11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3686 az origin is ezt mondja -
Sotyka #3685 Volt ennél valaha összezavartabb megjelenési időpont? :D -
godand #3684 Betegre várakoztatnak minket. Hogy ki van éhezve mindenki. -
#3683 Itt meg most már hatodika lett :D -
#3682 Úgyhogy kérem oszoljanak, nincs itt semmi látnivaló :) -
#3681 "A SimCity március 7-én, 00:01-től lesz játszható."
ezt :D -
#3680 Esetleg megosztanád hogy mit válaszoltak? -
godand #3679 Az ea magyarország válaszolt a komenteknél fb-n , hogy mikortól is lesz nálunk launch... Bár nem tudom van-e ennek még jelentősége(...) -
#3678 Az első 1 hét után alakul ki a szerver terhelése, mikor mennyien játszanak, és akkor fognak foglalkozni szerintem a bővítéssel. Leginkább csak a túlélésre játszanak, addig amig elcsitul a nagy érdeklődési hullám. -
capa07 #3677 Addig se unatkozzunk:
-
nobodyattis #3676 azt csak azért írtam hogy mi megkaptuk 2 nappal korábban de a szerverek akkor is 7 én indulnak. KB 2 éve mondta nekem egyik ismerősöm hogy meg nem mondom melyik gamet vagy filmet rendeltem és az is nálunk jelent meg először ,hogy azért van mert itt gyártják nálunk -
#3675 nem látom az összefüggést. Amúgy nem a lengyeleknél gyártják a korongokat? -
nobodyattis #3674 amúgy elmesélem miért mi kaptuk meg elsőként az EU ba mert nálunk gyártják a CD/DVD ket majdhogy nem 90% ba ezért nincs szerver se -
#3673 megállás... :p
Azon is csodálkoznék, ha hétvégén menne. -
Newfronter #3672 Nagy a roham, mindenki egyszerre regisztrál, egyszerre akar játszani. Alig van olyan eset, mikor launch-kor nem volt probléma online játékkal.
Valószínű a szerverek a hirtelen nagy terhelést nem tudják lekezelni, illetve amit írtál, az is igaz, hogy nem kap elég erőforrást a játék.
Költségmegtakarítás, stb, stb.. idővel észlelik a problémát, és bővítik a szervereket, de ez nem azonnal oldódik meg.
Még csak az USA-ban játszható, meg pár kisebb országban, na meg a kevés VPN-es felhasználó. De mi lesz 7.-én, 8.-án, mikor az egész világ játszhat? :D -
#3671 Ezen énis leakadok mindig.
Pl a Diablo 3-nál is. Preorderelték 5 millióan. Tehát tudniuk kellett, hogy valszeg 5 millióan plussz még a sima játékos aki megveszi, tehát 10 millióan nekiesnek a szervereknek. Aztán csodálkoznak, hogy a 486-osok összefossa magát. :D -
Sotyka #3670 De én azt nem értem hogy ennyire nem tudják felmérni a preorderek számából hogy mekkora szerver kell? Vagy látják hogy pl 100k preorderre jut 50k-nyi szerverslot, de szar*ák telibe? -
Newfronter #3669 Szokásos EA szerver crash. Ez van. Az a baj, ilyenkor még nagyobb a hype, még jobban akarok vele játszani. :D -
#3668 Miután persze be mennek a munkahelyükre.:) -
#3667 Szerintem Ők már a kiegészítőkkel és a dlc-kkel vannak már el foglalva. -
Micsu #3666 még nem megy addig kimehetett volna futni -
#3665 http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/210/9324331.page
ahogy nézem kb. sehol se műkszik, még amcsiba sem. -
#3664 Így van, a két csoport nem ugyan az. -
#3663 A programozók / grafikusok / tesztelők / animátorok alszanak. De a hálózatosok, adminok -nak nem kéne. -
#3662 De hát nekik is kell aludni valamikor, ők már játszottak vele pont eleget :) -
#3661 Nekem sikerül be jutni a VPN-re de semeik szerora se akar csatlakozni -
#3660 Launch-nál? Nem hiszem! Vagy ha igen, akkor szarban vagyunk... -
#3659 mivel amcsiban épp van vagy hajnal 6 óra, a fejlesztők még az igazak álmát alusszák sztem :) -
#3658 I've confirmed the details with my supervisor and they've already forwarded this matter to Simcity development team. We've been notified back that game will be live in all the regions in few hrs. -
#3657 Nekem is az az üzi jött, mint neked...Még nem jelent meg a játék.:)
Ki várom most már... -
Newfronter #3656 Keresni kell másik VPN progit, ha nem jutsz be. Rengeteg van. Sőt, még a Windowsban is tudsz alapból VPN kapcsolatot kiépíteni, de ehhez kutatni kell a neten, hogy hova tudsz csatlakozni, stb.. -
#3655 A lenti párbeszédből az sejlik ki, hogy 10:54-hez képest remélik, hogy 3-4 óra múlva beindul a dolog nálunk is. Szóval talán du vagy este már menni fog. -
Sotyka #3654 Jah tényleg köszi, csak az meg tele van -
#3653 Tudom...de biztos, hogy én sem tudom fel rakni, éppen úgy mint ahogy neked sem sikerült!...hehe -
Newfronter #3652 Van hozzá trial account, a Free Trial menüpontban, azt kell beírni, ez frissül 20-30 percenként. -
#3651 jajjdeszar volt. :))) -
#3650 http://uj.pcguru.hu/tema/simcity/3309 -
#3649 Na, én is meg jöttem a simcitymmel!LE ("L"ehet már "E"zzel játszani?) verzió! -
#3648 Én a béta 2-t Windows 8 alatt játszottam, ment simán. Bár voltak FPS gondok néhol... de fut jól, nem hiszem, hogy a windows 8 miatt lenne ilyesmi! -
Newfronter #3647 Metacriticen rengeteg a szánalmas user... leértékelik 0-ra, mert állandó internetkapcsolat kell. :D:D:D 2013-ban ez már standard, és ahogy telnek a hónapok/évek ez kötelező lesz egyre több helyen.