11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3323 Lószart.
Blizzard is beledöglött a Diablo-ba. Szerinted akkor itt mi lesz? :) -
Ironman2 #3322 Mondok még ilyen okosságokat ha akarod.Pl ha valaki siet a busz után,és azt kiabálja hogy munkába sietek,kérem vegyenek fel,akkor simán ott kell hagyni,mert kalauz az illető.DD -
Ironman2 #3321 Szerintem pár napig szerverleállás lesz az tuti!! Nem fogják elbirni a játékosokat.De lehet aztán felkészültek rá,mert ők tudják mennyit gyártottak le,és mennyit birnak el a szarverek -
rozsa88 #3320 -
Ironman2 #3319 Az igen!!! -
#3318 CDG-nál már el is fogyott a játék... -
Ironman2 #3317 Ird le,ha az első ajtón szállnak fel az utasok,akkor nem lesz bliccelő,és több a bevétel,de igy sürübben kell indítani járatot -
rozsa88 #3316 az én témám egy város közösségi közlekedésének vonalhálóhatának vizsgálata és fejlesztési lehetőségei valamint gazdasági vizsgálata, ahhoz hogy egy komplett tervet készíts az egy külön téma, sajnos nincs elég idő és a tartalom is le van korlátozva, a kidolgozásához egy külön diploma témát is megérne. -
Austin Bailey #3315 közlekedésmérnökként a diplomaunkád nem egy terv? -
rozsa88 #3314 államvizsgán a leadott diplomamunkáról egy 20 perces prezentációt kell készíteni -
Austin Bailey #3313 semmi esély rá. Meg amúgy egyik játékkal sem. A játékokat laikusok készítik. Amúgy mi az, hogy prezentálhatnád? Hol kell neked prezentálni ilyet? -
rozsa88 #3312 Van egy program amit egyetemen használtun (Vissim, Vissum), komplett városok közlekedését-tömegközlekedését lehetett valós adatokkal, valós időben szimulálni (ára kb egymillió körül mozog) -
#3311 inkább cities in motiont ajánlanám :) annak is a majd megjelenő második részét, az se az igazi, de mélyebben belefekszik a dolgokba, vagy az SC4 rush hour. Itt ez a rész jelenleg még kiforratlan, de a jövőre nézve jó alappal szolgál majd egy tömegközlekedős kiegészítőnek. -
rozsa88 #3310 várhatóan most diplomázok közlekedésmérnöki szakon, vicces lenne, ha Simcity-vel prezentálnám a városi közösségi közlekedést? :) -
Ironman2 #3309 Szétszedjük darabokra!!!! -
twi452 #3308 Na ezt nem láttam az előbb.. akkor passz inkább meg sem szólaltam :D -
rozsa88 #3307 hát akkor abban reménykedek, hogy jobban lett optimalizálva a végleges kiadás mint a béta, kedden meglátjuk ;) -
twi452 #3306 Első yt videó a kártyára kereséssel egy bf3-as elég magas beállításokkal és sokkal gyengébb procival, és szépen futott, nemhiszem, hogy a simcity sokkal több gépet fogyasztana magának :)
Persze legtutibb egy demo lenne amivel ki tudnád próbálni, de nem tudom, hogy terveznek-e ilyet. -
#3305 -
rozsa88 #3304 és a dedikált nvidia dzsíforsz 610m? :) -
#3303 mert az integrált procija az intelnek eléggé ratyi
-
rozsa88 #3302 csak azért kérdezem, mert előrendeltem én is, meg volt szerencsém a bétához és az akadt olyan 15 fps volt közepes beállításoknál , és ez számomra érdekes volt.
ja amúgy a crysis 3 közepesen 30 fps -
Sotyka #3301 i5 proci, és 8 giga ram? te viccelsz? ez a cry 3hoz is elég ennek a gamenak baromi kicsi a gépigénye, de amúgy meg tudod nézni akár ott is -
Aragorn831109 #3300 Nézd meg itt -
rozsa88 #3299 Sziasztok!
Az lenne a kérdésen, hogy Asus K55VD laptopon elfutna a játék?
-i5 3210m 2,5Ghz (intel HD 4000)
-8gb ram
-nvidia geforce 610m 2gb -
Since #3298 Jogos a kérdés, elég későn kapcsoltam és sokat dolgozom (főleg otthonról) így sok időm nincsen érte menni, igaz van házhoz szállítás is. Még gondolkozom rajta, LE jó lenne, de ovlastam picit lentebb hogy nem nagyon van már madj utánajárok. -
#3297 Ugyanúgy 5-én aktiválhatod, mint mások az országban (ha nem írtak hülyeséget a saját oldalukon), a letöltés meg mostanában indul az US régióban, valaki írt róla...
Bár nem értem miért szeretnél közel kétszer annyi pénzt kiadni érte, mint amennyiért megveheted akár házhozszállítással is.
Hacsak nem az extrabővített luxus változatra vadászol. -
Since #3296 Ha Originről előrendelem mikor tudom aktiválni a játékot illetve elkezdeni a letöltést? -
Sotyka #3295 ámbár picit lassan halad a csávó a streamen, és elég kezdőnek tűnik :D (pl figyelmen kívül hagyja a leégett házakat, csodálkozik hogy miért nem tud építeni a tér közepére, és úgy elég lassan halad), de legalább normális :D -
Sotyka #3294 áá, soha nem vártam még ennyire hogy vége legyen a hétvégének mint most -
Aragorn831109 #3293 Én is pont ezt a streamet nézem. :) -
Sotyka #3292 király egy stream ahol nem egy rakat retardált kommenteli :D -
#3291 TB most streameli -
#3290 igazából ehhez a tényhez kétségem se fér, meg se vagyok lepve igazán, még a kommentet is unott arccal írtam ; de azért akárhányszor felröppen a téma nem bírom megállni h ne szóljak hozzá, mert a fentebb leírt tények ellenére BOSSZANT, ahogy szerintem még sokan másokat is. Na mindegy (azaz pont, hogy nem mindegy, de jelenleg ez van), a világ ilyen én meg a hajnali kocsmavélekedést használtam -
TokraFan #3289 Ebben biztos lehetsz!
Főleg, mivel a tetű EA games... -
#3288 én abban bízok h lesz olyan hangos a közösség mint mass effect 3 directors cut kapcsán (oké tudom, h az is fos, de az alap befejezésnél még midnig logikusabb, megmagyarázza a beleszemetelet jeleneteket legalább) és ki tudják majd bulizni ingyenes patch formájában nem pedig DLC vagy külön kiegészítőként... - persze ez egy nagyon, naív és pozitív hozzáállás a dolgokhoz részemről, de hátha. Reálisan szemlélve fizess paraszt lesz úgy is a vége! -
Sotyka #3287 (Ezt amúgy nem az egészre mondom, mert abból ugye nem ez jön le, hanem az első nyilatkozatukra) -
Sotyka #3286 bullshit, akinek annyira szar gépe van hogy nem bírja el lowon a 2 négyzetkilométernél nagyobb várost, az ne játszon .. A célközönségnek nem 6 éveseknek kéne lenni akik még apuci gépén játszanak. Azon gamerek akik meg fogják venni a gamet, tuti hogy 95%-uk rendelkezik olyan géppel ami elvinne egy ennél 5x nagyobb várost is akadásmentesen ... -.-" -
capa07 #3285 [URL=http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.402425-Maxis-Will-Eventually-Increase-SimCitys-City-Sizes?page=1]Maxis Will "Eventually" Increase SimCity's City Sizes[/URL] -
#3284 :DDDDD