11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#3806 Köszi! -
#3805 Pedig azt a linket írtam be, amit a dobozban adtak meg a fecnin a serial felett, de ott meg hibát írt ki! -
drmilo #3804 Azért ezt is kinyomtatom gyorsan, jó lesz átnézni, hátha van szürke folt :D
Kösz a linket! -
Csokis #3803 Már van magyar manual! -
Micsu #3802 pár rivjú -
drmilo #3801 Sajnos a kézikönyv semmirevaló, leírja azt amit mindenki tud, a gyárakba termelnek, a napelem nem koszos, stb kb 10 éves szinten.
Viszont ha valaki esetleg megvette, vagy tervezi megvenni http://www.primagames.com/games/simcity/primaguides/336 ezt az érdekelne. Ez egy kicsit mélyebb. -
#3800 Tessék a kézikönyv hozzá. (Angol nyelvet beszélők előnyben!)
http://www.sendspace.com/file/pdbmbf
Magyar nyelvű kézikönyv még nincs a játékhoz. -
#3799 vagy nekem siklik valami felett el a figyelmem, vagy nem tudom :D de ezen már törtem párszor a fejem és kurvaélet nem jutott eszembe -
#3798 viszont egyet magyarázzon meg nekem valaki, hogy mért drágább minden játék digitálisan mint hard copyba? de komolyan?
hard copy= anyag költség, logisztika stb........
digitális= tárhely azt jónapot -
#3797 Nekem az a furcsa, hogy egyáltalán még megjelenik korongon (ráadásul lényegesen olcsóbban, mint a digitális terjesztés). -
#3796 Szerintem is szánalmas... 3 fecni és egy dvd. Ha kell manual töltsd le köcsög. Nem szeretem az ilyesmit. -
#3795 -
Aragorn831109 #3794 Pénteken én is beszerzem a saját példányomat. Addigra talán már játszani is lehet majd. :D -
#3793 akkor már inkább add oda valamelyik digital downloadernek 2milla simoleonusért :D:D -
Csokis #3792 Bizony megy a polcra a SimCity 4 + Rush Hour kiegészítő mellé! -
#3791 vagy a kukába :) -
#3790 és egyébként mekkora gagyi az egész, van benne egy cd, egy papírfecni ilyen legal user agriement-tel meg egy irányítási segédlet :) mondjuk még mindig olcsóbb mint bármelyik digital download és még a doboz is mehet a polcra -
#3789 Igen, szóval amikor a dolgok a helyes sorrendben működnek, hogy nem feltétlen a vásárló létezik a Földön az eladóért, hanem fordítva..., vagy legalább kölcsönösen egymásért és nem a másik rovására, ha közgazdasági szemmel nézzük :) -
Csokis #3788 Végre.
-
#3787 Telefonban is elmondták, hogy írtak levelet és leokéztam, de még egyszer elnézést kérnek érte, stb... korrekt népség. -
#3786 3499-et ajánlom a figyelmedbe, ha azt nem tudod kibogozni akkor neked is marad a europe east 1 :):):) -
#3785 nem tudom, annak ellenére, hogy nem tudtak LE-vel szolgálni, számomra szimpatikus boltnak tűnik a vevőik felé való kommunikációjuk miatt, ilyet már rég láttam - de lehet csak én vásároltam mindig rossz helyen :) -
#3784 n aén is így vagyok vele, aki tud számitógépet használni, még ha nem is tud angolul akkor annyit azért tudhat h mit jelent az h europe, vagy west... - ha eddig nem tudta, akkor most meg fogja tudni, egyszer el kell kezdeni.... Na Carlos: fasz vagyok , vagy fasz vagyok ? -
#3783 Konzolokszervize hívott, hogy mehetek átvenni az "elnézést kérünk, de csak normál változatot". -
Sotyka #3782 ha visszaolvasol pár oldalt akkor látod hogy több alkalommal is leírták részletesen pontokba szedve -
rozsa88 #3781 Akkor taníjjámá meg légyszi VPN-ezni :D
-
#3780 jogos:) aztán majd küldené a marhája a szemetet a városba :) -
Sotyka #3779 jó de szerintem annyit mindenki tud angolul hogy west, vagy ha nem és annyi esze sincs hogy kigooglizza hogy az mi akkor meg maradhat easten nyugodtan -
#3778 ki.tegnap 6 órát toltam, irtó fasza -
Sotyka #3777 azzal kb 1-2 ember próbálkozott csak -
#3776 ha a változat magyar mint ahogy az enyém is akkor magyarul látod....csak szólok :) -
rozsa88 #3775 és a VPN-nel? -
TokraFan #3774 Thanks... -
#3773 én ott hasalok el amikor szoprán eunoch hangon idegeskedni kezd és még zabálja mellé azt a szaros chipset, meg a többi mű kaját... vajon a mountain dew fizet neki, hogy azt igyon? -
#3772 Online kell lenned, de tudsz egyedül játszani! -
TokraFan #3771 Engem konkrétan az érdekelne, hogy ha engem nem érdekel a multi egyáltalán, attól még tudok játszani OFF-line? Az origin nem gond, van acc-om ahogy Steam-en is van, de hallottam olyat, hogy egymagam is csak online játszhatpk ezzel az új verzióval, amit igazán rühellenék. -
#3770 -
#3769 Szívesen máskor is! :) -
#3768 Köszönöm a napi önbizalom és ego tréninget -
#3767 Mivel senkinél sem megy, ezért nem.
Legalábbis magyarok nem.