SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(ugyanígy közlekedõ "egyedek" az áram, a víz, az alapanyagok a gyárak számára, stb.)
A közlekedés részben saját autóval történik, emellett kiépíthetõ busz- és villamoshálózat, és személy-, tehervasútrendszer. A hatása pedig a fentiekbõl adódóan egyértelmû - aki el tud jutni villamossal otthonról a munkahelyére, az valószínûleg nem fog autóba ülni.
Metró lehet hogy van, nem emlékszem rá, hogy láttam volna.
Errõl lehet tudni valamit, hogy mennyire lesz megvalósítva?
http://youtube.com/indieGoTV

Mondjuk, az se árt, ha öröm ránézni egy játékra.Nálam ezen a téren a Tropico 4 az etalon: érdemes kipróbálni, mit tud az a grafikai motor mondjuk zoom-olás és részletgazdagság terén, ráadásul nagyon baráti gépigény mellett!Nem is értem, hogy ha valakik már megcsináltak egy ilyet, miért kísérleteznek mások egy sokkal gyengébbel?
Arról nem is beszélve, hogy a Tropico-ban a gyalogosok valósághûen sétálnak, az eddig látott SC 5 videókban viszont valami elképesztõen természetellenes módon csoszognak.
A screenshotokon látott szögletes vasúti sínek valóban elég szánalmasak.Csak annyit errõl, hogy már a Sid Meier's Railroads is szebbet tudott ennél...😞
Summa summarum, bízom benne, hogy a végleges verzió mindenben szebb és jobb lesz ennél!

"The water map evaporates during the summer months, which can affect how much water you can pump into your city. Then rain clouds dump water back in the map as they drift through the landscape.
I've tuned it so you get more clouds during the winter, a little less during spring and fall, and almost none during the summer. Confused about which season you're in? Just look at the color of the trees!"
Mint olvashatod, ebben sehol sem említik, hogy lesz hó vagy akár esõ. AMAA-nál és még 2 másik ilyen kérdezz-felelekben is hasonló választ adtak, illetve mikor facebookon is kép kommenteknél valaki megkérdezte. Lehet titkolják és nem akarják megmutatni az egész játékot, azért nem beszélnek róla és tényleg van benne hó is meg esõ is, de én nem hinném.

Þór vígi þessi rúnar
Ha a szimulációval is gond lesz, akkor viszont nagyon nagy hörgés lesz, ahogy most is van, hiszen még nem látni mást, és minden képet pixelekre szednek a rajongók - ráadásul tényleg van bõven kritizálnivaló a kinézeten.
Az érdekes, hogy ahol látszik az UI, ott sem látok dátumot (év, hónap), csak egy óra:percet, gondolom azért, hogy az éjszaka-nappal változásokat lehessen követni. A pénznél a $/óra megjelölés a növekedésre szintén érdekes, nem hónapokban vagy években kellene számolni?
Bár akkor valószínûleg az lenne a gond, hogy egy-egy város a régióban hirtelen 50 évig "jég alá" kerül, hiszen mások játszanak, annak a gazdája pedig nincs online...
Évszakok pedig vannak, és ahogy írták attól függ a természetes víz- és napellátás is (vajon lehet választani, hogy sarkvidéki vagy egyenlítõi régiót szeretnék?)
Furcsa mert ha az veszem, számomra is sokszor zavaró volt az SC4-ben tapasztalat fakóság, ennek ellenére még is mindig úgy tartottam, hogy realisztikusabb. Érdekes ellentét, magamban nem tudom hova rakni 😄. Azonban egy biztos: utálom a mesevilág szerû dizájn köntöst! Ez még szerintem annyira nem tart ott, így nem is reklamálok miatta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"