11758
  • Sotyka
    WOOOOW??? tényleg? Aztse hittem volna hogy az eanél tudják hogy mi az a magyarország, de azt pláne nem hittem volna hogy nálunk az első között lesz elérhető, ez ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR :D:D
  • Ironman2
    LOL.Micsoda gesztus!
  • BYpsilon
    Mute :)
  • Ironman2
    de ezt most ki érti? nekem az emailbe azt irták hogy 990ft a házhozszállítás,akkor mégis ingyen lesz?
  • c3ll
    Én már annyi streamet néztem, hogy kezdem azt érezni, hogy egyre kevésbé érdekel a game, mert már mindent láttam belőle... ( De azért most is megy a háttérben )
    Egyébként csak engem idegesít rettenetesen, ahogy ez a két hülye bohóckodik a streamen és 4 órán át b*sztatják az egyébként értelmesnek tűnő "Robo Loui"-t?
  • Ironman2
  • BYpsilon
    Megy a mai stream, szénbányász város.
  • Joschka
  • oneal1
    nekem is akkor jött:)
  • BYpsilon
    Én fogom megkapni az összes Mo-i példényt és nálam lehet licitálni rájuk.
  • Joschka
    Én szintén megkaptam a cd galaxistól az emailt (még 25.-én!), hogy küldeni fogják.
  • oneal1
    akkor küldeni fogják:)
  • oneal1
    értem, köszi!
  • Csokis
    Kaptam értesítést emailben, igen.
  • Dzsini
    Egy régióban több város van egymás mellett, és ezeket lehet egymás között elosztani, ha többen játszotok. A városok tudnak egymással kereskedni, nyersanyagokat, szolgáltatásokat nyújtani egymásnak, és ilyesmik.
  • oneal1
    rendeltem már tőlük nem egy játékot. Amikor küldtek értesítést akkor mindig megkaptam a csomagot. ez szerintem a cdgalaxis esetében fix
  • Faterx
    Pardon... ezt csak gondolod, vagy tudod?
  • oneal1
    amúgy hogy fog működni a multi a játékban?:) lehet hülye kérdés, de direkt nem nagyon nézegettem videókat. lehet többet játszani egyszerre egymás szomszédságában?
  • oneal1
    ha kaptál értesítést akkor jut:)
  • mrmilan
    Én is megkaptam az ominózus e-mailt, hogy a Limited picsába. Mindegy. A "szupermenes" ökörség nem hiányzik annyira. Persze más lenne a helyzet, ha valami értelmes tartalmat veszítenénk ezzel. Akkor marad a sima, azi s jó lesz, csak legyen!
  • laca95
    én it veszem http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity-limited-edition/10152

Előrendelőinknek ingyenes házhozszállítás!
  • Coolfire
    Most nézegettem a digitális oldalakat,nekik tuti van.Viszont rohadt drágák.Úh. maradok a konziszervíznél.
  • Csokis
    CD Galaxisban a LE már nincs is a listában! Remélem akkor nekem még jut!
  • Borg
    Transport Tycoon gameplay, ezzel a grafikával... Álom kategória :)
  • BYpsilon
    Az ilyen vonatos képekről mindig a Railrod Tycoon jut eszembe. Jöhetne abból is egy új, hardcore verzió. :)
  • oneal1
    korrekt manapság az ilyen
  • Csokis
    Érdekes email-t kaptam a lemondás után a Konzolok szervízétől:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Üdv!

Rendben, lemondtuk ez esetben a megrendelését, viszont mi nem szeretnénk ha ennyiben maradna a dolog.

Cégünk fontos alapelve, és irányzata, hogy a vásárlóink mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, árainkkal, és emiatt szeretnénk a megrendelés ténye miatt (noha sajnos nem alakult szerencsésen a Limited Edition sorsa) felajánlani egy ingyenes ajándékcsomagot a részedre.

Ez áll 3 db poszterből (tetszőlegesen választható több féléből, Tomb Raider, Bioshock Infinite, Assassins Creed III, Forza Horizon stb...) 1 db videójátékos pólóból (Tomb Raider, Far Cry 3, Kinect Disneyland, Epic Mickey 2 mintások), valamint 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre feljogosító kuponból jövőbeni felhasználásra.

Remélem evvel sikerül kicsit enyhítenünk a Téged ért sérelmen, hogy mégsem jön meg a limited kiadása a játéknak.

Várjuk visszajelzésed a választásoddal kapcsolatban, illetve pozitív visszajelzés esetén elküldünk egy részletes listát az elérhető, választható poszterekből.

Köszönettel:

Konzolok Szervize
  • Newfronter
    Attól félsz, hogy az Origin-ben nem lehet aktiválni, csak később? Ez bennem is felmerült. Egyáltalán van aki Originben vette meg, és látszik hogy mikor aktiválható?
  • Carlos
    Most láma kérdés. A release date ugyanaz, mint a launch date?
    Mert szerintem nem...
  • nyirog
    na ja, az oka engem is érdekelne, de mindenképp örülnék ha az derülne ki h az EA magyaroroszági részlege bulizta volna ki (igen, tudom h olyan h EA hungary már nincs, össze van vonva és EA kelet , vagy közép európai régió a neve, a székhelye asszem csehországban van)
  • Joschka
    Na, ez a beszéd!
  • nyirog
    az EA honlapja
  • Joschka
    És ez honnét van, vagyis mi az infó forráshelye?
  • godand
    http://www.playdome.hu/hirek/36035/ut-a-gyarapodashoz-a-simcityben
  • Narxis
    OMG végre vagyunk valakik. :D
  • oneal1
    ez komoly hogy USAval és velünk kezdik az indítást?:D
  • c3ll
    "Tuesday, 5th March 2013
    North America
    Hungary"

Jesszusom, ilyet azért még nem láttam, hogy bármiben is US + mi legelőször! Végre elismerték, hogy egy súlycsoport vagyunk velük? :D
    Minden esetre, ha ez igaz, akkor kíváncsi lennék mi áll mögötte. Ha esetleg az EA-Hungary (van ilyen?) bulizta ki, akkor azért köszcsi nekik :) De remélem nem az, hogy tényleg mi leszünk a fizetős tesztcsoport az EU szervereken :)
    Vagy hogy most derült ki, hogy hozzánk abszolút nem jön LE és így kompenzálnak minket? (Kicsit bizalmatlan vagyok már EA-nek minden bejelentésével. :) )
  • Dzsini
    Rajtunk fogják az első bugokat letesztelni az EU szerveren :)
  • nyirog
    én se akarom elhinni...
  • Dzsini
    A Sims után bármi mást vártál? :)

(az elmúlt pár nap esti közvetítései eredményeképp én is olcsóbban kaptam a ksz-től a normál változatot...)