11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4768 Jól vetted észre, szerverhez kötött. -
#4767 Ha jól vettem észre, a mentéseim szerverhez vannak kötve, azaz, ha túljutottam az oktatójátékon, és elkezdtem építeni egy várost mondjuk az Európa Nyugat 3 szerveren, de az megtelik, és átmegyek a Nyugat 4-re, akkor ott kezdhetek mindent az oktatójátéktól. Vagy mondjuk veletek szeretnék játszani, és átmegyek a Kelet 2-re, akkor itt sem jutottam még sehová.
Ez nektek is így van, vagy csak nálam valami bug, illetve szerintetek lesz-e megoldás, vagy tudtok-e ilyenről? -
drmilo #4766 Barátom akar csatlakozni a magyarország régióhoz, van is 2 szabad hely, de azt irja rá, hogy visszafoglalás, és ha rányom akkor meg azt hogy nicns tulajdonodban az összes tartalom, ami szükséges hozzá.
Mi erre a megoldás? -
#4765 Énis örülök!
-
#4764 Ja, és áldás szálljon azokra, akik a színtévesztő filtereket belerakták a játékba!
Olyan ritka dolog, és egy ilyen játéknál eléggé fontos a jól megkülönböztethető árnyalat. -
#4763 No, a screenshot után 5 perccel földrengés:
-
#4762 Én kelet 2-ben vagyok ahova megbeszéltük. -
#4761 én még nem éreztem rá a dolgaira, nekem nem akartak toronyházakba költözni... közepes sűrűség, gazdagok, vidámak, de kevesen vannak :) -
Since #4760 Akkor most többnyire minden magyar a Kelet 2 Serveren játszik? -
#4759 2 óra játék után:
-
#4758 Na ezek az új szerver beállítások ha ugy vesszük gyorsan meglettek, hiszen a játék mindenhol csak éjfélkor jelent meg, és kb azonnal lettek uj szerók :D -
#4757 áhá, köszi! -
#4756 Nem, van egy reagálási ideje (amit a tetőre szerelhető haranggal tudsz csökkenteni), plusz oda kell érnie egy szabad kocsinak.
A korai engine-bemutató videóknál mutatták, hogy ha egy ház füstöl, akkor az utakon elkezdi kiküldeni az "itt bizony tűz lesz" jeleket, aminek találkoznia kell egy tűzoltósággal, és akkor megindul a mentés. Tehát mint minden másnál (szennyvíz, áram, stb.) itt is a hatékony úttervezés, és a tűzoltóság(ok) megfelelő elhelyezése létfontosságú. -
#4755 tűzoltót direktben ki lehet küldeni tűzhöz? -
tomatos #4754 JÓ reggelt, én tegnap este játszottam öcsémmel közösen kb 1 órát vagy kicsit többet. 2-3 szor vágott ki. Ma reggel próbáltam, megy mint a villám. Amerika Kelet 1-en nyomjuk, mert gondolom én akkor ők úgy is alszanak, de ezek szerint annyira nem, vagy sokan vannak a világból akik ott nyomják. Ha a szerver status-os oldal hihető akkor talán lesz még néhány szerver és talán eloszlik a terhelés :D Na talán ma este ismét játék, most meg meló ezerrel. További szép napot nektek. -
Coolfire #4753 Ez akár a banner alá is mehetne,mert el fog veszni.:) -
Sotyka #4752 Nemtudom hogy az elmúlt pár napban jött e erre a kérdésre válasz mert nem olvastam végig azt a 400 olvasatlan mások által sírásnak titulált commentet, de miért is nem nyugat 1-en vagyunk hanem kelet2-n? -
Newfronter #4751 Most egy pillanatra felnéztem. Kelet 2 busy, de most minden rohadt gyors. :) Remélem este is így lesz a csúcsidőben!
Én se bírom a sok sírást itt. Ilyen már szinte majdnem mindegyik online játéknál előfordul. A játékot ez miatt leértékelni? Ez olyan mintha megvenném, de nem futna a játék a gépemen és leértékelném. LOL.
Számítástechnikában meg a bugokkal/szerver gondokkal bizony együtt kell élni. Majd eljön az az időszak is, amikor ezek a jelenségek már nem lesznek ennyire gyakoriak. -
#4750 -
Sotyka #4749 küldtem friend requestet :)
-
Since #4748 Aki esetleg most kezdené el a játékot jó lenne egy régióban játszani. -
#4747 Semmi, továbbra is azt hiszik sokan, hogy ha itt leírják, hogy *** Origin, akkor attól tud majd játszani. (lásd még: aláírásom)
Továbbá azt hiszi, hogy az az arányaiban elenyésző számú nyivákoló ember az online fórumokon bármit is számít, mikor a túlnyomó többség csendben, békében játszik.
Attól, hogy 5 ember hangosan kiabál, és 200 nyugodtan és csendben játszik, attól még nem az 5 lesz többségben.
Nekem a tegnap reggeli próbán kívül sose volt gondom a csatlakozással és a játékkal. -
#4746 Történt valami a 200 hsz-ben? -
Aragorn831109 #4745 No, ez tök jó hír! :) -
#4744 Polygon 9.5-ről 8-ra majd 4-re vitte le a Simcity értékelését!
mint a dedó komolyan mondom... EA így, EA úgy, EA amúgy... gyorsan vigyük le az értékelést négyre, alkalmazkodjunk a heti trendhez.. -
#4743 Simcity Szerver státusz figyelő oldal
Jelenleg már van Európa Nyugat 4 is és Kelet 3 is mindjárt lesz :) -
Austin Bailey #4742 ez kicsit olyan, mint a vásárlási utalvány, meg azok a közműszolgáltatók, ahol átalányt számolnak. Lehet, hogy két nap múlva megjavítják a szervert, a jövő héten el tudnád költeni az utalványodat, vagy a következő évben visszafizetik a túlfizetést, de addig a pénzed náluk van, nálad meg nincs semmi, és igaziból tőzsdézéshez bőven elég 2 nap. Apámnak egyszer volt egy ügyfele, aki a kiszámlázott összeget mindig határidő után fizette be (nem az övé volt a pénz, hanem egy ügyfélcsoport megbízottja volt) és közben tőzsdézett apám fizetésével, a nyereségét meg mindig megtartotta magának, aztán meg vett egy lakást. Aztán a végén azt hiszem lecsukták a pasit, mert ugye nem nyert mindig, viszont a veszteségét áthárította azokra, akiknek a fizetéssel lógott, és egyszercsak az egyik ilyen megunta, hogy mindig csak késve vagy, kevesebb összeget kap, mint amennyit kiszámlázott és csődeljárást kezdeményezett az ügyfélcsoport ellen, akik meg beperelték a megbízottat sikkasztásért. -
Austin Bailey #4741 soha a rohadt életben nem kapod vissza a pénzedet. Ez az ipar már legalább 10 éve jogtalan dolgokat művel. Például amikor megveszed a játékot, akkor miért kell elfogadnod a felhasználási feltételeket, ha telepíteni akarod? 1, miért nem ismerheted meg a vásárlás előtt
2, miért nem veszik vissza, ha úgy döntesz, hogy nem fogadod el. -
Austin Bailey #4740 úgy tűnik, hogy véletlenül pont egyetértek veled. -
Austin Bailey #4739 érdekes, hogy eddig még senki nem rakott városképet, sőt simtropolis CJ-t sem indított senki a gameről... -
Aragorn831109 #4738 Ahogy sejtettem...
De azt hiszem legalább felkészültem rá lélekben, hogy ezen a hétvégén túl sokat nem fogok játszani... :) -
#4737 most irta ki hogy megszakadt a kapcsolat -
Aragorn831109 #4736 Ha az utóbbi negyedórában sem tapasztaltál fennakadást, az jó hír, mert most szabadultak rá a britek, írek és portugálok a szerverekre... :) -
#4735 igen, én most nyomtam 2 órát egy huzamban -
Aragorn831109 #4734 Még most is? :) -
#4733 most simán megy nekem...:) -
#4732 "I have some bad news for you"
"The good news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen.
The bad news is that you paid $60 for a pretty little main menu screen."
Hát ezeken jót nevettem :))
-
Aragorn831109 #4731 Kíváncsi leszek, én ma este mennyi fogok tudni játszani. :D -
Aragorn831109 #4730 Dél-Afrika (gmt +2), India (gmt+5:30), Új-Zéland (gmt+13) esetében már 8-a van. Már csak az Egyesült királyság, Írország és Portugália maradt.
Kb 20 perc múlva elmondható, hogy világszerte megjelent. :) -
#4729 én tegnap 8 órát játszottam:D ma kb 5percet:D