SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Limited Edition tartalma:
Heroes & Villains bonusz tartalom, ami új szereplõket, bûnözési hullámot és Super Hero HQ és Evil Villain Lair épületeket hoz magával."
Ezt le kell írnom még egyszer baszki:
- "bûnözési hullámot", "Super Hero HQ".
Fasza, igazi városépítõs tartalom.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

A szoftvereknél például általában bármikor visszavonható használati jogot kapsz a vásárlással, nem leszel a tulajdonosa (például nincs jogod eladni sem, ami máris kérdéseket vet fel a használtcikk kereskedelem terén). A probléma ott (is) van, hogy az ilyen jogi szerzõdéseknek országonként más és más az elfogadottsága, és a perelhetõsége (ezért is fordul elõ, hogy bizonyos országokban pl. nem érhetõ el digitális terjesztésben valami).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudhatod elõre.
...viszont mi lesz azokkal, akik mondjuk 5-10 év múlva szeretnének egy régi programmal játszani? Akkor futni fognak még a szerverek? Fognak azzal foglalkozni, hogy X év után a szerverek leállítása mellett kapjanak a játékosok egy patchet, ami felszabadítja a játékot?
Majd meglátjuk.
És ha igaz, hogy a szerveren fut a szimuláció egy része, akkor egy ideig nem lehet számítani kalózváltozatra, amíg a szerverszoftvert nem sikerül emulálni.
Amit a jatekbol lattam izgalmasnak tunik, meg is vennem ha nem kellene +1 egy kemprogramot telepitenem es futtatnom a hatterben 1 jatek miatt.
Steam / ubiplay / games for windows / origin... Eleg ezekbol 1 is.
\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Na, én is elõrendeltem a LE verziót!
Nem tudom, hogy hányféle típusú várost lehet összehozni, de én olyant képzeltem el magamnak, hogy másik városok számára elõállítanám, termeszteném az élelmiszereket, alapanyagokat. Vagyis valamilyen agrár szektor szerûséget képzelek el...tudom az egy dolog, hogy én mit képzelek el és megint más, amit majd a játék, mint lehetõséget nyújt....Nemsokára ki derül úgyis!<#hehe>#hehe>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
-Borg
-LewyTy
-Én
nyomjon mindenki valakire egy entert és legyünk már túl rajta, mert soha nem fogjuk megszülni
De a technikai részleget azt vállalom,mint már említettem.😊
+1
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
#1881- a heti 1-2 komment már erõs túlzás.
Þór vígi þessi rúnar