11758
  • rozsa88
    Hál istennek a logisztikában dolgozok :)

amúgy ki tudta már valaki próbálni a LE-t?
  • Carlos
    fasz vagy XD
  • Carlos
    Engem is idegesít. Lefolyik a székről a dagadt disznaja.
  • nyirog
    úgy is angolul fognak szerepelni a szerver nevek majd a listában, ha magyarul írnám, akkor aki nem tud angolul az fog értetlenkedni, szótárat meg nem fogok a bannerba írni, amolyan személyi gőg miatt :) lehet mondani h fasz vagyok :D
  • nyirog
    egyébként szerintem írsz nekik ugyanarra a címre ahonnan a levél jött, hogy visszamondod a foglalást (ha nem utaltál előre, akkor csak foglalásnak számít) és lemondják :)
  • Shiver
    mellesleg lehet érdemes lenne kiírni hogy europe nyugat 1 a gyengébbek kedvéért :)
  • nyirog
    nem szeretem azt az embert, nagyon antipatikus és szánalmas számomra, valamiért még nevetni se tudok rajta, pedig nem vagyok egy mélabú típus
  • Shiver
    :DDD
  • Shiver
    mellesleg a szerverek megfelelően vannak konfigurálva csak az ilyen peak pontokra nem lehet felkészülni mert 3x annyi szerver kéne, amit az ilyen peak pontok után is karbantartani kéne ami ugye nem kis pénz és persze feleslegesen
  • nyirog
    minden launchnál megomlik a szerver, starcraft 2, diablo 3, stb olyan nincs h tökéletesen menjen a dolog, de ezért nem elmenni érte szerintem hülyeség, legroszabb esetben 2 nap múlva tudsz vele játszani, viszont ha most visszamondod akkor LE-t már nehezen szerzel, ergo drágábban tudod már csak megvenni majd akár LE, akár sima (1-2 ezer Ft differencia, de abból azért az ember egy kocsmában még jól tudja magát érezni egy este), warezra meg számíts, mert egy hamar nem lesz ahogy a DarkSpore esetében (hasonló az elv egy picit). Nem meggyőzni szeretnélek, csak felsorakoztattam pár darab érvet :)
  • Dzsini
    Két hét múlva senki nem fog emlékezni arra, hogy induláskor csuklott egy-két szerver, viszont jó esetben két év múlva még mindig játszani fog vele.
  • Carlos
    Ha az IT-ban dolgozik, akkor meg szólni kell a főnökének, hogy biztos jó helyen van-e... ;)
  • Carlos
    Naja. Diablo 3-nál is mekkora hiszti volt már. Dagadt kolléga aki odelent sipákolt akkoris csinált egy videót. Csak akkor ellilult a feje is. :D
  • Shiver
    " de gondolom nem hülye emberek ülnek ott, ezzel számolni kellett, simán tudják darabra pontosan, hogy mennyi kelt el, ahhoz kéne igazítani" ha nem az IT-ban dolgozol azért ilyet ne mondj :)
  • Carlos
    Ha már megvetted és kifizetted akkor bukta. Ha nem fizettél érte hagyd ott.
    De csak azért nem megvenni valamit, mert nem működnek a szerverek az első órában szerintem hülyeség.
    De te tudod.
    A warez bukó lesz, mert rengeteg épületet a "multiplayer" dolgok oldanak fel.
  • Sotyka
    Te még sosem játszottál a megjelenés napján nagyra hípolt gamekkel? mindig ez van, de álltalában pár nap alatt stabilizálódnak a szerverek...
  • rozsa88
    Mondom megjött az eredeti!

De egy olyan szolgáltatásé nem akarok fizetni amely egy kalap, xar.
    (attól hogy maga a játék meg jó)
    Most lehet azzal jönni, hogy "túl sokan akarják egyszerre", de gondolom nem hülye emberek ülnek ott, ezzel számolni kellett, simán tudják darabra pontosan, hogy mennyi kelt el, ahhoz kéne igazítani.

Gondolom, később is várható egy kis szerver összeomlás...
  • Carlos
    Most még nem használható, mert nem indultak el a szerverek. De az lesz.
    Ha warezolni akarsz akkor tipli a másik topikba.
  • rozsa88
    Hali!

Olvasgatom itt a hozzászólásokat, hogy baszaxik a szerver, jött nekem is az üzi a CD-tól, hogy mehetek érte, de ha nem használható inkább nem kell, vissza lehet szerintetek küldeni nekik?
  • Láma!
    Tisztelt Vásárló!

Köszönjük, hogy megrendelését a Pick Pack Ponton keresztül kézbesíthetjük Önnek!

Értesítjük, hogy a #### vonalkódú csomagja megérkezett az Ön által választott
    Relay üzletbe...

JEEEE
  • Hunor1
    ok, igazad van!
  • Dzsini
    Ilyesmikre ott a technikai topic, költözzetek vele át oda légyszi, ez maradjon meg a játéknak.

Köszi.
  • Coolfire
    A Razor az anno "félelmetes" UBI DRM-et kiütötte,server side stuffal,a Settlers 7-nél.Kétlem,hogy ez a RLD reál lenne.:)
  • Shiver
    pontosan, de aki nem ért hozzá annak lehet kár próbálnia mert csak ideges lesz
  • Hunor1
    jah hogy úgy. ilyen progim nekem is van csak az sajnos angol IP címet hazudik, így valszeg nem lennék előbbre vele..
  • szabo15
    Nekem sikerül be jutni de nem akar sehova se csatlakozni
  • Hunor1
    rld 16 perce kinn van...
    de nem értem hogy hogyan lesz megoldva a játék mert ha jól vettem le ez a city csak multiplayerban játszható vagy mi?
    habár...a fifa is azt hiszem origines játék és még is lehet vele singlében játszani...
  • zorrobomber
  • Sotyka
    Amikor egy ál íp címet kapsz, és ezáltal az origin úgy lát mintha ázsiából jelentkeznél be, így fel engedi telepíteni. Elméletét vágon, de a gyakorlatba valahogy nem sikerül nekem összehozni
  • Hunor1
    bocs de mi az a VPN megoldás??
  • szabo15
    És hogy?
  • Coolfire
    Pont az a putri,lopós csapat?Esély nincs rá,hogy ők törjék fel.Itt az igazán profik;Razor,FLT és RLD jöhetnek szóba.
    Sosem értettem,miért hájpolják annyira a szkidrót...
  • Shiver
    pssszt:)
  • Carlos
    "szépen" még nem, csak VPN megoldással.
  • Shiver
    már tegnap
  • szabo15
    Valakinek sikerült felteni?
  • Shiver
    ezért veszem meg a game-ket :)

hajnali 3kor feküdtem le addig toltam:)
  • godand
    Remélem ehhez se lesz!
  • Dzsini
    Diablot is feltették ugyanígy első napon :) Azóta sincs normálisan működő szerver hozzá.
  • Shiver
    http://skidrowcrack.com/