11758
  • Joschka
    Akkor meg rá érünk vele úgy is.:)
  • Ironman2
  • Aragorn831109
    Akkor nem izgulnom. Úgyis csak 8-án tudom megvenni, mert akkor kapok fizetést. :)
  • Carlos
    igen
    És énis felhivnám a figyelmet az elérhető: 2013.03.07. 00:01 -re...
  • Dzsini
    Az a másik kettő a 2 béta maradványa?
  • Carlos
    Hozzáadta a játékaimhoz rendben, csak épp még telepíteni nem lehet (DVD-ről):

• zorrobomber
    Kotaku preview
  • Carlos
    GameShop-nál van egy lemondott LE-öm! Csapjatok le rá!!!
  • Mighty
    Gameshop nemrég hívott telefonon, hogy megérkezett, holnap mehetek érte, amint küldtek sms-t. LE-t fogok kapni/venni, 8500-ért.
  • Csokis
    Nincs itt gyöngyösi, akinek kellene a LE példányom bontatlanul holnap?
  • zorrobomber
    Engem azért hívtak hogy "van egy akciójuk", és csak 8000 a normal változat, akarom -e átcserélni? Gondolom kevesebb Limited-et kaptak? Mindenesetre azt mondtam oké, kibírom a DLC nélkül.
  • Newfronter
    Gameshoptól hívtak, holnap átvehetem a Limited-et. :)
  • nono28
    Sziasztok!

Konzolvilágtól az előbb hívtak.Holnap szállitják ki a játékot.
  • Borg
    "This is the GeForce Game Ready driver for SimCity, StarCraft 2: Heart of the Swarm, Resident Evil 6, and Hawken with PhysX."
    Nvidia 314.14 beta, ha valakinek kell esetleg. (bár nekem régebbi driverrel is tökéletesen ment a simcity beta)
  • Kokszi58
    Én ezt a megjelenést már nem értem. Mindenhol mást írnak valahol 5 valahol 7 valahol meg 8. Bár igazán mindegy mert a játékot úgyis csak 8-án vehetem át.Bár igazán mondhatna mondjuk az EA Magyarország valami konkrétat.
  • zorrobomber
    ja
  • Krisztiam #3470
    OFF topik van?
  • Sotyka

(túl szép volt hogy igaz legyen )
  • bruna #3468
    Honnan a legérdemesebb megrendelni vidékre (Tolnára ) ?
  • Sotyka
    Ámbár az igaz hogy itt szerintem senki nem költött a játkra 9e-nél többet, így nem is felróható nekik (ha 15e lenne a játék, nah akkor már igen :P )
  • zorrobomber
    Ez igaz. Ettől függetlenül szerintem költsék csak nyugodtan másra azt a pénzt amit a nyomtatásra elvernének.
  • Sotyka
    Én tegnap du kérdeztem a Gameshop-tól hogy akkor most mivan? (mert előrendeltem 1 hónapja, de semmi infót nem küldtek) És nekem azt nyilatkozták hogy: Nem tudják, de tapasztalataik szerint 5-e du-ra tuti befut. Meg hogy majd értesítenek emailben/sms-en ha megjön (azt persze nem mondták hogy mennyivel utána) Nah mind1, én 5-ödike zárás előtt tuti hogy benézek, hátha :P
  • Newfronter
    PH! fórumon írták, hogy aki feltelepítette, neki csütörtök hajnali 1 órát mutat az Origin, az után lehet játszani. Ez szívás. :(
    Szóval a magyar 5.-ei start kamunak tűnik.
  • Sotyka
    10 éve kb nem is gyártanak fából készült papírt ;)
  • Carlos
    Már nem de hasonló.
  • Austin Bailey
    egyébként nem akar valaki open ttd-zni, amíg itt vártok?
  • Since
    Csak nem szórakoztató iparban dolgozol (IT)? :)
  • Carlos
    Meetingen vagyok, nincs nálam semmi.
  • AgabaHUN
    Egy linket a manualhoz kérhetnénk? Hátha már működik a link.
  • Carlos
    Semmi infó. A boltban is csak annyit mondtak, hogy fingjuk sincs mikor aktiválható, legkésőbb 8-án. LOL.

Amúgy melóban vagyok úgyhogy nem telepítettem, nem tudtam ellenőrizni semmit. Kell hogy nőjön a GDP és eltartsam sok munkanélkülit.
  • c3ll
    A streamen nem sandboxban játszottak és voltak is nekik random disasterek, de csak ritkán jönnek és csak kis területet érintenek.

Carlos: Gratula az első fórumos példányhoz :)
  • Kodlovag
    Aki látta tegnap a gameplay streamet, meg tudja állapítani, hogy ott sandboxban játszottak-e? Mert ott csak akkor volt disaster, ha ők akarták.
    Egyébként meg ne rombolja már le az EA amit én építettem. Végülis csak pont a lényegtől, az építés örömétől fosztanak meg...
  • zorrobomber
    Sandbox módban kikapcsolható, egyébként nem.
  • Newfronter
    Ír valamit az Origin, hogy mikor aktiválható?
  • HyperMonkey
    Na meg godzilla. Az nagyon nem kéne bele, max ha kikapcsolható.
  • HyperMonkey
    Egyébként ezt a zombitámadást meg az ufó dolgot ki lehet majd kapcsolni? Elág bárgyúnak tűnt.
  • Austin Bailey
    miután még meg sem jelent, ezért nem. Továbbá amikor majd megjelenik, akkor sem lehet majd, mert jól megoldották.
  • twi452
    És hova lesz egy játék felfedezésének öröme ha el akarjátok olvasni, mit hogy, hogyan? :) Ejnye ez az ellustulás :)
  • davee16
    Hi,valahonnan lelehet már tölteni a tört verziót ? :P Hogy kitudjam próbálni ? :)
  • Kodlovag
    Én nagy becsben tartom a könyveimet, meg a környezetet is. Mégis jelen esetben jobban örülnék egy papíralapú kézikönyvnek.