11758
  • hoffmann14
    Uncsi van Joschka mi? :)
  • Joschka
  • Joschka
    Én ma (tegnap) elég sokat tudtam foglalkozni vele...szerver behalás ide agy oda.:)))
  • Joschka
    Zsupsz a csukott ablakon, mi?
  • Coolfire
    Már a játék(doboz,DVD) nem lenne egészben.
  • Joschka
  • Joschka
    Telepítéskor meg fog jelenni a nyelv választási lehetőség is az ablakban.
  • c3ll
    Lovely :DD
  • Shiver
    legjobb mai ea topic :DDD topic

és az első 2 komment a legjobb :)
    OMFGGGGGGG! Simcity 5 is about to launch in UK in an hour!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I am gonna spend the whole night playing it!

Can't help thinking about this, so EXCITED!!!!!!!!!!
  • ktm99
    Hello, pont ezzel a nyelvi dologgal kapcsolatban lenne kérdésem. Ha itthon veszem meg(pl. cdg), akkor át lehet-e angolra állítani a játék nyelvét?(mintha korábban valaki írt volna olyat is, hogy ez az origin regtől is függ, mármint a játék nyelve)
  • Shiver
    *vagy = van :))))
  • Shiver
    elbasztam, UK-be még csak 22:54 vagy:) szal még 1 óra és komplett melt down :)
  • Shiver
    jah, olvastam, ószam :)
  • Láma!
    De örüljünk hogy az üdvözlő üzenetet javítják... juhuuu :D
  • Shiver
    egyébként a magyar fordítás is néhol kritikán aluli, busy = foglalt, szó szerint helyes, de jelentésügyileg nem, ide az kellett volna hogy terhelt pl
  • Coolfire
    Tűkön ülve vártam,de most kifejezetten örülök,hogy ennek nem vagyok részese.:)
    Remélem keddig szépen beáll minde,én rendesen fognak működni a szerverek.:)
    Nektek meg kitartást!:)
  • Shiver
    ez is így van, és szinte már tökmind1 hogy mi miatt
  • Shiver
    így van :)
  • Drag04
    Szerintem is arra célzott, csakhogy éjfélkor állni fognak a szerverek, ha az értesülések helyesek. :-D
  • c3ll
    Szerintem Shiver arra célzott, hogy éjfélkor az eddig tapasztalt "jelentéktelen" terhelésre még rászabadítják a:
    - New Zealand
    - South Africa
    - India
    - European Nations 2

régiókat is. Na az lesz a mulatsááááág :))
  • godand
    Így is van! Nem azért állnak a szerverek mert pár százan vagyunk és nem bírnak ezzel a rohammal hanem azért mert milliós nagyságrendről van szó.
  • BYpsilon
    Pár nap és rendben lesz minden. Ezt már megéltem miden WoW kieggel, Diablo 3-mal, Guild Wars 2-vel. Mindig mindenhol alul terveznek vagy olyan programozási gond merül fel, ami a 1-2 nagyságrenddel kisebb felhasználó szám mellett nem jön ki.
  • Drag04
    Azt nem hiszem, mert az előző bejelentkezési próbámnál azt hiszem azt olvastam, hogy GMT éjfélig áll a szerver. Már nem látom, de úgy rémlik azt írták.
  • hoffmann14
    A simcity szolgáltatás karbantartás miatt üzemszünetet tart az újraindulás időpontja 12 AM GMT.
  • godand
    Egyelőre nem amiatt kell aggódnunk, hogy mikor kapcsolják le, hanem amiatt, hogy hajlandóak-e újabb erőforrásokat hadrendbe állítani. Ahogyan eddig is és ezután még inkább a warezolok miatt van ez a "védelem" miattuk szívunk. Vagy benyeljük vagy nem játszunk sim cityt. Én inkább az előbbi!
    Ha a Sevillai Szent Izidor (aki az internet védőszentje) velünk van, elhárulnak ezek a technikai akadályok és tolhatjuk kedvünkre.
  • Shiver
    még 40 perc és teljes lesz a káosz
  • BYpsilon
    A GTA4 is online kapcsolatot kívánt a Rockstar Social klubbal végül kiadtak egy pacth-t, hogy anélkül is fusson.
  • TokraFan
    Igen, ez rendkívül életszerű... :-)
  • Ironman2
    Akkor kiadnak egy offline változatot DVD-n
  • TokraFan
    De ez mitől jövő?
    Ha megszűnik a cég, átalakul, vagy csak úgy dönt, hogy nem éri meg neki tovább szervert fenntartani és lekapcsolja, akkor onnantól mindenki csak nézheti a már csak bitekben létező játékát a merevlemezem, de játszni nem fog tudni. Míg egy Sc4-ek mai napig játszok hakarok, ha online vagyok, ha nem, addig ez vajon mennyire garantált az SC5 esetében? Hihetetlen, mennyire nem látja át sok ember, hogy meilyen kiszolgáltatottá teszi ez a rendszer a felhasználót, ezernyi tőle független körülménytől.
  • godand
    Viszont türelmes vagyok. Ha kell várnom egy hetet akár kettőt, hogy visszakapjam a városkámat ami a rohadt eu nyugat 1-en van akkor várok.
    Mert a játék egyébként fantasztikus lett. Igaz ez nem az ea érdeme.
  • godand
    Valahol olvastam, hogy eredetileg 7 szerverrel számoltak.
    Hol élnek ezek. Azt hitték annyian leszünk mint a béta tesztnél?!
  • GibboRamone
    Én ezt már átéltem egyszer a Diabló 3-al. Most nem írígyellek titeket. (24 órával ezelőtt még igen.:))
  • Shiver
    azt inkább 3al vagy 4el szorozzad be
  • Aragorn831109
    Bár ők már rajta vannak, szóval megvan az oka a szerverek halálának. :)
  • godand
    Még egyszer annyi szerver kellene mint amennyi most szolgálatban van.
    Ezek fenntartására fog elmenni a bevételük...
  • Aragorn831109
    Ja meg még India, Új-Zéland és Dél-Afrika... :)
  • Shiver
    már annyira mind1 ennek :)
  • Aragorn831109
    Még most 1-től jön majd egy újabb roham. Akkor engedik rá az utolsó turnust (Britek, írek, portugálok)a szerverekre...
  • Shiver
    hivatalos forumon mindenki refundot akar , tiszta lol :) mármint teljesen megértem őket