SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó lett!<#worship><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
és lewyty fekete-fehérért nem azért nem használtam mert most hú sajátot akartam, hanem úgy gondoltam h mivel a közepe úgy is sötétítve lesz akkor értelmetlen elvenni a színt az oldalakról. De mondom ha nagyon tré ez így nektek akkor megcsinálom majd úgy 😊

nyirog
ez így jó nektek, vagy legyen fekete-fehér a háttér? Menük még kidolgozás alatt vannak, meg a banner is, illetve a coolfire által mutatott FAQ, amit utolag is köszönök neki, tetszik, letisztult, egyszerû, így majd azt tervezem berakni 😊

ja és úgy voltam vele, h minek a háttérre a játék címe mikor a bannerban úgy is ott van/lesz, esetleg még annyit tudok majd ügyeskedni h a sötét részhez igazítom a hozzászólások világoskék színét, de a szürke hátterüket hagynám, mert jól látszik rajta minden, ha meg fekete lenne és fehérrel lenne írva akkor olyan vibráló lenne szerintem. De majd megmpndjátok h mit gondoltok 😊

nyirog
Én mondjuk eredetileg rád voksoltam volna (magamra nyilván nem), de mikor kiírtam akkor nem válaszoltál, ezért úgy gondoltam (meg már utaltál is rá korábban) hogy annyira azért nem szeretnél HG lenni. Amúgy köszönöm mindenkinek, igyekszem a héten összedobni egyetemi szabadidõmben majd a topikot, saját topikomban már kísérletezgetek 😊 És természetesen, igyekszem majd mindig itt lenni.

az ilyesmire jobb rákérdezni, hogy ne legyen belõle sértõdés

csak kérdeztem, már nyirog lett úgyis.

LeWyTy
Én visszalépek!!... nehogy megszavazzatok.. nincs annyi szabadidõm.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

botyika
Találtam két jó videót.

Az elsõ bemutat minden szûrõt, elég jópofák, van egy csomó fajta:

Ez pedig bemutatja mennyire mûködõképes a progi low beállításoknál egy régi gépen:

szívesen
zorrobomber
Köszi!

Ez sem rossz..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Carlos
Én majd péntek nyitásra beslattyogok egy boltba, aztán este meló után hazamegyek és elkezdek játszani. Énis beszoptam a hajnali diablózást, úgyhogy nekem majd csak péntek este lesz simcity, valszeg vasárnap estig...

Þór vígi þessi rúnar

http://www.konzolvilag.hu/pc/simcity-limited-edition/10152

Elõrendelõinknek ingyenes házhozszállítás!

Dzsini
A hotel még a kisebbik ügy, nekem inkább az utazás közben laptopról játék jutott eszembe, de mostanában már (fõleg nyugatabbra) vonaton, távolsági buszon van nyílt wifi, és a mobilnet se olyan arcátlanul drága, mint nálunk - tehát megoldható a dolog.

Nyivákolni lehet rajta, de az elsõdleges célcsoportnál valószínûleg nem fog problémát okozni, ha a szerverek zökkenõmentesen mûködnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Látom sok eszed van suttyókám...
zorrobomber
Jobban belegondolva ez valóban inkább annak akadály aki mondjuk tényleg gyakran héderel hotelben egyedül, szóval lehet abban valami amit mondasz. Másik oldal mellett szól hogy sok társammal együtt végigszopkodtam a Dio 3 launchot és nem volt kellemes. A sima launch viszont valahol a cég felelõssége, feltételezem hogy nem utópia az hogy egy always online cím bökkenõ nélkül elinduljon. Fõleg egy ilyen cím mint a sim city, amelynek nem eszement õrült rajongótábora van, hanem mondjuk inkább úgy hogy stabil bázisa. Tehát nem úgy kezdenek neki a játéknak hogy éjfélkor tauren jelmezbe öltözve 20 raklap snickerssel és red bull-al ülnek le a gép elé hogy egyhuzamban letoljanak szarás nélkül 50 órát.

Carlos
Megy a hiszti, mert nem tudsz majd warezolni?
LoL.

Þór vígi þessi rúnar

Nem a szálloda (vagy a WiFi) a lényeg, ez egy tisztán elvi kérdés. Ha megvettem és kifizettem jogom kéne legyen ahhoz, hogy használjam. Akkor is, ha nincs internetem! Valójában az emberek a hülyék most is, akiknek mindent le lehet tolni a torkán. Ez ment a DLC-kkel is. 10éve még elképzelhetetlen lett volna, hogy értéktelen vackokért külön fizetni kelljen. Ma meg gyakorlatilag félkész játékokat adnak ki, amit aztán DLC-k formájában tesznek teljessé, így végül sokszorosába kerül ugyanaz a játék, mint egy hasonló, pár évvel korábbi kiadás.
SC5-nél is gondolom ez lesz, kihagynak belõle mindent ami a 4-ben alap volt, aztán majd megvehetjük külön a buszközlekedést, hajókat, metrót, épületeket, egyéb hülyeségeket...
eh,neked valami más hullámhosszon járnak az agytekervényeid,összehordod a szezont a fazonnal.Én arra a kérésedre válaszoltam hogy hol lehet megvenni a Sims3-at.Ajánlottam elõször az 576-ot,erre azt mondtad hogy ott nincs raktáron,utána vettem a fáradságot,és kerestem neked egy másik üzletet,ekkor találtam a mysims oldalát,erre nekemjössz itten a világkészítõvel.a kutya nem beszélt a világkészítõrõl.Az meg hogy nem segítenek neked,az nem az én hibám,nyilván azért nem,mert nem tudtak linket adni.Kicsit ébredjél fel,és nem azt kell csesztetni aki segitett neked.téma over

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

arról van szó drágám, hogy a múltkor kérdeztem, hogy nem tudtok-e adni egy világteremtõt az 1.48-as patchhez, és nagy elzárkózás lett a vége. Most pedig kattanj már le róla. Mivel meg fogom venni az alapot, ezért a probléma meg fog oldódni, csak azért kellett volna, mert ki akartam próbálni, hogy mekkora maximális meredekségû területre lehet még telket építeni. Ugyanis éppen felhõkarcoló-építéssel kísérletezem, és azokat a technikákat keresem, amivel ki lehet játszani az 5 emeletes limitet. Ebbõl az egyik az, hogy lehet 4 szint pincét csinálni.

Carlos
nanáhogy.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Reklámozzák is a saját digital deluxe változatukat ahányszor elindítom az Origin klienst 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mint a ubisoftnál,amúgy most rinyálnak hogy a crysis3 is origin védelmet használ

Azt irtad hogy meg akarod venni a Sims3-at,ezért kerestem neked egy boltot,és ezért ajánlottam a mysimset,warezról szó se volt,vagy arra érteted talán a "vételt"?

Dzsini
Ha egy hónapja megveszed 80 euroért, akkor kapsz hozzá két DLC-t és 5x10 euro levásárolható kupont - ha van mire elhasználni, akkor bõven megéri.

Mostanra már kevesebb ajándék jár, és jóval olcsóbban is megveheted máshol (itt a topicban is beszéltek 9000 forint körüli összegrõl).

...attól pedig nem félek, hogy nagyon hamar készül szerveremuláció.

milyen üzenetet?? még mindig nem értem,nem irtam én semmilyen üzenetet<#idiota>

a lényeg az, hogy felfogtam az üzenetet, csak szerintem elég nevetséges.

wedge31
Ne onnan vedd meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DDD.ott van felül a bannerban a linkje

Bébijáték. Ilyen giccses izékre szükség van benne. <#hehe>

te hoztad fel a témát,nem én<#vigyor4>

Tyûgecc, 80EUR lesz a játék? Merre is van az a technikai részleg? 😛 😄 Mi a tökömnek néznek ezek engem az EA-nél, echte igazi polgármesternek, aki leírhatja tanácsadói költségként, vagy mifasz?

pontosabban azoknak akik beregisztráltak és egy alap vagy egy world adventures termékkódot is beírtak a regisztrációjukba. Nem tudom mit kell ezt tárgyalni, amikor nagyon jól tudjuk mindketten.

Dzsini
A lakóházaknál lehet látni valamennyi változatosságot (ott lehet, hogy mûködik valami véletlengenerátor-szerû eszköz), a pizzériák tetején viszont a nagy tábla ugyanolyan, és az nagyon feltûnõ volt az elõzõ videóban.

ahhoz képest, hogy a moduláris épületeket hogy reklámozták igaziból csak annyit jelent az egész, hogy építhetsz tornyot a tûzoltóságra

Nem tudom, hogy megoldja-e. Az SC4-nek az volt a legnagyobb hibája, hogy 4-5 épülettel volt tele a város. mivel úgy mûködött az építés, hogy egyrészt az igény kielégítése szempontjából mindig a legmagasabb kapacitású épületet építette, másrészt meg pl egy évben nem épített minden épületet, ami be volt állítva stílus szerint, hanem csak 2-3 fajtát. Hiába raktál be új épületet, vagy az történt, hogy nem épült, vagy dömpigszerûen elkezdett épülni. Ezért lettek egyre inkább plop verziók az épületekbõl. Máshogy nem lehetett megoldani, hogy az épüljön, amit szeretnél. Ha rendes várost akartál, akkor rengeteg plop épületet kellett lerakni, fõleg a w2w-ból, amivel meg az volt a probléma, hogy nem volt alatta zóna, így igaziból plopolni csak CO-t meg R-t lehetett.

Hát azért itt más a helyzet,de szerintem menjünk át az offba,mert p.csánrúg minket a frissen kinevezett HG<#idiota>

Dzsini
Hát, ha megoldja, hogy egy képernyõképen ne legyen 5+ egyforma pizzéria...

Eh,én nem is beszéltem sose ilyenrõl,szerintem elnéztél valamit.amúgy a világteremtõ tényleg ingyenes,de csak azoknak akik beregisztrálnak a sims3.comra

mivel a store cuccok 90%-a gusztustalan. És pontosan ezt várhatjuk a si city esetében is

egyébként a simcity sorozat történetében a metró végig visszafelé fejlõdött. A 2000-ben volt a legjobb, mert ott városi vasút volt, ami a föld alá tudtál dugni, aztán a 3000-ben jött a csõ, ami az állomás elõtt egy vágányúra keskenyedett, a 4-ben meg ugyanez a csõ volt, plusz az RH-ban csináltak hozzá magasvasutat, de a kettõ nem igazán illett egymáshoz például a megállók filozófiája szerint, az el-track inkább a GLR-hálózathoz passzolt, aztán most meg már meg is szüntették az egészet.

nem tudom, úgy érzem mintha hirtelen valamilyen szelektív morális tartás támadt volna fel benned. Mintha úgy éreznéd, hogy az amúgy ingyenes világteremtõ eszköz azok kiváltsága, akik beszereztek egy eredeti alapot, miközben ugyanezt a tartást nem érzed akkor, amikor lewarezkedsz 15 kieget meg többszáz store cuccot.

Már régen voltak jó store cuccok,a mostaniak eléggé ocsmányak voltak<#idiota> vége az offnak!

Én akkor utáltam meg az EA-t, amikor a Sim City 4 kijött, és az látszódott rajta, hogy a 3000-hez képest gyakorlatilag semmit nem javítottak rajta (még a metrómegállót sem).

Örülök hogy segíthettem.Mondatod elsõ részével viszont nem értek egyet,kicsit zavaros

szerintem logikus, végülis egy gyári játék technikai problémáival mindenki szíveskedjen a gyártóhoz fordulni <#hehe>

LeWyTyvel mi lett? Õ is akart hg lenni. (Meg Coolfire is, de akkor ezek szerint õ nyirog javára visszalépett)

annyira nagylelkû vagy. <#sniffles> Azért összegezzük egy kicsit a dolgokat. Te napi szinten azzal foglalkozol a sims warez részlegben, hogy a megjelenés napján feltörd a store cuccokat, illetve már megjelenés elõtt megszerezd az új kiegeket a kínaiaktól, erre te csinálsz belõle öntudati (vagy nem tudom mi bajod van)) kérdést, hogy mivel a sims alapot szinte nem lehet megkapni, ezért el mertem kérni az amúgy ingyenesen letölthetõ világteremtõ eszközt. Nekem ez fura. Annyiban viszont igazad van, hogy szemmel láthatóan lehet kapni a sims alapot például ezen a mysims oldalon, szóval akkor probléma megoldva, erre több szót ne is vesztegessünk. Köszi szépen <#sniffles>