11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Sotyka #3646 de az fizetős nem? (vagy van törtverzió? O.o) -
Sotyka #3645 Szerintem elég egy normális grafikán 30fps-el való futtatáshoz. A win8 meg nem jelent akadályt mióta van olyan funkció a windowsban hogy "futtatás mint winxp/win" -
#3644 Belinkeled nekünk a részletesebbet? -
Sotyka #3643 tudom hogy naív vagyok, de egy cseppnyi remény volt bennem hogy hasonló dolog fog történni :P -
tz19 #3642 Üdv mindenkinek! Régen sokat játszottam a SimCity-vel, gondoltam beruházok egyre, de úgy, hogy nem tudom kipróbálni, eléggé rizikós. A gépem egy Core2Duo 8400-as (3Ghz) 4GB ram és egy 9600GT társaságával. Szerintetek mennyire futna ez a nem mai PC-men? Próbálta már valaki hasonló hardveren a bétát, esetleg én honnan szedhetnék le egy bétát vagy egy demót kipróbálni?
(Azt tudom, hogy a minimum hardver követelményt megüti, de azért nem adnák ki 8,5kHUF-ot, hogy minden grafikát lebutítva, gyakorlatilag egy simcity 4-es grafikán játsszak vele.)
Továbbá próbálta valaki win8 alatt? Gondot jelenthet? Ahogy néztem a 7-es a legújabb támogatott win. -
Newfronter #3641 Meglepődtem volna, ha azt mondják, hogy: "Várjon egy pillanatot, átállítjuk Magyarországon 5.-ére, és már lehet is játszani! Jó játékot!"
Álom, édes álom. :D -
#3640 Engem aztán annyira nem zavar hogy még kettőt aludni kell.
Valaki a PC-GURU fórumon beszélt az EA supporttal, és azt mondták neki hogy pár órán belül menni fog magyarországon a játék amúgy. Ott részleteseben leírja a beszélgetést.
-
#3639 Persze,hogy poén. Ez egy alteregója a srácnak, amúgy nem ilyen pösze, meg idegbajos :) -
Sotyka #3638 ááááh, amúgy imádom a frissen nyomott cdk íllatát, mióta megvan 15 perce azt szagolgatom -
Sotyka #3637 A doboz hátulján találtam egy másik magyar ügyfélszolgálati telefont is, úgyhogy azt is bepróbáltam (ez legalább még létező szám ...). Mondtam is nekik hogy az ea honlapján 5-ét írtak magyarországra 2 alkalommal is, de originen egyenlőre nem tudom aktiválni, és hogy akkor most mi is van? Azt a választ kaptam hogy ők is látták azt a kiírást, de ők sem értik hogy az mit keres ott, ugyanis egyértelműen falsz információ, mert egész eu 7-edikén kapja meg ... Úgyhogy erről ennyit, most akkor jöhet a vpn -
#3636 Nem úgy volt, hogy "Hungary March 5." ? -
rico86 #3635 lol akkér még 2 napot várnod kell?
akkor miért most adják ki elég szívás............ -
Sotyka #3634 Nah énis épp most estem haza a játékkal a kezemben, és nekem se engedi telepíteni 07 0:01 előtt :\ A dobozban található kis tájékoztató lap hátulján van egy "segítségre van szüksége?" bekezdés és ott egy telefonszám, amin elvileg lehet bármilyen ea-s teknikai parákért hívni. De amikor felhívom azt mondja hogy nem is létező szám ... -
c3ll #3633 Nem kell komolyan venni, szerintem ő is poénból tolja, tudja hogy erre jön a YT nézettség. Én spec. jót derültem rajta... :) -
#3632 Akire a reply ment. -
rico86 #3631 ki ? -
#3630 Szánalmas egy ember. -
rico86 #3629 Sajnos most nincs pénzem és gépemet is fejleszteni kellene de amint tudom tuti hogy megveszem. -
#3628 Hmm.. most akkor mi van? Engem otton vár a DVD amit a futár hozott. Akkor ma nem lehet jáccódni mégse? -
#3627 Sok sikert hozzá nekem nem engedte felteni csak aktiválni -
drmilo #3626 Francis megmondja a véleményét, mint mindig :)
-
#3625 A simset igen!...most pedig el nyargalok a postára a simcityért! -
#3624 Váóóó!...megjött...csak megjött!!!!
Tisztelt Ügyfelünk!
Értesítjük, hogy csomagja megérkezett, mely mai naptól (7) munkanapon belül átvehető az alábbi PostaPonton.
Az utánvét összege: (9590) Ft.
Feladói adatok:
(CD Galaxis Kft.)
(1088 Budapest Múzeum körút 10.) -
Since #3623 29 Perce Origin Twitteren :
Update: We are continuing to distribute SimCity as quickly as possible. You should receive your game within the next one and a half hours.
Remény hal meg utoljára :) -
#3622 Az nagyon jo :D neked sikerült felteni? -
rico86 #3621 Mennyibe kerül?
Megéri eredetibe megvenni?
-
#3620 Nekem előbb meg jött!:) -
#3619 Hát igen... várható volt... -
drmilo #3618 Az én városom: Tip-top olajváros -
#3617 OMG EPIC FAIL!!!
-
#3616 :D ahha akkor amanak is máma kénne érkeznie -
#3615 Ők adták meg, hogy ma, azaz 5.-én Kedden fog érkezni...elvileg.
Amúgy meg most jött meg az új Sims 3 - Egyetemi évek kieg, addig azzal el foglalom magamat. -
#3614 ahha hátt attol fug melyik napot adtad meg hogy ki hozzák -
#3613 CD galaxistól. De ha ma nem érne ide, akkor holnapra csak el tudják szállítani... Bp-től 130 km-re! -
#3612 Honan rendelted? -
#3611 Nekem meg majd ide ér...valamikor...egyszer...talán. -
#3610 Szerintem holnap se fog menni -
#3609 Mindegy szerintem, mert ma úgyse fog menni a cucc... -
Csokis #3608 Nekem már ideért a fő postára 6:06-kor, de a kb. 100 méterre lévő MOL kúthoz, ahova rendeltem, csak 14:00-kor ér oda, mert az sms-ben és e-mailben azt írták, hogy 14:00 után átvehető! Mi tart annyi ideig, bakker?! -
#3607 Még mindíg nem megy, vpn is offline (vagy fizessek 10$)