11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
SzeszlerT #4086 VPN segítségével felcsatlakozunk egy USA/Ázsia területén lévő szerverre, ahonnan bejelentkezve az Origin klienbe azt hiszi a rendszer, hogy onnan játszunk és engedi indítani a SimCityt. -
#4085 Egy programot fel kell telepíteni, regisztrálni egy fiókot hozzá, elindítani, belépni a fiókba, és egy nagy zöld gombot meg kell nyomni. Valóban bonyolult művelet. -
massFx #4084 na, ez egy értelmes és korrekt válasz.. erre vártam.. sokan nem képesek erre... így már értem... s valoban, ezt a pár órát már kibírom :D
Köszönöm. -
SzeszlerT #4083 Front3r kolléga belehúzott az építkezésbe :), jól néz ki FronterLak :), 20 óra aktivitás... :D -
#4082 Átverték a rendszert azzal, hogy elhitették az Originnel, hogy máshol tartózkodnak földrajzilag. De ez bonyolult módszer és most már három órát vagy holnapig ki lehet bírni szerintem :) -
massFx #4081 azt vágom eszes.. a kérdésem az, hogy hogyan tudnak mások a gemmel játszani.. -
rozsa88 #4080 Hali!
Van már közös régió? -
#4079 Igen, még csak 03.06. 21:01 van! -
massFx #4078 nekem is eredeti ráadásul a különkeges kiadás..
De engem csak az Origin telepítéséig enged..., majd mikor a cd-ről az autorun... felajánlja a telepítést, egyből Origin oldalára dob, ahol kiirja, hogy még nem telepíthető, csak 03.07-én 00:01-től :(
vmit elrontottam? -
#4077 -
#4076 Rendezvény bevétel
Város
Kiapadt vizforrás -
#4075 Nincs tört verzió és nem is lesz egy darabig. VPN-el megkerülhető a régiókorlátozás, ami felett az EA is szemet huny. Ki kellett volna írni bannerba :) -
#4074 Nem kalóz, eredeti, egy Ázsia szerveren keresztül megy a game. -
#4073 Nekem most VPN nélkül is indul, viszont kidobál folyamatosan. -
massFx #4072 Ti hogy' játszotok a játékkal, mikor még nem engedi a telepítést csak holnap éjféltől?... kalóz példányotok van vagy hogyan?
életemben először vettem orogin játékot és most csak szivok vele.. nagyon bosszantó..már bánom, hogy nem szedtem le torrentről :( -
#4071 Ezen az Origin store-n fognak árulni sima nem LE verziót? -
#4070 Mondhat akárki akármit, de ez hogy konkrétan látom hogy ingáznak a kertvárosból a szomszéd régióba a népek mert nincs elég gyáram, ez kárpótol a sok bosszúságért :)
(Pl. hogy még mindig nem tudom hogy kell áramot, vagy akármi más fölösleget eladni. Vagy csak szólni tudok a chat-ben hogy helló van eladó áramom? Vagy akkor tudok majd gombbal eladni, ha van másik általam kontrolt város a szomszédban?) -
drmilo #4069 Most kidobott frissitési hibával, pedig már tuljutott a nagyméretü filek feldolgozásán, most meg ujra szürke :S:S -
#4068 Mondjuk kicsit keveslem, hogy 2 féle cumóval lehet csak upgradelni a főhadiszállásokat, legalább 4 lett volna az ideális, de inkább 5. -
#4067 Szintén! -
#4066 Köszi a képeket, ezek engem is érdekeltek :) -
#4065 Nekem nem települ, továbbra is azt írja amit szokott. -
#4064 Nálam nem engedi...még! -
#4063 Vu 1
Vu 2
Rendezvényközpont
Rendezvényközpont 2 -
drmilo #4062 Hoppácska, szerintem volt egy kis pre-load, tanultak az amcsi hiából, nálam már települ a játék :D
Probáljátok! -
drmilo #4061 Na most egy kicsit bosszant, hogy a konzolokszervíze képtelen volt LE-t beszerezni... -
#4060 -
#4059 Maxisman 1
Maxisman 2 -
#4058 Azt akartam írni, hogy "át is veszem". Szóval az igekötők használata azért még megy, mielőtt valaki másképp gondolná. -
#4057 Megrendeltem én is a gameshoptól, holnap át veszem :) Nem LE, de legalább mégiscsak eredetiben meglesz :) -
#4056 Pénteken itthonról fogok "dolgozni". Remélem addigra már menni fog a cucc... :) -
#4055 -
#4054 Ha lerakod Maxisman épületét olyan mint egy rendőrség, fokozatosan lehet fejleszteni ahogy te fejlődsz, és küldetéseket kell vele csináltatni, előszór mentsen sérülteket. Amikor elérte a megfelelő tp-t akkor lehet garázsa és így tovább. Ja és pozitív hatással van a körülötte levő épületekre.
Vu épülete is fejlettségi szinthez van kötve, negatívan hat a környező házakra, de serkenti az ipart, a turizmust ...
Megjelenik majd egy buborék az épület felett, Vu feladataival, pl. uszíts városodra csatlósokat, akik bűnöznek.
-
empie #4053 Nekem a honlapon LE verziót ír a players.hu -
rozsa88 #4052 Hali
Ha egy multis régión játszom, és csak 2 nap múlva veszem elő a várost azt most használhatja valaki, vagy csak én? -
drmilo #4051 -
Náza #4050 Na ez igy mar azert tenyleg plusz contentnek tunik, jol van megragom!
Koszi! -
#4049 Azt is mondták a streamekben, hogy lesznek események is kapcsolva a pároshoz, küzdenek egymással a városban, építettek köréjük egy csomó dolgot. Arra jók elsősorban, hogy színesítik a város(ok) eseményeit, plusz lehetőségeket, grafikát adnak hozzá (és Vu erősíti az ipart - fejlettséget és sűrűséget is, MM pedig a turizmust is támogatja a rendőrködés mellett - és pl. ő tud azonnal "megjavítani" bűnözőket, míg a rendőrök börtönöznek). Ugyanúgy jók egy csomó mindenre, mint pl. a brit városkészlet - kapsz Big Bent, plusz használhatod az emeletes buszokat a városban - nagyobb kapacitás, más kinézet, stb.
Most még nem lehet kapni külön a Heroes and Villainst, de az Origines előrendelésnél azt lehetett látni, hogy 7 euro az értéke. Ha most nem veszed meg, és később úgy döntesz, valószínűleg kapható lesz. -
Austin Bailey #4048 igen, ez Sanghajban egy autópálya-építés volt -
Náza #4047 Oke vagom no problemo es koszi azert! Ismertem ezt a leirast, ugye en is irtam hogy utanajartam es ugy tettem fel a kerdest, hogy hatha valaki olyan tudna valaszolni aki mar tudja mire is jo ez, hiszen itt a legtobbeknek az LE van meg. Akkor a kerdesem tovabbra is el, megis mi az anyamra jok ezek a hosok, mert nekem nem egyertelmu, mitol plusz content kimaradok-e valami jobol, ha csak a simat veszem meg sporolasbol?
Lehetoleg olyan valaszoljon aki mar probalta!
Koszi!