11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
SzeszlerT #4446 Ha beljebbmész a játékban, a mappok szűrőjénél találsz barát szűrőt, na arra rákattintva láthatod őket, vagy 'shift + f1' és ott találod a barátokat. -
#4445 És biztosan lesznek, akik megvették, és pár hét múlva úgy fogják gondolni, hogy nem érte meg. Az már az ő részéről megalapozott kritika lesz.
-
wulwerin #4444 Napokon belül megjön nekem is. Aki meg drágának tartja várjon vele fél évet és olcsóbban megszerezheti. -
HyperMonkey #4443 Szerintem is megéri. Aki nem veszi meg, annak felesleges osztani hogy nem éri meg az árát. Itt mindenki megvette, ez olyan mintha húsevőként bemennék egy vega klubba mondani a frankót. -
godand #4442 Nem sikerül ezeket a lámákat összeterelni... Nekem már ezt is írja. -
HyperMonkey #4441 Aha köszi. Akkor jó az ha privátot indítok, és ha online lesz egy haver akkor be tudom hívni a régiómba. Királyság. -
Ironman2 #4440 Én is azért vettem meg,mert tudom hogy nem lesz belőle warez elöbb-utóbb,és ez megérdemli az árát -
#4439 Valószínűleg igen. A motor jó, adott hogy pakolják alá a DLC-ket hosszú évekig a'la Sims. -
godand #4438 Szerintem burkoltan de a warez miatt jönnek ide sirdogáni. hogy "miért nincs, mikor lesz?".
Én azt mondom érdemes megvenni. A következő sim cityre várhatunk újabb 10 évet!? -
#4437 Igen, a publikus erről szól. A privátba hívhatsz meg egyesével játékosokat. -
Ironman2 #4436 tököm kivan hogy nem olvassa be a játék az Origin barátokat,mitől lehet? Sőt! még az avataromat se:
-
HyperMonkey #4435 Lehet olyat csinálni hogy egy publikus régióba csak egy cimbora léphessen be és csinálhasson várost? Vagy ha publikus akkor bárki bejöhet oda építeni aki akar? -
Ironman2 #4434 nem kérdezett senki se téged,ha nem vetted meg,akkor maradj csöndben,és ne itt oszd az észt! -
#4433 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1330608820&no=4391]#4391-re hivatkozva elvileg kell, hogy legyen. :)[/URL] -
Tauri #4432 Van ilyen régió? :) engem is érdekel... -
#4431 "Magyarország" régióba valaki megtudna hívni? Nem találom a listában. Origin: terawatt123 -
#4430 Már akinek, én pl. 0 forintot költöttem az elmúlt évek során üzemanyagra. :) -
#4429 Ha cigizel ne vegyél 10 napig cigit és már meg is van az ára :) -
#4428 A számítógépes játék - főleg az ilyen felső kategóriás fajta - egy aránylag drága szórakozás. Mondjuk helyből egy olyan kategóriás PC is az, ami elhúzza. -
godand #4427 De 8 ezerből egy rendeset tankolni se lehet! -
#4426 semmivel se drágább mint bármelyik másik újonnan megjelenő pc-s játék, sőt, még olcsóbb is. vedd meg fél év múlva 5-6k-ért vagy 1 év múlva 2ért. csak nehogy utána meg az legyen a bajod hogy csak gazdagoknak jó mert jó gép kell alá. -
godand #4425 Isten őrizz, hogy eladjam. Esküszöm annak az 5 percnek is örülök amit néha-néha enged... -
Hunor1 #4424 nem kell hogy sajnálj. csak vázoltam hogy nekem most jelenleg sok 8 rongy is mert fontosabb dolgokra kell a lóvé. -
#4423 ... és az accounton levő többi játékkal, mert nem ez az egyetlen.
Mondjuk én nem is szándékozom eladni :) -
SzeszlerT #4422 ha csak ez a játék van az accodhoz rendelve -
#4421 mindjárt megsajnállak csak most épp nem érek rá, bocs. -
godand #4420 Eladod accountal együtt... -
Hunor1 #4419 majd megtudod ha családot kell fenntartanod+ lakást+kocsit és nincs megrendelésed mert az emberek csórók! -
SzeszlerT #4418 Hát nem vagyok biztos benne, hogy a játékot használtan meg fogod tudni venni, mert a serialt hozzákötik az Origin accodhoz. :-(
Ez jó is, mert pl. 5 gépre is telepítheted, meg nem is, mert nem tudod eladni... szerintem -
Hunor1 #4417 szar egy el üzletiesedett világ ez! azelőtt sok játéknak voltak demójai a kipróbáláshoz is. most meg nincsenek(mert tele minden játék bugokkal)+ félig kész vackokat adnak ki+az éedekesebb dolgokat ELEVE nem rakják bele hogy majd akkor vedd meg dlc-ben...ANYÁTOKAT !! -
#4416 Ha mondták hogy karbantartanak, és ingadozo lesz a teljesítmény, akkor szerintem ne erőlködjetek mert csak morgolódás lesz :)
Néhány órára hagyjátok és nézzetek vissza később. -
godand #4415 Mi az a 8 ezer forint manapság... -
#4414 A játék sztm nagyon jól sikerült, a hozzáférés a szar. -
#4413 Nekem is ez volt tegnap, otthagytam vagy 10 percre, aztán egyszercsak feldobta az ablakot, hogy válassz szervert -
#4412 +1, főleg amiket leművelnek mostanában. Majd szépen nyugiba megveszem pár hét múlva, nesze nektek előrendelés... -
#4411 van akinek megéri, van akinek nem. -
Hunor1 #4410 remélem 1 hónap múlva majd a aterán lesz pár eladó játék.. addigra a szerverek is rendben lesznek. EGY játék sem ér meg 8-12 ezer forintot sem. -
Ironman2 #4409 de továbbmegy! csak sokat kell várni rá.gyors netnél kb 5 perc -
Newfronter #4408 Kíváncsi vagyok mennyien vették meg a játékot! Szerintem nagyon sokan. Jó kis PC-s eladási statisztika lesz ez. :) -
laca95 #4407 nekem is