11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4006 mindjárt szétverik a simek a városházát a magas bérleti díjak miatt:D:D
mit csináljak? hol lehet ezt csökkenteni? -
#4005 Hol van ennyiért?:) -
godand #4004 Van már 7 ezerért is kód az nem pénz érte. Egy ilyen játékért! Ráadásul éjfél után 'prömier... -
#4003 Valszeg igen. -
#4002 Hali! Ne essetek nekem egyből a kérdés miatt!:) CSak azt szeretném tudni, ezt a játékot esélytelen lesz tört verzióba játszani? -
Csokis #4001 Tips for Playing SimCity -
#4000 mondjuk számomra kurvára zavaró hogy van ami x/óra van ami x/nap van ami x/hónap és így tovább , pláne hogy a tax fülön ahogy lentebb is látszik, egyszerre több is szerepel ezekből a féle egységekből, ezt remélem javítják és minden egy mértékegységben lesz megadva, illetve értem én hogy órához viszonyítva pl -
Sotyka #3999 a kép jobb alsó részén található részén a havi tranzakciók: +1,65 millán állnak, és amiatt nem vagyok mínuszba (sőőőőőt...) -
Sotyka #3998 neked kell a raktározóknál kiválasztani hogy exportáld ki -
#3997 mármint hogy eladásra szánod -
#3996 global piac veszi meg ami automatice történik , csak a trade depotban kell beállítani hogy exportod legyen -
#3995 szénbánya ha megtellt és van tározó is, akkor automatikusan termelődik belőle a pénz vagy valahol el kell adni? -
#3994 Szépen megvárom amíg megnövelik a térképet, akkor megveszem majd. -
#3993 Tegnapi rövidke tapasztalatom szerint automatikus. Nekem a nyersolaj eladásból volt 4500$ / 1000egység eladásonkénti jövedelmem. Nem úgy tűnt, mintha bármitől is függne. Vevőt nem kellett keresnem, csak kitoltam a világpiacra. -
#3992 Ezek a tranzakciók autómatikusak vagy keresni kell vevőt "kézzel" aki megveszi a tévét? -
#3991 A /óra kiadás és bevételi részben nincsenek benne a kereskedlmi bevételek, mert azok egyszeri tételek. -
#3990 Igaz.
Viszont lenne egy kérdésem.
Honnan jön a sok pénz ha -31K-ban van a város? Látom a 900K-s bevételt, de az honnan, hogyan? -
drmilo #3989 Itt is a szegények vannak jól megadóztatva, a gazdagok meg alig.
Életszerű :D -
#3988 nem magasak kicsit az adók? :) -
#3987 Nem tudom, hogy a Sim City miatt, de csináltak még egy free szervert a vpn-n. -
#3986 Viszont ha mindenki tévét gyárt, akkor az alapanyagok ára fel fog menni, a tévék ára meg le... :) -
drmilo #3985 Elvileg be kell hogy álljon majd a piaci egyensúly... -
SzeszlerT #3984 Sziasztok!
Nekem eddig csak pozitív élményeim vannak. Pl.: kb. 5 órai játék után egy városváltásnál leakadt szegény, újraindítás után meg megkérdezte, hogy folytassuk-e az előző állapottól? -
laca95 #3983 -
Sotyka #3982 (tegnap "esti" kép, kb 6 óra után amikor is rájöttem hogy a tv gyártás 10x jövedelmezőbb mint az olaj/benzin )
-
#3981 hozzá lehet rendelni, csak telepiteni nem lehet.
Vagyis lehet, csak ügyeskedni kell hozzá. -
#3980 Nem tudja valaki hogy fel lehet-e telepíteni / hozzárendelni a serial-t az origin accounthoz, vagy azt is csak éjjeltől lehet? -
#3979 e! -
Ironman2 #3978 Az első kettőt elfoglalták a busyk!! -
#3977 Ez már haladás! -
Ironman2 #3976 -
#3975 Ilyen képet találtam a 2-es szerverekről [2] -
#3974 403 -
#3973 Ilyen képet találtam 2-es szerverekről -
Newfronter #3972 Ma hajnali 1-kor léptem ki, és már akkor volt, igen. -
#3971 akkor van már europe west 2? -
#3970 Én speciel utálom a TS-t, nincs is, jobb szeretek inkább írni játékban, itt még lehet is, mert nem pörög az akció úgy h ne legyen rá időm -
#3969 Ó de elég jól el lehet beszélgetni TS-en ha jó a társaság kifejezetten javítja a Fun faktort :D -
#3968 Most őszintén... No Offense!
Minek?
Ez nem mmo: "ballra rakj le egy kórházat!"
"VIGYÁZZ! Magas a bűnözés!"
"ENERIGIA KELL!!!!!!!!"
-
#3967 érdeklődnék, hogy későbbiekben lesz e valami közös SG-s TS szoba a játékkal kapcsolatban?