11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3486 Akkor meg rá érünk vele úgy is.:) -
Ironman2 #3485 -
Aragorn831109 #3484 Akkor nem izgulnom. Úgyis csak 8-án tudom megvenni, mert akkor kapok fizetést. :) -
#3483 igen
És énis felhivnám a figyelmet az elérhető: 2013.03.07. 00:01 -re... -
#3482 Az a másik kettő a 2 béta maradványa? -
#3481 Hozzáadta a játékaimhoz rendben, csak épp még telepíteni nem lehet (DVD-ről):
-
#3480 Kotaku preview -
#3479 GameShop-nál van egy lemondott LE-öm! Csapjatok le rá!!! -
#3478 Gameshop nemrég hívott telefonon, hogy megérkezett, holnap mehetek érte, amint küldtek sms-t. LE-t fogok kapni/venni, 8500-ért. -
Csokis #3477 Nincs itt gyöngyösi, akinek kellene a LE példányom bontatlanul holnap? -
#3476 Engem azért hívtak hogy "van egy akciójuk", és csak 8000 a normal változat, akarom -e átcserélni? Gondolom kevesebb Limited-et kaptak? Mindenesetre azt mondtam oké, kibírom a DLC nélkül. -
Newfronter #3475 Gameshoptól hívtak, holnap átvehetem a Limited-et. :) -
nono28 #3474 Sziasztok!
Konzolvilágtól az előbb hívtak.Holnap szállitják ki a játékot. -
Borg #3473 "This is the GeForce Game Ready driver for SimCity, StarCraft 2: Heart of the Swarm, Resident Evil 6, and Hawken with PhysX."
Nvidia 314.14 beta, ha valakinek kell esetleg. (bár nekem régebbi driverrel is tökéletesen ment a simcity beta) -
Kokszi58 #3472 Én ezt a megjelenést már nem értem. Mindenhol mást írnak valahol 5 valahol 7 valahol meg 8. Bár igazán mindegy mert a játékot úgyis csak 8-án vehetem át.Bár igazán mondhatna mondjuk az EA Magyarország valami konkrétat. -
#3471 ja -
#3470 OFF topik van? -
Sotyka #3469
(túl szép volt hogy igaz legyen ) -
bruna #3468 Honnan a legérdemesebb megrendelni vidékre (Tolnára ) ? -
Sotyka #3467 Ámbár az igaz hogy itt szerintem senki nem költött a játkra 9e-nél többet, így nem is felróható nekik (ha 15e lenne a játék, nah akkor már igen :P ) -
#3466 Ez igaz. Ettől függetlenül szerintem költsék csak nyugodtan másra azt a pénzt amit a nyomtatásra elvernének. -
Sotyka #3465 Én tegnap du kérdeztem a Gameshop-tól hogy akkor most mivan? (mert előrendeltem 1 hónapja, de semmi infót nem küldtek) És nekem azt nyilatkozták hogy: Nem tudják, de tapasztalataik szerint 5-e du-ra tuti befut. Meg hogy majd értesítenek emailben/sms-en ha megjön (azt persze nem mondták hogy mennyivel utána) Nah mind1, én 5-ödike zárás előtt tuti hogy benézek, hátha :P -
Newfronter #3464 PH! fórumon írták, hogy aki feltelepítette, neki csütörtök hajnali 1 órát mutat az Origin, az után lehet játszani. Ez szívás. :(
Szóval a magyar 5.-ei start kamunak tűnik. -
Sotyka #3463 10 éve kb nem is gyártanak fából készült papírt ;) -
#3462 Már nem de hasonló. -
Austin Bailey #3461 egyébként nem akar valaki open ttd-zni, amíg itt vártok? -
Since #3460 Csak nem szórakoztató iparban dolgozol (IT)? :) -
#3459 Meetingen vagyok, nincs nálam semmi. -
AgabaHUN #3458 Egy linket a manualhoz kérhetnénk? Hátha már működik a link. -
#3457 Semmi infó. A boltban is csak annyit mondtak, hogy fingjuk sincs mikor aktiválható, legkésőbb 8-án. LOL.
Amúgy melóban vagyok úgyhogy nem telepítettem, nem tudtam ellenőrizni semmit. Kell hogy nőjön a GDP és eltartsam sok munkanélkülit. -
c3ll #3456 A streamen nem sandboxban játszottak és voltak is nekik random disasterek, de csak ritkán jönnek és csak kis területet érintenek.
Carlos: Gratula az első fórumos példányhoz :) -
#3455 Aki látta tegnap a gameplay streamet, meg tudja állapítani, hogy ott sandboxban játszottak-e? Mert ott csak akkor volt disaster, ha ők akarták.
Egyébként meg ne rombolja már le az EA amit én építettem. Végülis csak pont a lényegtől, az építés örömétől fosztanak meg... -
#3454 Sandbox módban kikapcsolható, egyébként nem. -
Newfronter #3453 Ír valamit az Origin, hogy mikor aktiválható? -
HyperMonkey #3452 Na meg godzilla. Az nagyon nem kéne bele, max ha kikapcsolható. -
HyperMonkey #3451 Egyébként ezt a zombitámadást meg az ufó dolgot ki lehet majd kapcsolni? Elág bárgyúnak tűnt. -
Austin Bailey #3450 miután még meg sem jelent, ezért nem. Továbbá amikor majd megjelenik, akkor sem lehet majd, mert jól megoldották. -
twi452 #3449 És hova lesz egy játék felfedezésének öröme ha el akarjátok olvasni, mit hogy, hogyan? :) Ejnye ez az ellustulás :) -
davee16 #3448 Hi,valahonnan lelehet már tölteni a tört verziót ? :P Hogy kitudjam próbálni ? :) -
#3447 Én nagy becsben tartom a könyveimet, meg a környezetet is. Mégis jelen esetben jobban örülnék egy papíralapú kézikönyvnek.