SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
egyenlõre ez az egy fajta méret van :\ azt írták twitteren h legyünk türelemmel dolgoznak rajta, de vegyük tudomásul h ennek az új rendszernek még az elején vannak. Mint anno írtam, ez az én értelmezésemben annyit tesz, hogy késõbb biztos lesz nagyobb terület, DLC vagy expanzió formájában , ha pedig sima ingyenes peccsben vagy esetleg márciusig megoldják és tényleg belerakják akkor örömmel jelentem h tévedtem 😊. Út építésben is lehet majd aluljárókat meg felüljárókat is építeni, de ezt az újdonságot még nem tették elérhetõvé a bétában pl.

nyirog
A savage plant fölé oda van írva h ugyan elszippantja a trutyit, de ezt a szennyezést a földbe dolgozza ezért a földet szennyezi tovább addig amíg nem építesz szennyvíz tisztítót, de az ugye meg blokkolva van a bétában. Illetve még azt is írja, h ez az egyik fõ problémája annak h a lakosság megbetegszik, szóval lehet pár klinika se ártana.

nyirog
Rendeld elõ házhoz szállítással, csak van rokon, vagy ismerõs aki át tudja venni addig. Vagy ha más nem vedd digitálisan, én is abban fogom originen.

nyirog
Eddig se volt régebbi SC-kben sem, egyébként szerintem reális tekintve h ügyelni kell a várakozási idõre is. Azon a képen amelyiken már 49 perc a várakozási idõ az már a játékom vége felé volt 2 teljesen feltuningolt buszterminállal. Mint láthatod kis város, de legalább 4 terminált igényel, hogy rendes legyen a lefedettség - ugyanis minél több megállót telepítesz annál jobban nõ a várakozási idõ.

Vándorr
ha túl közel vana házakhoz a szemétlerakó, akkor csökken az emberek jókedve, asszem ez érthetõ 😊

http://youtube.com/indieGoTV

Dzsini
Ekkora a városterület, inkább lehet úgy tekinteni rá, hogy a régió egésze egy nagyváros, ezek pedig a városnegyedek - fõleg mivel specializálódhatnak szórakoztatásra, iparra, és egyebekre, és állandó az ember- és nyersanyagáramlás köztük (még a rendõrség és a tûzoltóság is besegít a szomszédoknak).
Lásd még: #1440

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
Szia!
Nézem a képeidet, nagyon jok, viszont az merült fel bennem, h ugye ennél nagyobb várost is lehet majd épiteni? Mert amit beraktál képeken ott nagyon kicsinek tünik a terület, vagy ez csak a béta miatt van?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
A tömegközlekedés világszinten is csak elvétve bevételforrás egy közlekedési vállalat (jelen esetben város) számára, annak az a lényege, hogy csökkenti az autós forgalmat, elõsegíti az embereknek a munkába / tanulásba jutást, hogy hasznára legyenek a közösségnek. Tehát csak közvetve termel pénzt (kevesebb útra van szükség, kevesebbet szennyez).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Screenshot kéne. Nem lehetséges, hogy tûz? Esetleg szemét?

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Az egész jó ár.
Viszont 2 dolgot nem értek. Ha elszippantom a sz*rt, miért csökken a kedve a népnek? Másik meg, hogy néhol a házak körül van ilyen fekete füst szerûség, az mi?

Carlos
iponnál 9.500 körül van a bõvített kiadás.

Þór vígi þessi rúnar

BoneDragon
Na végre én is kipróbáltam. Kellemes csalódás, remekül össze van rakva és jó volt nézni, ahogy fejlõdik a városom. Tetszik, de nem fogom megvenni azonnal, majd ha picit lemegy az ára. 😊

Carlos
Megtörtént az elsõ crash.
Szélturbina mellé építettem a szemétlerakót és egymásba lógtak. Abban a pillanatban crash.

Þór vígi þessi rúnar

Vándorr
fura hogy a buszból nincs bevétel, csak költsége van.
nyirog, hány busz üzemeltettél akkora városban, és mennyi volt a várakozási idõ?

Kicsit csalódtam ebben a leegyszerûsített tömegközlekedésben.

Carlos
2 gigát tölt le.

Þór vígi þessi rúnar

Megtudja valaki mondani hogy hány giga az install file?
Csak azért kérdezem, mert este fogom tudni kipróbálni ha lesz hozzá energiám, de ha 10 gigás a file akkor felejtõs lesz 😊
Köszönöm!

Carlos
én 98.72% hogy 0 day megveszem. A maradék pár százalék azért van, mert lehet, hogy pont akkor leszek Londonban amikor megjelenik.

Þór vígi þessi rúnar

Örömmel látom, hogy élvezitek a bétát :-)
Nyirog: remek képeket tettél be, kösz!
Én sajna melóm miatt esélytelen voltam jelentkezni bétára (idõhiány...), a fórumra is csak most tudtam felnézni, több száz hozzászólásról maradtam le... most értem a végére :-)

Azt kérdezném, hogy így a béta alapján hogy érzitek: összességében a sok elõzetes negatív véleményhez képest jobbak-e a tapasztalatok eddig, avagy sem?
Carlos
uhh durva...
Jól nyomod.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
segít növelni a lefedettséget, ugyanakkor nekem már 2 bétás keretek közt teljesen uprgadelt iskola is kezdett kevés lenni. Az a jó, hogy elég egyszer kiépíteni a buszmegállókat, nem kell iskolánként külön -külön, csak mikor bõvíted a várost lakossági zónákkal akkor elég párat pluszba építeni.

nyirog
igen, a sárga az az iskola buszoké

kiderült már, hogy mit tudnak a buszmegálló táblák, és miért más a színük?

nyirog
Igyekeztem olyan képeket csinálni h rálátást adjak a fõbb funkciókra, mindent természetesen nem tudtam lefotózni a játék hevében 😊

nyirog

nyirog

nyirog
Ahogy kérted 😊 Stabilan 28-35 FPS-vel ment a játék, és ez az eddigi legnépesebb városom a bétában, mindent építettem amit csak a bétában lehet (kivéve erõmûvek, abból elég volt csak a szél), ló halálában játszottam végig max sebességen.

egész jó 😄

nyirog

nyirog
nálam meghülyült az origin... kiír mindenfélét, de most látom h a szerver sem elérhetõ SC-ben

nyirog
túl nyilvánvaló volt 😊 - valójában életemben egyszer használtam és sose figyeltem h tudok e vele képet csinálni

Frapset pl 😊
Meg lehet a következõkben is. <#nevetes1>

nyirog
elsõ napokban tuti lesz

Azt hiszem, mikor az út kiválasztásánál vagy, akkor mutatja a lerakott úton, hogy piros e vagy zöldes vagyis, hogy mennyire terhelt. Én is játszanám, de egyszerûen nem enged. Remélem a teljes játéknál ilyen nem lesz.

Vándorr
tesztik a játék, eddig egy órát tudtam játszani, most játszanám a másodikat, de azt írja, hogy a játék most blokkolva van.

Kérdés: a forgalom sûrûséget lehet látni valamelyik térképen? én nem találtam a layerek közt

nyirog
újra él!

@carlos: szívesen csinálok, ha elmondod h milyen progit használjak hozzá 😊

Carlos
Nem lehet belépni, mert páran reportoltak valamit úgyhogy felfüggesztették a belépést.

Þór vígi þessi rúnar

Délelott se ment, meg most se. De inkább most csinálják meg jól, hogy aztán a teljessel ne legyen gond.

BoneDragon
Más se tud belépni? Már megijedtem, hogy csak velem szórakozik...

Mindig akkor van valami, amikor rendesen tudnék játszani! <#nevetes1>

BoneDragon
"The beta environment is not open yet. Please come back later."

Wut?

Carlos
No, második 1 óra:

Nagyobb város kaszinó nélkül, parkokkal, sulival kórházzal, erre kitör a tûzvész. Most a tûzzel küzdöttem. 😊
Jó lesz ez!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Screenshot?

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
ha nagyon gyorsan csinálok mindent és nem akadozik a bevétel akkor 4000 közeli lakosságot el tudom érni, kb 3640 körül volt eddig a maxom

nyirog
1 várossal, utána újra kell kezdened megint nulláról

1 órát engednek játszani?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Hát gyorsan elröppent ez az 1 óra.
De arra jó volt, hogy lássam ,hogy ha kaszinód van amit jól felfejlesztesz, akkor nem gyõzöm utána a rendõrséget tunningolni, mert állandóan sírnak a népek a bûnözés miatt...
Pfff... a fele játék arra ment el, hogy a bûnözéssel küzdöttem.
De nagyon tetszik.
0 day lesz. Tuti.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Most van szombat reggel-délelõtt a tengeren túl, valószínûleg rászakadt az összes ottani bétás.

Csak hétfõig tart a béta, igaz?