11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3606 Szerintem senkinek se engedi még felteni
-
Since #3605 Nekem sem engedi (digital). -
#3604 Nekem sem engedte reggel 6:15-ig bezárólag. (dobozos verzió). -
#3603 Valakinek sikerült felteni?? mert nekem nem engedi -
#3602 Pafff...akkor ez felettébb érdekes lesz majd! -
#3601 Az enyém Székesfehérváron kóválygott hajnalban.:) -
#3600 Na urak, akinek letöltődött az sem örül:
"DL the game, now it keeps telling me "Unable to load city at this time. Please try again." Been trying for about 30 mins, same error!"
LoL.
Nekem lett igazam a Diablo 3-as launch hasonlattal... -
#3599 :)
nekem még várni kell, pikk-pakk pont:D -
#3598 Végre megjött :D -
#3597 FB:
"Mayors! Origin tells us to refresh your My Games Library if you're having issues with SimCity. Still have issues?" -
#3596 Hát szerintem (!!!) az originnek kéne hinni, ami 7.-e hajnal 0:01-et ír. SZóval van még idő... Sajna. Aztán lehet, hogy 8-kor még nézzen rá valaki, hátha. -
Since #3595 Érdekes ha kamnu lett volna, mert hivatalosan fennt van az EA oldalán. Akkor valamit nagyon benéztek... -
drmilo #3594 Ti online vettétek originen mind? Most se mennek a szerverek még?
Akkor gondolom a Hungary kamu volt, meg facebookon is csak North Americat írtak. -
Since #3593 Ebből szerintem nem lesz semmi. Érdemes supporttal beszélni vagy felejtős? -
Newfronter #3592 FlyVPN a neve. -
#3591 Ha nem hivatalos forrásból vette, az ilyen előfordul - ezért bizalmatlanok sokan a kódárusító oldalakkal, mert ki tudja honnan szerzik a termékkódokat (játékdobozokból, videokártyához járó ingyenes változatokból...) -
#3590 Ezis jó:
"So I got an email with my product code, I go to register it on Origin and it says it's already been used?
Do explain, EA...." -
#3589 Facebook:
"SimCity is here! We're now live in North America. Are you ready to reticulate some splines, Mayors? "
commentek: "NEM MEGY!" "Elindult!" "Nem tudom letölteni..." "MOST MIVAN?" "Ez kamu, mert nem megy..." stb.
"Why the heck did they post this if Origin won't even allow downloading?"
"Nu uh!"
"12:17 and not playing WTF"
"So why is this game not available to download on origin yet...?" -
Sotyka #3588 a vpn-re tudnál mondani egy jókis ingyenes (vagy ingyenesen is megszerezhető) progit? -
#3587 Nekem simán bejön. Látok mindent, de továbbra is jön a lenti üzenet. Még nem jelent meg, várjam meg a preload időt vagy a megjelenést. -
Since #3586 Picit túl vannak terhelve a serverek, játékaim nem elérhetőek Originen keresztül :) -
Newfronter #3585 Így nem lesz jó?
Be-VPN-ezel(ejj de csúnyán írtam), majd Origin indít, betölt rendesen az Origin, VPN kapcsolatot bontod, és letöltöd a játékot. ;)
Próbáld így! -
#3584 Nem telepíthető még mindig. :( -
Since #3583 Mindegy még 2 perc és kiderül :) -
Since #3582 Én digitálisan vettem meg, úgyhogy nekem le is kell hogy töltsem... VPN-en keresztül gondolom lassú. -
Newfronter #3581 Ha meg nem lesz előbb unlock, akkor toljátok VPN-en! :) A kutyát nem érdekli... én biztos nem várok 7.-ig. EA annyit mondott erre, hogy szabad VPN-ezni, nem szép dolog így aktiválni, de nem tilos/ nem kapsz érte semmit. -
Since #3580 Elvileg még 12-13 perc, mondjuk nekem még le is kell töltenem ha egyáltalán lesz indulás :) -
#3579 Azt még megvárom. LoL.
Köszi az infót! -
Sotyka #3578 jah mintha én is úgy hallottam volna még régebben valahonnan hogy 8órától. (ámbár szerintem még az ean belül sincsenek tisztába hogy akkor most magyarországgal mi is van ) -
Since #3577 Én szerencsére itthonról dolgozom, majd lecsekkolom... Ahogy olvastam a hivatalos fórumot megy a visszaszámlálás, még 25 perc van hátra, szerintem 6 órakor lesz valami ha tényleg ma inulhat Mo. -
#3576 Hát igen...
De lehet, hogy amcsi időzónához igazitják. Tehát amikor ott lesz 00:01 akkor nálunk mondjuk 7:01 vagy 8:01 és akkor fog majd telepíthetővé válni. Én melóban leszek úgyhogy nem tudom majd kipróbálni. -
Since #3575 Még mindig március 5.-e hivatalosan, érdekes... :) -
Sotyka #3574 -
#3573 Nem telepíthető... -
#3572 Ne szégyenkezz!
Délután én is csak nyomogattam, mint süket a csengőt, de még nem volt eredmény.
Ezek szerint Du 17:31-kor adták fel a csomagot. Várom! -
Csokis #3571 Igen, közben én is megtaláltam az email-ben leírva. Most szégyellem magam. Köszi! -
#3570 na jó semmi eddig, majd holnap délután lecsekkolom megyek inkább ledőlök -
#3569 Itt nézem:
http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
És be másolod így PBIP8XXXXXXXX (Tehát a 8-as után még az első 8 számot. Úgy ahogy írtam: Egyben!) -
#3568 Rögtön mutatom! -
Csokis #3567 Hol nézed? Meg melyik számot kell írni? Ami PB IP8-al kezdődik?