SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És lenne egy kérdésem: mi ez a nagy zombi rajongás? Mindenki zombi apokalipszist, meg zombi inváziót akar. Miért? Valamirõl lemaradtam? <#fejvakaras>#fejvakaras>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Visszajelzõ emailt se kaptam úgy emlékszem.
http://youtube.com/indieGoTV
Van akit beválasztottak innen?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

#1131 -nél az a roadcut dolog is ígéretes, kérdés, hogy mennyire könnyen kezelhetõ?
#1133 -nál a napfelkelte (nappal szemben nézve) is jó móka. Lehet, hogy feleslegesnek tûnik, de azért 1-2 alkalommal meg lehet kukkantani.

Tényleg érdekes, hogy másmilyen fajta vizpumpákat nem lehetett eddig látni. Vagy lehet hogy csak nem ismertem/tük fel?