SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem akarják az összes egyszerre regisztrálóval kétvállra fektetni a szervereket. (nem jobban, mint amennyire amúgy is meg fognak borulni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Általában már az amerikai megjelenéssel idõben lehet kapni nálunk a sims3 kiegeket is,szóval már 5-én jön a játék.ez csak azért van,hogy legyen hivatalos papírforma megjelenés idõ

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Szerintem kábé úgy lesz majd, mint a Sims-eknél.
Lesznek "useless" pakkok (mint 20 új konyhabútor csak öccá). Meg a normális kontent kiegek.

Þór vígi þessi rúnar

Igen, ezek teljesen várható dolgok. Szinte hülyék lennének, ha ezt nem használná ki. Azért remélem lesz normális kiegészítõ is, mert az engine jó, erre lehetne építeni további játékelemeket!
Carlos
Pedig ez lesz. Lehet, hogy nem egyedi tárgyakként, de mondjuk german theme pack, vagy metró addon. 😊))))

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Azért abban bízom hogy az apró dlc-k kizárólag kozmetikai jellegûek lesznek.

Dzsini
Hú, én mit kaptam pár hete azért, mert ezt le merészeltem írni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Szerintem (!!!) rájöttek, hogy a hardcore simcity-nek kisebb lenne a közönsége (persze így is behozná az árát). DE!
A mostani casual hozzáállással (és a sok DLC-vel) igazi fejõstehenet lehet csinálni a SC-bõl.
Pl...
Vedd meg 9-12K-ért az alapot. Elvagy vele. Hopp ítt egy új gyár/cukrászda/macskatenyésztõ/felhõkarcoló/kisvakond most CSAK NEKED CSAK MOST 1 órán keresztül csak 99 cent. Instant buy, 200 Ft? lószar... És ezt eljátszák veled sokszor. (lásd Zynga).

És innentõl kezdve csak rajtad áll, hogy kell-e a városodba a 15.000 kapacitású gyár helyett 17.500-as kékfüstös cyber mega gun factory.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
...vagy nem olyan, mint amilyen egy SC5 lehetett volna, ha a hardcore igényeknek akarnak megfelelni.

Carlos
Figy. Én nagyon élveztem. De vannak itt olyan HC SC4 fanok akik hülyét kaptak tõle, mert nem olyan, mint az sc4.

A lényeg az, hogy neked tetszik-e.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Átmásolom másik topikból ide a (tutorial alapján leírt!) benyomásom, itt talán több embert érdekel 😊 ->

Btw, Sim City magyar lokalizációja követi a Sims-es, Spore-os hagyományokat, nagyon közvetlen stílusúra lett véve a hangnem. Ez valahogy nálam jól sült el, a városod lakói személyesen nyaggatnak ügyes-bajos dolgaikkal, és így sokkal inkább sajátodénak érzed a városod. Ha esetleg ezeket valamennyire megjegyzi a játék, nagyon személyes történetek alakulhatnak majd ki(ami szerintem minden jó játék ismérve, ezért van a nagy rogue-like reneszánsz is). Pl. lesz egy károgó lakosod, aki mindig elsõként megy tüntetni. Úgy összességében, a UI, a kezelés, és a stat vizualizációk zseniálisak.

oneal1
hehe jólvan, tehát akkor fanok bártran vegyék meg😊

!Forza Ferrari!

Carlos
Nálam igen.
Kábé ez így nézett ki. Áááá fasza...orvosi probléma megoldva...bûnözés...ááá kell egy rendõrség nincs pénz, akkor új zónák. Oda meg iskolázás. Nincs hely a suliban. Fejleszteni. Megvan a 30K. Rendõrség megvéve. Király... pfff... TÛÛÛZ VAN AZ IPARI RÉSZEN... de nincs pénzem tûzoltóságra...várok...összejön. Megvettem, leraktam, fejlesztettem. Király! Ok, minden mûködik. Hopp, kevés az áram. Jujj, gyûlik a szemét... KÖSZÖNJÜK, HOGY KIPRÓBÁLTAD A BÉTÁT! áááááááá... akkor restart. És most akkor elõször tûzoltóság lesz.

Þór vígi þessi rúnar

oneal1
nekem olyan kérdésem volna azokhoz akik kipróbálták a bétát, hogy érzõdik azért a feeling ami a korábbi részek alkalmával is?😊
Aki sokat játszott ezekkel az biztos tudja mire gondolok nagyjából😊

Meg szeretném venni mindenképp, csak sajnos nem tudtam kipróbálni és félek tõle kicsit.

köszi!

!Forza Ferrari!

Ezek a béta eventek elég rövidek voltak, nem is nagyon tudtam kipróbálni a játékot mert RL dolgaim voltak, így bizonytalan vagyok hogy megéri-e 😊

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Majdnem mondtam hogy köszi, ez megnyugtató, nem a gépemmel van baj, de aztán beugrott ez... 😊

Carlos
Nekem is volt ilyen párszor. De aztán sokadikra elindult. SZerintem csak túlterheltek voltak a szerverek.

Þór vígi þessi rúnar

Én is bizakodom,azért nyitottam ki a virágboltot.De már leírtam az okát is.😊
Egyébként ha lesz demó,én is megnézem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

zorrobomber
Elnézést a flame bait-ért, tudom hogy nem lesz virágbolt 😊 Nem véletlen a smiley a hsz végén. Elõrendeltem én is. Sõt, én nem csak az ilyeneket veszem meg aminek kell az online része is 😊

De azért is írtam mert azért tényleg nem bánnám, ha az eredeti kézhezvétele elõtt lenne valami próbalehetõség. A closed beta-ban csak a tutorialt tudtam lenyomni, az 1 órás trial map valamiért nem töltött be nekem... másnak is volt ilyen tapasztalata esetleg?

Nekem 9500,mert 990 a futár.😊Biztosabb lett volna az 576,mert az van nálunk,de úgy 1500-el drágább.Viszont azt le tudom csekkolni.😊

Carlos
9K
Mondjuk relativ. 12K-t énsem szivesen adnék érte.

Þór vígi þessi rúnar

Én is csak az ilyeneket veszem meg,aminek kell az online része is,vagy csak úgy hajlandó futni.Az SC meg nekem is bejön,igaz elég drágácska.😊

Az originnel nincs gond,mert a .par filet kellett módosítani,el is indult tegnap a kliens nélkül.Viszont az adatok,és a szerverek hibádznak.Ergo,ahogy Dzsini mondja ez nem lesz könnyû.Esetleg ha a teljes játék tartalmazni fog néhány adatot,egy nagyon kiherélt offlinet lehet,hogy tudnak csinálni(Anno 2070),de semmi több szerintem.😊

Még a Crysis 3-hoz sincs crack. Itt meg szerver oldalon fog futni valami, ez még jobban nehezíti a dolgot.

Amúgy egy ilyen játékot megéri megvenni, nem tucattermék, sõt talán ez az egyetlen normális városépítõs szimulátor. Bár elment kicsit arcade irányban az új rész, viszont elég élvezetes.
Dzsini
Aha, valószínûleg írnak szerveremulációt 24 órán belül -.-

Nemhiszem hogy lesz, de ki tudja.

zorrobomber
Ó, akkor már 5-én lesz warez, ki lehet próbálni 😄

Megjelenési dátumok:
Japán March 7, 2013
Észak Amerika March 5, 2013
Európa March 7/8, 2013 - ide esünk mi
Ausztrália March 7, 2013

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Csak magyarországon jelenik meg március 8-án? Mert mindenhol március 5-öt mondanak?

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

nyirog
jó hát , amúgy is félkész volt, még ötletelek rajta h alap tudásommal miket tudok megcsinálni benne és akkor azt is ki-be kapcsolhatóra teszem (köszi a helpet), de majd csak holnap 😛

http://ironman1972.ingyenweb.hu/switch4.js

igy kell megcsinálni

a téma karbantartásához meg ezeket kell beirni:

<script type="text/javascript" src="http://..tárhelyed......./switch.js"></script>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(0);">Design ON</a>
<span> </span>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ja igen,kell hozzá a switch.js is,bocs.fel kell azt tölteni egy külsõ tárhelyre,és belerakni hogy milyen scripteket töltsön be,ha valaki bekapcsolja a designt.lehet css-t,és js-t is belerakni

asszem tartozik hozzá egy külsõ .js is

Ennyike az egész?Ez biztos?

<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(0);">Design ON</a>
<span> </span>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a>

Carlos
Szuper. Hozzátok át ide.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem van olyan scriptem.A topikomban müködik rendesen

Carlos
Figy. Csináld meg ki-be kapcsolhatóra.
Mert az egy dolog, hogy nekem nem tetszik, de lehet, hogy másnak igen.
Szóval akinek nem jön be az csak kikapcsolja. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
levettem

Carlos
OCSMÁNY A DESIGN!!!!! HOL LEHET KIKAPCSOLNI?

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
ugyan, ez még szar se, még csak próbálgatom h mi az amit me gtudok csinálni és mi az amit nem 😄

nyirog
ez volt az eredeti, gondolkodtam én is rajta h kivegyem e, kell???? szerintem felesleges

nyirog
rendben, rajta leszek 😊

"2013-ban érkezik a SimCity sorozat legújabb része, SimCity néven."

you dont say??

Dzsini
A felsõ fórum / Játékosok... rész nagyon nehezen olvasható, annak majd rakd helyre a színét a fejléc betûivel együtt.
Egyébként kellemes.

ide a fehér szövegmezõbe is lehet képet rakni mondjuk,vagy csináld meg úgy hogy eltünjön,és csak a keret maradjon meg