SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Még csak nem is az, hanem az a nyomóforma, amirõl "préselik" a példányokat. Bár igazából üveg az alapanyag.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A régi szép idõkben a sorokról lopkodták le a lemezeket,és törték fel.Ezért volt napokkal/hetekkel elõbb a játék neten.😊
Ma már nagyon vigyáznak rá a buzik,és nagyon terjed a DD.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

aha! én meg azt hittem hogy az elsõ lemez ami lejön a gyártósorról<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Az aranylemez már régesrégen csak szimbolikus, annyit jelent, hogy kiadásig lezárták a kódot, amit mostantól javítanak az már patchként kerül bele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Joschka
Szerintem tuti, hogy nem egy helyen sajtolják...<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Tegnapelött került aranylemezre a játék.Honnan tudják,hogy pont az a legelsõ gyári példány? 1 üzemben gyártják? Európában is gyártják,vagy majd jön úgy Californiából?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sim_City_(2013)

Már létezik is, csak fel kéne tölteni tartalommal

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Dzsini
És folyamatosan karbantartani, frissíteni, bõvíteni, mert kevés vacakabb dolog van egy félbehagyott adatbázisnál.

Nem rossz ötlet! <#eljen>

Akár lehetne csinálni egy magyar wiki oldalt is neki, én segítenék benne.
Van rá bõ két hét 😄

Ki is lehetne tenni fent a menübe

Carlos
Meg tracy és yüan... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lucy ül a fûben?

zorrobomber

Itt sok mindent meg lehet tudni a játékról,akik még csak most kapcsolódnak be:

http://www.ign.com/games/simcity/pc-128952

Maxis (Simcity) brigád:

ez jópofa😊
Joschka

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

zorrobomber
Ok, leesett, azt hittem írtatok korábban valami extra infót.

Ideje volt, hogy kész legyen a master disc. Indulhatnak a DVD prések, aztán meg a futárok.
Peccselni tudnak bármit késõbb is online.

zorrobomber
Bocs, de lemaradtam róla, mit is javítottak ki?

Lentebb írják,hogy ma lett arany.😊

mrmilan
Nem úgy van ez, hogy városok (települések) alkotnak régiókat? A darab "fõd", ahogy írtad, az pedig egy önálló város (település)? Nem városrészt akarok építeni, hanem önálló várost, amely pedig helyet foglal egy több, önálló város alkotta régióban.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Úgylátszik kijavították:

szabo15
Ti honan rendeltétek meg?

szabo15
Kivan regizve a Origin-re mert azt bejelölném hogy már meg legyen

szabo15
Remélem én is hogy a online része jol fog menni

Dzsini
Ezt keverted meg a második mondatoddal a #2395-ben 😊

Én Nõnapra veszem...meg a Zoltánoknak.<#idiota>

Carlos
régió az amin (akár) 16-an is játszhatnak. Ezt állítod be privátnak vagy public-nak.
A városrész pedig egy darab fõd amin játszol vagy játszik más.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Szerintem szépen keveritek a régió (mint városrészek összessége) és a város(rész) fogalmakat, és elbeszéltek egymás mellett 😊

Lehet több régiód, és mindegyik választhatóan lehet multis vagy privát.

Carlos
Szerintem amikor kiválasztod a régiót akkor megadhatod, hogy online vagy privát legyen. Ha privát, akkor mind a 16 régiót te játszhatod fejlesztheted, törölheted stb.
Ha online régiót csinálsz, akkor online lesz és meghívhatod a barátaidat egy régióra. Régió kiválaszt invite.
Vagy ha lesz ilyen feature, akkor régió kiválaszt és open. (bárki odatepeledhet)

Þór vígi þessi rúnar

Ja hát privátba nem gondoltam volna, hogy rámtelepedik valaki, csak akit meghívok (vagy engem hívnak meg) és elosztjuk elõre a területeket.

Csak az nem világos, hogy van egy privát régióm (pl ha összejön a facebookos történet), és már unom mondjuk a városom, nem nagyon van fejlõdni, akkor funbol nem is csinálhatok egy public játékot?

Carlos
Szerintem (!) pl ez kábé ketté lesz osztva. Vagy online a régiód vagy privát.
Keverni nem lehet!

Viszont szerintem a régiódba azt hivsz meg akit akarsz. tehát a 16=2*8 simán mehet, csak le kell meccselni haverral, hogy ki hova építkezik. De pl azis lehet, hogy 16-an vagytok egy mapon és mindenki csak 1 helyen van, stb.

A régiódba "randomok" nem mehetnek be, csak (gondolom), ha kiadod, hogy ez open for everybody placc (márha lesz ilyen egyáltalán). Be is baszna ha csak úgy "rádtelepedhetne" valaki.

Több városod is lehet, ez 99%.

Þór vígi þessi rúnar

Énis bízom benne.
Arról tudni valamit, hogy fog mûködni az online rész?
Csak a régiók tudnak kereskedni egymás között, vagy az egész világ is?
Pl egy 16 régiós megyébe is lehet 2en játszani, úgy hogy én is csinálok 8 régiót meg a társ is?

Egyszerre több városa is lehet valakinek?
Mondjuk 1 publicba online, 2 privátba online, meg 1 sandboxba? Ebben van limit?

Ezek most igy hirtelen rámtörtek 😄

szabo15
Én is megrendeltem a játékot remélem jo is lesz

Joschka
Gondolunk rájuk persze...<#hehe>

Hé csajok, vegyétek meg ti is a SimCity-t!!!!!<#idiota>

mrmilan
Ez egészen jól hangzik. Lesz akkor talán valami Sim City-s varázs.

mrmilan
Basszus, csak nehogy a javításokat adják DLC-ként (lásd vasúti átjáró, tûzoltók lábából jön a víz, nagyfû/kisfû...stb). Akinek kell az extreme edition 1.1. Ez persze csak vicc volt. Remélem...<#alien> Azért még mindig várós.

Dzsini
Nem gáz, csak egy olyan jelenség, ami számíthat - és ha tényleg sorban indítják be a szervereket, akkor ötödikén innen még az online vásárlók se fognak játszani vele.

Az meg bárkivel elõfordulhat, hogy más régiókban is vannak ismerõsei, akikkel esetleg szeretne együtt játszani.

Carlos
És ez miért gáz?
Diablo-nál sincs baj ebbõl. (kivéve ha csak amerikai haverjaid vannak (amit kétlek))

Þór vígi þessi rúnar

Azért a hölgyekre is gondoljatok ám 8-án uraim!!<#hehe>

Ne akarjál elijeszteni!<#idiota>

Dzsini
...és milyen jó móka volt, amikor egy játéknál az oroszoktól vásárolt kulcsos játékosok nem tudtak együtt játszani az EU-s kulcsosokkal, és az amcsi kulcsosokkal...
Márpedig ha külön régiószerverek vannak, akkor az ezzel járhat.

nyirog
Nem tudhatod, lehet õ is megkapja 😄DD majd este kiderül 😛

Remélem is hogy lesznek,mert a két amcsi(ha annyi marad) nem fogja bírni szerintem sem,ha mindenki ráveti magát.😊

Ezen kivül lehetnek régiós serverek, amik megjelenési dátumig nem mûködnek. Valamint figyelhetik a kulcsokat is régió szerint és nem engedi addig használni.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp