11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3406 Már egy ideje toporgunk, hogy mikor kezdhetünk végre simcityzni...szerintem ez a pár nap már kibírható (részemről!). -
Newfronter #3405 Vagyis: Nem tudják mikor aktiválható Originen. Egyáltalán kiír valamit az Origin? Mert erről semmi hír. Crysis 3-nál ott volt hogy mikor aktiválható. -
#3404 Azért lehet, hogy ők simán csak nem naprakészek, azért az EA hivatalos oldalának inkább lehet hinni, mint egy viszont-viszonteladónak. -
#3403 off vége
félek sajnos ettől a 8tól:) -
#3402 Ilyenkor ezt szokták csinálni mindenütt...ha gond van nem elérhetőek!
-
#3401 már nem azért kicsit off, de egy nyilvános forumon vagyunk, de forumozzon már mindenki úgy ahogyan akar, ha a másik dolga nem tetszik akkor meg be kell nyelni, ennyi... -
#3400 LE-ről semmi hir... folyamatosan foglaltak a szemetek, de lehet, hogy ebédidőben becammogok. -
#3399 Urak van egy rossz hírem:
CdGalaxis:
"Fontos tudni: Normál változat. A játék várhatóan nem azonnal, legkésőbb 2013. március 8., pénteken aktiválható a neten.
A játék megérkezett!" -
#3398 Akkor elvileg, ha nem tudják javítani egy bizonyos idő elteltével ki kellene nekik cserélni, vagy a pénzt visszafizetni...régebben legalábbis ez így volt...most nem tudom. -
#3397 Okés, nem vitatom, hogy dobok fel majd a városomról képeket....de mostanában a videókkal gondom van, mert hiába töltöm fel őket a youtube-ra a feltöltés után lejátszik belőle vagy 30mp-et és ki írja, hogy a videó nem elérhető. Ez miért van? -
Csokis #3396 Nem tudom, de valami probléma van. A bolt alkalmazottja nem tudta, majd délután 5 körül kell hívnom őket, mert akkor lesz ott a főnök, és elmondja, hogy mi van. Kíváncsi leszek. -
#3395 Hogyhogy nem? -
#3394 Ja, meg jön ki egy sims 3-as kiegészítő is...szintén holnap...úgyhogy szépen el leszek velük foglalva...DDDD -
Csokis #3393 Én screenshot-ot tuti nem teszek egy darabig, max egyet, hogy hogy néz ki Intel HD4000-en. Úgy néz ki, hogy a kártyámat gariból még 3 hét után se kapom vissza. Mondjuk ez majd 17:00 körül kiderül, de nem reménykedek. -
#3392 Hogyne, meg majd ömlenek a screenshotok, a videók, a ... nem lesz itt csend megjelenés után, nem aggódom miatta. -
#3391 Ha már holnap indíthatom a játékot (természetesen csak ha a postára meg is érkezik!), akkor már inkább azzal leszek elfoglalva.:)) -
#3390 Plusz felfokozott a hangulat a megjelenés miatt, majd hétvégére, jövő hétre lenyugszanak a kedélyek. -
#3389 Majd, ha a hg szól érte akkor nem lesz berakva annyi...általában azért rakok be kettőt-hármat, mivel nincsen olyan kombinált szmájli, ami egyszerre fejezne ki több dolgot...Részemről ennyi. A dolgot lezártnak tekintem!:) -
#3388 nem veszem komolyan, csak szerintem dedós.
10-14 évesen még megérteném, hogy ezzel szórakozik valaki. De 50 évesen.
(persze az más, ha egy darabot beszúrsz hangulatjelzésként, de ez az egymás után 3-4 szerintem szánalmas). -
#3387 Hát az már a te problémád ha túl komolyan veszed az ilyesmit....:) -
#3386 Nem engedélyezve van, hanem nincs tiltva.
Mint pl a hatalmas farok sincs, de mégsem linkelgetjük.
Szerintem dedó... És az még plussz megdöbbentő, hogy az adatlapja szerinte egy 50-55 éves ember szórakozik ilyennel. -
#3385 Takard le a monitorodat azon a részen, ahol vannak...és akkor nem fog zavarni.DDDDDD -
#3384 akkor miért van engedélyezve?:D:D... -
#3383 Az... -
#3382 ne dedózzunk lécci a hülye smiley-kkal... Annyira szánalmas. -
#3381 Jaaaa... -
Csokis #3380 Ne fesd már azt az ördögöt a falra, mert ez lesz: -
#3379 Már ITT is fent van. A Beyondsims oldal pedig kamut nem szokott le közölni. -
#3378 már csak akkor lehet koppanás ha mégis csak péntektől játszható, de ne kövezzetek meg!:D -
#3377 :DDDDDD -
#3376 Ma adják postára.... -
Csokis #3375 Már nincs sok hátra!
-
#3374 köszi! neked pedig mielőbbi jobbulást!:) -
Hay #3373 ÍGY IGAZ!
Én épp ma fekszem be várhatóan a kórházba (nem agy, térd-probléma :-), de majd a fiam folyamatosan tájékoztat, hogy milyen tapasztalatokról írtok itt.
Amúgy rengeteg sok sikert mindenkinek, aki hamarosan megkezdi a játékot! -
#3372 MÁR EGYSZER KÉRTEM MINDENKIT, HOGY A SZEMÉLYES VITÁIT PRIVÁTBAN INTÉZZE ÉS NE ITT, EZ NEM VESZEKEDŐ FÓRUM, TÖRÖLTEM MINDENT AMI EHHEZ AZ ÓVODÁS SZARDOBÁLÁSHOZ KAPCSOLÓDOTT, NŐJETEK MÁR FEL! TELJESEN FELESLEGES ÉS ÉRTELMETLEN DOLOG FOLYTATNI EGY ÓVODÁS VESZEKEDÉST, PLÁNE HA ANNAK SE ELEJE, SE VÉGE!!!!!!! -
Austin Bailey #3371 nézd meg a simset. Egy csomó épületnek nincs belseje, hanem eltűnik benne a sim, aztán amikor végigmegy a zöld csík akkor kijön. Például a munkahelyek meg az üzletek ilyenek. Erre megcsinálták az álomállások kiegészítőt, ahol új munkalehetőségeket lehet kapni. Azokba az épületekbe pedig be lehet menni, és munka közben irányítod a simet. Aztán jött egy csomóféle új bolt, amikbe szintén be lehet menni. Vagyis lett az egészben egy kettősség, aminek a lényege az, hogy bizonyos funkciók előregyártott épülettel vannak megoldva,, ezekbe nem lehet bemenni, bizonyos épületek meg bejárhatók, ezek pedig nagyon rondák és kezdetlegesek, mivel az alapszettből vannak felépítve. Nekem ez erősen olyan, mintha nem lenne kitalálva rendesen a koncepció, de ami a lényeg, hogy a korábbi szarságaikat nem vizsgálták felül, hanem csak melléraktak egy más filozófiájút. Ezek után aztán mindenki lesheti, hogy mikor lesz boltos kiegészítő, ahol magad is nyithatsz üzletet, mivel például az élelmiszerüzletbe nem lehet bemenni (ami evidens lenne játékos számára, mivel kaját termelni tudsz) a ruhaüzlet is evidens lenne, de a ruha meg nem tárgy, hanem csak egy skin, amit a családszerkesztésben állítasz be. A speckó üzleteket meg megkaptad egyenként a sok kiegészítővel. külön fájdalmam a fürdőház, ugyanis a fürdőház mivel a későbbiekben a fürdőház összes kelléke megérkezett külön-külön, szauna, meg masszázsasztal meg minden szar, mégsem tudsz olyan bejárható épületet építeni, ami fürdőházként tud működni. Hasonló van az éttermekkel, miközben a klubokba meg be tudsz menni. Szóval mire jó ez így -
Sotyka #3369 jah bocs codhoz nem eat akartam írni :D
-
Sotyka #3367 sim city:
ea szerinti célközönség -> 6 évesek
Akik játszanak vele -> 16+ évesek
Call of Duty
ea szerinti célközönség -> 16+évesek
akik játszanak vele -> 6+évesek
-
Ironman2 #3366 Originen fel kell venni barátnak embereket,és majd azokat fogod látni a játékban egy földgömbön,ha minden igaz,hogy hol helyezkednek el -
rozsa88 #3365 sajnos lassan ott tartunk, hogy a crysis meg ilyenek jobban mennek nekik...