11758
  • Carlos
    +1
  • Csokis
    Köszi, ez bejött! Letöröltem a játékot, majd az Origin-t is, és újból installáltam mindent, így már elindult!
  • szabo15
    Nektek elindul egyátalán ? nekem azt irja hogy hálozati hiba pedig este már voltam ezen a kelet 2 szeron
  • Joschka
    Bocsi, te a "benti" Játék gombot mondtad...azt nálam sem engedi...grrrrrr
  • Joschka
    Nálam aktív a játék gomb...most éppen!
  • massFx
    Na egész hajnalig toltam..

most viszonnt szürke nálam a "Játék" gomb.. nem engedi hogy rákattintsak.. miért?
  • Joschka
    Tényleg nem lehet várost létre hozni!
  • drmilo
    Nálam a barátkeresés rész nem müködik, ingame nincs egy barát se, kint chaten meg 18 :S
  • LezLee
    Már a bétában is ilyen volt, és nagyon zavaró. Sehol sem tudom kikapcsolni.
  • LezLee
    Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy nálam miért ilyen négyzetrácsos az egész térkép?
  • Newfronter
    Ha letörlöd teljesen, Origint is, és újrarakod őket?
    Törölj Temp mappákat Windowsban mielőtt újra felrakod, hátha ez is segít neki!
  • Dzsini
    Mindegy, úgyse engedi elindítani ;)

(én majd egy pici régióval kezdek, elég lesz 3 várost összehangolni, megtanulni rajta, hogy mi mivel függ össze)
  • Joschka
    DDD..Nem is tudom, hogy melyiket válasszam.

• Csokis
    Én már magamtól is rájöttem, hogy van ilyen, de semmit nem ért.
  • Armi555
    Ha nem indul el, szerintem próbáljátok ki megint, hogy a Simcity mappájában belül a SimCityRecovery mappában találhaó SimCityRecovery.exe-t elindítjátok! Redditen találtam ezt a megoldást ha gond van. Tegnap én is használtam, általában megoldja azt, ha beakad a frissítések keresésénél, de lehet a nem indulást is megoldja

De csak saját felelősségre:)
  • Dzsini
    Ezért néztem én is furán erre a kérdésre :)
  • Csokis
    Úgy látom, hogy másnál is van ilyen, hogy nem indul el! Csak tudnám mi a probléma.
  • botyika
    launcherben mielőtt elinditod a game-t.
  • Faterx
    ... De hogy lehet szervert választani?
  • dimre
  • zorrobomber
    A hősöket nem kötelező lerakni, nem? Amúgy én se bánom hogy a simát vettem végül meg 8k-ért.
  • Dzsini
    Azért nem úgy működik, hogy felraknak egy UTP kábel végére egy desktop gépet, amire feltelepítik a SimCity_Server_Install.exe -t, és ha már nem kell, akkor ráküldik az uninstallt :)
  • dimre
    Ha valakinek sikerül felmászni, Kelet 2 szeron vagyunk páran.
    Játék: Magyarország
    Id-m: dimre1970
    Van még 12 város üresen, eddig hárman vagyunk.
  • Dzsini
    Természetes, de ettől még nem pozitív :)

Sírás az EA support fórumon van, ahol pörögnek az "adják vissza a pénzem, mi az, hogy állandóan online kell lenni?" topicok, meg a "nekem nem kellenek hősök, hogy lehet kikapcsolni őket" kérdések :)
    Érdekes állatfajták gyűlnek össze itt-ott...
  • Since
    Lehetséges hogy két hét múlva nem kellenek a őlusz serverek, de egy iyen nagy cég csak feltudja használni valamire. Nemtudom elképzelni hogy kdibonák a kukába a plusz servereket.
  • tomatos
    Megjött az install kód, de meló miatt, csak délután/este tudom próbálni. Bár elég szörnyen hangzik így a dolog, hogy fekszenek a szerverek. Öcsém épp játszik és megy neki, de 1 óra volt mire el tudta indítani a sok frissítés miatt.
  • Newfronter
    Vannak új sajtó értékelések. Ott azért húzzák le a játékot, mert van ez a kezdeti vacakolás, meg az online DRM, illetve a kis város méret miatt.
    De érted 70%-ra ezért lehúzni? Még megérteném 95-ről 90-re.
    Inkább ez ilyen fürdőskurva stílus, sírás sírás, csak a sírás megy.
    Online játékoknál annyira alap hogy a kezdetekkor behalnak a szerverek, hogy ez teljesen természetes lett 2013-ra.
  • Dzsini

Felesleges tüskeszerű terhelésre méretezni a szervereket, mert 2 hét múlva ott állnának üresen, kihasználatlanul.

További híreinkben: 20 euroért meg lehet venni a "deluxe edition" upgrade pakkot, benne a 3 városcsomag - olcsóbb, mint 3x10 dollárt kifizetni érte.
    Azt nem sikerült kideríteni, hogy a Heroes and Villains benne van-e...
  • Carlos
    Hát nem nagyon.
  • Since
    Pedig felkészülhettek volna a nagy rohamra, berakhattak volna servereket satndby módba, és ha nem elég a vas felkapcsolták volna központilag... Gondolom költséghatékonyan szeretnének működni ezért nem akartak plusz servereket az elején, de ezzel meg eljátszák a prestige-üket...
    Én még mindig az aktivációs e-mailre várok, kicsit bosszantó hogy március 5.-éről átrakták 7.-re, és még most se kaptam semmit, végén kitalálják hogy holnap megkapom a játékot.
    Mondjuk talán jobb is, mert ugye nagyon játszani nem lehet :)
  • zorrobomber
    Ténymegállapítás, nem állásfoglalás:
    Offline mód mellett is lehetnek naponta javítások, frissítések.
  • BYpsilon
    Ahogy az várható volt az európai serverek fekszenek. Én most reggel raktam fel a játékot. Két alkalommal semmi perc alatt lejöttek a frissítések is, de csak US west2 servert látta és arra se lehetett bemenni.
    Az állandó online móka egyik árnyoldala ez, de minden hasonlót használó játék így jár (pld. WoW minden kieg rajtkor). Az előnye viszont hogy akár naponta jöhetnek a javítások, frissítések.
  • Csokis
    Szuper, nálam el se indul! Bekerül a feladatkezelőbe a SimCity.exe, de kb. 2 sec múlva eltűnik és ennyi.
  • Since
    Én még ott tartok egyenlőre hogy a letöltést sem tudom elkezdeni :) Nagy problémák vannak úgy érzem...
  • drmilo
    Jelenleg West 1re 20 perces várólista van, Kelet 2 siman megy
  • drmilo
    SimCity
    "We are aggressively undergoing maintenance on the servers and adding capacity to meet demand. Performance will fluctuate during this process. Our fans are important to us, and we thank you for your continued patience."
  • drmilo
  • nobodyattis
    na lépek melózni remélem délután/este már jó lesz
  • Carlos
    nálam is ez van.
    Túlterheltek szerintem a szerverek.
  • nobodyattis
    miért nem tudok se csatlakozni se új régiót csinálni? mindig azt írja próbálja újra jelenleg nem lehet csatlakozni