11758
  • Sotyka
    tök jó, sehova sem enged be mert foglalt, de ha egyszer véletlen sikerült bejutnom, akkor is kidob ahogy belépnék a játékba, mert elvesztette a kapcsolatot :P
  • Shiver
    ????
  • godand
    a vpn-es k...a életbe
  • Ironman2
    az igen!!!
  • Shiver
    bannert lehet módosítani :))) euróa kelet 2 szerverén FOGUNK játszani :D:D
  • Shiver
    nah most már minden szerver foglaltat jelez
  • Ironman2
    mondjuk az UserData mappa nálam máshol van,és ott vannak cache fájlok is,gondolom azokat lehet törölni,mint a Sims3 esetében.Az a link az a digitális letöltésre érvényes.
  • Ironman2
    PL.ilyen ötletek is jöhetnek
  • Ironman2
    Szerintem akkor irjatok mikor már minden rendben van.Ennyire teleszarni a topikot felesleges a játszhatatlanság miatt
  • dimre
    Egy ötlet ha nem akar frissíteni és elindulni.
    Link
  • BoneDragon
    EA minden alkalommal beszopta, olvass utána. Sajnálják rá a pénzt, ennyi.
  • drmilo
    Index
  • godand
    pl x6-os BMW. Imádom az x6-os BMW-t Én már csak ilyen ódivatú maradok...
  • godand
    Ráadásul egy felső kategóriás autó ha már egy felső kategóriás játékkal állítjuk párhuzamba 20 misi.
  • MightyKopiati
    Mindkettő használati cikk, csak az egyiket nem lehet használni...
  • Dzsini
    Komolyan senkinek nincs jobb dolga annál, hogy ha már nem vette meg / nem játszik vele épp, akkor itt járja a törzsi táncot az EA/Origin áldozati máglya körül?

(nem szoktam követni a játékos fórumokat - minden egyes megjelenésnél ez van? :( )
  • Armi555
    SimCity Launch
  • godand
    Rossz a példa. Ez nem autó!
  • MightyKopiati
    "Veszek egy autót, ami csak akkor működik, amikor Online van...
    Eladni nem lehet, mert a forgalmi az én nevemre lett regisztrálva, ami nem eladható. Ezek után vehetek 10 rádió csatorna dlc-t, meg fűtés dlc-t, duda dlc-t:) Aztán az autó supportja megszűnik 2 év múlva, ezért nem tud online lenni és nem tudok vele elmenni sehova...."
  • Shiver
    ráadásul úgy nézd az apple-t hogy nem hetente ad ki patchet, vagyis amikor megépítették ezt a hálózatot, akkor ők a peak értékeket vették maxnak, itt jelen esetben a játékoknál mindig a midranget veszik maxnak ezért halnak be a szerverek, mert tudják egy hét és eloszlik a usertársadalom a szervereken
  • Shiver
    mondok egy jó példát: ott van az apple, amikor kijön egy frissítés 30-40 millió user tölti le szinte párhuzamosan úgy, hogy szinte alig van akadás a dologban (persze van egy pici de szinte semmi). ők megoldották, van pénz, de elsősorban presztizsértéke van
  • Shiver
    egy hálózatot akkor tudsz leterhelni ha rosszul van tervezve, semmi több
  • Shiver
    és most EA is beszopta ezt
  • Shiver
    valamit rosszul olvastál akkor, IT-s vagyok, tudom hogy működnek a dolgok, tervezés dolga az egész, dio meghalt elején mert nem tervezték meg a hálózatot rendesen, nem becsülték meg a játékosok számát rendesen, pedig tudva levő volt hogy iszonyat sokan veszik majd meg, de elkúrták, böszmék voltak
  • Madix
    Tört, online, offline, crack, hack valami? :D
  • drmilo
    Nem az, technika nincs rá, a világ minden pénzéért se, még diablo 3nál olvastam róla. Nincs az a login szerver, ami elbírja, hogy több millió ember refreshelgeti.
  • Shiver
    itt nem a technika jár gyerekcipőben, hanem 2 fasz aki azt mondta hogy "ááá simán el fogja bírni a szerver, nem kell több", a másik meg "sorry 45 csilliárd pénz van a számlán de erre a projektre nincs pénz"
  • drmilo
    Szerintem meg ez a jövő, csak még a technika jár gyerekcipőben
  • Shiver
  • Dzsini
    A Diablonál ugyanez ment, aztán 1 hét alatt helyrerázogatták a szervereket, és azóta nyugodtan játszik vele a nép.

Az a pár hangosan nyivákoló a fórumokon meg "sosevesztöbbet" ilyesmit a következő megjelenésig.
    Én meg játszom vele békében, ma bármikor 5 percen belül játszottam Kelet 1-en akadás nélkül.
  • TokraFan
    Én nagyon örülök egyébként!
    Mert most a sok köcsög, akinek mindent le lehet tolni a torkán majd szépen rájön, hogy mekkora nagy átbaszás az egész "kötelező online kapcsolat+ térhódítása! Olvasgatom az EA fórumot, és azokkal értek egyet, akik anyáznak. Mert olyan nincs, hogy az ember megvesz egy játékot, és képtelen vele játszani mert minden szerver halott. Az online egy opció kell maradjon, ahogy mindig is volt! Aki ezt nem látja be, az így járt! Azok a kiadók akik erőltetik ezt a szemétséget, remélem jó sokat buknak majd!
  • Láma!
    Ugyanugy elérhetetlen minden... :S
  • AgabaHUN
    Nem működnek a szerverek? sebaj vegyünk ki pár alapvető contentet hátha jobb lesz... eszméletlen
  • drmilo
    1.2 Patchet aktiválták
  • MightyKopiati
    Majd jönnek a free DLC-k, mint a Mass Effect 3-nál... csak legyen elég hangos az elégedetlenség. Ott sem szívjóságból volt ingyen a multis dlc:)
  • TokraFan
    Éljen a kötelezően online játékos új világ!
    Dugják fel a kötelező netes kapcsolatot.
    Csak egyszer ne lenne igazam...OFF-LINE gamez rulez!
  • lybrahu
    ez nem semmi! Igazad lehet a kompenzálással kapcsolatban...ez már tényleg túl nagy baki!
  • Shiver
    amazon levette a játékot eladásról, ilyen sem volt még, nah ez már jelentős. http://www.amazon.com/Electronic-Arts-41018ted-Edition2-SimCity/dp/B007VTVRFA/ref=cm_rdp_product
  • Shiver
    nekem van egy sanda gyanúm hogy ekkora hypolt játéknál lesz valami kompenzáció ekkora nagy blamázs miatt. amerikaiak perelnek mindenért szóval ha EU régio kicsi is , amcsik szerintem hangot adnak ennek rendesen. ott egy rossz marketing (mint ez) hamar körbemegy
  • hoffmann14
    Talán hajnali 1-2 fele majd tudok játszani! :D