SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Én is válaszoltam volna csak dolgozni is kell valakinek.
Vajon hány fõs lehet egy régió?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nyirog
esetleg lehetne akkora mint az SC4 topikban, hogy rendesen kitöltse a rendelkezésre álló teret, meg hát a nagyobb mindig jobb 😛PPP városméretben is jó lenne...<#nyes>

nyirog
akkor most már jó lenne valakit megtenni, lehetõleg innen a topikból legyen és jó lenne ha értene kicsit a html-hez, hogy fasza bannerünk lehessen mindenféle infóval 😊 Képpel szerintem nem kell variálni, jó ez.

Egyszerûbb egy házigazda.Nemsoká itt a megjelenés,és ha-valamilyen csoda folytán-lesz virágos,kell úgyis.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jò Kis kezdeményezés. Könnyebb lesz egyeztetni ki mire specializálòdjon😊
3. percnél érdekes jelenet <#nevetes1>

nyirog
nem ismer valaki egy moderátort akit zargathatnék h belenyúljon kicsit a bannerba pár menüpontot csinálni?

nyirog
lényegtelen, ahogy látom kérelmezés alapon megy a csatlakozás 😊)) így még jobb, akkor aki biztosan megveszi eredetiben és játszana másokkal is, az ne legyen rest csatlakozni 😊 !!!!!!!

nyirog
legyen az h akkor akit érdekelne a csoport az dobjon nekem fb-on üzit és akkor látom h kit kéne bevennem oda, vagy esetleg itt sg -n írjon üzit, de szerintem a fb-os jobb, mert akkor tudom h pl melyik Kovács Jánost kell bevennem a csoportba a több ezer lehetséges találatból.

nyirog
sim city magyar rajongói klub
nyirog
nevet mondanál?

nyirog
persze mindenképp! banner alá jó is lenne berakni amolyan menüpontként

Carlos
csinálhatod te is. De zárt legyen!!!

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
csak mert ha nem akkor holnap megcsinálom

nyirog
jó ötlet! van vállalkozó? 😄

Carlos
csinálj

Þór vígi þessi rúnar

Falabu
Én is pont erre gondoltam.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Vagy lehetne egy face csoportot reggelni is ott "gyülekeznénk"
Amúgy hogy mûködik ez az "átküldöm a szomszédba a mentõautót" dolog? Pl. felajánlok 1-2 mentõautót a szomszédnak, azok ott fognak körözni a városban és gyûjtik a betegeket és én cserébe kapok érte valami jutalmat (pénzt)? Kár hogy ezeket a dolgokat nem lehetett kipróbálni a bétában. No meg a városok közti kereskedelmet.
Kórház:

Falabu
Egy régióban mennyien lehetnek maximálisan? Ha jól tudom 16. Úgy lenne a legjobb, hogy megjelenés után pár nappal elkezdjük a régiót, addig mindenki próbálgatja, tanulgatja. Utána mindenki választ magának egy specializációt, hogy mindenbõl legyen a régióba, akár kettõ is. Minden fontos hogy legyen, gyárváros, kaszinóváros vagy akik a nyersanyagra specializálódnak(olaj, érc).Gondolom ebbõl nemlesz probléma, hogy mindenki ugyan olyan tipusú várost épít. Oszt majd meglátjuk mi sül ki belõle<#vigyor2>. Remélem most nekem is alkalmam lesz kipróbálni a bétát hogy legalább tudjam, hogy fut a gépemen.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

nyirog
Akkor majd mikor megjelent meg kéne kérni valamelyik moderátort h akik megvették azok jelezzék itt a fórumba és majd a nevünk mellé írja ki az origin nevünket h könnyen egymásra találjunk és aztán családot alkossunk.... <#eplus2>

Nekem is meg lesz a játék. Szívesen beszállók régióba.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

nyirog
én is benne vagyok, ma rendeltem elõ originen 😊

Persze csiszolnak rajta, de multicore supportot kizárt hogy átírják, az túlzottan az alapokba nyúlást jelentené. Csak a játszhatóságot érintõ apróbb bugokat fogják javítgatni, azt is csak 3-4 hónapig max. Mostanában már nem divat mélyebb support.
Ez az engine már ilyen, - és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz lenne.
Viszont annak, hogy a world szimuláció egy fõ magra korlátozódik, pl borítékolhatóan elég negatív hatása lesz AMD procikra. Azoknak ugye a single core teljesítménye jóval szerényebb, mint az Inteleknek.
Dzsini
Pont egy ilyen millió apró, többé-kevésbé független szimulációt futtató játéknál gondolnám azt, hogy nem is túl bonyolult szétszórni a magok között a tennivalót - még egy RTS-nél is sokkal (jó esetben több nagyságrenddel) kevesebb aktív, saját tennivalóval rendelkezõ elem van, mint itt.

Majd csiszolnak rajta még kiadás után, az állandó netkapcsolatos igény azt is jelenti mostanában, hogy nem kell elkészülni a játékkal, az elsõ hetekben ömlenek majd hozzá napi szinten a javítások.
Aztán valamikor õsszel jön egy leárazás az elsõ nagyobb DLCvel, és akkor megveszem majd én is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Igen,azt elfelejtettem odaírni;nagy az esélye,hogy már aranyon van.😊

Viszonylag általánosnak nevezhetõ RTS körökben, hogy a szimulációt 1 mag futtatja, technikai okai vannak. A többi mag ugye a hanggal, rendereléssel foglalkozik... vagy a DRM-el 😄
Csak azért 2013-ban többet várt az ember. Dehát EA játék ez is. Ultra-casual ha úgy tetszik, csak pénz jöjjön sok belõle, más nem számít.
Dzsini
Pont egy ilyen játéknál, ami a millió apró szimuláció miatt megtáltosod(hat)na több magon? Egy az embereknek, egy az áramnak, egy a víznek...

Persze, úgy dumálok, hogy nem programoztam még több magra, de õk valószínûleg már igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dan Moskowitz - ‏@moskow23
Lead Gameplay Engineer on SimCity. Feel free to ask tech questions about the game, I'll answer if I can.
@mattcrwi The main sim + game loop is on a single thread, so extra cores don't help. We do make use of extra CPU for audio/rendering
Carlos
amikor utat építesz vannak ilyen "sablonok" kocka alakú út, kör alakú út, ív rajzolása, sima egyenes, stb.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az ilyenek arra jók, hogy a megjelenés napján már kapod is a patch-et, mert már rég nyomdában van a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Létrehozhatnánk egy jó kis minimagyarország régiót.
K***a magas adókkal ,rossz utakkal(egyáltalán itt van még olyan, hogy út karbantartás), high pollutionnel stbvel. Csak kiváncsi lennék meddig lenne "életképes" <#nyes>

Mit nyom a kör alakú utak készítéséhez?

én sajna nem kaptam meghívást talán majd most. Ahogy olvasom itt már a magyar lokalizációt is tartalmazni fogja.
Már berendeltem,és bízom benne,hogy annyira szar nem lesz,hogy egy-két patch ne segítsen rajta.Volt szerencsém játszani a bétával(remélem a második körre is jó leszek),és nekem tetszett.😊
Bár a megjelenés elõtti bétatesztet még mindig nem értem.Ezt már régebben le kellett volna zavarni.

Én is benne volnék a dologban, az oktatásra speccelt város vonz leginkább. Bár elsõ nap még nem fogom megvenni, megvárom a revjúkat.
Csináljunk..😊

Én is tervezem a beszerzést, és szívesen csatlakoznék
Én is benne vagyok😊
nem a lesen lévõ focisták miatt mondom

Carlos
Nekem ok.
Aztán majd megy a: "Carlos a ku***a anyádért raktad le a 3 szénerõmûvet átfüstölsz a lakóparkomba és menekülnek a lakosok!" <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Falabu
Kicsit tereljük el a figyelmet a játék hibáiról. Arra gondolt, ha lenne hozzá kedve azoknak akik megveszik a játékot, hogy indíthatnánk egy közös régiót, ha már van ilyen lehetõség a játékban. Mi a véleményetek?

annyira szar ez a játék <#sniffles>

LeWyTy
Az haggyán de milyen hülye focizik 4:40kor?
És ahhoz is parasztok hogy azt hitték az ufo az új stadion világítás.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Köszönöm az észrevételedet, vissza is mondtam a megrendelést.

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar