11758
  • Borg
    Igazából nem maradsz le semmiről, mert a szerverek tele vannak, és amelyik beenged, azon se lehet játszani per pillanat... azt irja, hogy foglalt, és várjak 20 percet... de utána se megy, csak ujra 20 percet számol...
  • sgyul
    És akkor most csak várni kell napokat és megkapjuk a kódot vagy reklamálni kell valahol?
  • empie
    Inkább itt vedd meg,ahogyan sokan mások.

7000 Ft Origines LE verzió
  • Borg
    Nekem azt írja ki, hogy az európa kelet 2 szerver is tele van...
  • zorrobomber
  • Tauri
    Repülőteret szeretnék lerakni, de mindenhol azt irja hogy Túl meredek...pedig szinte tökéletes a terep hozzá...lehet művelni a földet vagy mi a teendő ?
  • Newfronter
    Nekem ott megjelent amit írtam, meg másé is, viszont nem jelzi, hogy jött üzim, ez a bosszantó.
  • Carlos
    támogatom.
  • dimre
    A chatelés nagyon rosszul van megcsinálva, ingame nincs, origin megnyit ott lehet firkálni, addig játék háttérben. Kipróbáltuk a régiófalat is, írni lehet bele csak nem jeleníti meg.
  • mkapas
    visszavontam a kérdésemet 17ezer ft-ot nem ér :) inkább boltba
  • mkapas
    lehet, hogy buta kérdés lécci ne szedjétek le a fejem, de ha EA-n rendelem meg akkor ugy küldik ki, vagy pedig letölthetem a játékot?
  • Shiver
    még 1 óra és loginolok back én is csak még meló aztán mehet tovább az építkezés
  • nyirog
    Legalább is ez az én részemről, aztán ha meghív valaki a sajátjába majd abba is benne leszek, de csak is akkor ha az illető benne van a csoportban, mert nem állok le én se fűvel, fával játszani.
  • nyirog
    benne vagyok! eleve terveztem egy 16-osat a magunknak :). Meg ha lehet több akkor egy kisebb 4-5 főset ahol max ketten vagy hárman játszunk.
  • Carlos
    Majd csinálj egy régiót (16-ost, privátot)...
    Lehetőleg jelszavasat (ha lehet).
    Aztán ott majd szűrjük a belépőket.

Vélemény?
  • nyirog
    csak ki formalitás, egységesítettem az originen is látható avatarral :)
  • dimre
    Ufokra gondolsz ?
    Komolyan, egy vagy két ember idegen, a többiek magyarok.
  • Carlos
    +1!!!

új logó? alig ismertem fel.
  • nyirog
    na ezért lesz nekem csak is privátom majd és a FB csoportból leszek hajlandó csak emberekkel játszani :)
  • Csokis
  • Carlos
    Jól megszívtátok a sok idegennel... :)
  • godand
    Hogy lehetnek ennyire bénák, hogy a dobozost szétterítik a digitálist meg nem képesek aktívvá tenni...
  • dimre
    Erre a gatyám is ráment, remélem megéri.
  • sgyul
    Csodás
  • Carlos
    nem vagy egyedül. A digitális előrendelők nem mindegyike kapta meg. Lentebb volt egy párbeszéd a supporttal...
  • nyirog
    "Don't just stand and wait. I had the same issue last night. The Simcity icon was greyed out in Origin app all the time and even after the game was officialy launched. I had to wait 2,5 hours to talk to support via online chat and they finally gave me the code to unlock the game. Get ahead of it and open a chat window an hour prior to game launch and request your product code, this is the way to go if you want to be able to download and try to play if the servers are up"

aha, nagy faszom az EA-be...
  • sgyul
    Most akkor megjelent a game vagy mivan? Originen rendeltem elő és még mindig nemlehet tölteni.
  • Sponnyabob
    Ne hülyéskedj már, ha egyből kész játékot adnának ki, akkor mi lenne a DLC-kben?
  • elite
    A régión belül összeérhetnek a "városok"?
    Szvsz ha a mostani 2*2 km térképméretet kibővítenék 5*5 vagy 6*6-ra, és szorosan összeérhetnének, mint a 4ben, akkor tökéletes lenne.
    (És persze kérjük vissza a metrót :))
  • JethroHUN
    Ez a legalacsonyabb grafika beállítás nem? vagy a max a fölötte levő-n se látok sok különbséget csak a DoF-ot
  • elite
    Nem értem minek türelmetlenkedtek? :)
    Majd fixálják a szerver kapacitási problémákat. Jó pár embert seggbe rúgnak ott a capacity management csapatból, és kész.

De ez a fű...értem én hogy terepasztal stílus, de akkor is túl nagy...
  • rozsa88
    Sikerült buknom másfél óra építgetést szerverhiba miatt :)
  • MightyKopiati
    Szerencsére Steam gond nélkül működik. Csak Origin drága nem hajlandó elfogadni az internetkapcsolatot:) Mondjuk szerencsére a más kedvenc játéksorozataim kiadója nem ennyire vaskalapos, mint az EA. Éljen a Paradox!:)
  • Newfronter
    Lassan bezárul a világ előtted...
    Egyre több szolgáltatás nethez lesz kötve, nem csak a játékiparban folyik ez.
  • MightyKopiati
    Amikor bejelentették a játékot gondoltam meg kéne venni.
    Amikor kiderült, hogy állandó netes cucc lesz, majd meglátom....
    Amikor kiderült, hogy az Origin nem találja az internetet, ezért nem tudok belépni Originbe, gondoltam isteni jel, hogy meg ne vegyem a játékot...
    Most, hogy látom mekkora szopás ez az egész... kezdem úgy érezni, hogy jó döntést hoztam. Origin azóta sem megy:) Mondjuk ME3-at sem fogom többé végigjátszani....
  • laca95
    város jelenleg nem hozható létre
  • laca95
    a simcity szerverei leálltak próbája később
  • Joschka
    Thank you...valami ilyesmi kéne...
  • drmilo
  • Joschka
    A készítők a fű arányain bizony semmit nem változtattak a béta óta...Akkora, hogy traktorral is bajos lenne lekaszálni.