11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3446 Papír=kivágott fa
Letölthető user manual=több megmaradt fa. -
#3445 Igen?!...És a kézikönyvet honnét lehet letölteni majd? -
#3444 Ja, loholok én is holnap érte! -
#3443 Ezt azonnal kérjük!...csak tudnám le kapirgálni a képről... -
#3442 gondoltam, hogy nem lesz gáz!:)
gratula, enyém csak holnap érkezik
(veszprém) -
#3441 És még fel se telepítetted? :) -
#3440 Kurva galaxis, leszarják a telefonokat, félretették... ne is próbáljátok. Lehet menni érte!
Kontent, 3 darab fecni és dvd. Kézikönyv a neten, töltsd le paraszt.
-
#3439 egy sima visszaigazolást sem kaptál a rendelés után pár nappal vagy február 25én?
Vagy mikor rendelted? -
#3438 Van, a streameken látszott ilyen "legnagyobb városok" "leggazdagabb városok" ranglista, meg ilyen-olyan challenge-ek - bár azt nem láttam rajta, hogy a specializációt feltünteti-e.
Lakosságra a legnagyobbak úgyis a kaszinó-turistaparadicsomok lesznek, egyszerűen azért, mert a látogatók óriásit tudnak dobni a létszámon (volt pár napja egy közel 800 ezer fős lakosság). A turistaparadicsomok viszont egy nemzetközi reptéren kívül kimerülő nyersanyagot nem igényelnek a folyamatos működéshez, amit ne lehetne a szomszéd legalább 3 városból könnyen beszerezni (áram, víz, szemétszállítás, rendőri és tűzoltójelenlét, stb.). Persze ehhez szépen optimalizálni kell mindegyik települést, és egymás hiányait jól ellensúlyozni. Itt ez lesz a csúcs úgy tűnik. -
Austin Bailey #3437 az ottd online-ja alapján szerintem nagy rá az esély, hogy egymás szopatása fog menni. Főleg ha van rangsortáblázat. -
Austin Bailey #3436 egyébként érdekes, hogy a sims 3 university life-fal együtt jelentetik meg, amikor mind a két játékuknak ugyanazt a célközönséget szánják. -
#3435 Az a baj, hogy én még nem kaptam semmit. És a telefont se veszik fel.
Akkor én most kapok vagy sem... -
Csokis #3434 Igen, már megadták a postai azonosítót, amivel átvehetem majd holnap a MOL kúton, ahova rendeltem! -
#3433 ok, sorry, akkor csak rosszra ment a reply. -
drmilo #3432 Tudom, én meg a konzolokról. Itt is vannak érdekeltek benne, csak azért írtam. -
#3431 Mi a galaxisról beszélünk ám nem a konzolokról és nem a simáról hanem a LE-ről. -
drmilo #3430 Igen írtam nekik, hogy mikor jön, meg hogy tényleg 5-étől játszató lesz-e? Erre:
Konzolok Szervize
10:02 (2 órája)
címzett: saját magam
ÜDv
Szerdára. -
#3429 Ezt neked mondtál? MErt előrendeltem, visszaigazoltam, de nem kaptam még semmit. (email) -
drmilo #3428 Most jött válasz a konzolokszervízétől, szerdán érkezik meg postával a játék.
Hiába is lenne játszható 5-től, 6-án jön meg valamikor a játék. Bosszantó... -
#3427 A KÉP, aminek az előző hsz-ben kéne lennie itt van :) -
#3426 Redditről "One of the cheat-sheets the Simcity devopers have up around the Maxis offices!"
Maxis egyik emberének válasza: "There's a whole series of these that lead designer Stone Librande made for nearly every game system. This one, however, appears a tad outdated in places.
The Prima guide has a whole bunch of them in it."
-
Csokis #3425 CD Galaxisban kapható. Pontosabban előrendelésben már elfogyott, így aki előrendelte még, az meg is kapja ma/holnap. -
#3424 Mindenki örül ha 5-én indul a játék. A gáz az, hogy a LE nem kapható még sehol... LoL. -
#3423 Őszintén megmondom én igyekszem majd nem túlgondolkozni az egészet, mégiscsak egy játék. Hétvégén Tropico 3-al csillapítottam városépítgetős igényeimet. Abban is van nem kevés lehangoló dolog, mégis *aszott jó móka :) -
#3422 De a nemzetközi gazdaságban (ahova lehet exportálni és ahonnan lehet importálni) minden nem-sandbox város részt vesz, tehát egy szénben túltengő óriásváros masszívan le tudná szorítani a szénárakat, mások eladását és profitját veszélyeztetve.
Hogy ebből úgy fognak kijönni, hogy a más városméret sandbox-only lesz, vagy milyen más megoldást találnak, azt majd a jövő hozza. Egyelőre (ahogy a beszélgetést lehetett hallani a közvetítésben) látni akarják, hogy mennyire lesz önszabályozó a világpiac. -
Newfronter #3421 Volt, bosszankodtunk is miatta, mert ez hülyeség, bőőven erős a gépünk ennél sokkal de sokkal nagyobb map-ekre is.
Akkor csináljanak olyan régiót, amiben nagyobb map-ek vannak. Ennyi. -
#3420 Nem tudom vót -e már...
Fear not: Maxis planning to expand simcitys cities
Röviden, magyarul, amit kvázi már eddig is tudtunk:
Azért kicsik a mapok hogy nagyon gyenge gépen is fusson a game, lesznek majd nagyobb mapok, de nem tudnak ígéretet tenni arra hogy ez mikor következik be. Azért nincs mód a választható térképméretre, mert akkor felborulna a multis egyensúly. -
Newfronter #3419 CD Galaxisban már kapható státuszban van. -
Ironman2 #3418 Hú de pörög a topik,valakinek már megvan a játék? -
#3417 Viszont hivatalos tájékoztatást kap(hat) a cégtől, mint viszonteladó. Az EA Magyarország Facebook oldala szintén érdekes, de lehet, hogy ők sem tudnak róla, csak kapták az egyen EU-s plakátot, hogy fordítsátok le. -
Since #3416 Köszi az infót. Kíváncsi vagyok a startra hogy valójában mikor fog indulni Magyarország. -
godand #3415 Ide a rozsdás bökőt, hogy az 5-ei lesz az igaz. Egy bolti eladó nem veszi a fáradságot ,hogy release-k után kutakodjon mint mi hiszen kicsi rá az esély hogy rajongó! -
Newfronter #3414 5 és fél óra múlva indítják az előtöltést:
Link
Akkor kiderül minden! ;) -
#3413 Az EA azt írja a hivatalos kérdés-válasz oldalán, hogy mi együtt indulunk az US rajttal, holnap.
az EA Magyarország Facebookon nem ezt írják, és az eladók sem.
Ez van, holnap kiderül, addig lehet vidáman találgatni, és megtölteni a topicot. -
Since #3412 Érdekes, mert Mo. együtt indul USA-val, legalábbis láttam valami hasonló post-ot. Most akkor mi van? :) -
Newfronter #3411 Ezért lenne jó egy Origines információ, hogy ott mit mutat, mikor aktiválható. De még nem előtölthető, és addig nem írja ki, vagy mi. Esetleg az tudná megmondani, aki már a kódot megadta Origin-ben.
Most én is nagyon pörgök, 2 hét múlva meg nagy nyugodtsággal indítom le a játékot, és hülyének nézem magam, hogy mennyire pörögtem megjelenéskor. :D -
#3410 Szerintem (!) az, hogy kapható a játék 4-5-től nem ugyanaz, mint hogy mikortól játszható.
Szóval... én sem tudom most mivan. -
godand #3409 Az ea magyarország fb oldalán most jelent meg promó... Ott se 5.-ről írnak(...) -
Newfronter #3408 Nehéz döntés, annyira türelmetlen vagyok, képes vagyok lemondani a LE extrákról, hogy előbb játszhassak! De ha csak csütörtöktől lehet tolni, akkor megvárnám a LE-t. -
#3407 GameShop-ot felhivtam. Érkezik nekik LE de úgynézki, hogy csak szerda magasságában. Aki előrendelte kap SMS-t hogy mehet érte.
Galaxis meg automatikusan "elfoglaltak vagyunk"-on van. kapják be.