11758
  • szabo15
    Szerintem senkinek se engedi még felteni
  • Since
    Nekem sem engedi (digital).
  • Carlos
    Nekem sem engedte reggel 6:15-ig bezárólag. (dobozos verzió).
  • szabo15
    Valakinek sikerült felteni?? mert nekem nem engedi
  • Joschka
    Pafff...akkor ez felettébb érdekes lesz majd!
  • Joschka
    Az enyém Székesfehérváron kóválygott hajnalban.:)
  • Carlos
    Na urak, akinek letöltődött az sem örül:
    "DL the game, now it keeps telling me "Unable to load city at this time. Please try again." Been trying for about 30 mins, same error!"

LoL.

Nekem lett igazam a Diablo 3-as launch hasonlattal...
  • oneal1
    :)

nekem még várni kell, pikk-pakk pont:D
  • szabo15
    Végre megjött :D
  • Carlos
    FB:
    "Mayors! Origin tells us to refresh your My Games Library if you're having issues with SimCity. Still have issues?"
  • Carlos
    Hát szerintem (!!!) az originnek kéne hinni, ami 7.-e hajnal 0:01-et ír. SZóval van még idő... Sajna. Aztán lehet, hogy 8-kor még nézzen rá valaki, hátha.
  • Since
    Érdekes ha kamnu lett volna, mert hivatalosan fennt van az EA oldalán. Akkor valamit nagyon benéztek...
  • drmilo
    Ti online vettétek originen mind? Most se mennek a szerverek még?
    Akkor gondolom a Hungary kamu volt, meg facebookon is csak North Americat írtak.
  • Since
    Ebből szerintem nem lesz semmi. Érdemes supporttal beszélni vagy felejtős?
  • Newfronter
    FlyVPN a neve.
  • Dzsini
    Ha nem hivatalos forrásból vette, az ilyen előfordul - ezért bizalmatlanok sokan a kódárusító oldalakkal, mert ki tudja honnan szerzik a termékkódokat (játékdobozokból, videokártyához járó ingyenes változatokból...)
  • Carlos
    Ezis jó:

"So I got an email with my product code, I go to register it on Origin and it says it's already been used?
    Do explain, EA...."
  • Carlos
    Facebook:

"SimCity is here! We're now live in North America. Are you ready to reticulate some splines, Mayors? "

commentek: "NEM MEGY!" "Elindult!" "Nem tudom letölteni..." "MOST MIVAN?" "Ez kamu, mert nem megy..." stb.

"Why the heck did they post this if Origin won't even allow downloading?"
    "Nu uh!"
    "12:17 and not playing WTF"
    "So why is this game not available to download on origin yet...?"
  • Sotyka
    a vpn-re tudnál mondani egy jókis ingyenes (vagy ingyenesen is megszerezhető) progit?
  • Carlos
    Nekem simán bejön. Látok mindent, de továbbra is jön a lenti üzenet. Még nem jelent meg, várjam meg a preload időt vagy a megjelenést.
  • Since
    Picit túl vannak terhelve a serverek, játékaim nem elérhetőek Originen keresztül :)
  • Newfronter
    Így nem lesz jó?
    Be-VPN-ezel(ejj de csúnyán írtam), majd Origin indít, betölt rendesen az Origin, VPN kapcsolatot bontod, és letöltöd a játékot. ;)
    Próbáld így!
  • Carlos
    Nem telepíthető még mindig. :(
  • Since
    Mindegy még 2 perc és kiderül :)
  • Since
    Én digitálisan vettem meg, úgyhogy nekem le is kell hogy töltsem... VPN-en keresztül gondolom lassú.
  • Newfronter
    Ha meg nem lesz előbb unlock, akkor toljátok VPN-en! :) A kutyát nem érdekli... én biztos nem várok 7.-ig. EA annyit mondott erre, hogy szabad VPN-ezni, nem szép dolog így aktiválni, de nem tilos/ nem kapsz érte semmit.
  • Since
    Elvileg még 12-13 perc, mondjuk nekem még le is kell töltenem ha egyáltalán lesz indulás :)
  • Carlos
    Azt még megvárom. LoL.
    Köszi az infót!
  • Sotyka
    jah mintha én is úgy hallottam volna még régebben valahonnan hogy 8órától. (ámbár szerintem még az ean belül sincsenek tisztába hogy akkor most magyarországgal mi is van )
  • Since
    Én szerencsére itthonról dolgozom, majd lecsekkolom... Ahogy olvastam a hivatalos fórumot megy a visszaszámlálás, még 25 perc van hátra, szerintem 6 órakor lesz valami ha tényleg ma inulhat Mo.
  • Carlos
    Hát igen...
    De lehet, hogy amcsi időzónához igazitják. Tehát amikor ott lesz 00:01 akkor nálunk mondjuk 7:01 vagy 8:01 és akkor fog majd telepíthetővé válni. Én melóban leszek úgyhogy nem tudom majd kipróbálni.
  • Since
    Még mindig március 5.-e hivatalosan, érdekes... :)
  • Sotyka
  • Carlos
    Nem telepíthető...
  • Joschka
    Ne szégyenkezz!

Délután én is csak nyomogattam, mint süket a csengőt, de még nem volt eredmény.

Ezek szerint Du 17:31-kor adták fel a csomagot. Várom!
  • Csokis
    Igen, közben én is megtaláltam az email-ben leírva. Most szégyellem magam. Köszi!
  • nyirog
    na jó semmi eddig, majd holnap délután lecsekkolom megyek inkább ledőlök
  • Joschka
    Itt nézem:

http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

És be másolod így PBIP8XXXXXXXX (Tehát a 8-as után még az első 8 számot. Úgy ahogy írtam: Egyben!)
  • Joschka
    Rögtön mutatom!
  • Csokis
    Hol nézed? Meg melyik számot kell írni? Ami PB IP8-al kezdődik?