SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon akar települni a játék. 3x áll le server busy bullshittel.
Gratulálog Origin...
Gratulálog Origin...
Þór vígi þessi rúnar
Miért? Nem lehet kirakni videót róla?
Már el is távolította.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valami eszméletlen, hogy le tudja kötni az embert 😄
én szeretném <#szeret>#szeret>
Ment! Jó játékot! <#smile>#smile>
Van egy kulcs. Érdekel valakit? A leggyorsabb viszi! <#smile>#smile>
Elég kiábrándító: várakozok, letelik az idõ, erre megint elkezd visszaszámolni... és megint... és megint <#levele>#levele>
Esetleg valaki tud oldalt még ahol osztogatnak kulcsokat?
Várólista! Remélem azért a teljes játékban ilyen nem lesz. <#action>#action>
Nálam se elérhetõ.
Nekem küldhetnétek meghívót, köszönöm! A 4-et is szerettem, remélem ebben sem csalódom!
Én is kaptam kulcsot, de sajnos nemtudom kipróbálni csak holnap délután...
Valaki írhatna a játékról hogy milyen. Várom az élménybeszámolókat 😊
Valaki írhatna a játékról hogy milyen. Várom az élménybeszámolókat 😊
Engem is érdekelne egy kulcsocska,ha van felesleg,ne kíméljetek.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Engem is érdekelne béta kulcs ha van valakinek fölöslegbe<#nevetes1>#nevetes1>
Akinek esetleg van még egy fölösleges kulcsa, szívesen felhasználnám 😉
Hoppá mit találtam a spam folderben:
Play the SimCity Beta Now.
If you are having trouble viewing this email, please click here.
Play the SimCity Beta Now.
If you are having trouble viewing this email, please click here.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem is jött 😊
Én is kaptam meghívót, de nem fogok tudni játszani vele ezért felajánlom itt valakinek. Na jöjjenek azok a pm-ek, a legelsõnek fogom küldeni 😊
A halál csupán a kezdet...
Hopp milyen levél jött tegnap 😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Légy te SimCity új polgármestere! A SimCity béta elindult és január 28. 9:01-ig folytatódik. A kezdéshez indítsd el az Origint, nyomd meg a játék gombot a SimCity játékodon és kezdd el új álomvárosod építését. A játék elindításához jeletkezz be Origin fiókodba, majd a SimCity játék elindítása után megkezdheted új álomvárosod építését.
Ha még nem tetted meg, kövesd az alábbi egyszerû lépéseket, hogy elkezdhesd a játékot:
1. Telepítsd az Origin legújabb verzióját.
2. Indítsd el a szoftvert, és jelentkezz be az Origin rendszerébe. Ha még nincs Origin fiókod, akkor kattints a „Fiók létrehozása” hivatkozásra a bejelentkezõ képernyõn.
3. Miután bejelentkeztél, menj az "Origin" fülre, kattints a "Termékkód beváltása" lehetõségre, majd írd be egyedi termékkódodat: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
4. Menj a „Saját játékok” lehetõségre a SimCity béta letöltéséhez és telepítéséhez.
5. Amikor a telepítés befejezõdött, nyomd meg a "Játék" gombot a SimCity elindításához.
A Maxis csapat türelmetlenül várja a visszajelzésedet, hogy a segítségeddel az eddigi legjobbá tegye ezt a SimCity-t!
Köszönettel:
Maxis
Ha még nem tetted meg, kövesd az alábbi egyszerû lépéseket, hogy elkezdhesd a játékot:
1. Telepítsd az Origin legújabb verzióját.
2. Indítsd el a szoftvert, és jelentkezz be az Origin rendszerébe. Ha még nincs Origin fiókod, akkor kattints a „Fiók létrehozása” hivatkozásra a bejelentkezõ képernyõn.
3. Miután bejelentkeztél, menj az "Origin" fülre, kattints a "Termékkód beváltása" lehetõségre, majd írd be egyedi termékkódodat: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
4. Menj a „Saját játékok” lehetõségre a SimCity béta letöltéséhez és telepítéséhez.
5. Amikor a telepítés befejezõdött, nyomd meg a "Játék" gombot a SimCity elindításához.
A Maxis csapat türelmetlenül várja a visszajelzésedet, hogy a segítségeddel az eddigi legjobbá tegye ezt a SimCity-t!
Köszönettel:
Maxis
One more story
Kösz megvan a fa! <#nevetes1>#nevetes1> Kár hogy egyenként nem lehet lerakni. Bár ilyen kis térképen lehet nem is érdemes ilyesmiket építeni, hacsak nem kis tanyát akarsz építeni. <#nevetes1>#nevetes1> Mindenesetre elküldtem a fejlesztõknek én is az úttal kapcsolatos dolgokat, csak meghalgatásra talál. Nektek nem fagyott?
az úttal kapcsolatos dolog nekem is szúrta a szemem, de legrosszabb h az út azon részéhez zónázni sem tudsz, mert nem engedi; ellenben ha körül van zónázva akkor abból a 90 fokos szögbõl meg nem tudsz utat húzni hogy talán kihasználd azt a helyet amit nem tudsz bezónázni, de nem, mert ha igen is húzol akkor mind2 oldalon rombolsz is, aránytalanul sokat
lehet, parkokon belül asszem nature szubkategória és a sor végén lapozz egyet a nyíllal, ott lesz majd.
Fákat lehet benne telepíteni? Eddig nem találtam. Zavaró volt a fû az úton, meg a 3 lefagyás, mindegyik a menüben. Nomeg a kevés hely a városnak. Az út elég rondán néz ki ha 90°-osan fekteted le. A régiónézetben elég nehéz váltogatni a városok között, de lehet hogy csak én nem jöttem még rá. Nem volt most sok idõm rá az este. No majd reggel. Lehetett bõven írni a fejlesztõknek. <#nevetes1>#nevetes1> Összességében tetszett, könnyen meg lehetett szokni. Így álmosan ennyi jutott az eszembe. <#nevetes1>#nevetes1>
Ultrán játszottam, lassulást nem tapasztaltam. AMD phenom 9550, 3 GB ddr2 1066 mhz ram és nvidia gtx465 -ös konfigon.
azt gondolom mondanom sem kell, hogy ez az 1 óra elég kevés a multi city gameplayre, eddig nem vettem észre h elmentené a városom ha 1 órán belül hagyom abba.
Nos én elégedett vagyok a játék bétájával, mivel tudtam milyen hibái vannak ezért nem étek meglepetésként a kis város terület, meg egyéb kiherélt dolgok. Viszont továbbra is elõ fogom rendelni amint febrárban pénzem lesz, mert igen is tovább akartam játszani 1 óránál még a 3. városomnál is annak ellenére, hogy a lehetõségeim kötöttek voltak (zombi támadás fasza volt 😄). Pár textura bug-on kívül mást eddig nem tapasztaltam, meg is írtam nekik tüstént, ahogy a játék végén a feedbacket is, hogy mik azok amiket hiányolok belõle (nem csak én, sokan mások is, akik valaha már játszottak SC-vel), végérõl a thanks for reading lemaradt a nagy gépelésben :\ na mindegy. Bízom benne hogy elolvassák majd 😊
Sajnos nemcsak a képeken és videókon tûnt parányinak beépíthetõ area, hanem játék közben is zavaróan kicsi.
Amíg falu-kisváros jellegû a városod, még elmegy, de felhõkarcolókkal már kifejezetten bután néz ki. Talán a full game-ben elviselhetõbb lesz azzal, hogy megpróbálok az egyes városokra kerületekként tekinteni, és az egészet elképzelni egy metropolisnak, mert ez alapján inkább a SimVillage nevet kellett volna adni a játéknak.
Ráadásul a kis területhez képest egyáltalán nem lenyûgözõ a grafika.
Azt hittem 2013-ban már megvalósítható 3D-ben egy sokkal nagyobb és részletesebb grafikájú beépíthetõ terület, de úgy látszik erre még várni kell pár évet.
Ezt a részt én még hagytam volna 2D-ben vagy esetleg fix kamerás 3d-ben, és akkor megmaradhattak volna a Sim City 4-ben megszokott méretû városok.
Ráadásul folyamatosan Sims feelingem van a halandzsától, meg attól, hogy nyivákolnak a lakosok.
Akik próbálták: Számotokra is túlságosan könnyû a játékmenet?
Szinte semmit nem kell csinálnod és ömlik a pénz, semmi konfliktus. Emlékszem az SC4-ben azért hamar elõjöttek az anyagi gondok, itt meg már nem tudtam mire elverni a pénzt, akkora bõség volt. (mondjuk nem is lehetett difficulty-t választani - ez nyilván változik a végleges verzióban)
nekem nemjött. aki felajánlja az küldheti privátban <#gonosz3>#gonosz3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most egyszerre csak 1 órát lehet játszani, vagy összesen? <#confused>#confused> Egyébként van gépigénye, nem mondom. <#smile>#smile> Minden maxon AA nélkül 1 GB VRAM közelében eszik. Mondjuk nem nagy szám ehhez képest a grafika, legalábbis szerintem. Elsõre egész jónak tûnik, de ez a sims-es dolog az agyamra megy. Mármint pofázik benne ilyen halndzsa nyelven, ami baromira idegesít. Próbálom majd megkeresni, hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy?!
Opsz, elkelt, 1 perccel elõztek meg sorry😞
Nekem is jött kulcs, viszont szereztem korábban már máshonnan. Szóval ha kell valakinek dobjon rám egy privit (az elsõ viszi). PLS csak olyan jelentkezzen akinek még NINCS kulcsa és aki ki is tudja használni a lehetõséget (mert csak hétvégére szól).
me2
Én a SimCity oldalán jelentkeztem a bétára.
ti hol regeltetek? vagy ez még a fész?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hoppá, én is most kaptam kulcsot! <#eljen>#eljen> <#eplus2>#eplus2>