SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A bétateszt pénteken helyi idõ szerint 18:00-kor fog kezdõdeni és hétfõn 9:01-kor ér véget!

Vibrant filter:

Pontosan. Az erõforrások importálása költséges, de van egy másik módja, hogy hozzáférjünk a mûanyaghoz vagy ötvözetekhez, mégpedig az újrahasznosítás!

Evogordon
Ujrahasznositas?

Január 25-tõl indul a beta. Jelentkezni már nem lehet a kulcsokért a hivatalos oldalon, de néha még osztogatnak pár 100 darab kulcsot különféle oldalak. Persze csak akkor van esély, ha gyors az ember, mert különben elkapkodják.

Beindult a béta? Errõl asszem lemaradtam 😞
"Importing resources is costly, but there’s another way to get the alloy and plastic I need."
Ez jól hangzik.

Vándorr
Ajánlom figyelmetekbe:
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/specializing-SimCity

Nagyjából ha jól értem az a lényeg, hogy kiválaszthatod, hogy mire akarsz specializálódni (Metals, Petroleum, Electronics, Trade, and Gambling) ami az eredmény listákra is kihatással lesz, és aszerint építkezel, hogy turistákat akarsz fogadni, vagy a teherforgalomnak akarsz kedvezni, vagy a gyáraknak.
Jól értem?

http://youtube.com/indieGoTV

[HUN]FaTaL
Az rendben van, de azért törekedhetnének a méretarányra. Vagy nem matchbox vonat van, hanem 200 méteres fa 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy
Há összeérnek az autók<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dzsini
Nem, ezek makett-szerû városok, nem valódiak, így felesleges azon rugózni, hogy bizonyos dolgok nincsenek méretarányban az általad megfigyelt környezettel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Ezekben a városokban matchbox vonatok járnak?

nyirog
"Heads up, Mayors – it’s been brought to our attention that there’s been some confusion regarding the bug-reporting policy in the EA beta test agreement for SimCity.

Don’t worry – EA has never taken away access to a player’s games for failing to report a bug. In fact, we’re in the process of updating our agreement to make this point clear before the beta starts this Friday. If you have any more questions, read our FAQ: http://bit.ly/UCpuAA

Hope to see you in the beta Friday! "

nyirog
plusz a vonat méretaránya, eszméletlenûl pici, még a fákhoz képest is, a sín továbbra is szögletes, pedig ívesnek kéne lennie

nyirog
jó, és ahogy az autók fordulnak a keresztezõdésben?

Guillaume képei nagyon tetszenek. <#taps> Ilyen nézetbõl nem tûnik kicsinik az a város. De amint feljebb emelkedsz...

Nohab
Elég hülyén mozognak ezek a szivattyúk. Nem egy fordulat után kéne megváltozni a kar mozgási irányának, hanem fél fordulat után. Valamint a kútostor és a forgó részt kéne összekötni a rudazatnak, és nem lefele lógnia.
Ezt azért csúnyán benézték.

Ez az utolsó három videó Oceantól van.
A játékban van beépített videófelvevõ. Állítólag dolgoznak a hangon is.
Jó dolog ez a beépített videófelvevõ. Már látom, hogy a Simtropolison a City Journal tele lesz a képek mellett videóval is. <#eljen>

Itt van magyarul is.
Szerintem nem kell aggódni ez miatt. Eddig egy ilyen Eulás micsodát se olvastam végig, de gondolom máshol is ilyek vannak írva!

Van még mit csinálni a fejlesztõknek. Itt pl. megint a dirty road csatlakozással van gond. Remélem ezt orvosolják.

Én még ezt a március 5öt se veszem biztosra. Lehet valami gubanc lesz a szerverrel és eltolják. (de ne legyen így) <#nevetes1>

Evogordon
Jahj hol van meg a marcius 5 :S

PetruZ
Franc tudja. 😊
akyyy
még véletlen sem az ingázási idõ mi?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PetruZ
Nekem úgy tûnik, a korongok az egyes házakhoz csatlakoznak és valamiféle zajszintet (?) jelenthetnek lakónként (?), ami a forgalom mértékére utalhat. A piros-zöld színek szerintem egyértelmûek és a rajtuk lévõ számok is. A fehér pöttyök a kocsik felett vannak a jobb követhetõség érdekében. Ez valami forgalomszervezési layer lehet.
Traffic system under the hood: vehicle destinations, intersection info, agent sinks, and internal paths. Kár hogy fogalmam sincs, mit jelentenek a jelek. <#nevetes1>

A dirty road látszólag nem csatlakozik a rendes úthoz. Lehet is jelenteni a fejlesztõknek <#nevetes1>

Egy kis olvasnivaló

Dzsini
Minden bétatesztnek az a lényege, hogy bugokat kell vadászni, csak itt szerintem a jogi osztály egy picit túllõtt az EULA megfogalmazásán.

Vihar a biliben / további ingyenreklám (legalább beszélnek róla olyan helyen is, ahol eddig nem )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nyirog
closed beta-ból sejteni lehetett h ez a lényege, de a büntetés azért kemény... akkor faszért public !??? -.- (költõi kérdés)

Dzsini
25-27, péntektõl vasárnapig. Az idõzóna passz, valószínûleg valamelyik amerikai.

Fpocok
Ezt néztétek? csak okosan.

Parasite Eve 2, best game EVER!

LeWyTy
Akkor most mikor indul a béta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
annak is jöhetne már egy tisztességes 4. rész, 3-at nagyon szerettem (már az alapjátékot is, a 2 kieggel pedig isten lett 😄)

Érdekes az a méhsejtrácsos úthálózat a videóban. <#smile>

[HUN]FaTaL
Roller Coaster Tycoon 3.

nyirog
remélem lesz majd benne zavargás 😄DD

Fpocok
lol
ez mi? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cause: too many deaths