11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3566 Hehe, lekövettem az e-mailben megkapott csomagazonosítóval a játékot a postai nyomkövetőn...és úton van felém! -
#3565 igen, ezzel az eleje óta tisztában vagyok, ettől függetlenül írtam -
#3564 Redditen reagáltak erre a fanok és azt mondogatják a város méret nem számít, nem egy városban kell gondolkodni hanem többször inkább régióban. -
#3563 -
#3562 érdekes és elgondolkodtató -
#3561 Negatív kritika -
#3560 addig belhallgatok az új Hurts albumba -
#3559 na még 47 perc és kiderül.... -
drmilo #3558 Pre-load a neve a jelenségnek. -
#3557 olvass vissza 3499 :) -
#3556 már lehet nyomni?:D -
#3555 ezt örömmel hallom, főleg úgy h mindezt sandboxban tapasztalod :) -
#3554 ha jól láttam lehet servert választani, de most jelenleg a sandbox módban játszom, hogy kitanulmányozzam a játékot, annyit mondok, videokból sokkal könnyebnek tűnt pedig nem az :) -
Sotyka #3553 Nah mind1, most megyek lefeküdni hogy holnap hajnalban már egy picivel a bolt nyitása előtt ott legyek, és hozzam el az én kis drááágaszágomat Remélem nekünk is elérhető lesz (ha nem bepróbálok egy vpn-es mókát) -
Newfronter #3552 Ez a számláló azt a megjelenést mutatja, amikor elérhető lesz a világon valahol a játék. -
Sotyka #3551 Ez a számláló akkor most ránk is vonatkozik? O.o -
godand #3550 De jó. köszi. -
#3549 -
drmilo #3548 Metacritic -
Sotyka #3547 valahogy így képzelem (és remélem is) -
#3546 Láttunk már karón varjút :) -
Newfronter #3545 Remélem is, hogy nem végleges a választás...
Ha visszamész egy másik szerverre, akkor gondolom ott azt látod, amit ott hagytál. Logikusan. -
Sotyka #3544 én még nem játszom, de logikusan úgy gondolom hogy lehet, de akkor az eddigi játékaidat nem éred el, mert azok ottmaradnak a szerveren amin kreáltad. -
Newfronter #3543 Akik már játszanak: Lehet szervert változtatni, ugye? -
Sotyka #3542 szerintem innen mindenki aki előrendelte az elsőre fog menni, szóval legyen a "hivatalos szerverünk" az eu west server 1 -
#3541 Akkor nyitják majd a 2-es szervereket gondolom, ha az elsőknél állandó lesz a telítettség / túlterhelés. -
#3540 Melóhelyről nem tudom megnézni. -
#3539 még nem írom, mert megvárom h majd milyenek lesznek, mert pl ha lesz europe west 1 és europe west 2, akkor értitek.... -
Sotyka #3538 vagy mos éjfél (vagy hajnali 1kor) aktiválódik, agy reggel 8-kor, szóval érdemes akkor is megnézni :) -
#3537 én azt olvastam, nem tudom már hol, de az elmúlt 2 órában: hogy akiknek, holnap van engedélyezve, azoknak 11 órától él a dolog. Asszem egyik itt linkelt utolsó 150 hsz egyikében láttam :D -
#3536 mondjuk nehézségi fokozatnak nem lenn utolsó :D -
#3535 Akkor europe west lesz, én is mellette szavazok, mert oroszok lehet csítelni fognak multiban, akkor pedig elég gáz nyersanyag árak lesznek global marketen -
#3534 Holnap reggel úgyis 5 körül kelek, gyorsan letesztelem, hogy enged-e telepíteni. -
Sotyka #3533 Biztos vagyok benne hogy ez nem csak egy elírás (immáron 2-odik alkalommal). Csak sajnos nincs kommentelési lehetőség ez alá a bejegyzés alá így nem tudunk visszaigazolást kérni. De ha holnap mégsem lenne elérhető nekünk akkor írni fogok valahova nekik hogy most mi is van? -
nobodyattis #3532 jó estét mindenkinek most már én is jelen leszek nem csak olvasgatok :) -
#3531 +1 -
#3530 Europe West! -
Sotyka #3529 Nem lehet a fórumra valahova felülre kirakni egy bejelölgetős szavazást? :D -
drmilo #3528 Szerintem is inkább West Europe legyen. -
#3527 Én holnap megyek érte, viszont DVD meghajtó hiányában, Originből fogom letölteni a termékkulcs megadása után. Ugye elérhető lesz? Nem kell majd csütörtökig várni?