11758
  • tomatos
    Jó reggelt! Neten rendeltem download kódot, még semmi, tegnap annyit írtak, hogy türelem. De így hogy a szerverek se mennek frankón igazából mindegy is. Talán hétvégére lesz valami. Na go meló.
  • nobodyattis
    nektek sincs szerver ?
  • dimre
    Amikor éjjel megnyílt, a West 1 foglalt volt, mindenki a kelet 2-re ment, nyirog átírta.
  • Dzsini
    Hétvégére azért lehet számítani egy rohamra, de amúgy egy-két hét múlva már csak röhögni fog itt a legtöbb játékos, hogy éjjel mekkora (amúgy pontosan kiszámítható) hajcihő volt.

Én szép nyugodtan átaludtam az egészet, reggel feltelepült, kipróbáltam pár publikus várost, kész. Nem sietek sehova, nem akarok toplistás játékos lenni, ha 2 nap múlva kezdek neki, attól se dől össze semmi.
  • Carlos
    Holnapra szerintem már okés lesz a dolog.
  • nobodyattis
    áá most enged be 1 óra várakozás után amikor 10 perc és indulni kell melózni nem hiszem el
  • Carlos
    Kelet 1, de nem tudtam játékot csinálni. (map választás után)
  • nobodyattis
    titeket hova engedett be?
  • Sotyka
    fasza akkor már inkább az egész mapot törlöm és kezdem újra, úgyis csak 2 város van rajta, az egyik totál csőd, a másik meg (az első becsődőlt város miatt) egyre jobban hanyatlik.
  • nobodyattis
    engem sehova nem enged be
  • Since
    Valaki tudná módosítani a banner alatti megjegyzést servert illetően?
  • Carlos
    Biztos hogy nem.
  • Sotyka
    Amúgy nem lehet ledózerolni egy komplett várost egybe? tényleg egyesével az összes épületet lekell tarolni ha azt akarom? O.o
  • Sotyka
    Már alapból innen elég sokan az eu west 1-re mentek, még napokkal ezelőtt, és nem véletlen, az a leg kézenfekvőbb, én ottmaradok, mivel egyenlőre ott vannak többen, szerintem te is oda gyere.
  • Dzsini
    Lehet több is, ha egyedül építkezel benne, akkor tökmindegy. A közös játékokhoz meg majd kapcsolódsz egy másikhoz, nem köt röghöz.
  • nobodyattis
    most akkor melyik server mert itt álok a szerver választásnál?
  • Carlos
    Jó lesz hogy ma még meló holnap meg itthonról leszek... Addigra tán kiforrja magát. Remélem.
  • Tauri
    áhh 2 percet már láttam a menüt :) Kidobott...most frissítések keresésénél megállt minden....:(
  • Carlos
    Szerintem is az a logikus.
  • Sotyka
    Én szerintem maradok az alapból megbeszélt west 1-en :)
  • Carlos
    Miért lett eldöntve, hogy kelet 2 ?
  • Carlos
    Igen. Én csináltam egy privátot, de kiirja, hogy nem hozható létre, próbáljam később!
  • Dzsini
    Ezért nem kezdtem el várost, csak nézelődtem a publikus régiókban és állítgattam a grafikát :)
  • Sotyka
    én ma emiatt vettem ki szabit :P
  • Sotyka
    szerinte nem, de megpróbálhatod
  • Carlos
    Kelet 2 nem megy. Kelet 1-el elindult.
    NEM AKAROK DOLGOZNI MENNI!
  • Since
    Levonták a pénzt igen, de az Originen csak előrendelésről ír gondolom azért mert még nemtudom aktiválni a játékot :
    Thank you for ordering from Origin Store on 03 March 2013. The following email is a summary of your order. Please use this as your proof of purchase. If you paid by credit card, please look for on your credit card billing statement.

EA Magyarországot a nap 24 órájában lehet hívni?
  • Carlos
    No, megint elakadt.
    Elinditom, kiirja, hogy 100% válasszak szervert. Kiválasztom molyol rajta 3 percig és kiirja, hogy a szerver nem elérhető. LOL.
  • Sotyka
    már kifizetted, levonták a pénzt a számládról, és kaptál visszaigazolsát az ea-től hogy sikeres vásárlás? mert ha nem akkor valami a vásárlásnál akadt el (ez a legvalószínűbb). Ha ezek megtörténtek, és úgysem kaptad meg akkor érdemes felhívni az ea magyarországot.
  • Carlos
    a beta csak stresszteszt. az internal teszt a legfontosabb. És a betaban nagyon sokminden ki volt kapcsolva. Ott szerintem ez nem jött elő. És a hero dlc-t se kaptuk meg. :)
  • Dzsini
    Ti voltatok a bétákban benne (nem tudom kik, én nem), ott nem lehetett látogatni? Ha igen, észre kellett volna venni.
  • Since
    Nekem még mindig nem érhető el a digitális verzió... Van valami központi telefonszám ahol érdeklődni lehetne hogy WTF van?
  • Carlos
    énis itt dekkolok.
  • Carlos
    jajj... ezek azért elég s1p1 bugok... fenntartásaim vannak a tesztelőkkel kapcsolatban. :)
  • Sotyka
    Most amúgy a "frissítések keresése" résznél leáll a launcher (minden szerónál, ha rendszergazdába indítom akkor is)
  • Dzsini
    Bug (ne használjátok ki, jelentsétek minél többen): Látogatóként benézve valaki városába elvileg letiltja az építkezést és ilyesmiket.
    Kivéve:
    Maxisman-t ki lehet küldeni (-500 vagy -1000 pénz a városnak)
    Építkezésnél ahol több füles listák vannak (parkok, tömegközlekedés), ott átkapcsolva a fülek között megjelennek a lehetőségek, és szabadon lehet parkokat telepíteni, vasutat / villamost / buszt elhelyezni.

Pillanatok alatt csődbe lehet vinni / lerombolni valaki városát.
  • Carlos
    No, frissités közben lehalt.
  • Carlos
    Most egy kicsit énsem értem miért váltottunk.
  • Sotyka
    Amúgy ez az eu kelet 2 hosszútávon rossz döntés lesz (a régebben felsorolt indokok miatt). A west szerók is üresebbek lesznek pár napon belül.
  • Carlos
    Települ...