SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megfognak a virágossal küzdeni a folyamatos online miatt.Mondjuk anno a Razor kicsapta az ubi drm-et is..
Ha feltörik,nyitok egy warez topikot.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nagykispeter
Köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Carlos
90% hogy elsõ héten megveszem.

Þór vígi þessi rúnar

Még parkok:

Parkok:

Így néz ki minimális grafikán:

Dzsini
Valószínûleg a Limited Edition, ami az Originen 60 Euro, és csak elõrendelésben kapható (ott jár hozzá 1 plusz ajándék épület), idézet onnan:

The Limited Edition is only available for pre-order and includes bonus content at no extra cost.
The Heroes and Villains set includes the following content:

New Characters
Protector of SimCity MaxisMan vs. The Evil Dr. Vu and his henchman.

Crime Waves
The Evil Dr. Vu is loose and will create havoc in your city. Normal police have their hands full against this Super Villain. The Evil Dr. Vu will solicit Sims to become his henchmen and carry out his dastardly deeds.

Super Hero HQ
Place MaxisMan's headquarters in your city to combat crime and keep your Sims safe. Upgrade with the Turbo Machine garage and The Reticulator landing pad.

Evil Villain Lair
Place Dr. Vu's Lair in your city to unleash a crime wave. As The Evil Dr. Vu commits more crimes, upgrade his lair with a special laboratory and a garage for the Evil VuMobile.

Ezen túl létezik még a Digital Deluxe 80 Euroért (csak az Originen megvásárolható), ahol brit, francia és német épületkészlet is jár a játékhoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nagykispeter
Én tervezem a megvételét,azért a biztonság kedvéért a virág verziót kipróbálom.Már jártam úgy hogy megvettem és aztán "bár ne tettem volna".Ez pedig nem egy olcsó játék...
A Különleges kiadás mit takar?Errõl a Cdgalaxison nem írnak semmit

nyirog
akkor azok a procik amik am2 foglalatúak jók lesznek bele, úgy tudom h egy adott foglalaton belüli procikat vinnie kell az azonos foglalatú alaplapoknak, mivel am2 abba tudtommal nincs négy magos processzor, tehát 350 és 400 watt közötti tápegység elegendõ lesz még egy felsõ kategóriás am2-es duplamagosnak is videókarival és rammal együttvéve is (mivel am2-es lapok alapvetõen csak ddr2-es ram foglalattal vannak felszerelve)

[HUN]FaTaL
A gyártó oldalán kint van a támogatott processzorok listája.

http://goo.gl/gd6Zi5

amúgy nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy az alaplap mekkora fogyasztású procit támogat? Összesen csak annyit tudok az alaplapomról, hogy AM2-es foglalata van

Amúgy szerintem egész cuki a játék, ami viszont aggaszt, hogy szerintem nem tudja kihasználni az új zónarendszert. A középületek eleve négyzetben vannak. A telkeken meg nincsenek lotok, nem is látod a telek szélét sem. Vagyis moddolás nélkül a városkép lyukas marad. Gyakorlatilag amúgy tényleg olyan mint a Sims. Van egy városhelyed/ házhelyed, és arra lerakhatod a bútoraidat. Mellesleg úgy érzem a négysávos út mindenhol nem véletlen. Szerintem a kétsávosnak olyan kicsi lesz a kapacitása, hogy nem fog vele mûködni a város. A Simsben egyébként van világteremtõ eszköz, de profi felhasználós a dolog, mezei felhasználó tehát nem tud saját várost készíteni. A saját várost készíteni tudók valahol a modder és a felhasználó között vannak

pedig itt azt mutatja, hogy a villamos az útba beépítve van, tehát csak bizonyos utakkal mûködik.

Jaka923
Van jobb ajánlat is, mondjuk itt.

nyirog
azaz 11 -.-"""""" - sok pia...

nyirog
hülyeséget mondtam, közel 12 ezer, valamiért rosszul emlékeztem az árára

nyirog
cdgalaxisban meg most a limitált kiadást ugyanannyiért megveheted majd mint az alapot....

m1garand
Az alapverzió cdkulcsa 9000Ft.

makett.tk

LeWyTy
Szerintem mivel az SG-n házigazda a neve... és a simcity nem RP game ezért szerintem nem.<#banplz>
De igazából teljesen mind1

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dzsini
Indítasz egy régiót, abba építhetsz te is, és meghívhatsz külsõsöket, rájuk bízva egy-egy területet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
simcity topik lévén helyénvalóbb lenne polgármesternek hívni az illetõt <#banplz>

LeWyTy
Akkor szavaztassunk meg valakit házigazdának... hogy legyen valami.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
Na nincsen azóta újabb dugi gameplay videó? 😄 Te vagy ezeknek a beszerzõje 😊

Fpocok
Hogy lesz itt a multi? Valaki tudja?

Parasite Eve 2, best game EVER!

90%
nyirog
Akiknek majd meg lesz eredetiben, azoknak ki lehetne majd írni az origin nevét, úgy ahogy mass effect 3 topikban is van

nyirog
Én is megveszem, már összegyûjtöttem rá a pénzt, de azért ki fogom próbálni mind a bétát, mind a warezt (ha egyáltalán lesz) csak úgy kíváncsiságból.

Én megveszem, boltba már leadtam rendelést. 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

LeWyTy
Magyar+ multi? szerintem én olyan 95%

Mindenképpen megvárom én is a bétát, meg a megjelenés utáni teszteket is, aztán kiderül, hogy hol is tart az ára és majd az dönti el az idõpontot. De én is meg szeretném venni.

Dzsini
Még nem döntöttem el, de hajlok rá. Várom a bétát.

m1garand
Kis közvélemény kutatás:
Kik fogják megvenni a játékot?

makett.tk

nyirog
Igen fog, de hogy milyen szisztéma szerint az még nem derült ki

Tetszik ez a széltérkép dolog. Változik a szél iránya és az erõssége is? Nem tudjátok?

LeWyTy
Ma este 22 a béta határidõ?

nagykispeter
Köszi!
A magyar feliratról itt egy tegnapi cikk.Én elõször innen értesültem,aztán láttam a cdgalaxisnál is változtattak rajta,bár ott még kétértelmû.pcdome

nyirog
magyar lesz, ha originen rendeled elõ akkor a nyelvválasztásnál ott szerepel a magyar nyelv is!

[HUN]FaTaL
Alul meg ez van:
A játék várhatóan magyar felirattal lesz kapható.

Döntsék már el 😄

[HUN]FaTaL
Honosítás: angol nyelvû játék

LeWyTy
Magyar nyelvû szoftver matrica?
Vagy csak kézikönyv?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

A BETA-val kapcsolatban: úgy tudom 1 várossal 1 órát lehet játszani (1város/1 óra), viszont tobb várossal is játszhatunk (feltéve ha kapunk kulcsot). Így belegondolva nem olyan sok, nem lehet nagyot alkotni. Ez is gondolom azért van amit Bullitt is írt, a multis dolgot akarják erõltetni és kipróbálni, hogy muzsikál.
És még valami: Aki esetleg szeretné a videókat máskor is megnézni, azt javaslom töltse le, mert néhányat már töröltek szerzõi jogok miatt megsértése miatt. <#vigyor1>

Gondolom ezzel akarják az embereket tukmálni a multira, hogy mindenki saját kis városát építgesse aztán osszák meg egymással az erõforrásokat.

Egyébként maga a tény, hogy csak egy kisebb várost irányítasz még annyira nem meglepõ. A valóságban is a nagyobb városok ugyebár kerületekre vannak osztva, amelyek külön-külön irányítják magukat. A metropoliszokat meg valójában sok kicsi város együttesen alkotja általában.

Persze ettõl független akkor is röhej, hogy egy max. pár ezres város lesz benne. Na majd az elsõ DLC 10 ropiért....

Faterx
Jó lesz ez, fele pénzé' megvenném.
Carlos
Kicsi ez a terület... nagyon kicsi... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
#1091 és #1092