11758
  • SzeszlerT
    Ha beljebbmész a játékban, a mappok szűrőjénél találsz barát szűrőt, na arra rákattintva láthatod őket, vagy 'shift + f1' és ott találod a barátokat.
  • Dzsini
    És biztosan lesznek, akik megvették, és pár hét múlva úgy fogják gondolni, hogy nem érte meg. Az már az ő részéről megalapozott kritika lesz.
  • wulwerin
    Napokon belül megjön nekem is. Aki meg drágának tartja várjon vele fél évet és olcsóbban megszerezheti.
  • HyperMonkey
    Szerintem is megéri. Aki nem veszi meg, annak felesleges osztani hogy nem éri meg az árát. Itt mindenki megvette, ez olyan mintha húsevőként bemennék egy vega klubba mondani a frankót.
  • godand
    Nem sikerül ezeket a lámákat összeterelni... Nekem már ezt is írja.
  • HyperMonkey
    Aha köszi. Akkor jó az ha privátot indítok, és ha online lesz egy haver akkor be tudom hívni a régiómba. Királyság.
  • Ironman2
    Én is azért vettem meg,mert tudom hogy nem lesz belőle warez elöbb-utóbb,és ez megérdemli az árát
  • zorrobomber
    Valószínűleg igen. A motor jó, adott hogy pakolják alá a DLC-ket hosszú évekig a'la Sims.
  • godand
    Szerintem burkoltan de a warez miatt jönnek ide sirdogáni. hogy "miért nincs, mikor lesz?".
    Én azt mondom érdemes megvenni. A következő sim cityre várhatunk újabb 10 évet!?
  • Dzsini
    Igen, a publikus erről szól. A privátba hívhatsz meg egyesével játékosokat.
  • Ironman2
    tököm kivan hogy nem olvassa be a játék az Origin barátokat,mitől lehet? Sőt! még az avataromat se:

• HyperMonkey
    Lehet olyat csinálni hogy egy publikus régióba csak egy cimbora léphessen be és csinálhasson várost? Vagy ha publikus akkor bárki bejöhet oda építeni aki akar?
  • Ironman2
    nem kérdezett senki se téged,ha nem vetted meg,akkor maradj csöndben,és ne itt oszd az észt!
  • Terawatt
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=4391]#4391-re hivatkozva elvileg kell, hogy legyen. :)[/URL]
  • Tauri
    Van ilyen régió? :) engem is érdekel...
  • Terawatt
    "Magyarország" régióba valaki megtudna hívni? Nem találom a listában. Origin: terawatt123
  • Dzsini
    Már akinek, én pl. 0 forintot költöttem az elmúlt évek során üzemanyagra. :)
  • botyika
    Ha cigizel ne vegyél 10 napig cigit és már meg is van az ára :)
  • Dzsini
    A számítógépes játék - főleg az ilyen felső kategóriás fajta - egy aránylag drága szórakozás. Mondjuk helyből egy olyan kategóriás PC is az, ami elhúzza.
  • godand
    De 8 ezerből egy rendeset tankolni se lehet!
  • botyika
    semmivel se drágább mint bármelyik másik újonnan megjelenő pc-s játék, sőt, még olcsóbb is. vedd meg fél év múlva 5-6k-ért vagy 1 év múlva 2ért. csak nehogy utána meg az legyen a bajod hogy csak gazdagoknak jó mert jó gép kell alá.
  • godand
    Isten őrizz, hogy eladjam. Esküszöm annak az 5 percnek is örülök amit néha-néha enged...
  • Hunor1
    nem kell hogy sajnálj. csak vázoltam hogy nekem most jelenleg sok 8 rongy is mert fontosabb dolgokra kell a lóvé.
  • Dzsini
    ... és az accounton levő többi játékkal, mert nem ez az egyetlen.

Mondjuk én nem is szándékozom eladni :)
  • SzeszlerT
    ha csak ez a játék van az accodhoz rendelve
  • botyika
    mindjárt megsajnállak csak most épp nem érek rá, bocs.
  • godand
    Eladod accountal együtt...
  • Hunor1
    majd megtudod ha családot kell fenntartanod+ lakást+kocsit és nincs megrendelésed mert az emberek csórók!
  • SzeszlerT
    Hát nem vagyok biztos benne, hogy a játékot használtan meg fogod tudni venni, mert a serialt hozzákötik az Origin accodhoz. :-(
    Ez jó is, mert pl. 5 gépre is telepítheted, meg nem is, mert nem tudod eladni... szerintem
  • Hunor1
    szar egy el üzletiesedett világ ez! azelőtt sok játéknak voltak demójai a kipróbáláshoz is. most meg nincsenek(mert tele minden játék bugokkal)+ félig kész vackokat adnak ki+az éedekesebb dolgokat ELEVE nem rakják bele hogy majd akkor vedd meg dlc-ben...ANYÁTOKAT !!
  • Láma!
    Ha mondták hogy karbantartanak, és ingadozo lesz a teljesítmény, akkor szerintem ne erőlködjetek mert csak morgolódás lesz :)

Néhány órára hagyjátok és nézzetek vissza később.
  • godand
    Mi az a 8 ezer forint manapság...
  • dimre
    A játék sztm nagyon jól sikerült, a hozzáférés a szar.
  • Kodlovag
    Nekem is ez volt tegnap, otthagytam vagy 10 percre, aztán egyszercsak feldobta az ablakot, hogy válassz szervert
  • BoneDragon
    +1, főleg amiket leművelnek mostanában. Majd szépen nyugiba megveszem pár hét múlva, nesze nektek előrendelés...
  • botyika
    van akinek megéri, van akinek nem.
  • Hunor1
    remélem 1 hónap múlva majd a aterán lesz pár eladó játék.. addigra a szerverek is rendben lesznek. EGY játék sem ér meg 8-12 ezer forintot sem.
  • Ironman2
    de továbbmegy! csak sokat kell várni rá.gyors netnél kb 5 perc
  • Newfronter
    Kíváncsi vagyok mennyien vették meg a játékot! Szerintem nagyon sokan. Jó kis PC-s eladási statisztika lesz ez. :)
  • laca95
    nekem is