SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyébként találtam részeket a játékban, amik elnyerik a tetszésemet, ezért gondolkodóra tettem a beszerzését. Minden attól függ, hogy mennyire lesz moddolható, illetve hogy milyen irányba mennek el a DLC-k

nyirog
én nem bannolhatok, de amúgy se tenném, hozzászólást se szeretek törölni, had gyarapodjon csak a tartalom a topikban 😛. Am bann-os szmájlit csak azért raktam be mert nem találtam olyat ami rendesen kifejeznés h befostam a röhögéstõl mikor olvastam amit írtál 😄. Te neked amúgy h-h mostanában eltûnnek a hozzászólásaid és le kell õket nyitogatni?

Én a Gameshoppnál rendeltem elõ, és ma felhívtam õket, hogy mikor is lesz ez náluk. Arr a a kérdésemre hogy 8-adika elõtt is át lehet venni azt válaszolta hogy:"igen, emailben, és sms-ben értesítjük az elõrendelõinket ha megérkezett", én reménykedek hogy 6-7-edikén már a kezemben tarthatom az én kis drágaságomat. <#vigyor2><#szeret><#taps><#taps><#taps>

a ban plz-t nem értem. Ha banolni akarsz megteheted. te vagy a hg <#eplus2>

szerintem is jó lett.A fényerõssége még így sem tudja ellensúlyozni a házak fényeit, de ennél jobban nem is lehetett volna megcsinálni. Igaziból az épületek világítása túl erõs.

nyirog
Mindig jó olvasni mikor kritizálod szegénykét <#banplz><#idiota>

nyirog
igen kicsit szájbarágósabban írhattam volna h teljesen egyértelmû legyen. Úgy voltam vele h aki ismeri az úgy is tudja h õ csinálta a Uniform Street Light Mod-ot 😊 Azóta is alapkellékeim egyike a játékhoz <#papakacsint>

ismered a suits címû sorozatot?

amúgy jó lett a háttér, kicsit emlékeztet a sim city 3000-re, amit imádtam

Inkább a Rumcájsz-ra hasonlít!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mármint kodlovag csinálta meg a mintát

most mondja valaki, hogy nem olyan mint egy pedofil <#sniffles>

+1 Ezt is sikerült ugyanis elbaszniuk. Hiába csináltad meg nekik a mintát <#vigyor>

Szia, mi is már találkoztunk az SC4 topikban. Kíváncsi leszek mi lesz a véleményed a játékról <#hehe>

Péntek hajnali 1-tõl mehet elvileg! Addig talán fenn maradok, hogy kipróbáljam 😊
Joschka
Így van, attól még fel lehet telepíteni a gépre, azt meg fogjuk szépen várni azt a bizonyos pénteket.<#wink>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Nézem én is, mert nem rég értem haza....nekem is küldött a CD galaxis egy emilkét, hogy hétfõn indítják a csomagot...kedden délelõtt...balablabla...

Mivel csak csigatempóban járkál a postás gyerek...valószínûleg délután át fogom tudni venni, mikor önmagamtól el vánszorogtam a postáig.<#hehe><#buck><#taps><#taps><#taps><#eljen>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

nyirog
Kinek van ötlete arra h hogyan célszerû és érdemes a banner képeket úgy megcsinálni h diavetítésben legyenek?

nyirog
olyan konkrétan nem, szóval így egybevonva, de egy csomó nézettel és az emberkére simán rákattintva ezek az információk (és még az általad leírtnál sokkal több is) megtudható. ha beteg még azt is kiírja.

Mighty
SC4-ben*

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Sajnos sokat nem tudtam játszani a beta-val, ezért kérdezem, hogy itt is lesz egy olyan tool, mint az SV4-ben, amivel, ha egy házra kattintottam, megmutatta, hogy onnan hova és milyen közlekedési eszközzel mennek a simek. Vagy, ha egy útra, vasútra stb kattintva mutatta, hogy azt az utat milyen útvonalakon használták.

Köszi, megvan! Arra még talán nem is jártam azelõtt! <#nevetes1>

Carlos
fõoldal

Þór vígi þessi rúnar

És ezt hol lehet megnézni? <#smile>

nyirog
pár napja már top10-ben van a topik gyerekek <#idiota>

nyirog
az egybként tény h az új játéké sokkal jobb, letisztult és minden olyan gazdaságosan van benne elhelyezve. amire majd kíváncsi leszek, hogy hogyan fogja majd ez is kezelni ha tele lesz tömködve mindennel.

nyirog
SC4 UI-ja a célre megfelelõ, a baj akkor van vele mikor elkezded teletömködni modokkal, akkor használhatatlan lesz

zorrobomber
Én, mint casual gamer, felraktam hétvégén SC4-et és az új bétája után marha kiábrándító volt. Tudom, elméletben többet tud, és modokkal fel lehet javítani, de a két UI között ég és föld a különbség.

nyirog
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem picit te is csalódott leszel majd SC4 rajongó révén, akárcsak én - legalább is olvasottak alapján, a pláne viszont az h elolvasva akármennyire kiheréltnek is tûnik ahhoz képest amit elvárnál tõle, játék közben iszonyú szórakoztató tud lenni (mondom ezt mind2 béta alapján amikhez szerencsém volt). Vannak hibái/hiányosságai amik felett nehezen hunyok szemet, de majdnem biztos vagyok h ki lesznek javítva patch/DLC/kiegészítõ formájában. Szerintem a lényeget elmondtam 😊

Mighty
+1 😊

nyirog
ÉÉÉÉS VISSZATÉÉÉÉRT <#wave> lehet majd az új SC-hez is el kéne egy olyan jó street light mód mint SC4-hez <#worship>

Kodlovag
Üdv SimCity fanok! Egy ideje már nem látogatom az SC témákat, de talán néhányan még emlékeznek rám az SC4 topikból.
Egész jó kis topikot sikerült ide kerekíteni, úgy látom néhányan már nagyon várjátok a megjelenést. Minden napra új videó és pár tucat hozzászólás. Neki is kezdek átnézni, milyen lesz az új SimCity...

Carlos
nada
de szerintem 4-e elõtt nem mehetünk érte.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
Na neked van már valami? nekem még mindig semmi :\

Én meg elvileg jövõ hét szerdán kapom vissza gariból a vidkártyám. Ha meg nem, vagy továbbra se lesz vele minden oké, akkor sz*phatok az Intel HD 4000-el. <#shakehead>

De messze van még az a jövõ péntek...
Carlos
szerintem sem érdemes.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
gondolkodom rajta h írjak e e-mailt, de szerintem arra holnapnál elõbb nem fog válasz jönni ezért lehet felesleges.

Carlos
énis próbálgatom.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
Mindenképp, de azóta is teljesen elérhetetlenek, most próbáltam meg megint 5 másodperce kb

Igen, én is így tudtam, de találtam egy régebbi cikket, ahol nem teljesen ez volt írva, és elbizonytalanodtam! <#bohoc>

Dzsini
Nem is igazán értettem a kérdést, nagyon régóta egyértelmûen hangsúlyozták a dolgot, itt a topicban is ezerszer átbeszéltük.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszi! <#eljen> Találtam egy ilyet is, szóval akkor az lesz.

Dzsini
Igen kell, az elõrendelési oldalon ott van:

System Requirements :
...
Broadband Internet:
Minimum 256 kbps download, 64 kbps upload

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Valóban állandó net kapcsolat kell a játékhoz? <#confused> Sehol nem találtam errõl hiatalos infót sehol. Ha valakinek lenne, ossza meg legyen szíves! Köszi! <#worship>

Carlos
Informálj légyszi ha sikerül elérni õket.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Az normális hogy design off mellett is hulladék lassú a topik?

nyirog
Azóta is azt mondja a robot a telefonba h jelenleg minden munkatársuk foglalt 😄

nyirog
Eddig ismert topik gond, hogy mikor új hozzászólás érkezik akkor az elcsúszik balra, fingom nincs miért van de ha van ötleted szívesen meghallgatom és megpróbálom megjavítani.

nyirog
hát nem tudom, tavaly mass effect 3-nál kaptam ilyen levelet akkor is kb 1 héttel már a hivatalos megjelenés elõtt, és akkor már mehettem is átvenni. Nekem fontos lenne mert 2 db-ot rendeltem be és az egyik ajándékba lenne egy rokonomnak, és ha elõbb vehetném át akkor talán idõben oda is tudnám adni neki és nem kéne +1 hónapot várni mikor újra találkozok vele - erre föl az izgatottságom 😛