11758
  • Shiver
    neki már úgy is mind1:)
  • Shiver
    "Le van gatyásodva a szomszéd? küldj neki.." szemetet :D:D:D
  • Joschka
    Igen az...de szerencsére meg maradt a városom....csak az utolsó műveletek, amik el vesztek...azt meg majd újra meg csinálom!
  • drmilo
    Fél percig ment kb. Újra alma
  • Joschka
    Na, ezt meglesem...
  • Joschka
    Éppen előtte nézegettem a "szakosodásokat" és a kultúrális városnál többek között benne van a kölni dóm, egy a párizsi Eiffel toronyhoz hasonló japán szerkezet...és sok más csecsebecse is. Ezt inkább olyanoknak említeném, akik még nem játszottak a játékkal.:)
  • drmilo
    Na most megy.
  • Shiver
  • Giovanni #4559
    Bocs ha láma vagyok, de hogy tudom telepíteni a játékot? Lemezről szeretném telepíteni, létrehoztam az origin fiókot, majd aktíválom a kódot, fel is veszi, aztán telepítés elején mindjárt hibát dobott... Itt megállt a tudomány. Újra telepítésnél megint kéri a kódot, de beírás után írja, hogy már hozzá van adva...
  • nyirog
    ha meg is kapom holnap, akkor "túl sokat" fogok tudni vele játszani
  • Since
    Értem :) Milyet rendeltél?
  • nyirog
    ebben én is teljesen biztos vagyok...
  • Joschka
    Hét végére az összes be fog nekik halin!
  • nyirog
    telefonból, nekem sincs még meg, szerintem ez elég nyilvánvaló az olvasottak alapján :)
  • drmilo
    Hát lehet ma már nem nagyon kell játszanunk, jön az esti roham, fekszenek a szerverek
  • Joschka
    Én is hiába nyomkodom, mint Gizi a tűzőgépet....semmi!
  • Shiver
    egyébként már mondtam párszor hogy ezért hívják különleges kiadásnak :) manapság különleges kiadás= sux, ingyen betateszter, low support, server crash
  • drmilo
    Á semmit, gondolom valami login hotfix féle lehetett, de most megáll a menübe és nem lép tovább, hiába kattingatok a játékra.
  • Shiver
    elkiabáltam
  • Since
    Honnan van az infód? Neked már megvan a játék vagy tévedek?
  • Shiver
    nah végre bent
  • Aragorn831109
    Szerintem is, de addig se idegesítem magam. :D
  • nyirog
    nem írta h mik kerültek frissítésre????
  • Ironman2
    megjegyzi a várost szerintem,de azért ez gáz
  • drmilo
    Most kapott egy frissítést, mindenkit kivágott. Reméljük ér valamit.
  • Shiver
    ne aggódj még kapni fogsz ezekből :)
  • Joschka
    Hát ez kivágott!!!

Ennek meg annyika lett, az tuti!...

• Aragorn831109
    Ezután a sok viszontagság után amiről írtatok, már nem is bánom, hogy én csak kábé holnap ilyenkor fogom átvenni a játékomat. :)
  • Shiver
    most meg kidobott mint macskát szarni
  • Shiver
    hmm sim city frissítésre került :)
  • nyirog
    sajnos, ügyfélszolgálatos honfitársainknak nincsenek olyan jó fej felettesei mint a cseheknek, ahol kiadták a kódot :(
  • nyirog
    hoppá, szokás hatalma.... "üzbég bevándorló vagyok", na
  • Csokis
    Igazán nyereséges vagyok!

• tomatos
    Felraktam. Telepítés kb 20 perc volt, komplett netes, download key-t vettem, nem az originban. Kelet 2 szerver van, de a bemutatójátékot se tudtam elkezdeni, töltés... töltés... Majd kiírja, hogy nem sikerült elérnie a szervert. Szóval ez még azért hadilábon áll picit. Remélem EA-s network emberkék dolgoznak rajt.
  • sgyul
    Köszi az infót akkor nincs más hátra csak várni holnapig.
  • Carlos
    épp akartam írni.
  • BoneDragon
    Csak kérlek az egyenlőre-t írd át egyelőre! Köszi.
  • nyirog
    ezt inkább berakom bannerba.
  • nyirog
    na jó, szuper, akkor majd többit FB csoportban :)

egyenlőre úgy fest aki neten rendelte (1 órás telefonszex után), hogy azért nem kaptuk még meg a kódot, mert IP cím vagy esetleg valami más adminisztrációs hiba miatt átcsúsztunk a holnapi régióba... Telefonáltam EA-nek, utána a bankomban, és utána megint az EA-nek, sajnos a főnöke nem engedélyezte, hogy elő legyen aktiválva a játék. Így ha holnap is a hozzám hasonlóak ezzel a gonddal küzdenek akkor hívják a 0615059550 -es belföldi számot és akkor aktiválják onnan.
  • Carlos
    Ha reklamálsz, akkor sem érsz el többet. Ők se nagyon tudnak mit tenni ahogy olvastam.