11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4486 Ugye privát? Volt már valami szervezkedés face-en, hogy egy helyre menjünk és legyen egy fasza 16os régiónk azt kéne megcsinálni és nem pedig össze vissza indítgatni városokat. :) -
#4485 Tessék...közelibb képek.:)
-
hoffmann14 #4484 Csináltam hungary regiont aki akar az jöjjön. Név: hoffmann18 -
#4483 Csinálnál egy két közeli screent is? -
#4482 Amikor kiderült, hogy a játékhoz folyamatos online kapcsolat, authorizációs szerverek, stb kell, akkor már sejthető volt, hogy nem ez lesz az a játék, ami első perctől majd hibamentesen, akadozásmentesen futni fog.
Főleg, mert a "sim" szó kb két dolgot rejt mindig magában. Egyszer irdatlan sok felhasználót, másrészt meg azt, hogy "bughalmaz" -
rozsa88 #4481 Hali,
Europa kelet 1 tökéletesen megy, akit érdekel van egy régió: Magyar föld(hu) -
#4480 Volt egy küldetés, hogy szedjek össze 250 szemetet, mert óriási bulit csaptak a lakók, erre 95%nál nincs több szemét így mindhiába fejlesztettem a kukásokat. (25 ezer simoleon lett volna a jutalom) Ea gimme back my money. -
laca95 #4479 elvagy :) -
#4478 Elfelejtettem a telepítés után beállítani a játékot.:) -
#4477 Na, így már más...kissé!..DDD
-
#4476 Egyenlőre itt tartok vele:
-
#4475 Újra raktam az origint és a játékot is...aztán szépen, ahogy elvárható be másztam a játékba és jól ki városépítkeztem magamat! -
nobodyattis #4474 nekem nem indul kurva jó hogy 1 percet se tudtam még játszani köszi EA -
Since #4473 Ha valakit érdekel egy kis szappanopera az EA Supporttal :)
StephenHi there, Thank you for calling EA Customer Support.My name is Stephen. Do you mind if I ask for your name and to confirm your Email address?
you Hello Stephen
youY es sure, my name is x, my mailadress is x
Stephen Hi Róbert , how can I help you today?
you I ordered through Origin the game SimCity (Order Number: x). On my Origin account the game is still greyed out, I'm from Hungary. I was billed on 03.03.2013 16:44 with x EUR. My friends in Hungary have access to the game. I contact today morning my local EA Support, and he couldn't say anything about this issue. So far as I know the game should be available at 07.03.2013 00:01, but I can't download the game.
Stephen Give me just one minute to check this for you.
you Okay thank you very much.
Stephen Did you receive a code to redeem Róbert?
you Not yet
Stephen Thank you
Stephen Ok stay with me on this .
StephenI really am sorry Róbert, there is a delay in the issuing of the code , I really am sorry , I know this won't help but the order has been processed there is just a delay in the code being issued , we are looking into this for our customers.
Stephen I can only apologise for the delay.
you And what does it mean? When can I get my code?
Stephen We are currently working to resolve this Róbert. I don't have a timeframe at the moment. I would hope it is not much longer. I really am sorry.
you So far as I know UK is starting today midnight.
Stephen I would hope so Róbert, I don't want to give you false information but from the order it appears to be a delay . There is no issue with the actual order. -
#4472 Én bent vagyok és nincs lag. "Magyarország" régiót privátba rakhattuk volna mert így valami japó is bent van. -
#4471 Én az egyik vagyok a felsoroltakból... :p -
godand #4470 Mi meg erre nem sajnáljuk. Ízlések és pofonok. Ennyi. -
Hunor1 #4469 azért "köszi" hogy így leoltogattok csak azért mert nem vettem meg a játékot az első napon....Itt mindenki programozó, vagy ügyv. igazgató, esetleg apuci bő lére eresztett zsebpénzileg? Jó hogy nem hajléktalanoztatok le...( a teli tank is drágább, jó pc is kell ide stb..)
Az egyedüli játékra amire nem sajnálom majd a pénzt az a Rome TW 2 lesz. -
rozsa88 #4468 -
Newfronter #4467 De van akinek megy és éppen játszik, vagy áll az egész?(munkából érdeklődöm) Játékon belül nincs gigalagg? -
#4466 Sherlock :) -
rozsa88 #4465 Hali!
Nekem csak ennyit ír ki "Hitelesítés a Simcity szerverekkel", de már vagy 15 perce.
Ez is a szerverek miatt van? -
#4464 ezt mondom én is hogy nem ígér biztosat -
twi452 #4463 Azért mi mást is mondhatott volna? :D
Szép lett volna ha azt mondja, hogy 1-2 hétig nagy szopások lesznek és mindenki anyázni fog aztán majd beáll a rendszer xD -
nobodyattis #4462 nem mennek a szerverek hogy nem jön be a játék? valami frissitési szervert keres -
#4461 kb csak azt ígéri hogy minden tőlük telhetőt megtesznek hogy menjenek a szerverek -
#4460 mirő van szó benne? melóba vagyok, nemtudom megnézni. -
#4459 Akkor bukta... De elverik a tökét ennek az embernek majd! -
capa07 #4458 -
#4457 csinálsz magadnak másik várost -
#4456 A privát régió is importálhat a világpiacról - a privát/publikus csupán annyit jelent, hogy játékosok hogyan kapcsolódhatnak.
Még a sandbox régió is importálhat, csak ott nincs változó világpiaci ár, és nincsenek építési kötöttségek. -
HyperMonkey #4455 "akkor jön az import."
És ha privát régióban játszom akkor ha ezek elfogynak cseszhetem az egészet? Mert ott ugye nincs másokkal kereskedés. -
#4454 A víz újratermelődik az esőtől (és a vízparttól) és a visszapumpált szennyvíz is kitisztul idővel.
Az ércek, szén, olaj viszont fogyóeszköz (mint a valóságban), azt mondták néha egy-egy meteor hoz ércet/szenet, de ki lehet fogyni belőle, akkor jön az import. -
Ironman2 #4453 Originen ott vannak a barátok,csak nem kerülnek be a játékba -
Ironman2 #4452 DDD -
#4451 Azon filóztam, hogy elég durván végesek az erőforrások. Érc kitermelésem kb 3-4 órát bírta csak. Egy idő után az egész régiót cseszhetjük ha mindenhonnan elfogy a víz vagy mi? -
godand #4450 Lényeg, hogy mikor piratebay-en keresed a cracket vírusirtóval jól szereld fel a géped... -
#4449 Gyakorlatilag is. Tölteni pedig bárki töltheti, aki megvette és regisztrálja a kapott kódot Originen. -
#4448 küldtem barát kérelmet, mindjárt hívlak régioba ha meglesz -
koj #4447 Tölthető már a játék? Láttam egy reloaded verziót, de elvileg kamu.