11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Bal0924 #4366 Mi az a homokozó mód? -
Bal0924 #4365 Valami lemaradt..
Nem tudom újra kezdeni a város építését, mint eddig, ha elrontottam valamit?:S -
Bal0924 #4364 Bent vagyok, lekapcsolódott a szerverről.
Most tényleg azért nem tudok lakóövezeteket csinálni mert nincs kapcsolat? Pedig csináltam utat az autópályához... -
HyperMonkey #4363 Ja vagy csak nálad nem jelent meg az origin klienseden? Az tényleg no comment kategória, és az EA válasza is. Mindig rá kell döbbenni, mekkora szar banda ez az EA. -
HyperMonkey #4362 A játék az Origin-en már megjelent. ma 0:01-től lehetett játszani már amikor a szerver engedte. Hülyeséget mondtak neked.
Molnibalage:
Az origin olyan mint a Steam csak ez EA only ha jól tudom. -
Bal0924 #4361 Nálam elindult. bent vagyok. -
Since #4360 Most beszéltem a hivatalos EA Supporttal, mivel a játék még nem jelent meg Originen. Azt mondták hogy legyek türelemmel, nemtudják megmondani mennyi idő mire aktiválják, illetve van még egy oyolan lehetőség hogy stornozzák a rendelésemet, de akkor boltból kell hogy megvegyem...Hát erre csak azt tudom mondani no comment... -
#4359 Mi az az Origin? -
Bal0924 #4358 Már kezdem megbánni hogy megvettem...:S -
Bal0924 #4357 Megörültem hogy a főképernyőről tovább lépett, de hiába.. -
#4356 Nekem nem jó -
Bal0924 #4355 Most jó :D -
Bal0924 #4354 És meddig lesz ez? Úgy mond csak emiatt keltem fel..:D -
#4353 Most nem jó valami lett a szerverekel -
Bal0924 #4352 Ti tudtok vele játszani mert nekem 3xi újra indításra sem akar beindulni..... -
#4351 Steamen szerintem nem lesz vehetö az originen tudod csak megveni -
#4350 Még egy hülye kérdés. Egyes képeken magyar nyelvű volt a felirat. Ez dobozos változattal vagy hogyan jött? Ha megveszem, akkor elkerülném magyar feliratot... Steamen megvehető már itthon? -
Bal0924 #4349 Mennyi ideig tart a szerverekhez kapcsolódni? -
Tauri #4348 A parkoknál vannak a simoleonok ( azt hiszem igy hivják ) $-$$-$$. Ezeknek mi szerepük van pontosan? pl én ha lerakok egy nagy parkot aminek van $$$ jelölése, ez kihat a sima $ os telkekre is?
Azaz simán a jelölés azt reprezentálja menyire tolja fel a telkek értékét és kész? -
#4347 Röviden tömören a játék nagyon jó de a a szerverek szart se érnek :D -
#4346 A menü szép... :) -
#4345 Összegezve, eddig mik a tapasztalatok? -
#4344 Tegnap jo szeron kezdtél el egy várost :D -
HyperMonkey #4343 Valaki leírná hogy működik a public régió dolog? Public-ban kiválasztok egy régiót, és ott tudok több várost meg valami nagy cuccot (reptér stb) építeni. De hogy kontaktálok másokkal? Ha kizoomolok azzal a régió nézettel (ha ez a neve) akkor is csak a saját régiómat látom.
Nekem azért beszaggat ha nagyon bezoomolok pedig nincs rossz gépem: PhenomII X6, 8 GB ram, HD 6850
-
#4342 Igen amugy szerintem nagyon jo lett csak ez a hülye szerverek baszák el az egészet -
Newfronter #4341 Pozitív a végleges Simcity, elég nehéz tud lenni. Csak a kezdet könnyű, de utána jönnek a bajok egyetemesen. Van benne kihívás. -
#4340 Nekem meteor zuhant a városomra amikor elsönek nyomtam :D -
#4339 na annak örülni fogok -
#4338 miért? máshogy lehet menteni? nem találtam külön mentés fület vagy valamit. -
#4337 Én azon gondolkodtam, hogy ha kilépsz régiónézetbe, akkor nem ment magától? Logikus lenne legalábbis. -
Newfronter #4336 Nem biztos, van hogy 1 óra munkája is kárbavész. -
#4335 Egy kedves rusnya szörny, felzabálta a szemetemet. -
#4334 remélem azért a mentésem megmarad:S -
drmilo #4333 Na inkább vissza meló, majd este talán már mennek normálisan. -
godand #4332 Szükségtelen. Pillanatnyilag hallódnak a szerverek(...) -
massFx #4331 na, sikerült... 5 perc után: "Simcity szerverei leálltak"... nem értem mi a faszét nem lehetett ezt úgy megcsinálni mint az előzőeket, hogy internet nélkül játszható legyen -
#4330 nekem most szervert sem enged választani és amin vagyok azt is cseszik betölteni...:S
tegyem újra játékot? -
#4329 Sztm amig nem igazolnak vissza addig sikertelennek veszi.
Felvettelek. -
#4328 az biztos -
#4327 A tök.. kivan az EA-vel