11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #4046 Mitől? Nem értem a kérdést.
Igen, készült hozzá lokalizáció. Már a második béta is magyar nyelven volt játszható. -
Aragorn831109 #4045 Nekem ugyan mindegy melyiket veszed meg.
Azt meg leírtam, hogy még nem játszottam vele, így nem ismerem az LE tartalmát részletesen.
Itt a hivatalos leírás: "Hősök és Gonosztevők csomag: SimCity védelmezője, MaxisMan szembeszáll az ördögi Dr. Vuval! Helyezd el MaxisMan szuperhős-főhadiszállását a városodban, hogy megküzdj a bűnözőkkel, és bővítsd a Turbogépgarázzsal és a Retikulátor leszállópályával! Dr. Vu simeket bérel fel csatlósoknak, és velük hajtatja végre pokoli bűnözési hullámmá terebélyesedő aljas terveit. Helyezd el az ördögi Dr. Vu rejtekét a városodban, és fejleszd tovább egy laboratórium és az ördögi VuMobil garázsának hozzáadásával!"
Amúgy meg majd várd meg azt, aki már játszik és használta, hogy leírja konkrétan mit tud. Vagy kérdezd meg tőle PM-ben. Amúgy meg még csak elvétve játszik a játékkal kb fél tucat ember, mert hivatalosan éjjel 0:01 perctől lesz elérhető a játék... -
#4044 Lehet, hogy nem lesz olyan durva a bűnözés, de majd megkapod földrengésben meg ufóban a jóságot. -
Bal0924 #4043 Köszi, mindenkinek.
De attól még magyar lesz a játék? -
Náza #4042 Bocsass meg de a keves info alapjan amit irtal "Maxisman durván leredukálta a bűnözést a városában" ez elegge cheatnek latszik. Ha meg sem csak ennyi, es te tudod mitol lesz tobb veluk a jatek, akkor kerlek ird le.
Tenyleg nem rosszbol irom, en pont emiatt erdeklodom, hogy mi is ez. -
#4041 Advisor aszongya tudassuk XY polgármesterrel hogy van fölösleges áramunk. Oké, de hogy? Hiába beszélek nem válaszol az a huje :D -
#4040 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=3499 -
Aragorn831109 #4039 Nem cheat hanem extra tartalom. Minden játéknál van ilyen. Ez sem kivétel alóla. -
#4038 flyvpn helyett én ettego-t használom, ehhez kellett 3 reg, mert 50MB korlát van a trial-en, de simán megy
#3499 -
Bal0924 #4037 Hogy tudtok ti játszani? Mit kell csinálnom hogy én is tudjak? -
Náza #4036 Koszi, hogy utananeztel az araknak, en igazabol a 7000-rest vennem amit az alabb linkeltek, hacsak nem olyan szupi ez a kiegeszito, hogy megerne az LE.
De akkor amint latom ez csak egyfajta cheat, nem plusz tartalom. -
#4035 áramot hogy tudok eladni?? -
Aragorn831109 #4034 Valaki már írta, hogy Maxisman durván leredukálta a bűnözést a városában, szóval biztos hasznos lehet. -
Aragorn831109 #4033 A nagyobb üzletekben, mint az 576 vagy Media Markt az ára 11.990 Ft és a normál verziónak és a LE-nek is ennyi az ára. Amúgy ez az eredeti ára is.
(Az már részlet kérdés, hogy kisebb üzletek olcsóbban adják, de ott is egy áron van.)
Én még február 17-én leadtam az előrendelelésem a Gameshopnál, 20-án pedig a konzolvilágnál. Az előbbinél 8.500 Ft-ba kerül (normál és a LE is), utóbbiban 8.900 Ft-ba kerül (a normál és a LE is).
A CD Galaxisban meg 9.590 Ft-ért árulják.
Az viszont tény, hogy sok helyen elfogyott a LE. Nem véletelen ez a neve. Időben leadott megrendeléssel lehet ennek elébe menni. :)
-
Náza #4032 Es az mire jo, marmint utanaolvastam en a csomagnak, de nem ertem mire jo? Mi a lenyegi haszna? Probalta-e mar barki. -
#4031 Azért akarja mindenki a LE-t mert a limited szó erre készteti az embereket,hogy az jobb, de egyébként ez a "különleges kiadás" tartalmazza a Hősök és Gonosztevők csomagot. Azt hiszem csak ennyivel több a simánál. -
Náza #4030 Hat mert nincs egy arban. :) Ha jol lattom a playersen 7000-ert csak a sima van. Boltokban 8500-ert meg ha jol emlekszem kifogytak az LE-bol csak elorendelni lehet. -
Aragorn831109 #4029 Nem tudom, konkrétan mennyi előnye lesz a játékban, mert én még nem játszottam vele. De mivel egy árban van a LE és a normál, akkor már miért ne legyen a LE? :) -
#4028 SG.hu - Játszhatatlan az új SimCity -
AgabaHUN #4027 Nos akkor holnap mikor kezdjük az sg-s közös régiót? -
Náza #4026 Sziasztok!
Bocs a hulye kerdesert de nem ertem miert jobb az LE? Van barmi elonye vagy ertelme a valos jatekban szerintetek? Kiprobalta mar valaki ezeket plusz dolgokat?
Koszi -
#4025 Köszi az infoót! -
Aragorn831109 #4024 Majd csak 8-án és ott 12.000 Ft az ára, szóval én nem ott venném meg a helyedben... -
Joybull #4023 Sziasztok. Aki játszik a játékkal, melyik szerveren és mi a régió neve, már ha online-be játszik. Amúgy aki látta hogy 10 hely van a városok mentésére. Már csak azt nem tudom hogy lehet e törölni belőle? -
godand #4022 Az se egy elítélendő foglalatosság...Én far cry 3! -
#4021 addig mass effect 3 citadel dlc -
godand #4020 Már csak szűk 6 óra... Pontosabban 5 óra 47 perc -
empie #4019 A játék hivatalosan már megjelent? Mert mindenhol más infót látok. -
#4018 uhuhúúúúú, nem sokára én is tolhatom, hajnalig fogom nyomin, leszarom ha holnap olyan leszek emiatt mint a mosott szar :D -
#4017 Szerintetek holnap a MediaMarktban meg lehet ezt venni? -
Borg #4016
Mi a gond?
Ilyen van a valóságban is.
-
Aragorn831109 #4015 De az útra hogy tudtál lehelyezni szélmalmot?
Ha viszont az utat raktad le később, hogy-hogy engedte a játék, amikor útban vannak neki más dolgok?
Vágom, hogy bug, de nem tudom elképzelni hirtelen, hogy mitől lett ez ilyen. :D -
Aragorn831109 #4014 Engem most hívtak a gameshopból, hogy mehetek a játékért (LE). Mondtam, hogy pénteken tudok menni érte és azt mondták félre teszik. Ott csak 8.500 Ft. :) -
#4013 hát ennél az útvezetésnél én se csináltam volna jobban neked :D:D -
#4012 Azért ekkora logikát nem kell benne keresni, simán bug. :) -
#4011 Hát aki hülyén építkezik ne csodálkozzon.
Ha viznyelőre épited a kecót ne csodálkozz, ha beomlik a nappali. -
Sotyka #4010 (magas bérleti adók =magas lakásadók). Rákattolsz alul a pénzre és ott -
Sotyka #4009 Mintha kicsit bugosak lennének az utak néha
-
#4008 köszi -
godand #4007 Itt leledzik kérlek alássan!
http://www.players.hu/pc%20j%C3%A1t%C3%A9k/simcity