SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szánalmas a képen az ürge, hogy ilyen öregen tininek próbálja magát álcázni <#hehe><#hehe>

Dzsini
Eleinte igen, de többször említették már itt a topicban, hogy idõvel ez változhat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

És így is csak tenyérnyi területre lehet várost építeni?
Idõközben bejelentettek egy sandbox módot! Link
Carlos
Énis a sima bõvítettet veszem meg 9.700-ért.

Þór vígi þessi rúnar

Kösz az infót, most nyugodt szívvel fogom megvenni az sima verziót.
Dzsini
Nincs még információ, hogy mikor és mennyiért lesz kapható a három európai készlet (akár egybe, akár külön-külön). Valószínûleg egy ideig mindenképpen exkluzívnak tartják, hogy gyûjtsék az elõrendelõket. Én 10 euro körül tippelem, de ennek semmi konkrét alapja nincs. Ezek amúgy a képek és az információk alapján nem teljes városképek lesznek, csak néhány speciális épület, hogy létrehozhass egy francia (brit, német) negyedet a városon belül, talán turistacsalogatónak.

A Heroes and Villains árát is csak onnan tudni, hogy elõrendelésnél egy ideig kiírta külön az értékét. A park és a városkészletek ára 0 euro volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Az Európa packek elérhetõek lesznek külön-külön? Mert 80 euróm nem lesz a dologra de lehet késõbb, mikor beleuntam az amerikai városokra megvenném, mondjuk egy páreurós DLC-ben. Errõl van valami infó?
(Az euro packet SC4-ben utáltam, de itt kifejezetten túl jól néz ki ahhoz, hogy ne vegyem meg)
Dzsini
A 80 euros változatban benne van egyszer a 7 euros Heroes and Villains, és három európai grafikai készlet, plusz az Origines elõrendelõi ajándék park.

...plusz 5x10 euro kupon a késõbbi vásárlásokból, tehát akik aktívan vásárolgatnak az Originen és megvennék, azoknak piszkosul megéri.
Egyébként itt lejjebb a sima dobozos változat van 10 ezer forint alatt is, az elég barátságos ár egy új kiadású, nagy játékért.

Igen az ára az tényleg nagyon sok, még akkor is valami különleges kiadása kerülne ennyibe.
nem néz ki rosszul csak kicsit sok érte 80Euró

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Vándorr
van funkciója, hogyha valaki csak kertvárost épít? Tehát vannak olyan dolgok, amik csak akkor elérhetõek?

http://youtube.com/indieGoTV

Carlos
Ezt mondom énis.

Þór vígi þessi rúnar

Jó lesz ez.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

LeWyTy
Rendesen szép<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog

nyirog
Valami vadállat twitteren azt írta valamelyik nap, hogy bétában 80 140 -es lakosságot ért el (képet nem rakott be). Én meg menõztem itt a maszek kis közel 12 ezres lélekszámommal 😊

Dzsini
A buszok érdekes csordaszellemben közlekednek 😊

nyirog

nyirog
Vándorr
nagyon pozitív, én majd a megjelenéskori tartalom alapján döntöm el, hogy megvegyem-e rögtön.

http://youtube.com/indieGoTV

átlós tényleg nincs, de lehet forgatni. Egyébkénz amit eddig ehet tudni, és meg is mutatták: Lesz buszsáv. Tekergethetõ utak. A játékos is tud utat építeni. A magasvasút szintén tekergethetõ. Az állomás pedig hozzáigazodik a vonalhoz, vagyis ha kell íves, illetve oldalanként rakod le a peront. Ezenkívül lesznek napszakok, amikor más és más forgalmi igények vannak, illetve depó, ahonnan kijönnek a jármûvek, ami nekem annyira nem tetszik, mert az összes vonal innen indul és itt ér véget, és attól tartok, hogy túl sok depó lesz a városban. De alapvetõen valami olyasmit akarnak ezzel, hogy a depóban van x darab busz, és te mondod meg, hogy melyik napszakban melyik vonalon hány busz menjen. Szóval szerintem ezek elég jó változtatások. Meg az eddigi hírek szerint kiveszik belõle a hülyeségjármûveket, vagyis a helikopter meg a monorailt, illetve a trolibusz sem DLC-vel jön. Viszont a pályák szintjén átköltözünk Amerikába. Chicagót mutogatták eddig. Amúgy meg a városok fejlõdni fognak a tömegközlekedés hatásár, és ûj épületek épülnek.

nyirog
várom én is, kíváncsi leszek miket javítottak benne, elsõ része alapvetõen tetszett, csak az olyan apró hibák mint ha a magasvasút állomását csupán egyetlen fix helyzetben tudtam építeni és átlósan vagy függõlegesen nem, azok elvették a kedvem, de hát paradoxos játék, azokat mindig patchelgetni kell 😛. Mikor megjelent akkor nyüstöltem egy darabig utána nem, DLC-ket sem próbáltam már ki.

nyirog
már nem tudsz vele játszani, csak majd ha megjelenik, ez egy egyszeri esemény volt ami csak erre a hétvégére szolt.

BoneDragon
Szerintem csak a hétvégén lehetett tesztelni a játékot.

Helo ezt irja ki:

Could not login to sim city due to network error.

Ötlet, valakinek volt ilyesmi?
[HUN]FaTaL
Senki nem mondta, hogy be fog csõdölni, de attól még egy raklap fos marad a cucc 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
<#pias>

Þór vígi þessi rúnar

Fenrir
Be is csõdölt miattatok a Zynga 😊

A halál csupán a kezdet...

Carlos
Énis meguntam.

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
A CityVille is egy ratyiság. Nem lehet forgatni a kamerát, hát lol. Akkor hagytam abba, amikor magas épületeket építhettem. A f*szom se fogja mindig hátratologatni õket hogy rá lehessen kattintani.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Gondolkoztam, hogy kivágom errõl a képrõl, de melóhelyen nem szórakozok ilyennel 😊
(nyirog lõtte, a #1505 -ben van)

Carlos
az.
próbáltak cityville-t koppintani, de nem sikerült.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Passz, a "simcity zombie" szavakra ezt dobta ki - ez a Facebookos változat lenne a nevébõl ítélve?

Carlos
ez nagyon gagyi lett...
Hamar meguntam.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

<#eljen> Így van, nézd meg Dzsinire milyen hatással van

Carlos
Nem kell rosszmályúskodni.
Volt szerencsém kipróbálni a bétát és amit abban láttam tetszett. És ennél csak jobb lesz, mert nem lesz ennyire korlátozva.
Nekem ez elég ahhoz, hogy megvegyem.
Ha nem próbálhattam volna ki, akkor énis gondban lennék, hogy vegyem-e vagy sem!

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Téged sem gyõzött meg a fórum, hogy ez márpedig egy rossz játék lesz, és minden része bukás? Teljesen elsöpört téged is a propaganda? Sürgõsen iratkozz be valami átnevelõtanfolyamra, tudok ajánlani oktatót, engem meggyõzött <#idiota>

LeWyTy
Az a gond hogy a játéknak nem kell nagyon meg erõltetnie magát hogy mindenkinek tetszen mert simcity és kész.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
Egy Simcity (2013) grafikájú UGYANOLYAN RENDSZERÛ MINT VOLT(!!!) TTD-nek énis örülnék!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel egyetértek.
Sajna szerintem is ez várható. Az alap marad. Max majd olyanok jönnek, hogy vedd meg az alapot + 1 kieget 11.990-ért.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szerintem a 9500 ft is elég jó. Énis elõrendeltem ipon-nál úgyhogy pénteken oda csoszogok és szépen szétjátszom az agyam vele hétvégén.

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem is ez lesz a gond,hogy kapunk egy "vázat",amit fizetõs DLC-kkel lehet majd kitömni(Sims 3,ME3, etc.).Sajna ez megy szinte az összes AAA EA játéknál-sõt ezt már átvette sok más kiadó is.És az is igaz,hogy egykönnyen nem fog az EA engedni az árból,fõleg ha jó eladást produkál (Sims 3).

Csak abban reménykedek,hogy majd össze lehet hozni a megvett alapjátok a virágos tartalommal.😊))Mert azért tényleg nem szándékozom adni egy petákot sem.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

azért az open ttd-vel vannak problémák. pl hogy nem kanyarodnak, hanem 45 fokban megtörnek a vonatok, a forgalomszabályozás még az új lámpákkal sem az igazi, nem igazán jók az utak sem stb. Igaziból egy Open Lokomotion-nek szerintem több értelme lenne. De ezzel a megközelítéssel amúgy sim citybõl sem kellett volna újat csinálni. <#nemtudom>

Zomil
"Egy Transport/Railroad Tycoon szintû (az eredetit felújítva, nem elcseszve) játéknak szerintem szintén sokan hurráznának. Én igen."

Ott az openTTD annál jobb ugyse lesz, hacsak nem vmi kickstarteres projectben összedobnak egy felujitott változatot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

engem 14 éves korom után kezdett jobban érdekelni, hogy mi a helyzet a városokkal. Kisebb koromban a vonatok meg a villamosok kötöttek le. Ebbõl kiindulva lehetséges, hogy a kisebb gyerekeket inkább egy tömegközlekedéses játék vonzaná. Ehhez képest a most létezõ vasutas játékok pl MSTS elég hardcore hozzáértõk számára vannak fejlesztve, akik a pályaszám alapján kikövetkeztethetõ típusvariánsokról vitatkoznak. Amúgy szerintem a generációk szempontjából a Sims viszi a pálmát. Azzal gyakorlatilag mindenki tud játszani. Én nyár óta többé-kevésbé rá vagyok kattanva

LeWyTy
Azért nem kell félteni a pc-tõl a 10 éveseket sem.(de azok inkább az akció játékokban vannak)

egyébként ez is a bébiközpontú szemlélet miatt van. A felnõtt lakosság nagy részének pc-je van, és konzolja meg nincs. Nekem továbbra is az az érzésem, hogy ez egy rossz felfogás. A számítógépen játszás szerintem nem életkori, hanem generációs sajátosság, és a mostani 20-30 közöttiek az elsõ játszó generáció, akik mindig fognak valamennyit játszani.