11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Sotyka #3526 Van benne valami én szem szeretném hogyha a játékosok nagyrésze orosz és lengyel nyelven halandzsázna nekem :D (mint bizonyos más játékoknál .. khm LoL). ilyen szempontból jobb a west, de joblenne akkor most a fórumon eldönteni hogy hova is "megyünk". -
Sotyka #3525 Amúgy ma engem is felhívtak 6 óra tájékán a gameshoptól hogy a simát akarom e 7,5k ért vagy a limitedet 8,5k ért, és hogy holnap már mehetek is érte.(persze hogy a limitedet választottam) -
#3524 én europe nyugat 1 -en vagyok -
#3523 Nem lesz tele oroszokkal az East? Mint bizonyos más játékokban is sokan Westre mennek mert East tele van oroszokkal :) -
Sotyka #3522 Szerintem igen, jelen esetben nincs értelme más régióra regisztrálni :) -
Newfronter #3521 Igen, jó lenne kijelölni egy szervert! -
Sotyka #3520 Én azt is el tudom képzelni hogy azt se tudják mi az a hungary, de olyan ázsiai hangzása, van, áh legyen az is az első csoportba :D -
#3519 Tényleg, akkor mindenki Europe east szerveren fogja tolni, igaz? csak mert akkor kiírom bannerba, hogy a többség melyik szerveren játszik majd... -
#3518 én hiszek, benne h holnap mi is kipróbálhatjuk már, tegnapelőtt óta frissült a lista és még mindig benne vagyunk az első csoportba, akkor még nem voltak feltüntetve az első körben az ázsiai országok emlékeim szerint -
#3517 illetve sorry azt hiszem van még 1 server de már nem emléxem a nevére, ja és persze magyarul van Európa nyugat 1 stb..... -
#3516 ezeket látom én is serverek -
#3515 És akkor most az ázsiai régióra aktiváltad a játékot, és az ázsiai barátaiddal játszhatsz, nem azokkal, akik az EU-s szerverre aktiválják. -
Newfronter #3514 Azt mondd meg nékem, hogy van-e EU szerver? :) Több is van belőle? Köszi! -
#3513 magyar vörzsün :) link oda -
#3512 Áááá értem. Origin telepítés!
Így már ok. -
#3511 sorry picit lehet rosszul irtam le
először telepítettem valami a cd-ről (origin könyvtárat csinálta meg hozzá)
aztán egyből beléptem az originba, ezek után kiléptem originből és kezdheted az második 3as ponttal (mert elírtam:))) ) -
Since #3510 Kíváncsi leszek a holnapii megjelenésre, ugyanis még mindig 5.-ét írnak. Link itt. -
twi452 #3509 Szerintem ott arra gondolt amit te is megtettél, hogy bedobtad a lemezt és hozzáadta a játékot :)
Ott a hatos pont, hogy telepíti a simcity-t :D
Ha már hasogatunk szőrszálakat.. :D -
#3508 2. beteszed lemezt...installálsz
A VPN csak ezután jön. Szóval sorrendiség issue.
Én nem próbálom ki, kibirom ezt az 1-2 napot. -
twi452 #3507 3-as 4-es pont :)
úgy tűnik akkor Ázsiában már lehet nyomni -
Newfronter #3506 De ha Koreában élőnek lát az Origin, akkor telepíthetsz.
FlyVPN-t indítsd el, lépj fel koerai szerverre, várd amíg kiépül a kapcsolat, majd utána az Origint indítsd el, és installáld lemezről!
Így menni fog? Persze csak saját felelősségre...de a logika ezt kívánja. -
#3505 Köszi az infót...Ezt nem tudtam!:) -
#3504 Akkor elmondom megint.
Elindítod a setup.exe-t és ott rákattintasz a Telepítésre, akkor feljön az origin, hogy még nem jelent meg a játék, nem telepíthetsz. -
Newfronter #3503 Ez EREDETI! Ő csak "előrehozza" a megjelenés napját, és most tud játszani. És ez LEGÁLIS! -
#3502 Egyszerűbb úgy ha meg veszem, mint ez!...DDDD -
Newfronter #3501 Van már EU szerver? Ha igen, akkor mennyi? -
#3500 Ezmiez? Csakmert nem lehet telepíteni a cd-ről mert elinditja az origin-t. -
#3499 úgy néz ki nekem működik (nem digitális válozatról beszélek)
1. feltelepíted origint (accot csinálsz stb.)
2. beteszed lemezt...installálsz
3. kilépsz originből
3. flyvpn telepítése
4. singapuri server kiválasztása az asia fülön
5. origin indítása
6. játékaimban simcity telepítés
7. 1 percet várj míg elkezdni majd lelép vpn-ről
8. 1 rész installálás kész
9. origin megint kilép
10. flyvpnnel megint csatlakozik
11. originbe visszalép és játékot indít
12. nagy fájl letöltése 1 perc várás majd megint vpn-t megszakít (elég lassu a nagy fájl letöltése
13. vpn újraindit
14. játék elindit és élvezi, közbe ki lehet kapcsolni a vpn-t úgy nézem
üdv jó játékot -
#3498 Hát nem. Nem volt szabad LE példány, akartam venni egy másikat is amit nem rendeltem elő, de nem volt. LoL. -
Ironman2 #3497 Cd Galaxis nagyon jó,mert én onnan szoktam elötte rendelni,csak gondolom nem készültek fel ekkora rohamra ők sem. -
#3496 Akkor dobtam az 576-ot mikor láttam, hogy inkább emelték az árat nem pedig csökkentették! -
#3495 igaziból nekem sem. Csak nem kommunikálnak úgy a vevők felé, mint a konkurencia. És kicsit drágák a többiekhez képest!
Pozitiv, hogy mindig van náluk minden LE, CE, stb. -
#3494 engem az 576 a doom 3-al szivatott be, már jóval a megjelenés előtt előrendeltem erre bementem érte és mondták hogy elvitték az összeset...na mondom elmentek ti a pics.ba
cdgalaxyssal egyszer sem volt negatív tapasztalat -
#3493 Én meg csak a cd galaxist ismerem...innen vidékről. Az 576 meg roppant drága bolt! -
Esküszöm mindenki jobb fej a galaxisnál. Én csak be akartam biztositani a LE-t és nagyon közel vannak. Csak ezért járok ahhoz a parasztbandához. -
Ironman2 #3491 Üdv!
Köszönjük a pozitív visszajelzést, és a rendelés fenntartását. Akkor tehát a kedvezményes 7650 Ft-os áron kerül a játék részedre a megjelenéskor kiszámlázva. Várhatóan holnap, azaz 5-én érkezik be üzletünkbe a játék, amit már aznap személyesen át is vehetsz, míg a futárszolgálattal történő kiszállítás szerdán (03.06-án) lesz esedékes.
Még egyszer köszönjük a válaszodat és vásárlásodat.:
Konzolok Szervize
-
#3490 -
godand #3489 http://www.livekodok.com/index.php/component/k2/item/202-2013026.html
Itt van 9e-ért LE kód -
#3488 Felhívtak, hogy akarom-e még mindig. -
Kokszi58 #3487 Valaki rendelt gameshop-ból házhoz szállítást? És ha igen akkor kapodt már valamit(e-mail stb.).