11758
  • buttonp
    Most dobott ki a játék 2 és fél óra használat után. Mindegy, már amúgy is álmos vagyok. A szerverek leálltak, ezt írta ki.
  • botyika
    kelet 2re mentem vagy hova, első perctől ment rendesen a game. szerencsés voltam :)
  • Kodlovag
    Csak megpróbáltam.
    Szerver foglalt, következő bejelentkezési próbálkozás 3 óra múlva. Haha. Na jó játékot a baglyoknak, én mentem aludni.
  • Joschka
    Na, müxik a szerver...bent vagyok a játékban!
  • Kodlovag
    Hű, régiógenerálás közben kékhalál. Még sosem csinált ilyet a gépem, de más gépeken se láttam még ilyen típusú hibát. Lehet, hogy el se indítom újra, inkább megyek aludni
  • buttonp
    Ez elég összetettre sikeredett, de nem baj:) régen azt mondtam, hogy jó lenne összekovácsolni az industry giant-ot a simcity-vel :) még tanulni kell ezt a game-t :)
  • Bal0924
    Aki még bírja annak jó játékot, én megyek lefekszem.
    Majd délelőtt még kipróbálom. :D (Ha feltudok kelni..:) )
  • godand
    Elöre megmondtuk.
    http://napiforras.hu/hir/komoly_gondok_a_simcity_rajtja_korul-832804
  • Kodlovag
    SimCity hiba
    Barátkérelem nem küldhető ki, próbálkozzak később
  • Shiver
    :DDD nn
  • Láma!
    Elfogadva, és megyek is aludni.
  • nyirog
    Lófasz origin! A sors és az EA is úgy akarja, hogy aludjak, ez már jel a javából
  • Shiver
    küldtem inviteokat csekkoljátok
  • Terawatt
    Egy birodalom felemelkedése és bukása.
  • Sotyka
    idézem magamat: "igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenő turistaváros volt,"
  • Sotyka
    Wow azis szép, lerombolom a városom energiájának 50%-t adó erőművet, de az áram ellátottság nem csökken -.- valamit nagyon elba*tak ezzel a patchel
  • Terawatt
    Zöld áramot nagyon nehéz csinálni mert keveset állít elő, viszont arra is figyelni kell, hogy ha a város végébe rakod azt akkor jó ideig nem lesz gond az árammal, de egyes épületek mint például nálam a Kórház a pálya másik végében nem kapott eleget hiába volt körülötte áram. (Vegyél szomszédtól ha van egyáltalán. Többen ilyenkor az város mentő. )
  • Láma!
    frankó, alapból európa kelet 2 volt már... :D
  • Sotyka
    igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenő turistaváros volt, aztán hirtelen 2 nap alatt teljesen csődbement :\
  • oneal1
    ismerős:D

rájöttem nem szabad az építkezéssel nagy tempot diktálni, külnben bukta....
    vagy pénzben,vagy elég minden stb....
  • Shiver
    simcity elindit, bal alsó sarkot figyeli :D
  • Sotyka
    A FA*OM, ez mimár?? Direkt leromboltam a 2 legnagyobb áramfogyasztó épületemet (egy nagyobb kaszinót, és a nagy csarnokot), sőőőt, még kiegészítettem a napkollektort 3 lappal, ÉS MÉG MINDIG A FÉL VÁROS ÁRAM NÉLKÜL VAN! és ennek köszönhetően teljesen csődbe ment a város, kezdhetek egy újat -.-
  • Terawatt
    Launcherben bal alul.
  • Láma!
    Hm, elindult a játék, tutorialt végignyomtam, alapitottam régiot, látok egyéb nyilvános régiokat ahova mehetnék, de egyszer nem találkoztam szerver választással... :D

hol kéne azt látni?
  • Terawatt
    Remélem én nem jártam úgy, volt már stadionom és minden mi szemnek turistának ingere. /Persze ha kelet 2-re megyünk akkor úgy is elveszik az a városom./
  • nyirog
    öm, ez de rossz volt, elsőre leírva jobban hangzott
  • nyirog
    nem, csak a frissítés került ilyen sok vízbe és áramba
  • Sotyka
    Hé ez mi? 2 órája léptem ki az egyik városomból, ami akkor tök stabil volt, most visszaléptem, ugyanott tart, de se a víz, se az áramellátás nem elég, sőt, a fél város áram és víz nélkül van, pedig semmit nem változtattam. Valami patcheltek és ennyire lenerfelték az áram/vízellátást?
  • nyirog
    azt írja még nem jelent meg, digital deluxe-om lenne, ha engedné - de még e-mail sem jött
  • nyirog
    átírom akkor a szervert a bannerban kelet 2-re, úgy is mindenki oda megy, mert ott szabad...
  • Kodlovag
    Hogyhogy nem elérhető?
  • nyirog
    csöpet elfogyott a türelmem, bocsi srácok
  • Kodlovag
    Na végre, elindult. Kelet2
  • nyirog
    A FASZOOOOOMAAAAAT, HOGY NEKEM MÉG NEM ELÉRHETŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!
  • Shiver
    ok engem kelet 2-n meg lehet találni, origin id megashiver
  • Bal0924
    Kész! Játszhatok!
  • buttonp
    megszűntek a serverek!
  • Mayan
    "A Simcity szerverei leálltak. Újrakapcsolódás megkísérlése folyamatban"
  • Shiver
    nincs forgatás max megpróbálod az egyik úthoz közelebb vinni a kurzort ennyi
  • Armi555
    OFF leszek: Tudja valaki hogyan lehet a parkokat forgatni? 90 fokban vagy ilyesmi? bétában is zavart hogy csak úgy vannak.. jobban az úthoz szeretném őket igazítani