SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt, hogy konkrétan mitõl vált elhagyatottá a város, azt nem írták.
És lenne egy kérdésem: mi ez a nagy zombi rajongás? Mindenki zombi apokalipszist, meg zombi inváziót akar. Miért? Valamirõl lemaradtam? <#fejvakaras>

Dzsini
Mivel egy egyszerû fekete folt, így szerintem simán csak keres egy elég nagy sík (vagy kicsit ívelt) felületet, és rádobja a harmincféle "lyuk" mintából az egyiket. Teljesen véletlenszerû helyeken van, szerintem bármilyen utólag gyártott épületet is ugyanígy ki tud cakkozni automatán. (sõt, az 1176 elsõ képén jobb lent még hibásan is pakolta rá)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ha ezek meteorbecsapódások, akkor elég nehezen lesz így moddolható ez a játék.

nyirog
ANYÁÁÁÁÁÁÁD, EZ GECI JÓ SZERINTEM 😄DD !!!!!! Na, azt hiszem építek majd egy falloutot

Elég jól néz ki, olyan mintha egy meteorzápor utánni kép lenne. Azok a filterek meg csak rátesznek egy lapáttal.

Ez egy szellemváros akarna lenni?

akyyy
legalsó<#wow1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nyirog
hát nem kapkodták el, annak ellenére hogy béta...

Ez meglepetés! Már mindenki temette a bétát, erre... <#smile>

Vándorr
ugye nektek se jegyezte meg, hogy regisztráltatok?
Visszajelzõ emailt se kaptam úgy emlékszem.

http://youtube.com/indieGoTV

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Én úgy tudom, hogy nem megy. És talán nem is fog menni.

A béta megy már?
Van akit beválasztottak innen?

LeWyTy
Na ezeknek már mi értelme? MÉR NEM A JÁTÉKOT CSINÁLJÁK?<#rinya><#gonosz3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog

nyirog
😄 grat, én sajna sose maxoltam ki a rajztehetségem, de rajzórákon mindig várost rajzoltam izmoterikus nézetbõl. Na ja, sok SC4 az agyamra ment...

LeWyTy
Megrajzolom az én saját kis citymet 😛

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
A legalsó nem tartalmaz semmiféle filtert, az a basic:

Kit--Kat
Nem önmagában a kép néz ki jól. Egyébként miért is kenne kizárva, hogy kertvároson átmenjen egy többsávos út?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nyirog
Olvasgatva érdekes az a tény, hogy mivel a szél intenzitása is változni fog , meg az iránya is (kihatással van a szmogra is) ezért gondolom a szélturbinák se tudnak majd mindig egységesen áramot termelni. Érdekes 😊

nyirog
ahogy olvasom, úgy hangzik mintha játék közben a játék menetre is rányomhatnád a filtereket és nem csak a képekre amiket készítesz

nyirog
na ez egy szimpatikus újdonság

Dzsini
Van néhány környezettípus (várostípus), ami nagyon jól fekszik ennek a rendszernek, és erre egyre inkább kezdenek rájönni õk is, és egyre inkább csak olyan képeket kapunk 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Valamiért nem engedi ezt a képet kirakni.

Azthiszem ez a kép még nem volt:

Carlos
tudom

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Ezt már párszor kitárgyaltuk 😄

Carlos
4sávos út a kertávrosban?

Þór vígi þessi rúnar

LeWyTy
Az is csak távolról néz ki jól<#idiota>

Kit--Kat
Az uccsó kép a kertvárosról elég ütõs.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Here's a sequence showing night transitioning into morning (on an oil power plant!)

Látom nagyon kidolgozták a napszakokat, meg az efekteket. Nagyon jók.
#1131 -nél az a roadcut dolog is ígéretes, kérdés, hogy mennyire könnyen kezelhetõ?
#1133 -nál a napfelkelte (nappal szemben nézve) is jó móka. Lehet, hogy feleslegesnek tûnik, de azért 1-2 alkalommal meg lehet kukkantani.

Looking towards the rising sun - check out the bloom and lens glare.

<#taps>

nyirog
Navigálás közbeni motion blur:

Az elsõ képhez egy kommentelõ azt írta, hogy van rajta 7 vízpumpa és az volt a kérdése, hogy lesz e nagyobb kapacitású vízpumpa vagy tele kell e rakni a várost ilyen kis vízpumpákkal? (pontosan már nem emlékszem hogy kérdezte, de valami hasonló volt)
Tényleg érdekes, hogy másmilyen fajta vizpumpákat nem lehetett eddig látni. Vagy lehet hogy csak nem ismertem/tük fel?