11758
  • Sotyka
    de az fizetős nem? (vagy van törtverzió? O.o)
  • Sotyka
    Szerintem elég egy normális grafikán 30fps-el való futtatáshoz. A win8 meg nem jelent akadályt mióta van olyan funkció a windowsban hogy "futtatás mint winxp/win"
  • Armi555
    Belinkeled nekünk a részletesebbet?
  • Sotyka
    tudom hogy naív vagyok, de egy cseppnyi remény volt bennem hogy hasonló dolog fog történni :P
  • tz19
    Üdv mindenkinek! Régen sokat játszottam a SimCity-vel, gondoltam beruházok egyre, de úgy, hogy nem tudom kipróbálni, eléggé rizikós. A gépem egy Core2Duo 8400-as (3Ghz) 4GB ram és egy 9600GT társaságával. Szerintetek mennyire futna ez a nem mai PC-men? Próbálta már valaki hasonló hardveren a bétát, esetleg én honnan szedhetnék le egy bétát vagy egy demót kipróbálni?
    (Azt tudom, hogy a minimum hardver követelményt megüti, de azért nem adnák ki 8,5kHUF-ot, hogy minden grafikát lebutítva, gyakorlatilag egy simcity 4-es grafikán játsszak vele.)
    Továbbá próbálta valaki win8 alatt? Gondot jelenthet? Ahogy néztem a 7-es a legújabb támogatott win.
  • Newfronter
    Meglepődtem volna, ha azt mondják, hogy: "Várjon egy pillanatot, átállítjuk Magyarországon 5.-ére, és már lehet is játszani! Jó játékot!"
    Álom, édes álom. :D
  • botyika
    Engem aztán annyira nem zavar hogy még kettőt aludni kell.
    Valaki a PC-GURU fórumon beszélt az EA supporttal, és azt mondták neki hogy pár órán belül menni fog magyarországon a játék amúgy. Ott részleteseben leírja a beszélgetést.
  • Seth
    Persze,hogy poén. Ez egy alteregója a srácnak, amúgy nem ilyen pösze, meg idegbajos :)
  • Sotyka
    ááááh, amúgy imádom a frissen nyomott cdk íllatát, mióta megvan 15 perce azt szagolgatom
  • Sotyka
    A doboz hátulján találtam egy másik magyar ügyfélszolgálati telefont is, úgyhogy azt is bepróbáltam (ez legalább még létező szám ...). Mondtam is nekik hogy az ea honlapján 5-ét írtak magyarországra 2 alkalommal is, de originen egyenlőre nem tudom aktiválni, és hogy akkor most mi is van? Azt a választ kaptam hogy ők is látták azt a kiírást, de ők sem értik hogy az mit keres ott, ugyanis egyértelműen falsz információ, mert egész eu 7-edikén kapja meg ... Úgyhogy erről ennyit, most akkor jöhet a vpn
  • ozimak
    Nem úgy volt, hogy "Hungary March 5." ?
  • rico86
    lol akkér még 2 napot várnod kell?
    akkor miért most adják ki elég szívás............
  • Sotyka
    Nah énis épp most estem haza a játékkal a kezemben, és nekem se engedi telepíteni 07 0:01 előtt :\ A dobozban található kis tájékoztató lap hátulján van egy "segítségre van szüksége?" bekezdés és ott egy telefonszám, amin elvileg lehet bármilyen ea-s teknikai parákért hívni. De amikor felhívom azt mondja hogy nem is létező szám ...
  • c3ll
    Nem kell komolyan venni, szerintem ő is poénból tolja, tudja hogy erre jön a YT nézettség. Én spec. jót derültem rajta... :)
  • Carlos
    Akire a reply ment.
  • rico86
    ki ?
  • Fpocok
    Szánalmas egy ember.
  • rico86
    Sajnos most nincs pénzem és gépemet is fejleszteni kellene de amint tudom tuti hogy megveszem.
  • botyika
    Hmm.. most akkor mi van? Engem otton vár a DVD amit a futár hozott. Akkor ma nem lehet jáccódni mégse?
  • szabo15
    Sok sikert hozzá nekem nem engedte felteni csak aktiválni
  • drmilo
    Francis megmondja a véleményét, mint mindig :)

• Joschka
    A simset igen!...most pedig el nyargalok a postára a simcityért!
  • Joschka
    Váóóó!...megjött...csak megjött!!!!

Tisztelt Ügyfelünk!

Értesítjük, hogy csomagja megérkezett, mely mai naptól (7) munkanapon belül átvehető az alábbi PostaPonton.

Az utánvét összege: (9590) Ft.

Feladói adatok:
    (CD Galaxis Kft.)
    (1088 Budapest Múzeum körút 10.)
  • Since
    29 Perce Origin Twitteren :

Update: We are continuing to distribute SimCity as quickly as possible. You should receive your game within the next one and a half hours.

Remény hal meg utoljára :)
  • szabo15
    Az nagyon jo :D neked sikerült felteni?
  • rico86
    Mennyibe kerül?
    Megéri eredetibe megvenni?
  • Joschka
    Nekem előbb meg jött!:)
  • Carlos
    Hát igen... várható volt...
  • drmilo
    Az én városom: Tip-top olajváros
  • Fpocok
    OMG EPIC FAIL!!!

• szabo15
    :D ahha akkor amanak is máma kénne érkeznie
  • Joschka
    Ők adták meg, hogy ma, azaz 5.-én Kedden fog érkezni...elvileg.

Amúgy meg most jött meg az új Sims 3 - Egyetemi évek kieg, addig azzal el foglalom magamat.
  • szabo15
    ahha hátt attol fug melyik napot adtad meg hogy ki hozzák
  • Joschka
    CD galaxistól. De ha ma nem érne ide, akkor holnapra csak el tudják szállítani... Bp-től 130 km-re!
  • szabo15
    Honan rendelted?
  • Joschka
    Nekem meg majd ide ér...valamikor...egyszer...talán.
  • szabo15
    Szerintem holnap se fog menni
  • Carlos
    Mindegy szerintem, mert ma úgyse fog menni a cucc...
  • Csokis
    Nekem már ideért a fő postára 6:06-kor, de a kb. 100 méterre lévő MOL kúthoz, ahova rendeltem, csak 14:00-kor ér oda, mert az sms-ben és e-mailben azt írták, hogy 14:00 után átvehető! Mi tart annyi ideig, bakker?!
  • Faterx
    Még mindíg nem megy, vpn is offline (vagy fizessek 10$)