11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4648 Előfordulhat, hogy lesz valami kárpótlás a csúszásért bár kicsi az esélye :D -
hoffmann14 #4647 Zeusz áldja szavaidat!! :D De ugye nam gondoltad komolyan hogy az EA ilyet fog csinálni :D XD -
jocking #4646 Nah, akkor én mentem vissza a jól bevált "Minecraft - Tomb Raider - Far Cry 3" háromszögbe. Sok sikert ehhez a hulladékhoz, majd akkor szóljatok, ha lesz benne tényleges offline mód. -
#4645 ha tökös gyerek lennék a maxis vagy az EA helyében mindenkinek adnék egy 20 dolláros DLC kupont most -
jocking #4644 Technikai értelemben véve igen. -
hoffmann14 #4643 Ezen a twitteren is csak azt írják hogy dolgozunk rajta! Mi a fa..nak kell kiadni egy játékot ha még nem is megy! :D EA hogy szakadna be a kőrmöd!!!! -
jocking #4641 Egyébként ez a szerver ledöglés nem egyedi eset. Amikor anno megjelent a Test Drive Unlimited 2 (Atari), ott is ugyanez volt. Akkor 4 napig nem lehetett online játszani. -
Ironman2 #4640 Akkor is ők adják a pénzt. -
tz19 #4639 Mekkora mák, hogy eddig hezitáltam a vásárlással. Ahogy elnézem minden tekintetben jobb, ha várok vele. Lehet, hogy nem lesz ebből warez, de akik fizettek érte sem tudnak vele játszani.
Szóval azért ez megnyugtató, hogy ugyanannyit játszhatok vele mint akik megvették, és én nem fizettem érte semmit. Hmmm... lehet, hogy én most akkor warezolok? -
Ironman2 #4638 https://twitter.com/simcity
itt irják ki élőben hogy mi a helyzet -
hoffmann14 #4637 Az EA szarik bele! Bocsánat a kifejezésért mostsem nyilatkozott hogy miért van ez hanem a maxis kért elnézést! Az EA elmehet a ...................................................................................... oda! :D:D -
Ironman2 #4636 Van elég pénze az EA-nak,szerintem 1-2 hét,és rendbejön -
hoffmann14 #4635 BUG BUG ÉS BUG HÁTÁN :D -
Ironman2 #4634 Érdekes,mert a launcherben frissíti a szervert,és játékra készen állít be,de mikor belépek a játékba,már ezt irja ki hogy nem éri el a szervert.D -
hoffmann14 #4633 Pedig hogy vátam hogy egy egész napot végigjátszak vele :( De én eddig 5 órát játszottam úgyhogy asszem inkább befoghatom :) -
#4632 Aki játszik nem ide figyel. -
#4631 Én ma eléggé sokat játszottam vele, és már a 2. várost építgetném... -
hoffmann14 #4630 Aha! Egy kicsi érdekes számomra hogy itt a forumon senki nem tud játszani akkor ki az isten játszik?? :D -
#4629 Nálam is ugyan ez volt az üzi! -
Ironman2 #4628 Nem indul.Nincs kapcsolat a szerverrel,próbáljam meg később.Nálatok is ezt irja ki? -
Ironman2 #4627 -
Lal #4626 Üdv a klubban :)
Na, én léptem sc4-ezni, majd legközelebb hátha ezt is ki tudom próbálni :) -
#4625 A Blizzard egy fokkal jobb mitn az EA de náluk már a hardver/softver/hálózat a szűk keresztmetszet, egyszerűen akkora rajongó tábora van a projecteknek amit futtatnak, hogy lehetetlen zökkenőmentesen kiszolgálni a startnál :D -
hoffmann14 #4624 Félkész? LEHET! Én játszottam 2 bétájával is és meg kell hogy mondjam semmi ujdonságot nem vettem ésre rajta olyan mintha ugyan azt a béa változatot atták volna ki mint amit kipróbálás céljából elénkraktak. -
sgyul #4623 Hát ez tök jó minden szerver full kise lehet jelölni csak a csendes oceánit arra meg aztirja 20perc sor. -
#4622 Lopásnak azért nem mondanám de jelen helyzetben természetesen jogosan kéri vissza a vásárló esetlegesen a vételárat. Sőt egy szó nélkül kötelesek is vissza adni ugyanis a szolgáltatás amiért fizetett a felhasználó használhatatlan. -
#4621 Szervereken kívül nincs ezzel a játékkal baj. -
hoffmann14 #4620 Omlás ez annyiban külömbözik hogy a Blizzard okul a hibáiból az EA meg mást hibáztat! -
#4619 Szerintem ez félkész termék! -
godand #4618 Sok mindennel nem értek egyet amit a cikkben írnak. Én nagyon élvezem most is benn vagyok párszor kidobott mai napon... Ennek ellenére szuper kis játék. Türelmesnek kell lenni ha 1 hét akkor annyi ha 2 hét akkor meg annyi, hogy menjen rendesen. -
#4617 Amúgy ahogy D3 esetén is itt is pár nap alatt le megy a kezdeti káosz és lenyugszanak a kedélyek. Csak ugye azért joggal akad ki pár kevésbé türelmes vásárló mert ugye megvette játszana de nem tud.. És ez biza az eladó hibája. -
#4616 Szerintem ez nem erről szól, hanem hogy megloptak! -
Sponnyabob #4615 Csak a pénzt számolják, mert ha az előrendelt példányokat is számolnák még a végén kiderülne hogy kétszer ennyi szerver kéne minimum... -
Ironman2 #4614 Én megvettem,és büszke vagyok rá,még akkor is ha nem tudok vele játszani.Nem vagyok türelmetlen -
#4613 Azt nem értem ha a Blizazrd aki rutinos "vén" róka nem tud egyeteln egy nagy online kontent startot zökkenőmentesen megcsinálni az EA miért hiszi mindig azt, hogy biza neki menni fog ? :D -
#4612 Épp az, hogy ott vannak mmo dolgokban, csak azoknál is eljátszották ezt. Nem volt kivétel. -
#4611 Ez mind szép és jó, csak ez a tetü cég ilyenkor nem a felhasználókat nézi, hogy mi a bajuk hanem az előrendelt példányokat és a pénzt számolják. -
twi452 #4610 Nincsenek még otthon az mmo dolgokban :D
Mert hát arra mentek, hogy mindenki közösségben fog játszani csak nekik kicsit túl nagy falat a "massive" XD
Majd beáll a dolog, 1 hét :) -
Aragorn831109 #4609 a kötelező net miatt nem hiszem, hogy lesz warez (lásd Diablo 3, és Darkspore) másrészt már volt alkalmam kipróbálni. A három bétából részt vettem kettőn és nagyon is bejött a játék. :) -
#4608 A szerverek nélkül a szóló se megy! A 0/10-es értékelés nem meglepő!
Nagyon komoly vélemények:
http://ipon.hu/hir/simcity_szervergondok/24415
Nagyon megakartam venni. Akár 2x ennyiért is, de ez SZÉGYEN!