11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
buttonp #4246 Most dobott ki a játék 2 és fél óra használat után. Mindegy, már amúgy is álmos vagyok. A szerverek leálltak, ezt írta ki. -
#4245 kelet 2re mentem vagy hova, első perctől ment rendesen a game. szerencsés voltam :) -
#4244 Csak megpróbáltam.
Szerver foglalt, következő bejelentkezési próbálkozás 3 óra múlva. Haha. Na jó játékot a baglyoknak, én mentem aludni. -
#4243 Na, müxik a szerver...bent vagyok a játékban! -
#4242 Hű, régiógenerálás közben kékhalál. Még sosem csinált ilyet a gépem, de más gépeken se láttam még ilyen típusú hibát. Lehet, hogy el se indítom újra, inkább megyek aludni -
buttonp #4241 Ez elég összetettre sikeredett, de nem baj:) régen azt mondtam, hogy jó lenne összekovácsolni az industry giant-ot a simcity-vel :) még tanulni kell ezt a game-t :) -
Bal0924 #4240 Aki még bírja annak jó játékot, én megyek lefekszem.
Majd délelőtt még kipróbálom. :D (Ha feltudok kelni..:) ) -
godand #4239 Elöre megmondtuk.
http://napiforras.hu/hir/komoly_gondok_a_simcity_rajtja_korul-832804 -
#4238 SimCity hiba
Barátkérelem nem küldhető ki, próbálkozzak később -
#4237 :DDD nn -
#4236 Elfogadva, és megyek is aludni. -
#4235 Lófasz origin! A sors és az EA is úgy akarja, hogy aludjak, ez már jel a javából -
#4234 küldtem inviteokat csekkoljátok -
#4233 Egy birodalom felemelkedése és bukása. -
Sotyka #4232 idézem magamat: "igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenő turistaváros volt," -
Sotyka #4231 Wow azis szép, lerombolom a városom energiájának 50%-t adó erőművet, de az áram ellátottság nem csökken -.- valamit nagyon elba*tak ezzel a patchel -
#4230 Zöld áramot nagyon nehéz csinálni mert keveset állít elő, viszont arra is figyelni kell, hogy ha a város végébe rakod azt akkor jó ideig nem lesz gond az árammal, de egyes épületek mint például nálam a Kórház a pálya másik végében nem kapott eleget hiába volt körülötte áram. (Vegyél szomszédtól ha van egyáltalán. Többen ilyenkor az város mentő. ) -
#4229 frankó, alapból európa kelet 2 volt már... :D -
Sotyka #4228 igen ez igaz, de ez egy 4 óráig építgetett 100k-s, stabil, jólmenő turistaváros volt, aztán hirtelen 2 nap alatt teljesen csődbement :\ -
#4227 ismerős:D
rájöttem nem szabad az építkezéssel nagy tempot diktálni, külnben bukta....
vagy pénzben,vagy elég minden stb.... -
#4226 simcity elindit, bal alsó sarkot figyeli :D
-
Sotyka #4225 A FA*OM, ez mimár?? Direkt leromboltam a 2 legnagyobb áramfogyasztó épületemet (egy nagyobb kaszinót, és a nagy csarnokot), sőőőt, még kiegészítettem a napkollektort 3 lappal, ÉS MÉG MINDIG A FÉL VÁROS ÁRAM NÉLKÜL VAN! és ennek köszönhetően teljesen csődbe ment a város, kezdhetek egy újat -.- -
#4224 Launcherben bal alul. -
#4223 Hm, elindult a játék, tutorialt végignyomtam, alapitottam régiot, látok egyéb nyilvános régiokat ahova mehetnék, de egyszer nem találkoztam szerver választással... :D
hol kéne azt látni? -
#4222 Remélem én nem jártam úgy, volt már stadionom és minden mi szemnek turistának ingere. /Persze ha kelet 2-re megyünk akkor úgy is elveszik az a városom./ -
#4221 öm, ez de rossz volt, elsőre leírva jobban hangzott -
#4220 nem, csak a frissítés került ilyen sok vízbe és áramba -
Sotyka #4219 Hé ez mi? 2 órája léptem ki az egyik városomból, ami akkor tök stabil volt, most visszaléptem, ugyanott tart, de se a víz, se az áramellátás nem elég, sőt, a fél város áram és víz nélkül van, pedig semmit nem változtattam. Valami patcheltek és ennyire lenerfelték az áram/vízellátást? -
#4218 azt írja még nem jelent meg, digital deluxe-om lenne, ha engedné - de még e-mail sem jött -
#4217 átírom akkor a szervert a bannerban kelet 2-re, úgy is mindenki oda megy, mert ott szabad... -
#4216 Hogyhogy nem elérhető? -
#4215 csöpet elfogyott a türelmem, bocsi srácok -
#4214 Na végre, elindult. Kelet2 -
#4213 A FASZOOOOOMAAAAAT, HOGY NEKEM MÉG NEM ELÉRHETŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!! -
#4212 ok engem kelet 2-n meg lehet találni, origin id megashiver -
Bal0924 #4211 Kész! Játszhatok! -
buttonp #4210 megszűntek a serverek! -
Mayan #4209 "A Simcity szerverei leálltak. Újrakapcsolódás megkísérlése folyamatban" -
#4208 nincs forgatás max megpróbálod az egyik úthoz közelebb vinni a kurzort ennyi -
#4207 OFF leszek: Tudja valaki hogyan lehet a parkokat forgatni? 90 fokban vagy ilyesmi? bétában is zavart hogy csak úgy vannak.. jobban az úthoz szeretném őket igazítani