11758
  • precise
    előrendeltem. Kaptam is emailt order comfirmról. De hol van a registration code?
  • Armi555
    Redditen írják, hogy olyan városba nem tudsz belépni vagy elfoglalni (ha el van hagyva) amiben DLC van (deluxe, vagy heroes)..

egyébként van itt valaki aki a Deluxeot vásárolta meg Originen? :) azt beszéli valaki deluxeosoknak instant login van nem szívnak annyit mint a simások.. de ez csak pletyka, nem biztos, hogy igaz
  • bruna #3884
    itt a Sandbox mode-ban lehet olyat mint pl a Cities xl-ben hogy a zónák mellett konkrétan a házakat is kiválasztani ? ...hogy még egyedibb és szebb legyen egy város ?
  • Joschka
    Én meg várom bizony a hivatalos startot!
  • capa07
  • Dzsini
    Vagy legalább a techtopicban/privátban megbeszélni ezt a dolgot...
  • Sotyka
    jeeh :D
  • nobodyattis
    én már beletörődtem kibírom valahogy ha nem akkor jól elverem a főnökömet azt annyi :)
  • Carlos
    hihetetlen, hogy nem birtok várni 1-2 napot...
  • rozsa88
    hát nekem ide is hibát ír ki, a fszom ki van már
  • Sotyka
    igen
  • rozsa88
    ide regisztrálni kell?
  • Sotyka
    EMBER IMÁDLAK (le engedi tölteni ezzel, épp telepítem )
  • Sotyka
    nekem is hasonló :\
  • Carlos
    VPN-el, máshogy még nem megy.
  • Kodlovag
    Nekem se megy az Origin. Sőt, kijelentkezés-bejelentkezés után azt mondja, hogy ez a fiók már egy másik számítógépen használatban van. Hagy ugyan bejelentkezni, de nem igazán lehet semmit csinálni, csak tölt és gondolkozok az örökkévalóságig.
  • dimre
    Üdv mindenkinek!
    Idejét se tudom mikor játszottam utoljára Sim City-vel,talán az elmúlt évszázadban. Nagyon örültem, hogy új részt fabrikálnak, ma végre kezembe vehettem a boltban, és magyarán lesz@rom milyen silány a csomagolása. A több éve nem érzett játékélmény újraélése miatt vettem meg, de ahogy elnézem az online-os szarakodást még várnom kell. Kipróbáltam már az eddig leírt módszereket, de semmi eredmény. A vpn freeserver fullos, esélyem sincs bejutni. Mivel már rendesen kivagyok éhezve a játékra, megköszönném ha valaki leírná, hogy sikerült aktiválnia.
  • Láma!
    Nekem az Origin addig működött míg beírtam a termékkulcsot, letölteni már nem tudtam, és most bármilyen menü megnyitása perceket vesz igénybe, ha egyáltalán megnyílik.... :\
  • rozsa88
    Hali!

Próbálom telepíteni flyvpn-el, de nem tudok csatlakozni.

Ezt a hibaüzit adja ki:

• Devids Pro
    Nekem is ez van, EA fórumon egy csomóan írják ugyanezt. Értelmest megoldást nem találtam hozzá, csak azt írják, hogy várj, vagy indítsd újra az origint, de igazából nem segít.
  • zorrobomber
    Na, hátha mást is megnyugtat, vagy jár hasonló cipőben:
    Origin-ben jobb felső sarokban a user nevemre kattintottam, és itt elvileg van egy lista a játékaidról. Gyakorlatilag nálam az alábbi látszik. Gondolom a nagy ikon azért nem tud megjelenni, mert valami Origin szerver gond van...legalábbis más tippem nincs. Így valamennyire nyugis vagyok, látszik az hogy be van aktiválva, és egyébként is csak hétvégén terveztem huzamosabb ideig játszani.
  • Ironman2
    de jóóó neked!! holnap már én is mutogathatom az enyémet!!
  • zorrobomber
    Próbáltam, nem jelenik meg, és a rejtett cuccoknál sincs... Pedig tuti én aktiváltam, első alkalommal nem írt ki semmi hibát, utána pedig értelemszerűen azt hogy már aktivált a kód.
  • Dzsini
    Indíts a főmenüből egy "játékaim újbóli betöltése" parancsot, lejjebb azt írták valahol...
  • zorrobomber
    Az normális hogy aktiváltam a cd kulcsot, és még mindig csak a closed beta ikonját látom??
  • Dzsini
    Nem szoktam ilyesmit, de van amikor már kezd fájdalmas lenni: "töltötte", "indítottam", "kikapcsoltam", "ezzel", "előbb", "feltenni"...
    Egy minimális odafigyelést kérnék.
  • szabo15
    Igen én amikor töltöte meg amikor inditotam akkor ki kapcsoltam a progit
  • Joybull
    küldtem pm-t
  • Dzsini
    Hivatalosan nem tiltott jelenleg.
  • Newfronter
    Engedélyezett az EA részéről teljesen. Nem csak mi használjuk, hanem "fél világ", és senkit sem büntettek meg érte. EA is mondta hogy lehet használni, de nem egy szép dolog. De hát ez van. :D
  • Joybull
    Akkor a VPN engedélyezett?
  • Newfronter
    Igen, ez működik. Nekem 50MB-ot írt, amit enged forgalmazni VPN-en, de úgyis csak az Origin indításához kell. :)
  • szabo15
    Én ezel csináltam amitt elöb linkeltem be
  • szabo15
    https://ettego.com/en/Vpn/Download
  • Joybull
    A VPN-s regisztrálás az elfogadott? Érdemes vele bajlódni vagy bann-olhatják a játékot?
  • szabo15
    Nekem sikerült felteni és már nyomtam is vele
  • Dzsini
    És az angolok sem, egyelőre az amerikaiak játszanak vele (mi ráadásul az angolok előtt fogunk) :)
  • nyirog
  • Carlos
    Nem.
    Ha végigolvastad volna akkor láthatnád, hogy úgynézki Mo. 7-én indul.
  • szabo15
    De én rátok gondoltam nem angolokra