11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3364 Légyszi egy kicsit magyarázzatok nekem: ha mondjuk szeretnék veletek közösen játszani egy régiót, akkor mit kell tennem?
Első körben létrehoztam magamnak egy OriginID-et, és letöltöttem az Origint.
Hogyan tovább? Látom az "FB csoport multisoknak" linket, csak azt ne mondjátok, hogy Facebook accountot is csináljak, mert nem fogok. -
Ironman2 #3363 de egy 5 éves,nyilván nem gazdasági,és taktikai megfontolásból fog játszani,amúgy megnéznék egy 5 éves gyereket hogyan Simcityzik.
-
Ironman2 #3361 hehe,várd ki a végét,nem hülyék ezek se,majd a legjobb dolgokat store cuccosként fogják eladni,vagy kieg lemez formájában -
Austin Bailey #3360 én nagyon szkeptikus vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban. Egy csomó dolgot beleraktak redukálva. Amit pedig egyszer beleraktak redukálva, azt nem fogják belerakni kibővített formában. -
Austin Bailey #3359 a központi helyek funkciójának elmélete szerit azok nem városok. Én meg még azt az elméletet is tovább szoktam szűkíteni városképi, alaprajzi meg hálózati sajátosságokkal. De igaziból nem jó az a felfogás, ami 2 eleműre redukálja ezt a problémát, vagyis hogy valami vagy város, vagy nem. Az építészeknek vannak viszonylag jó fogalmaik a fokozatokra, de ők nem a városiasság mentén fogalmazzák meg, hanem igaziból az épített környezetet meg a fellelhető funkciókat jellemzik. Szerintem 10 éve azért volt nagyon menő ez a tendencia, mert az akkori kormány kis magyar "pógártudatot" akart adni a volt téeszparasztoknak. Általában kaptak egy nemzeti színű szalaggal átkötött kopjafát a templom elé, meg letérkövezték a főteret. -
rozsa88 #3358 Hát igen, pedig komoly infrastruktúrát lehetett volna építeni, főleg így hogy ércet meg egyéb alapanyagokat lehet küldeni egyik városból a másikba, ezt a részét reméljük még feljesztik... -
Austin Bailey #3357 és még ha meg is építenéd mondjuk alaprajzilag ráismerhető módon, akkor sem működne úgy ahogy kellene. Hatvan esetében például a vasutat nehéz lenne belerakni mivel ebben a játékban gyakorlatilag nincs vasút. -
rozsa88 #3356 Igaz, de abba nincs nagy kihívás, max a továbbfejlesztése... -
#3355 Volt egy időszak úgy 10 éve, amikor elég sok kis település kapott városi rangot. 3000 fő körüliek is. Egy olyat azért csak össze lehetne hozni :) -
#3354 Na, megnéztem ezt a 6-ik napi live streamet. Hááát... Hogy lehet így elrontani egy várost...
Közben előrendeltem a saját példányomat. -
rozsa88 #3353 Neeem, az csaj poén volt, szinte lehetetlen lenne szerintem létező várost megépíteni benne. -
#3352 eeez de rossz volt -
Austin Bailey #3351 magyarul meg akarod építeni Hatvant a sim cityben? -
rozsa88 #3350 Nocsak kicsi a világ mint a Simcity-ben :D -
rozsa88 #3349 Bocsi, nem :D
Austin Bailey - nek
Kezdek kicsit fáradt lenni :) -
#3348 ez biztos nekem jött? -
Aragorn831109 #3347 Nocsak! Ott születtem. :) -
rozsa88 #3346 Létező városról készítem, Hatvan.
Ha gondolod szívesen adok órát :D -
Sotyka #3345 mostmár, 1 hete még nem az volt :) -
Newfronter #3344 Mondjuk már március 5.-e a hivatalos megjelenési ideje a játéknak.
Simcity magyar oldalán legalábbis ez áll. -
Sotyka #3343 Minden magyar 4-5-ödikén megkapja, az is ahol 8 van kiírva, 5-ödie du már tuti meglesz minden eladónál, de jóesetbe 4edikén is. (ők csak a hivatalos megjelenést írták ki 8-adikának) -
#3342 Én éppen most akarom előrendelni, de konzolok szervizénél azt látom, hogy csak márc 8-tól hozzáférhető, a CDG márc 4-et mutat. A limited edition teljesen eltűnt, nem mintha a hősök és gonosztevők csomag, amit extraként tartalmaz annyira érdekelne.
Aki már előrendelte annak van esetleg egy kis extra infója, mit erősítettek meg, esetleg vontak vissza? -
Sotyka #3341 hát ha direkt arra mész és az ellátást (áram, víz, rendőr, tűzoltó,munka, meg mindent) más városokból hozatsz, és az alap várost csak házakkal teszed tele akkor több százezreseket is lehet szerintem. -
#3340 mármint egy ilyen városban :D -
#3339 mennyi lesz kb a max lakók száma?:D -
Sotyka #3338 Hát szerintem meg nekünk az első 2 nap pont hogy zökkenésmentes lesz a játék, mivel valszeg a magyarok az eu szerverre lesznek irányítva, ami 5-7-ig csak nekünk lesz fenntartva szóval akkor még nem kell szerverproblémákra számítani.. Nah aztán 7-edikétől fog itt minden omlani -
Austin Bailey #3337 és az nem szempont, hogy ténylegesen létező városról legyen szó? Csak mert az építészeknél már a képzés alatt is az összes gyakorlati feladatot igazi helyszínre kell tervezni. Egyébként ajánlhatnál órákat. Mindig szerettem volna beülni közlekedésmérnökis órákra. Kíváncsi lennék néhány dolog elvi alapjára, amiben eddig mindig csak gyakorlatképpen ütköztem bele. -
#3336 Ha boltban veszed meg, akkor abban van egy dvd. :) -
Since #3335 Tudja valaki hogy lesz hivatalos pre-load? -
#3334 elég komoly a városuk most :D -
AgabaHUN #3333 Hát nem kicsit. Azért az látszik, hogy szembeötlő grafikai problémák elő-elő fordulnak. -
Aragorn831109 #3332 Leraktak egy hidat, és eléggé hülyén nézett ki, ahogy a gyalogosok mászkáltak rajta... :D -
#3331 ez akkora durranás azért nem lesz... -
#3330 Itt lehet rendelni. Igaz már csak a sima változatot! -
rozsa88 #3329 megált a livestream egy időre az alábbi szöveggel:
"City hall has been taken over by lamas. Please stand by." -
Newfronter #3328 Visszakerült a CDG honlapjára a játék, még lehet rendelni. -
#3327 Azért itt szerintem jóval kisebb lesz a roham, persze ha kevesebb szerverük van akkor lehet ugyanaz a szitú. -
Aragorn831109 #3326 Hol írják azt, hogy elfogyott? Én nézem a honlapukat és nem látom, hol van ez feltüntetve. :O -
Ironman2 #3325 vagy a Vatikánét,ha fehér füst száll ki belőle -
rozsa88 #3324 hát ha Magyarországot USA-val indítják, akkor remélejük megkapjuk a NASA szervereket :D