11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4126 Sztm eu szerverek lezárva, vpn-nel se megy.Gondolom utolsó simítások. -
drmilo #4125 Ohh. Ha ezt tudom jobban erőltettem volna a vpn témát. -
drmilo #4124 Link
Origin szerint van Europában preload... Ennyire nem értenek hozzá ezek? -
Newfronter #4123 Nem így működik. VPN-el csak az Origin indulásakor vered át a dátum ellenőrzést, ennyi. Utána meg is szakítom a VPN-t, és újra magyar IP-t lát az Origin. A játékban pedig bármelyik szerverre felmehetsz, amelyikre akarsz, és bárhonnan. Tehát USA-ból is európaira, és vica-versa.
Már most rengetegen játszanak az EU szervereken, szóval itt jó nagy crash várható. -
buttonp #4122 Mi miért nem kaphattuk meg? Na így mi kiesünk majd a serverekből, mert nekik már hamarabb összeomlik :D -
drmilo #4121 Japán és Ausztrália megkapta elötöltésben, már játszanak -
Sotyka #4120 de nem a netem nincs, hanem az eu west 1 szeró ... -
buttonp #4119 de te EU-n nem is nyomhattad, ezért nem is tudhatnád milyenek a szerverek. nem? -
#4118 volt frissítés :) jipii :) -
drmilo #4117 De te bangkoki vpn-en vagy, semmi köze euhoz. -
#4116 most off az egész nekem is, no connection -
Sotyka #4115 mivel az elmúlt pár órában többször is ledobott, és mostmár vissza se tudtam lépni.
-
drmilo #4114 Azt tudjuk, de miért mondtad, hogy omladoznak az eu szerverek (mondjuk biztos fognak, csak honnan vestted?) -
Sotyka #4113 én már 2 napja játszom vele :$ (mielőt megkérdezi valaki VPN, és lentebb leírták már!) -
SzeszlerT #4112 Induláskor nekem már a frissítési szervereket sem találja, így tovább sem jutok a játékba... grrr -
buttonp #4111 Honnan veszed, hogy omladoznak? -
Sotyka #4110 omg, már most is omladoznak az eu serverek, milesz itt ha mindenki elstartol rajtuk XD ááá, szerintem 1-2 napig tuti játszhatatlan lesz (aztán remélem kellemeset csalódok) -
buttonp #4109 Az egy meglehetősen ROSSZ, nagyon rossz játék volt. Megvettem sajnos akkor. De minek? NA srácok, nemsokára startolunk! Már alig várom. Kedden vettem meg a játékot, azóta várom, hogy játszhassak :) de most az a baj, kicsit már álmos vagyok :D -
Aragorn831109 #4108 Ezzel a hibával már találkoztam, az egyik youtube vidón is ezzel szívta meg a tag, nála valami kerítés darab maradt ott a telek közepén... -
#4107 közben rájöttem mi a gáz, az üres telek közepén ott maradt egy apró kis ház, kitörölni nem tudom, mintha nem is lenne ott, úgy néz ki valami programhiba:S:S -
#4106 Én, de inkább elfelejteném, még meg is van a polcomon a nagy gyűjteménybe (az is igaz h ezt az egyet ingyen kaptam )..., maxis szempontjából nem is számottevő, mert tilted mill csinálta. Egy béna játék amit a SimCity névvel akartak eladni. -
#4105 hali
egy olyan kérdésem volna, hogy az egyetem létrehozásával volt e valakinek problémája?
kiválaszom, látszik hogy le lehet rakni, minden ok, erre rányomok és eltűnik:S -
Madix #4104 Hát mert gondolom ahogy steam-en se engedik össze a non steames embereket, úgy ha lenne tört, szerintem itt sem lenne ez..
És mivel énis leakarom kapni valahonnan, ezért is lenne jó offline-ba játszani, először megtapasztalni hogy milyen..Aztán ha rajta ülök napokat, akkor meg mehet a megvett multi. -
#4103 SimCity Társadalmakra emlékszik még valaki? -
Kokszi58 #4102 Valakinek van már olyan régiója ahová holnap lehet menni? -
#4101 Szerintem lesz trial. Ilyen játsz vele 1 órát vagy ilyesmi. De majd csak akkor, ha már stabilak lesznek a szerverek. -
#4100 Megéri megvenni szerintem is, én két okból várom h lesz-e tört:
- kipróbálni, hogy megy-e
- ha megy, akkor addig nyomni míg lesz pénzem megvenni
Mindenképpen nálam landol eredeti is majd, de türelmetlen természetű vagyok :p
De ez off téma, sry. -
Sponnyabob #4099 Annyit hajtjátok ezt, hogy tényleg elhiszem. Asszem holnap megveszem valahol :D. -
#4098 Az a baj ha egyedül vagy, egy idő után behal a városod, nem tudsz terjeszkedni csak kereskedni lehet, de ha nincs kivel. -
Dreko7 #4097 Ezt muszáj voltam megvenni:D Már nagyon régóta vártam hogy kijöjjön. :D Egy megváltás lesz nekem az a 00:01 :D -
#4096 Darkspore kábé 2 éves.
Diablo 1 körül...
Szerinted mennyi idő kell még? -
#4095 Ne álmodozz, ezt meg kell venned ha játszani akarsz vele. -
Dreko7 #4094 Azokhoz is csak idő kell. Én ugyan nem szeretem az olyan tipusu játékokat Inkább a simcity meg GTA feeling ami visz. De a GTA4 is egy időbe olyan volt hogy nem lehet majd tört verzsönnel nyomni. Lám az összes részét letöltöttem és vígan elvagyok vele:D -
drmilo #4093 Miért kell neked offline mód annyira? -
#4092 Diablo 3?
DarkSpore? -
Dreko7 #4091 Tuti hogy lesz. Nincs olyan játék amit ne lehetne feltörni.. Csak idő kérdése.
Nekem meg van eredetibe de az tuti hogy holnap a torrent oldalakon fog díszelegni és offline módban játszható lesz. Ez bizony a hackerek átka -
#4090 Nem valószínű, hogy lesz... De nem tudni. -
Madix #4089 Üdv mindenki!
Kérdésem az lenne, hogy ennek a játéknak nem lesz offline módja? Mert nem igen hiszem hogy EA-t "feltörik", lásd BF3 stb..
Viszont szívesen játszanék vele, iszonyatosan tetszik.
Válaszokat , előre is köszönöm!
Nektek meg jó gémet..:P -
Newfronter #4088 Jaja, de tönkre is ment a városom a rossz úthálózat miatt. -