üzletileg itt az ideje. Ez egyébként profi üzleti húzás, ezt külön DLCbe tenni. A színes hőlégballonokért meg német cukrászdákért csak az igazi nagy fanok fognak fizetni, de a nagyobb mapért füstölve kattognak majd a buy now gombok. Zseniális és egyben gusztustalan.
  • Ironman2
    igen,beregelsz kóddal,és nem a lemezről telepítesz,hanem az Originről a digitális változatot,mint a Sims3 esetében.