11758
  • BoneDragon
    Jól vetted észre, szerverhez kötött.
  • reménytelen
    Ha jól vettem észre, a mentéseim szerverhez vannak kötve, azaz, ha túljutottam az oktatójátékon, és elkezdtem építeni egy várost mondjuk az Európa Nyugat 3 szerveren, de az megtelik, és átmegyek a Nyugat 4-re, akkor ott kezdhetek mindent az oktatójátéktól. Vagy mondjuk veletek szeretnék játszani, és átmegyek a Kelet 2-re, akkor itt sem jutottam még sehová.

Ez nektek is így van, vagy csak nálam valami bug, illetve szerintetek lesz-e megoldás, vagy tudtok-e ilyenről?
  • drmilo
    Barátom akar csatlakozni a magyarország régióhoz, van is 2 szabad hely, de azt irja rá, hogy visszafoglalás, és ha rányom akkor meg azt hogy nicns tulajdonodban az összes tartalom, ami szükséges hozzá.

Mi erre a megoldás?
  • Carlos
    Énis örülök!
  • Dzsini
    Ja, és áldás szálljon azokra, akik a színtévesztő filtereket belerakták a játékba!

Olyan ritka dolog, és egy ilyen játéknál eléggé fontos a jól megkülönböztethető árnyalat.
  • Carlos
    No, a screenshot után 5 perccel földrengés:

• Carlos
    Én kelet 2-ben vagyok ahova megbeszéltük.
  • Dzsini
    én még nem éreztem rá a dolgaira, nekem nem akartak toronyházakba költözni... közepes sűrűség, gazdagok, vidámak, de kevesen vannak :)
  • Since
    Akkor most többnyire minden magyar a Kelet 2 Serveren játszik?
  • Carlos
    2 óra játék után:
  • Láma!
    Na ezek az új szerver beállítások ha ugy vesszük gyorsan meglettek, hiszen a játék mindenhol csak éjfélkor jelent meg, és kb azonnal lettek uj szerók :D
  • zorrobomber
    áhá, köszi!
  • Dzsini
    Nem, van egy reagálási ideje (amit a tetőre szerelhető haranggal tudsz csökkenteni), plusz oda kell érnie egy szabad kocsinak.

A korai engine-bemutató videóknál mutatták, hogy ha egy ház füstöl, akkor az utakon elkezdi kiküldeni az "itt bizony tűz lesz" jeleket, aminek találkoznia kell egy tűzoltósággal, és akkor megindul a mentés. Tehát mint minden másnál (szennyvíz, áram, stb.) itt is a hatékony úttervezés, és a tűzoltóság(ok) megfelelő elhelyezése létfontosságú.
  • zorrobomber
    tűzoltót direktben ki lehet küldeni tűzhöz?
  • tomatos
    JÓ reggelt, én tegnap este játszottam öcsémmel közösen kb 1 órát vagy kicsit többet. 2-3 szor vágott ki. Ma reggel próbáltam, megy mint a villám. Amerika Kelet 1-en nyomjuk, mert gondolom én akkor ők úgy is alszanak, de ezek szerint annyira nem, vagy sokan vannak a világból akik ott nyomják. Ha a szerver status-os oldal hihető akkor talán lesz még néhány szerver és talán eloszlik a terhelés :D Na talán ma este ismét játék, most meg meló ezerrel. További szép napot nektek.
  • Coolfire
    Ez akár a banner alá is mehetne,mert el fog veszni.:)
  • Sotyka
    Nemtudom hogy az elmúlt pár napban jött e erre a kérdésre válasz mert nem olvastam végig azt a 400 olvasatlan mások által sírásnak titulált commentet, de miért is nem nyugat 1-en vagyunk hanem kelet2-n?
  • Newfronter
    Most egy pillanatra felnéztem. Kelet 2 busy, de most minden rohadt gyors. :) Remélem este is így lesz a csúcsidőben!

Én se bírom a sok sírást itt. Ilyen már szinte majdnem mindegyik online játéknál előfordul. A játékot ez miatt leértékelni? Ez olyan mintha megvenném, de nem futna a játék a gépemen és leértékelném. LOL.
    Számítástechnikában meg a bugokkal/szerver gondokkal bizony együtt kell élni. Majd eljön az az időszak is, amikor ezek a jelenségek már nem lesznek ennyire gyakoriak.
  • Dzsini
  • Sotyka
    küldtem friend requestet :)
  • Since
    Aki esetleg most kezdené el a játékot jó lenne egy régióban játszani.
  • Dzsini
    Semmi, továbbra is azt hiszik sokan, hogy ha itt leírják, hogy *** Origin, akkor attól tud majd játszani. (lásd még: aláírásom)
    Továbbá azt hiszi, hogy az az arányaiban elenyésző számú nyivákoló ember az online fórumokon bármit is számít, mikor a túlnyomó többség csendben, békében játszik.

Attól, hogy 5 ember hangosan kiabál, és 200 nyugodtan és csendben játszik, attól még nem az 5 lesz többségben.

Nekem a tegnap reggeli próbán kívül sose volt gondom a csatlakozással és a játékkal.
  • Carlos
    Történt valami a 200 hsz-ben?
  • Aragorn831109
    No, ez tök jó hír! :)
  • Armi555
    Polygon 9.5-ről 8-ra majd 4-re vitte le a Simcity értékelését!
    mint a dedó komolyan mondom... EA így, EA úgy, EA amúgy... gyorsan vigyük le az értékelést négyre, alkalmazkodjunk a heti trendhez..
  • Armi555
    Simcity Szerver státusz figyelő oldal
    Jelenleg már van Európa Nyugat 4 is és Kelet 3 is mindjárt lesz :)
  • Austin Bailey
    ez kicsit olyan, mint a vásárlási utalvány, meg azok a közműszolgáltatók, ahol átalányt számolnak. Lehet, hogy két nap múlva megjavítják a szervert, a jövő héten el tudnád költeni az utalványodat, vagy a következő évben visszafizetik a túlfizetést, de addig a pénzed náluk van, nálad meg nincs semmi, és igaziból tőzsdézéshez bőven elég 2 nap. Apámnak egyszer volt egy ügyfele, aki a kiszámlázott összeget mindig határidő után fizette be (nem az övé volt a pénz, hanem egy ügyfélcsoport megbízottja volt) és közben tőzsdézett apám fizetésével, a nyereségét meg mindig megtartotta magának, aztán meg vett egy lakást. Aztán a végén azt hiszem lecsukták a pasit, mert ugye nem nyert mindig, viszont a veszteségét áthárította azokra, akiknek a fizetéssel lógott, és egyszercsak az egyik ilyen megunta, hogy mindig csak késve vagy, kevesebb összeget kap, mint amennyit kiszámlázott és csődeljárást kezdeményezett az ügyfélcsoport ellen, akik meg beperelték a megbízottat sikkasztásért.
  • Austin Bailey
    soha a rohadt életben nem kapod vissza a pénzedet. Ez az ipar már legalább 10 éve jogtalan dolgokat művel. Például amikor megveszed a játékot, akkor miért kell elfogadnod a felhasználási feltételeket, ha telepíteni akarod? 1, miért nem ismerheted meg a vásárlás előtt
    2, miért nem veszik vissza, ha úgy döntesz, hogy nem fogadod el.
  • Austin Bailey
    úgy tűnik, hogy véletlenül pont egyetértek veled.
  • Austin Bailey
    érdekes, hogy eddig még senki nem rakott városképet, sőt simtropolis CJ-t sem indított senki a gameről...
  • Aragorn831109
    Ahogy sejtettem...
    De azt hiszem legalább felkészültem rá lélekben, hogy ezen a hétvégén túl sokat nem fogok játszani... :)
  • Láma!
    most irta ki hogy megszakadt a kapcsolat
  • Aragorn831109
    Ha az utóbbi negyedórában sem tapasztaltál fennakadást, az jó hír, mert most szabadultak rá a britek, írek és portugálok a szerverekre... :)
  • zorrobomber
    igen, én most nyomtam 2 órát egy huzamban
  • Aragorn831109
    Még most is? :)
  • Láma!
    most simán megy nekem...:)
  • ozimak
    "I have some bad news for you"
    "The good news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen.
    The bad news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen."
    Hát ezeken jót nevettem :))
  • Aragorn831109
    Kíváncsi leszek, én ma este mennyi fogok tudni játszani. :D
  • Aragorn831109
    Dél-Afrika (gmt +2), India (gmt+5:30), Új-Zéland (gmt+13) esetében már 8-a van. Már csak az Egyesült királyság, Írország és Portugália maradt.
    Kb 20 perc múlva elmondható, hogy világszerte megjelent. :)
  • oneal1
    én tegnap 8 órát játszottam:D ma kb 5percet:D