11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Sotyka #3243 WOOOOW??? tényleg? Aztse hittem volna hogy az eanél tudják hogy mi az a magyarország, de azt pláne nem hittem volna hogy nálunk az első között lesz elérhető, ez ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR :D:D -
Ironman2 #3242 LOL.Micsoda gesztus! -
BYpsilon #3241 Mute :) -
Ironman2 #3240 de ezt most ki érti? nekem az emailbe azt irták hogy 990ft a házhozszállítás,akkor mégis ingyen lesz? -
c3ll #3239 Én már annyi streamet néztem, hogy kezdem azt érezni, hogy egyre kevésbé érdekel a game, mert már mindent láttam belőle... ( De azért most is megy a háttérben )
Egyébként csak engem idegesít rettenetesen, ahogy ez a két hülye bohóckodik a streamen és 4 órán át b*sztatják az egyébként értelmesnek tűnő "Robo Loui"-t? -
Ironman2 #3238 -
BYpsilon #3237 Megy a mai stream, szénbányász város. -
#3236 -
#3235 nekem is akkor jött:) -
BYpsilon #3234 Én fogom megkapni az összes Mo-i példényt és nálam lehet licitálni rájuk. -
#3233 Én szintén megkaptam a cd galaxistól az emailt (még 25.-én!), hogy küldeni fogják. -
#3232 akkor küldeni fogják:) -
#3231 értem, köszi! -
Csokis #3230 Kaptam értesítést emailben, igen. -
#3229 Egy régióban több város van egymás mellett, és ezeket lehet egymás között elosztani, ha többen játszotok. A városok tudnak egymással kereskedni, nyersanyagokat, szolgáltatásokat nyújtani egymásnak, és ilyesmik. -
#3228 rendeltem már tőlük nem egy játékot. Amikor küldtek értesítést akkor mindig megkaptam a csomagot. ez szerintem a cdgalaxis esetében fix -
#3227 Pardon... ezt csak gondolod, vagy tudod? -
#3226 amúgy hogy fog működni a multi a játékban?:) lehet hülye kérdés, de direkt nem nagyon nézegettem videókat. lehet többet játszani egyszerre egymás szomszédságában? -
#3225 ha kaptál értesítést akkor jut:) -
#3224 Én is megkaptam az ominózus e-mailt, hogy a Limited picsába. Mindegy. A "szupermenes" ökörség nem hiányzik annyira. Persze más lenne a helyzet, ha valami értelmes tartalmat veszítenénk ezzel. Akkor marad a sima, azi s jó lesz, csak legyen! -
laca95 #3223 én it veszem http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity-limited-edition/10152
Előrendelőinknek ingyenes házhozszállítás! -
Coolfire #3222 Most nézegettem a digitális oldalakat,nekik tuti van.Viszont rohadt drágák.Úh. maradok a konziszervíznél. -
Csokis #3221 CD Galaxisban a LE már nincs is a listában! Remélem akkor nekem még jut! -
Borg #3220 Transport Tycoon gameplay, ezzel a grafikával... Álom kategória :) -
BYpsilon #3219 Az ilyen vonatos képekről mindig a Railrod Tycoon jut eszembe. Jöhetne abból is egy új, hardcore verzió. :) -
#3218 korrekt manapság az ilyen -
Csokis #3217 Érdekes email-t kaptam a lemondás után a Konzolok szervízétől:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv!
Rendben, lemondtuk ez esetben a megrendelését, viszont mi nem szeretnénk ha ennyiben maradna a dolog.
Cégünk fontos alapelve, és irányzata, hogy a vásárlóink mindig elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, árainkkal, és emiatt szeretnénk a megrendelés ténye miatt (noha sajnos nem alakult szerencsésen a Limited Edition sorsa) felajánlani egy ingyenes ajándékcsomagot a részedre.
Ez áll 3 db poszterből (tetszőlegesen választható több féléből, Tomb Raider, Bioshock Infinite, Assassins Creed III, Forza Horizon stb...) 1 db videójátékos pólóból (Tomb Raider, Far Cry 3, Kinect Disneyland, Epic Mickey 2 mintások), valamint 1000 Ft-os vásárlási kedvezményre feljogosító kuponból jövőbeni felhasználásra.
Remélem evvel sikerül kicsit enyhítenünk a Téged ért sérelmen, hogy mégsem jön meg a limited kiadása a játéknak.
Várjuk visszajelzésed a választásoddal kapcsolatban, illetve pozitív visszajelzés esetén elküldünk egy részletes listát az elérhető, választható poszterekből.
Köszönettel:
Konzolok Szervize -
Newfronter #3216 Attól félsz, hogy az Origin-ben nem lehet aktiválni, csak később? Ez bennem is felmerült. Egyáltalán van aki Originben vette meg, és látszik hogy mikor aktiválható? -
#3215 Most láma kérdés. A release date ugyanaz, mint a launch date?
Mert szerintem nem... -
#3214 na ja, az oka engem is érdekelne, de mindenképp örülnék ha az derülne ki h az EA magyaroroszági részlege bulizta volna ki (igen, tudom h olyan h EA hungary már nincs, össze van vonva és EA kelet , vagy közép európai régió a neve, a székhelye asszem csehországban van) -
#3213 Na, ez a beszéd! -
#3212 az EA honlapja -
#3211 És ez honnét van, vagyis mi az infó forráshelye? -
godand #3210 http://www.playdome.hu/hirek/36035/ut-a-gyarapodashoz-a-simcityben -
#3209 OMG végre vagyunk valakik. :D -
#3208 ez komoly hogy USAval és velünk kezdik az indítást?:D -
c3ll #3207 "Tuesday, 5th March 2013
North America
Hungary"
Jesszusom, ilyet azért még nem láttam, hogy bármiben is US + mi legelőször! Végre elismerték, hogy egy súlycsoport vagyunk velük? :D
Minden esetre, ha ez igaz, akkor kíváncsi lennék mi áll mögötte. Ha esetleg az EA-Hungary (van ilyen?) bulizta ki, akkor azért köszcsi nekik :) De remélem nem az, hogy tényleg mi leszünk a fizetős tesztcsoport az EU szervereken :)
Vagy hogy most derült ki, hogy hozzánk abszolút nem jön LE és így kompenzálnak minket? (Kicsit bizalmatlan vagyok már EA-nek minden bejelentésével. :) ) -
#3206 Rajtunk fogják az első bugokat letesztelni az EU szerveren :) -
#3205 én se akarom elhinni... -
#3204 A Sims után bármi mást vártál? :)
(az elmúlt pár nap esti közvetítései eredményeképp én is olcsóbban kaptam a ksz-től a normál változatot...)