11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#4809 Valaki kioktatni a kereskedelemről?
Importálom a műanyagot és az ötvözetet. Ebből csinálok csipet. Aztán ezt exportálom. Legalábbis exportálnám (be van állítva) de ott áll 4000 a raktárban és nem viszik el. Mi lehet a gond? -
#4808 Pl. Az eddig jól működő újrahasznosító telep és a lerakat, egyszerűen leállt, cucc van bőven, tele a raktár, de a szállítóautók benn szunyáznak a garázsban. Pedig ezzel sokat kaszáltam, most csődbe megyek, mert nem hajlandóak dolgozni. -
#4807 Jelentsétek szorgosan a reprodukálható bugokat az EA help fórumon, a tegnapit is megköszönték. -
#4806 Megtaláltam én is másodszorra, de valami nem kóser a működésben.
Annyi bug van, leírni is sok lenne. -
Bazsa241 #4805 és van hely a régiódba ? -
#4804 Visszajött... Kiléptem, kiirta, hogy nincs szinkronizálva. kiléptem a játékból vissza, és akkor ott volt... -
Bazsa241 #4803 csináljunk újat együtt :D -
#4801 Így van, amíg helyreállítják a helyzetet csökkentik a szerver terhelést azzal, hogy kikapcsolták azt hiszem a Leaderboardsokat és nem lehet max időn pörgetni a játékot csak közepes gyorsasággal -
#4800 Nem arról van szó, hogy szervert váltottál? Szerverhez kötöttek a mentések. -
Coolfire #4799 Az az én asztalom,s nem legális.:D -
#4798 pc guru hírben azt irják hogy csomó extra szolgáltatást kikapcsoltak a szerverekről hogy jobban menjen a játék. -
Bazsa241 #4797 Lehet vhogy játékra keresni? vagy csak ezek a semmire valú szűrők vannak ?:D -
#4796 igen, sejtettem -
#4795 elején úgy kezdtem már az építés hogy sugárúttal húztam az autópálya leágazós résztől jobbra meg balra is egyet-egyet a térkép 2 széléig, majd egy fajta körgyűrűt tervezek vele csinálni amin a villamos is jár. Vonatot meg 4 állomással megpróbálom majd átvezetni a városon, elvileg tömegközlekedési eszközként is funkcionálhat városon belül, ha jól tudom -
Bazsa241 #4794 server kapcsolat nelkül lehet játszani ha játékba vagy. De viszont szerver kapcsolat nelkul nem tudsz uj jatekba belépni. ha ugy lépsz ki h nem volt szerver kapcsolat akkor amit addig csinaltal elveszik mert nem tud szinkronizalni. -
Bazsa241 #4793 Én az utakkal vagyok bajba... Sugárútra kéne áttérni mert szinte mindenhol csak forgalmas utca van, meg már villamosért is sirnak az emberek :D
-
#4792 szerintem nekem az utolsó 1 vagy másfél órám tuti elveszett, mert akkor már nem volt kapcsolatom a szerverrel :D. Viszont feltűnő volt, hogy szerver kapcsolat nélkül milyen sokáig tudtam még vele játszani -
drmilo #4791 Ez a jó taktika, én már annyira be vagyok szorulva, hogy kínszenvedés minden fejlesztés. -
#4790 mondanom sem kell h ma olyan vagyok mint a mosott szar a késő esti kockulás után -
#4789 én tegnap hajnali egyig tudtam vele 3 órát játszani valamelyik kelet eu-s szerveren, azt hiszem a kettes volt az. és nagyon pozitív benyomásaim vannak, azt bántam h a patch kivette a cheetah sebességet, mert így nem tudtam annyit előrehaladni mint szerettem volna, de van azért nehézsége. Már csak azért is, mert úgy próbálom meg fejleszteni a városom, hogy tényleg csak azt a minimális területet építem meg ami kell a fejlődéshez, a többi szabad területhez nem nyúlok mert akkor túlburjánzok és mikor meg fejleszteni kell meg minden más csinálni akkor szopacs van mert nincs hely. Így inkább lassan de biztosabban terjeszkedek a kis térképen falum népességével :) - ez a stratégiai módszer amúgy is mindig közel állt hozzám. Ettől függetlenül én is mint sokan, ellenzem a kis térképet, szóval utóbbival nem az érvelés akartam volt a szándékom a város mérete mellett :) -
#4788 Üdv mindenkinek!
Másnak is lenullázta a játékmentést, vagy én vagyok ily szerencsés ?
Kezdhetek mindent előröl. -
Allmagne #4787 Na ma végre én is átvehetem a gamet, már szerdán mehettem volna érte, de nem mert megkockáztatni, hogy emiatt nem készülök a zhk-ra
De úgy tűnik nem is baj, hogy az első pár nemban nem voltam fent
Egyébként amit itt olvastam, az alapján a szerveres gondokat leszámítva elég élvezhetőnek tűnik -
Csokis #4786 Sajna még nincs. Vannak direkt erre "szakosodott" oldalak, de még nincs fent, pedig kértem. Ha lesz, egyből linkelem!
botyika: Ez!
-
#4785 az mi az a prima guide? -
#4784 prima guide még nincs fenne neten PDF-ben? csak azért mert ha megtekinthetőben meg van valahol, akkor bedobnám azt is a bannerba -
#4783 milyen néven fut a magyar régió Kelet 2-n ? :) nagyobb móka lenne magyarokkal egy régióban játszani :] -
#4782 nah, beraktam amit kértetek, elvileg mindenki megkapta már a játékot ezért kivettem a hosszú szöveget a bannerből -
#4781 Köszi szépen. -
drmilo #4780 Na közben rájöttünk, már valaki megcsinálta a város Limited verzióval, és ha el is hagyja már nem lehet elfoglalni alap kiadással :( -
#4779 én eddig a rajttól kezdve bármikor felmentem, mindig tudtam játszani. annyi hogy mindig váltottam olyan szerverre ami épp nem volt tele. na meg nem ülök nap 24 órájában a gép előtt, csak estefele meló után. tegnap pl du. 5-től hajnal 1-ig játszottam folyamatosan és egyszerse vágott ki meg semmi. startnál start után is rögtön tudtam játszani két órát, csak aludnom kellett utána :) -
#4778 jól gondolom hogy az új szerverekkel már nincs állandó probléma a csatlakozásnál?
vagy még mindig kaotikus állapotok vannak és csak szerencsével lehet játszani? -
twi452 #4777 Minden órában kapsz valami "jóságot" ? :D -
#4776 No, megjöttek a meteorok. Csodás. -
wulwerin #4775 Milyenek lettek már az emberek. Pár nap csúszással tudnak csak játszani a játékkal, és már visszafizetést vagy egyéb ingyen tartalmakat követelnek, lehúzzák a játék értékelését. Megjegyzem azért ennek semmi köze a tartalom minőségéhez, amennyiben pár napon belül megoldódik persze. Jó hogy nem vasvillát meg fáklyát ragadtok és mentek az EA-t meglincselni. Kicsit arra a south park részre emlékeztet, amikor elment az internet. Mást nem tudtok csinálni ahelyett, hogy egész nap a gép előtt ültök és a frissítés gombot nyomkodjátok. Nekem ma jött meg a játék, de ha csak jövő héten tudok játszani akkor csak akkor. Vegyétek úgy, hogy a játék már megvan,de a megjelenés csak márc. 12-én van. Lehet most hőbörögni, hogy nem ezt ígérték meg stb stb... Senki sem tud mit tenni. Pár napba nem haltok bele.
Akinek meg megy vagy nem panaszkodik egyfolytában az a játékról is írhatna egy kicsit. -
#4774 No, beesteledett Carlonia-ban:
-
#4773 Sok minden változott, kicsit könnyedebb (bár nem nagyon könnyű), és a városok közötti interakciót (tehát 1 ember épít több várost, vagy többen összedolgoznak) nagyon igénylő városépítő játék lett. Más gondolkodást igényel, viszont a nagyon jól használható kezelőfelület segít. -
#4772 Szerintem úgy fog működni mint az mmo-nál, szóval elvileg meg kéne. :) -
#4771 Sziasztok!
Két mondatban (röviden) le tudnátok írni, hogy a változást az előző részhez képest a játékmenetben, hogy is képzelje el az, aki nem bétázott? -
Newfronter #4770 Ennek tudatában majd később lesz érdekes, ha össze akarják vonni a szervereket, akkor vajon megmaradnak-e a régióink, amit létrehoztunk nagy fáradtsággal? -
#4769 Remélem, egy későbbi javítással legalább azt azért majd megengedik, hogy az oktatójátékot át lehessen ugrani. Vagy át lehet, csak valami elkerülte a figyelmemet?