11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
hoffmann14 #4728 Uncsi van Joschka mi? :) -
#4727 -
#4726 Én ma (tegnap) elég sokat tudtam foglalkozni vele...szerver behalás ide agy oda.:))) -
#4725 Zsupsz a csukott ablakon, mi? -
Coolfire #4724 Már a játék(doboz,DVD) nem lenne egészben. -
#4723 -
#4722 Telepítéskor meg fog jelenni a nyelv választási lehetőség is az ablakban. -
c3ll #4721 Lovely :DD -
#4720 legjobb mai ea topic :DDD topic
és az első 2 komment a legjobb :)
OMFGGGGGGG! Simcity 5 is about to launch in UK in an hour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I am gonna spend the whole night playing it!
Can't help thinking about this, so EXCITED!!!!!!!!!!
-
ktm99 #4719 Hello, pont ezzel a nyelvi dologgal kapcsolatban lenne kérdésem. Ha itthon veszem meg(pl. cdg), akkor át lehet-e angolra állítani a játék nyelvét?(mintha korábban valaki írt volna olyat is, hogy ez az origin regtől is függ, mármint a játék nyelve) -
#4718 *vagy = van :)))) -
#4717 elbasztam, UK-be még csak 22:54 vagy:) szal még 1 óra és komplett melt down :) -
#4716 jah, olvastam, ószam :) -
#4715 De örüljünk hogy az üdvözlő üzenetet javítják... juhuuu :D -
#4714 egyébként a magyar fordítás is néhol kritikán aluli, busy = foglalt, szó szerint helyes, de jelentésügyileg nem, ide az kellett volna hogy terhelt pl -
Coolfire #4713 Tűkön ülve vártam,de most kifejezetten örülök,hogy ennek nem vagyok részese.:)
Remélem keddig szépen beáll minde,én rendesen fognak működni a szerverek.:)
Nektek meg kitartást!:) -
#4712 ez is így van, és szinte már tökmind1 hogy mi miatt -
#4711 így van :) -
Drag04 #4710 Szerintem is arra célzott, csakhogy éjfélkor állni fognak a szerverek, ha az értesülések helyesek. :-D -
c3ll #4709 Szerintem Shiver arra célzott, hogy éjfélkor az eddig tapasztalt "jelentéktelen" terhelésre még rászabadítják a:
- New Zealand
- South Africa
- India
- European Nations 2
régiókat is. Na az lesz a mulatsááááág :)) -
godand #4708 Így is van! Nem azért állnak a szerverek mert pár százan vagyunk és nem bírnak ezzel a rohammal hanem azért mert milliós nagyságrendről van szó. -
BYpsilon #4707 Pár nap és rendben lesz minden. Ezt már megéltem miden WoW kieggel, Diablo 3-mal, Guild Wars 2-vel. Mindig mindenhol alul terveznek vagy olyan programozási gond merül fel, ami a 1-2 nagyságrenddel kisebb felhasználó szám mellett nem jön ki. -
Drag04 #4706 Azt nem hiszem, mert az előző bejelentkezési próbámnál azt hiszem azt olvastam, hogy GMT éjfélig áll a szerver. Már nem látom, de úgy rémlik azt írták. -
hoffmann14 #4705 A simcity szolgáltatás karbantartás miatt üzemszünetet tart az újraindulás időpontja 12 AM GMT. -
godand #4704 Egyelőre nem amiatt kell aggódnunk, hogy mikor kapcsolják le, hanem amiatt, hogy hajlandóak-e újabb erőforrásokat hadrendbe állítani. Ahogyan eddig is és ezután még inkább a warezolok miatt van ez a "védelem" miattuk szívunk. Vagy benyeljük vagy nem játszunk sim cityt. Én inkább az előbbi!
Ha a Sevillai Szent Izidor (aki az internet védőszentje) velünk van, elhárulnak ezek a technikai akadályok és tolhatjuk kedvünkre. -
#4703 még 40 perc és teljes lesz a káosz -
BYpsilon #4702 A GTA4 is online kapcsolatot kívánt a Rockstar Social klubbal végül kiadtak egy pacth-t, hogy anélkül is fusson. -
TokraFan #4701 Igen, ez rendkívül életszerű... :-) -
Ironman2 #4700 Akkor kiadnak egy offline változatot DVD-n -
TokraFan #4699 De ez mitől jövő?
Ha megszűnik a cég, átalakul, vagy csak úgy dönt, hogy nem éri meg neki tovább szervert fenntartani és lekapcsolja, akkor onnantól mindenki csak nézheti a már csak bitekben létező játékát a merevlemezem, de játszni nem fog tudni. Míg egy Sc4-ek mai napig játszok hakarok, ha online vagyok, ha nem, addig ez vajon mennyire garantált az SC5 esetében? Hihetetlen, mennyire nem látja át sok ember, hogy meilyen kiszolgáltatottá teszi ez a rendszer a felhasználót, ezernyi tőle független körülménytől. -
godand #4698 Viszont türelmes vagyok. Ha kell várnom egy hetet akár kettőt, hogy visszakapjam a városkámat ami a rohadt eu nyugat 1-en van akkor várok.
Mert a játék egyébként fantasztikus lett. Igaz ez nem az ea érdeme. -
godand #4697 Valahol olvastam, hogy eredetileg 7 szerverrel számoltak.
Hol élnek ezek. Azt hitték annyian leszünk mint a béta tesztnél?! -
#4696 Én ezt már átéltem egyszer a Diabló 3-al. Most nem írígyellek titeket. (24 órával ezelőtt még igen.:)) -
#4695 azt inkább 3al vagy 4el szorozzad be -
Aragorn831109 #4694 Bár ők már rajta vannak, szóval megvan az oka a szerverek halálának. :) -
godand #4693 Még egyszer annyi szerver kellene mint amennyi most szolgálatban van.
Ezek fenntartására fog elmenni a bevételük... -
Aragorn831109 #4692 Ja meg még India, Új-Zéland és Dél-Afrika... :) -
#4691 már annyira mind1 ennek :) -
Aragorn831109 #4690 Még most 1-től jön majd egy újabb roham. Akkor engedik rá az utolsó turnust (Britek, írek, portugálok)a szerverekre... -
#4689 hivatalos forumon mindenki refundot akar , tiszta lol :) mármint teljesen megértem őket