SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
forrás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Þór vígi þessi rúnar
Árgarancia, magyar nyelvû, átvehetõ Márc.8.
A többi már csak az EA-n múlik...<#confused>#confused>

A videóval kapcsolatban meg... Még poén is lenne, ha 600 féle út közé raktak volna külön országutat, de így csak nevetséges, hogy a világvége erdõsávban futó utat is járda kíséri.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Kultúr/sport - rengeteg belátogató színházba, meccsre - jó tömegközlekedés kell, viszont nagy bevétel
Szerencsejáték - kaszinók, hotelek - nagy bevétel, viszont sok autó, bûnözés.
Fémek - szén- és ércbányászat, annak eladása - szennyez, viszont nagyon jó pénz az energia/alapanyagéhes városoktól, akik nem tudnak mindent házon belül elõállítani (fémet pl. recycling centerbõl)
Petróleum - üzemanyag - mindenhez kell, nem csak olajerõmûbe, mûanyaghoz is kell.
Elektronika - fejlett ipar - sok alapanyagot igényel (fémek, mûanyag, stb.), okos dolgozókat, de a termékeket drágán adja el.
Kereskedelem - jó közlekedési hálózat kell hozzá, inkább kiegészítõspecializáció, mindenkinek szüksége van rá (nagykereskedelmi elosztók tartoznak ide - itt állítható, hogy az anyagtípusokat importálja, exportálja, vagy használja fel házon belül)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Eleget szívok pl. a Settl. 7-el én már csak tudom, a védelemrõl és adathalászásról van szó, semmi másról, persze csak üldözési mániám van...)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Viszont ha az, amit említettek valós, és a régiós szimulációk (pl. nyersanyagárak alakulása) egy része tényleg a szerveren fut, akkor ez probléma lehet - nem tudni, amíg nem jelent meg, addig nem lehet tudni, hogy mire használják az állandó kommunikációt a régiók tárolásán, állásmentésen kívül.
Ha semmi kritikus nincs a szerveren futó kódban, akkor megoldhatták volna, hogy pl. a privát régiókhoz ne kelljen állandó kapcsolat.
És persze ott van az is, hogy a virágbolti terjedést elég masszívan visszafogja a részben szerveroldalon futó kód - lásd Diablo III.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."