11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4567 neki már úgy is mind1:) -
#4566 "Le van gatyásodva a szomszéd? küldj neki.." szemetet :D:D:D -
#4565 Igen az...de szerencsére meg maradt a városom....csak az utolsó műveletek, amik el vesztek...azt meg majd újra meg csinálom! -
drmilo #4564 Fél percig ment kb. Újra alma -
#4563 Na, ezt meglesem... -
#4562 Éppen előtte nézegettem a "szakosodásokat" és a kultúrális városnál többek között benne van a kölni dóm, egy a párizsi Eiffel toronyhoz hasonló japán szerkezet...és sok más csecsebecse is. Ezt inkább olyanoknak említeném, akik még nem játszottak a játékkal.:) -
drmilo #4561 Na most megy. -
#4560 -
#4559 Bocs ha láma vagyok, de hogy tudom telepíteni a játékot? Lemezről szeretném telepíteni, létrehoztam az origin fiókot, majd aktíválom a kódot, fel is veszi, aztán telepítés elején mindjárt hibát dobott... Itt megállt a tudomány. Újra telepítésnél megint kéri a kódot, de beírás után írja, hogy már hozzá van adva... -
#4558 ha meg is kapom holnap, akkor "túl sokat" fogok tudni vele játszani -
Since #4557 Értem :) Milyet rendeltél? -
#4556 ebben én is teljesen biztos vagyok... -
#4555 Hét végére az összes be fog nekik halin! -
#4554 telefonból, nekem sincs még meg, szerintem ez elég nyilvánvaló az olvasottak alapján :) -
drmilo #4553 Hát lehet ma már nem nagyon kell játszanunk, jön az esti roham, fekszenek a szerverek -
#4552 Én is hiába nyomkodom, mint Gizi a tűzőgépet....semmi! -
#4551 egyébként már mondtam párszor hogy ezért hívják különleges kiadásnak :) manapság különleges kiadás= sux, ingyen betateszter, low support, server crash -
drmilo #4550 Á semmit, gondolom valami login hotfix féle lehetett, de most megáll a menübe és nem lép tovább, hiába kattingatok a játékra. -
#4549 elkiabáltam -
Since #4548 Honnan van az infód? Neked már megvan a játék vagy tévedek? -
#4547 nah végre bent -
Aragorn831109 #4546 Szerintem is, de addig se idegesítem magam. :D -
#4545 nem írta h mik kerültek frissítésre???? -
Ironman2 #4544 megjegyzi a várost szerintem,de azért ez gáz -
drmilo #4543 Most kapott egy frissítést, mindenkit kivágott. Reméljük ér valamit. -
#4541 ne aggódj még kapni fogsz ezekből :) -
#4540 Hát ez kivágott!!!
Ennek meg annyika lett, az tuti!...
-
Aragorn831109 #4539 Ezután a sok viszontagság után amiről írtatok, már nem is bánom, hogy én csak kábé holnap ilyenkor fogom átvenni a játékomat. :) -
#4538 most meg kidobott mint macskát szarni -
#4537 hmm sim city frissítésre került :) -
#4536 sajnos, ügyfélszolgálatos honfitársainknak nincsenek olyan jó fej felettesei mint a cseheknek, ahol kiadták a kódot :( -
#4535 hoppá, szokás hatalma.... "üzbég bevándorló vagyok", na -
Csokis #4534 Igazán nyereséges vagyok!
-
tomatos #4533 Felraktam. Telepítés kb 20 perc volt, komplett netes, download key-t vettem, nem az originban. Kelet 2 szerver van, de a bemutatójátékot se tudtam elkezdeni, töltés... töltés... Majd kiírja, hogy nem sikerült elérnie a szervert. Szóval ez még azért hadilábon áll picit. Remélem EA-s network emberkék dolgoznak rajt. -
sgyul #4532 Köszi az infót akkor nincs más hátra csak várni holnapig. -
#4531 épp akartam írni. -
#4530 Csak kérlek az egyenlőre-t írd át egyelőre! Köszi. -
#4529 ezt inkább berakom bannerba. -
#4528 na jó, szuper, akkor majd többit FB csoportban :)
egyenlőre úgy fest aki neten rendelte (1 órás telefonszex után), hogy azért nem kaptuk még meg a kódot, mert IP cím vagy esetleg valami más adminisztrációs hiba miatt átcsúsztunk a holnapi régióba... Telefonáltam EA-nek, utána a bankomban, és utána megint az EA-nek, sajnos a főnöke nem engedélyezte, hogy elő legyen aktiválva a játék. Így ha holnap is a hozzám hasonlóak ezzel a gonddal küzdenek akkor hívják a 0615059550 -es belföldi számot és akkor aktiválják onnan. -
#4527 Ha reklamálsz, akkor sem érsz el többet. Ők se nagyon tudnak mit tenni ahogy olvastam.