11758
  • Terawatt
    Ugye privát? Volt már valami szervezkedés face-en, hogy egy helyre menjünk és legyen egy fasza 16os régiónk azt kéne megcsinálni és nem pedig össze vissza indítgatni városokat. :)
  • Joschka
    Tessék...közelibb képek.:)

• hoffmann14
    Csináltam hungary regiont aki akar az jöjjön. Név: hoffmann18
  • elite
    Csinálnál egy két közeli screent is?
  • rage
    Amikor kiderült, hogy a játékhoz folyamatos online kapcsolat, authorizációs szerverek, stb kell, akkor már sejthető volt, hogy nem ez lesz az a játék, ami első perctől majd hibamentesen, akadozásmentesen futni fog.
    Főleg, mert a "sim" szó kb két dolgot rejt mindig magában. Egyszer irdatlan sok felhasználót, másrészt meg azt, hogy "bughalmaz"
  • rozsa88
    Hali,

Europa kelet 1 tökéletesen megy, akit érdekel van egy régió: Magyar föld(hu)
  • Terawatt
    Volt egy küldetés, hogy szedjek össze 250 szemetet, mert óriási bulit csaptak a lakók, erre 95%nál nincs több szemét így mindhiába fejlesztettem a kukásokat. (25 ezer simoleon lett volna a jutalom) Ea gimme back my money.
  • laca95
    elvagy :)
  • Joschka
    Elfelejtettem a telepítés után beállítani a játékot.:)
  • Joschka
    Na, így már más...kissé!..DDD

• Joschka
    Egyenlőre itt tartok vele:

• Joschka
    Újra raktam az origint és a játékot is...aztán szépen, ahogy elvárható be másztam a játékba és jól ki városépítkeztem magamat!
  • nobodyattis
    nekem nem indul kurva jó hogy 1 percet se tudtam még játszani köszi EA
  • Since
    Ha valakit érdekel egy kis szappanopera az EA Supporttal :)

StephenHi there, Thank you for calling EA Customer Support.My name is Stephen. Do you mind if I ask for your name and to confirm your Email address?

you Hello Stephen

youY es sure, my name is x, my mailadress is x

Stephen Hi Róbert , how can I help you today?

you I ordered through Origin the game SimCity (Order Number: x). On my Origin account the game is still greyed out, I'm from Hungary. I was billed on 03.03.2013 16:44 with x EUR. My friends in Hungary have access to the game. I contact today morning my local EA Support, and he couldn't say anything about this issue. So far as I know the game should be available at 07.03.2013 00:01, but I can't download the game.

Stephen Give me just one minute to check this for you.

you Okay thank you very much.

Stephen Did you receive a code to redeem Róbert?

you Not yet

Stephen Thank you

Stephen Ok stay with me on this .

StephenI really am sorry Róbert, there is a delay in the issuing of the code , I really am sorry , I know this won't help but the order has been processed there is just a delay in the code being issued , we are looking into this for our customers.

Stephen I can only apologise for the delay.

you And what does it mean? When can I get my code?

Stephen We are currently working to resolve this Róbert. I don't have a timeframe at the moment. I would hope it is not much longer. I really am sorry.

you So far as I know UK is starting today midnight.

Stephen I would hope so Róbert, I don't want to give you false information but from the order it appears to be a delay . There is no issue with the actual order.
  • Terawatt
    Én bent vagyok és nincs lag. "Magyarország" régiót privátba rakhattuk volna mert így valami japó is bent van.
  • Carlos
    Én az egyik vagyok a felsoroltakból... :p
  • godand
    Mi meg erre nem sajnáljuk. Ízlések és pofonok. Ennyi.
  • Hunor1
    azért "köszi" hogy így leoltogattok csak azért mert nem vettem meg a játékot az első napon....Itt mindenki programozó, vagy ügyv. igazgató, esetleg apuci bő lére eresztett zsebpénzileg? Jó hogy nem hajléktalanoztatok le...( a teli tank is drágább, jó pc is kell ide stb..)
    Az egyedüli játékra amire nem sajnálom majd a pénzt az a Rome TW 2 lesz.
  • rozsa88
  • Newfronter
    De van akinek megy és éppen játszik, vagy áll az egész?(munkából érdeklődöm) Játékon belül nincs gigalagg?
  • Dzsini
    Sherlock :)
  • rozsa88
    Hali!

Nekem csak ennyit ír ki "Hitelesítés a Simcity szerverekkel", de már vagy 15 perce.

Ez is a szerverek miatt van?
  • zorrobomber
    ezt mondom én is hogy nem ígér biztosat
  • twi452
    Azért mi mást is mondhatott volna? :D

Szép lett volna ha azt mondja, hogy 1-2 hétig nagy szopások lesznek és mindenki anyázni fog aztán majd beáll a rendszer xD
  • nobodyattis
    nem mennek a szerverek hogy nem jön be a játék? valami frissitési szervert keres
  • zorrobomber
    kb csak azt ígéri hogy minden tőlük telhetőt megtesznek hogy menjenek a szerverek
  • botyika
    mirő van szó benne? melóba vagyok, nemtudom megnézni.
  • Carlos
    Akkor bukta... De elverik a tökét ennek az embernek majd!
  • capa07
  • zorrobomber
    csinálsz magadnak másik várost
  • Dzsini
    A privát régió is importálhat a világpiacról - a privát/publikus csupán annyit jelent, hogy játékosok hogyan kapcsolódhatnak.

Még a sandbox régió is importálhat, csak ott nincs változó világpiaci ár, és nincsenek építési kötöttségek.
  • HyperMonkey
    "akkor jön az import."

És ha privát régióban játszom akkor ha ezek elfogynak cseszhetem az egészet? Mert ott ugye nincs másokkal kereskedés.
  • Dzsini
    A víz újratermelődik az esőtől (és a vízparttól) és a visszapumpált szennyvíz is kitisztul idővel.

Az ércek, szén, olaj viszont fogyóeszköz (mint a valóságban), azt mondták néha egy-egy meteor hoz ércet/szenet, de ki lehet fogyni belőle, akkor jön az import.
  • Ironman2
    Originen ott vannak a barátok,csak nem kerülnek be a játékba
  • Ironman2
    DDD
  • Terawatt
    Azon filóztam, hogy elég durván végesek az erőforrások. Érc kitermelésem kb 3-4 órát bírta csak. Egy idő után az egész régiót cseszhetjük ha mindenhonnan elfogy a víz vagy mi?
  • godand
    Lényeg, hogy mikor piratebay-en keresed a cracket vírusirtóval jól szereld fel a géped...
  • Dzsini
    Gyakorlatilag is. Tölteni pedig bárki töltheti, aki megvette és regisztrálja a kapott kódot Originen.
  • Shiver
    küldtem barát kérelmet, mindjárt hívlak régioba ha meglesz
  • koj
    Tölthető már a játék? Láttam egy reloaded verziót, de elvileg kamu.