11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
precise #3886 előrendeltem. Kaptam is emailt order comfirmról. De hol van a registration code? -
#3885 Redditen írják, hogy olyan városba nem tudsz belépni vagy elfoglalni (ha el van hagyva) amiben DLC van (deluxe, vagy heroes)..
egyébként van itt valaki aki a Deluxeot vásárolta meg Originen? :) azt beszéli valaki deluxeosoknak instant login van nem szívnak annyit mint a simások.. de ez csak pletyka, nem biztos, hogy igaz -
bruna #3884 itt a Sandbox mode-ban lehet olyat mint pl a Cities xl-ben hogy a zónák mellett konkrétan a házakat is kiválasztani ? ...hogy még egyedibb és szebb legyen egy város ? -
#3883 Én meg várom bizony a hivatalos startot! -
capa07 #3882 -
#3881 Vagy legalább a techtopicban/privátban megbeszélni ezt a dolgot...
-
Sotyka #3880 jeeh :D -
nobodyattis #3879 én már beletörődtem kibírom valahogy ha nem akkor jól elverem a főnökömet azt annyi :)
-
#3878 hihetetlen, hogy nem birtok várni 1-2 napot... -
rozsa88 #3877 hát nekem ide is hibát ír ki, a fszom ki van már -
Sotyka #3876 igen -
rozsa88 #3875 ide regisztrálni kell? -
Sotyka #3874 EMBER IMÁDLAK (le engedi tölteni ezzel, épp telepítem ) -
Sotyka #3873 nekem is hasonló :\ -
#3872 VPN-el, máshogy még nem megy. -
#3871 Nekem se megy az Origin. Sőt, kijelentkezés-bejelentkezés után azt mondja, hogy ez a fiók már egy másik számítógépen használatban van. Hagy ugyan bejelentkezni, de nem igazán lehet semmit csinálni, csak tölt és gondolkozok az örökkévalóságig.
-
#3870 Üdv mindenkinek!
Idejét se tudom mikor játszottam utoljára Sim City-vel,talán az elmúlt évszázadban. Nagyon örültem, hogy új részt fabrikálnak, ma végre kezembe vehettem a boltban, és magyarán lesz@rom milyen silány a csomagolása. A több éve nem érzett játékélmény újraélése miatt vettem meg, de ahogy elnézem az online-os szarakodást még várnom kell. Kipróbáltam már az eddig leírt módszereket, de semmi eredmény. A vpn freeserver fullos, esélyem sincs bejutni. Mivel már rendesen kivagyok éhezve a játékra, megköszönném ha valaki leírná, hogy sikerült aktiválnia. -
#3869 Nekem az Origin addig működött míg beírtam a termékkulcsot, letölteni már nem tudtam, és most bármilyen menü megnyitása perceket vesz igénybe, ha egyáltalán megnyílik.... :\ -
rozsa88 #3868 Hali!
Próbálom telepíteni flyvpn-el, de nem tudok csatlakozni.
Ezt a hibaüzit adja ki:
-
#3867 Nekem is ez van, EA fórumon egy csomóan írják ugyanezt. Értelmest megoldást nem találtam hozzá, csak azt írják, hogy várj, vagy indítsd újra az origint, de igazából nem segít. -
#3866 Na, hátha mást is megnyugtat, vagy jár hasonló cipőben:
Origin-ben jobb felső sarokban a user nevemre kattintottam, és itt elvileg van egy lista a játékaidról. Gyakorlatilag nálam az alábbi látszik. Gondolom a nagy ikon azért nem tud megjelenni, mert valami Origin szerver gond van...legalábbis más tippem nincs. Így valamennyire nyugis vagyok, látszik az hogy be van aktiválva, és egyébként is csak hétvégén terveztem huzamosabb ideig játszani.
-
Ironman2 #3865 de jóóó neked!! holnap már én is mutogathatom az enyémet!! -
#3864 Próbáltam, nem jelenik meg, és a rejtett cuccoknál sincs... Pedig tuti én aktiváltam, első alkalommal nem írt ki semmi hibát, utána pedig értelemszerűen azt hogy már aktivált a kód. -
#3863 Indíts a főmenüből egy "játékaim újbóli betöltése" parancsot, lejjebb azt írták valahol... -
#3862 Az normális hogy aktiváltam a cd kulcsot, és még mindig csak a closed beta ikonját látom?? -
#3861 Nem szoktam ilyesmit, de van amikor már kezd fájdalmas lenni: "töltötte", "indítottam", "kikapcsoltam", "ezzel", "előbb", "feltenni"...
Egy minimális odafigyelést kérnék. -
#3860 Igen én amikor töltöte meg amikor inditotam akkor ki kapcsoltam a progit -
Joybull #3859 küldtem pm-t -
#3858 Hivatalosan nem tiltott jelenleg. -
Newfronter #3857 Engedélyezett az EA részéről teljesen. Nem csak mi használjuk, hanem "fél világ", és senkit sem büntettek meg érte. EA is mondta hogy lehet használni, de nem egy szép dolog. De hát ez van. :D -
Joybull #3856 Akkor a VPN engedélyezett?
-
Newfronter #3855 Igen, ez működik. Nekem 50MB-ot írt, amit enged forgalmazni VPN-en, de úgyis csak az Origin indításához kell. :)
-
#3854 Én ezel csináltam amitt elöb linkeltem be
-
#3853 https://ettego.com/en/Vpn/Download -
Joybull #3852 A VPN-s regisztrálás az elfogadott? Érdemes vele bajlódni vagy bann-olhatják a játékot? -
#3851 Nekem sikerült felteni és már nyomtam is vele -
#3850 És az angolok sem, egyelőre az amerikaiak játszanak vele (mi ráadásul az angolok előtt fogunk) :) -
#3849 -
#3848 Nem.
Ha végigolvastad volna akkor láthatnád, hogy úgynézki Mo. 7-én indul. -
#3847 De én rátok gondoltam nem angolokra