SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lesznek "useless" pakkok (mint 20 új konyhabútor csak öccá). Meg a normális kontent kiegek.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A mostani casual hozzáállással (és a sok DLC-vel) igazi fejõstehenet lehet csinálni a SC-bõl.
Pl...
Vedd meg 9-12K-ért az alapot. Elvagy vele. Hopp ítt egy új gyár/cukrászda/macskatenyésztõ/felhõkarcoló/kisvakond most CSAK NEKED CSAK MOST 1 órán keresztül csak 99 cent. Instant buy, 200 Ft? lószar... És ezt eljátszák veled sokszor. (lásd Zynga).
És innentõl kezdve csak rajtad áll, hogy kell-e a városodba a 15.000 kapacitású gyár helyett 17.500-as kékfüstös cyber mega gun factory.
Þór vígi þessi rúnar
A lényeg az, hogy neked tetszik-e.
Þór vígi þessi rúnar
Btw, Sim City magyar lokalizációja követi a Sims-es, Spore-os hagyományokat, nagyon közvetlen stílusúra lett véve a hangnem. Ez valahogy nálam jól sült el, a városod lakói személyesen nyaggatnak ügyes-bajos dolgaikkal, és így sokkal inkább sajátodénak érzed a városod. Ha esetleg ezeket valamennyire megjegyzi a játék, nagyon személyes történetek alakulhatnak majd ki(ami szerintem minden jó játék ismérve, ezért van a nagy rogue-like reneszánsz is). Pl. lesz egy károgó lakosod, aki mindig elsõként megy tüntetni. Úgy összességében, a UI, a kezelés, és a stat vizualizációk zseniálisak.
Kábé ez így nézett ki. Áááá fasza...orvosi probléma megoldva...bûnözés...ááá kell egy rendõrség nincs pénz, akkor új zónák. Oda meg iskolázás. Nincs hely a suliban. Fejleszteni. Megvan a 30K. Rendõrség megvéve. Király... pfff... TÛÛÛZ VAN AZ IPARI RÉSZEN... de nincs pénzem tûzoltóságra...várok...összejön. Megvettem, leraktam, fejlesztettem. Király! Ok, minden mûködik. Hopp, kevés az áram. Jujj, gyûlik a szemét... KÖSZÖNJÜK, HOGY KIPRÓBÁLTAD A BÉTÁT! áááááááá... akkor restart. És most akkor elõször tûzoltóság lesz.
Þór vígi þessi rúnar
Aki sokat játszott ezekkel az biztos tudja mire gondolok nagyjából😊
Meg szeretném venni mindenképp, csak sajnos nem tudtam kipróbálni és félek tõle kicsit.
köszi!
!Forza Ferrari!
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként ha lesz demó,én is megnézem.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De azért is írtam mert azért tényleg nem bánnám, ha az eredeti kézhezvétele elõtt lenne valami próbalehetõség. A closed beta-ban csak a tutorialt tudtam lenyomni, az 1 órás trial map valamiért nem töltött be nekem... másnak is volt ilyen tapasztalata esetleg?
Amúgy egy ilyen játékot megéri megvenni, nem tucattermék, sõt talán ez az egyetlen normális városépítõs szimulátor. Bár elment kicsit arcade irányban az új rész, viszont elég élvezetes.
Japán March 7, 2013
Észak Amerika March 5, 2013
Európa March 7/8, 2013 - ide esünk mi
Ausztrália March 7, 2013
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”

igy kell megcsinálni
a téma karbantartásához meg ezeket kell beirni:
<script type="text/javascript" src="http://..tárhelyed......./switch.js"></script>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(0);">Design ON</a>
<span> </span>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
asszem tartozik hozzá egy külsõ .js is
<span> </span>
<a href="#blocked::style_switcher.switchTo(false);">Design OFF</a>
Mert az egy dolog, hogy nekem nem tetszik, de lehet, hogy másnak igen.
Szóval akinek nem jön be az csak kikapcsolja. Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
you dont say??
Egyébként kellemes.