SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Pedig szerintem az a meglepõ hogy nem 4 sávos az út<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Az öreg hegymászó és a kunyhó a sivatagos, fákkal tarkított hegyen. Szörnyû 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

nyirog

ne kritizáld amíg nem láttad. Nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni képek alapján <#vigyor><#vigyor>

szerintem azt hiszik hogy szép

Csak tudnám miért mindig ez az útfajta van megépítve, olyan esetekben is mint ez? Ez egy örök relytély!Mit akarnak oda a hegytetõre? Felhõkarcolót?
A távoli hegyek jól néznek ki, de közelrõl nem passzol ez a textúra. Meg a hegyek kopaszsága is zavar.

ilyen képet képesek közzétenni

Ha a megjelenésig nem javítják ki akkor egy elég húsos javítócsomagnak kell majd megjelennie! <#nevetes1>

[HUN]FaTaL
Tényleg. Így viszont olyan hatása van, mintha a domborzat sem hatna és egy papírlapon lebegne az egész.

LeWyTy
MErt a fák árnyéka nem hat a telekre

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Csak szerintem olyan, mintha a kert a föld fölött lebegne? Borzasztó.

LeWyTy
Hát ez gyönyörû<#levele>

nyirog

nyirog
Nos igen, én már csak azért teszem túl magam ezeken mert már inkább nem akarom észrevenni, tényleg eddig csak ostoroztam én is a játékot, valami igényességet vagy valami pozitívat még próbálok remélni, naív felfogás vagy sem. Azonban én is úgy hiszem, hogy az út még talán ki lesz javítva márciusig, de a méretarányok és a grafikai bugok biztos, hogy nem - eleve februárban már be kell fejezniük h elküldjék a lemezt sokszorosításra. Bétát ugye nem adtak ki, talán jobb is így, nem látjuk mekkora trágya domb a játék és hogy mennyire kiforratlan még, ezzel párhuzamosan zsákbamacskát vetetnek velünk megint majd és tényleg az lesz h a mélyebbnél is mélyebbre süllyedünk és majd a patchek lesznek a DLC-k (elég csak tavalyi év legtöbb ûrstratégiájára gondolni, borzalmasan félkészek voltak, endless space-t kivéve, kis játék volt de tisztességes iparos munka, amit ígért azt tényleg nagyon kevés buggal meg is valósította, ellen sword of the stars 2-vel és azzal az ormótlanúl átbaszós legends of pegasussal (sins of a solar empire rebelliont csak azért nem említem, mert az messzemenõen mestermû volt és nem említhetõ egy szintetn ezekkel a projektekkel)). A lényeg az lett volna, hogy tavaly ugyanekkor a mass effect 3 bétájában (ami a nyári E3-as build volt) észrevett grafikai igénytelenségek nem lettek megoldva annak márciusi megjelenésére, hiába lett beígérve, ezért jól sejted h ez biza nem lesz még jobban szépítve már megjelenésig 😄. Max tényleg majd egy patchben, de szerintem sokkal inkább egy kiegészítõben (számomra továbbra is fájó dolog, h a játék hátterében fut idõjárási és évszak rendszer, de te ebbõl csak felhõket és évszakhoz igazodóan váltakozó fákat látsz, magyarán úgy kiollózták belõle az idõjárások normális megjelenést hogy az hihetetlen, és majd egy teljes árú kiegészítõként vagy DLC-ként ezt is el akarják majd neked adni).

Dzsini
A méretarány zavar engem a legkevésbé, elvégre deklaráltan makett-szerû az egész megjelenítés (és ebbe beleférnek a kevés poligonból összerakott, szögletes épületek is, a 1011 például nagyon hangulatos).

Az igénytelenség sokkal kellemetlenebb szerintem: a szögletes sínek, az utak illesztése, a 983-nál az alagútból kifele keresztezõdésként forduló út, az ugratóval kombinált híd...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
Az hagyján, de figyeljétek meg a vonat méretarányait az emberekhez képest 😄

LeWyTy
Véleménykutatás?
Am a szar alap se rossz ha jól modolható<#nyes>

Én azt nem értem, hogy az olyan képeket, mint amilyen a #1049 azt miért teszik közzé a fejlesztõk? Vagy így akárják szoktatni az embereket? <#hehe>
A végén pedig még hasznot is húzhatnak abból, hogy tele van hibával, egy fizetos javítócsomaggal. <#nevetes1>

[HUN]FaTaL
A keresztezõdésnél úgy néz ki a kép kb mint az apple maps 😄

Dzsini
És ha márciusban megjelenik (márpedig azt mondják), akkor az ilyesmiket már nem is nagyon fogják kijavítani.

Bitang jónak kell lennie a szimulációs résznek, hogy az ilyen slendriánságok felett szemet hunyjon a zajos internetes tömeg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Hát itt sokminden hibádzik.

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
A váltás az úttextúránál külön vicces.

Azért az a megálló is érdekes helyen van a kersztezõdés közepén!
A simtropolisos fórumon írta valaki azt, hogy az a skate park is túlságosan fehér, vagyis tiszta.

LeWyTy
Bányavasútnál igen.De ez nem az.

LeWyTy
2 sáv?
Biztos photoshop<#idiota>

Elég szögletesek azok a sínek. Vagy ez normális?

Érdekes 😄

LeWyTy

Szerintem az új simcity ugyanazoknak készült, mint a societies. Akkor lehettek olyan 2 évesek, ma meg akkor olyan 6 körül.

Ezek szerint tehát ugyanazzal a technikával is lehetett volna szebbet.

LeWyTy
Nem a grafika... Hanem a motor.

nyirog
És tényleg, de itt legalább már igényesebb; SCS-ben is hogy kitüremkedett az út

remélem csinálnak hozzá Supernaturals kiegészítõt <#nyes>

ja igen!! Nem tudtam, hogy honnan vették a 2*2 sávos út dizájnját <#vigyor>

<#taps><#taps><#taps><#hehe><#hehe>

a Sims 3 sokkal szebb ennél.

nyirog
másfelõl, szerintem sim city társadalmakénál milliószor jobb, az volt a legalja

Sokkal jobban jártunk volna, ha maradnak a fél3D-s megoldásnál, mint az SC4-ben. Sajnos ez kínosan szar, pedig nagyon vártam. <#shakehead>

nyirog
inkább mint a sims 3-nak, gondolom mert ugyanazt a grafikus motort használja. pont emiatt azon agyaltam h akkor anno az sc4 a sims 1 motorját használta volna?

LeWyTy
Én erre gondoltam inkább:

olyan a grafikája, mint egy böngészõs játéknak <#shakehead>

LeWyTy
Tényleg az<#wow3>

de csúnya ez a játék <#pardon1>

PetruZ
Ja, Cornwall-ban van, ilyen multifunkciós ökológiai bemutató és kísérleti terep, van valami esõerdõjük is, meg ilyesmi.
nyirog
Twitteren felvetették a játék készítõi h ez az EDEN PROJECT ami az egyesült királyságban van jól mutatna a játékban mint valami plopable. Valaki tud róla részletesebb infóval szolgálni h mi is ez az EDEN PROJECT, mert én most hallom elõször, wikipédéián most olvasom, de hátha valamelyikõtök tud valami olyat ami ott nincs róla leírva.

nyirog
"While I wait for unlocks for the HQs, I take the time to build more residential, commercial, and industrial to boost income from taxes while also adding new workers. Health is always a big problem in industry-based cities so I place a health clinic as my first way to combat all the germs that the pollution is spreading. It’s not going to solve my city’s health problem, but since it’s expandable with ploppables (like the option to add more ambulances or patient rooms as needed) it does at least give me a way to relieve the pressure to help keep my residential zones from going completely abandoned. The city is really starting to come along and is starting to get some high density industrial going. Looks pretty sweet at night too."