SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

ki gondolta volna??

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szerencséjük van!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fpocok
WOW. Ez melyik játék? 😄
Mindig is vonzott a simcity, de sosem voltam benne jó :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

nyirog
Szerintem nagyon szépek és kurva jók, tetszik a zenének ez a varázslatos hangulata+sejtelmesség+simses stílus kombó 😛, igazán adhatnák limited editionhoz ajándékba 😄

Akit a játékban levõ zenék érdekelnek.

nyirog
Új zónarendszer elõnyeit így képrõl én se látom át, bétában majd hátha kiderül, hogy miért jobb ez így. Ha már hangoztatták, hogy mennyire büszkék rá, talán okkal ilyen és az az ok remélhetõleg nem az h szar 😄

nyirog
régebbi képeken is furák voltak ezek a vonalak, csak nem volt annyira szembetûnõ, úgy voltam vele h bármi lehet. Azért kinézhetne ez az esõ kicsit erõteljesebben, mert így elég maszek, de legalább van 😊

Itt az esõ!

Jaka923
Az EA Magyarország kiposztolta a Facebook oldalukra, hogy lesz a játékban magyar felirat.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Glassbox under the hood: Water tower depletes surrounding WaterTable map, converts ground water to sim agents.

utálom, hogy egyet kell értened velem <#vigyor> Igazán nem szeretném, ha sérülne a számodra olyan fontos ellenségeskedés tevékenysége. Ha gondolod segíthetek, hogy összevesszünk <#vigyor>

Carlos
utálom, hogy ezt kell mondja, de egyetértek. Valahogy énis ezt érzem.

Þór vígi þessi rúnar

szerintem nincs rendesen kitalálva a zónarendszer

de mivel a parkok téglalap alakúak ezért még mindig nem jók arra, hogy kitöltsd a réseket. Amúgy nekem tetszenek

ja igen amúgy valaki írta még korábban, hogy a nagyvárosok sok kisvárosnak tekinthetõk mert a kerültetek önállóan igazgatják magukat
Na most ez nem igaz. A magyarországi agybetegségen kívül ilyen sehol nincs. A kerületek a központi igazgatás területi végrehajtó szervei

Érdekes kommentek vannak a parkokkal kapcsolatban a Simtropolison. Röviden: A parkoknak is kapcsolódni kell az úthoz. De elég az úthoz kapcsolni egy kis parkot vagy parkolót és aztán a többi parkot össze lehet kapcsolni modulárisan egymással, mivel passzolnak. Így a nagy holt tereket el lehet parkosítani vagy ki lehet tölteni. Nyilván most nem a kis holt terekre kell gondolni.

Győri Devi
Ezzel keskenyebb bejelöléssel csak az lehet a gond, hogy nehezebben tudod behatárolni, hogy mekkora területen fognak oda építkezni, és milyen rakhadot a következõ utat. De szerintem majd rálehet érezni, illetve vannak ilyen gridek mikor utakat szerkesztesz.

Viszont a város fejlõdését lehet kontrollálni. Mert ha nem raksz több sávos utat a házak mellé akkor nem lesznek azok sem nagyobbak.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Tetszik ez az új zónázási rész. Konkrétan az, hogy húzol egy csíkot az út mellett és kész, nem kell bajlódni a telek méretével, bár lehet ez rossz dolog is, de errõl lejjebb.
1. a mostani BETA videókban a zónázás csak egy keskenyebb zónat rajzol fel az út mellé, viszont a hivatalos videókban egy szélesebb, kb. 3-4x szélesebb zónát jelölt ki. Ez miért van?
2. a város fejlõdésével, illetve nagyobb kapacitású utak esetén a zónák automatikusan nagyobbodhatnak, hogy elférjenek rajta a házak, irodák stb. (pl. kis házikóból emeletes szörnyeteg épül). Így viszont kevésbé tudjuk kontrollálni a városunkat, nembeszélve arról, hogy így nehezebb kialakítani az útrendszert. Pl. SC4 esetében kijelöltél egy 3x3-as zónát akkor tudtad, hogy csak azon belül fog épülni az épület. Annyira nem zavar, mert a valóságban is valami hasonló történik.
Mi a véleményetek ezekrõl a dolgokról?

m1garand
Próbáld meg ezzel hátha felismeri a hardvereket.
http://www.gtopala.com/

makett.tk

m1garand
Igen majd egy év múlva! XD

makett.tk

a gépem gyenge pontja a rohadt processzor. Bár azt hiszem az alaplap is kezd elromlani

Dzsini
Dehogynem, viszont a 80 Euros árból effektív 30-at csinál, ami a Heroes and Villains-el együtt 23, és jár hozzá a zöld bigyós park plusz a három európai épületkészlet.

...csak el kell költeni valamire azt az öt kupont. És ez az én nagy bajom, nincs igazán 5 olyan játék, ami még 10 Euroval olcsóbban érdekelne, pláne nincs kb. 130 Euro játékokra elkölthetõ pénzem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
megjelenés után is jár, ha jövõbeni kiegészítõkben gondolkodok, akkor az a 10 euró off még jól jöhet - egyetlen szívfájdalmam ezzel az, hogy nem kerül be a gyûjteménybe a testvérei közé, mert ugye nem dobozos :\

nyirog
Az az 5x10 eurós kupon nem csak akkor jár ha elõrendelve veszed? csak mert úgy emlékszem, de most lehet gyorsba megtekintem 😄

Dzsini
Steamet egyelõre felejtsd el, jó ideig nem fogják odaengedni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
PC (és Mac) exkluzív, eléggé régen várt szoftver, csak Originen kapható digitálisan - merik felsõ kategóriás áron adni.

A reklámok alapján a Heroes and Villains külön 7 Euro lesz, és a Digital Deluxe változat vásárlása után jár 5 x 10 Euronyi kupon, amit el lehet költeni szintén az Originen - tehát annyira nem is szörnyû, csak aktívan kellene vásárolgatni a rendszerükön 😊

Én is csipázom a sorozatot,plusz elõny-ahogy írták elõttem- a magyar nyelv,és a multi.Majd nézelõdöm itt az 576-ban v. a steamon.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nyirog
Viszont amit alant linkeltek 9000 Ft-os árban, az már szerintem csöppet barátibb mint a 10 ezren felüli árúak.

nyirog
Egyébként tényleg nem olcsó, én se szoktam rendszert csinálni ilyenekbõl, évente van jó esetben 2 ilyen játék ami érdekel és amit hajlandó vagyok megjelenés napján megvenni, így nem annyira húzós.

nyirog
Nos igen, ha nem csak ilyen meglepi leárazások lennének akkor már tudatosan gyûjtöttem volna én is pénzt 1-2 ilyen hétvégére és vagy 5 jó árban lévõ jó játékot biztos megvettem volna 😄 Így viszont csak követem az eseményeket és úgy vagyok h majd úgy is lesz ez még olcsóbb is idõvel annyira nem égetõ. SimCity-vel annyi a különbség, hogy mikor bejelentették már sejteni lehetett az árát és tudtam h nekem ez majd kelleni fog így az elmúlt 2 hónapban összespóroltam rá a pénzt és szerintem megveszem megjelenésnél drágábban annak ellenére, hogy tudom belátható idõn belül le lesz árazva.

Annyit már csomagokkal együtt adnák érte.De a mostani árát kicsit sokallom.

Azt mindig olyankor akciózták-itthon is-mikor nem telt rá.😞

nyirog
Steamen is elég brutális leárazások szoktak lenni EA játékoknál, fõleg ünnepeknél

Itt is lehet majd kapni kulcsot a bétára a SC német FB-n

Dzsini
Originen minden héten látok 50-70%-os leértékeléseket (két hete pl. Crysis 1-2 volt 5-5 euroért, cakk-pakk).

Márciusban megjelenik, szerintem nyáron, esetleg õszi iskolakezdésre már lesz belõle 30 euro körüli akció, a DLC-k megjelenésével együtt.

nyirog
hát azért mass effect 3-at 1 év után már 2 ezer forintért is láttam a vásárlók utána dobálni, szoktak lenni jó akcióik csupán új játékoknál ehhez el kell telnie minimum fél évnek

Így van.Ezért kellett a Settlers 7-et is megvennem.😊Ott is csak az 1.02-es patchig tudta a Razor megoldani a szerveroldalt.

nyirog
Én is így gondolom, h nem biztos a virágbolti verzió, lásd dark spore-t nem törték fel mai napig (más kérdés hogy lehet leszarták magasból 😄)

Dzsini
Ha csak egy kis része a szerveren fut ahogy írják, akkor amíg nem hoznak össze szerveremulációt (lásd: Diablo 3), addig nincs virágbolt.

Ha nulldéjben nem is,de az elsõ leértékeléskor én is megveszem,már csak a multi miatt is.Bár az EA-ra nem jellemzõ az akciózás.