SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
...DDDD

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Én még az elején mondtam, hogy teli tömködnélek benneteket jóféle fincsi kajával....a bétában volt egy valamilyen hamburgerpogi gyár (valami ilyesmi félével találkoztam!)de hát ha mást nem akkor jó lesz nektek a vellany áram is, hogy kicsit felvillanyozódjatok!<#hehe><#buck><#nevetes1>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

mrmilan
Akkor majd kisegítelek egy két járõrrel, ha gondolod Ombre <#vigyor2>.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Na igen. De azt nem adok! Az milyen "bosszantó" lesz ha a szomszédból jönnek át hozzám a bûnözök fosztogatni😊
Pénz! <#wink> Arra mindig szükség van! <#hehe>

Na meg a multis élmények. Már alig várom hogy tudjak nektek szolgáltani áramot vagy amire szükségetek van.
Dzsini
Azért a nagy közös mûvek alapanyagköltségét nézve van kihívás - millió pénzt, és hozzá egy nagy rahedli változatos alapanyagot legyártani (vagy összevásárolni) nem két perces elfoglaltság lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jogosak a félelmeitek a kevés kihívást illetõen de azért bizakodjunk...
A katasztrófákat is picit túlzásnak tartom, hogy azzal operálnak, hogy jön egy zombi vagy godzilla és építhetek újra. Ettõl függetlenül nem volt még játék amit ennyire várnék. Továbbra is bízom abban , hogy amit oly sokan hiányolnak kifogásolnak (metró, nagyobb map) késõbb megkapjuk.
Jó pénzért😊
Legyen tûz, meteor, tornádó, még az UFO is elmegy nálam, de jobb lett volna, ha a zombikat meg a godzillát külön ki vagy be lehetett volna kapcsolni.

Dzsini
Vagy egy olyan társaságnak, akik megbíznak annyira egymásban, hogy egyikük se nyomkodja a cheateket (vagy mindenki nyomkodja, ízlés szerint).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Joschka
Akkor ez a sandbox mód ezek szerint marad az egy játékosoknak.

Dzsini
Jelenleg úgy látszik, hogy ha sandbox módban indítod a régiót (ami lehet privát és publikus ugyanúgy), akkor kikapcsolható a katasztrófa (és akár a tûz is), viszont akkor nem vagy fent a "nemzetközi" piacon, nincsenek achievementek, és minden épület rögtön elérhetõ, a cheatekkel együtt.

mrmilan
Akkor azt elõre eldöntheti az a pár játékos, akik nyomulni fognak egy adott régióban, hogy legyen vagy ne legyen katasztrófa? Jól értem?

Joschka
Szerintem nem lesz katasztrófa az, ha ki iktatjuk a katasztrófákat, tûzeseteket...anélkül is jókat lehet majd vele játszani...aki meg izgalmat akar és adrenalint magának az csinálja katasztrófálisan a játékot.

mrmilan
Akkor egy picit megnyugodtam. De érted, nem akarom, hogy bármiféle "krokodilok (Godzilla)" meg egyéb ökörségek randalírozzanak már a városban basszus. Bár, ha a lakók ilyen ügyesen kezelik a dolgokat, akkor nagy baj nincs.

Dzsini
Nem függ minden tõle, de ha nem sandboxban játszol, akkor vannak - látszott a tegnapi közvetítésen is, hogy igazából nem okozott gondot a városban egyik katasztrófa sem - a tornádó lerombolt 3 lakóházat, amit ingyen ledózerolt és 1 perc múlva újratelepültek a lakók.

mrmilan
De nehogy már minden a kibaszott katasztrófáktól függjön! A stratégia akkor már nem is lesz érdekes? Mindjárt visszamondom az elõrendelést. Vagy szimplán marad majd a Sandbox.

Dzsini
Tegnap látszott, a szörny (amit a kommentátorok észre se vettek) eltaposott 10-20 épületet, a zombik megettek 20 embert... ha egy pár százezres egyetemi negyedet zúz le valami, akkor az drága, de egyébként nem okoz tragédiát még úgy sem, hogy nem is foglalkoztak vele.

Egyébként ez tetszik talán a legkevésbé, de teljesen érthetõ, hogy a "nemzetközi piacon" nem lehet kikapcsolni a katasztrófákat, hiszen akik nem játszanak velük, azok tisztességtelen elõnyre tennének szert.

Ha nem Sandbox módban fogsz játszani, akkor azért a katasztrófák eléggé bele tudnak szólni a könnyûségbe! <#smile>

Megnéztem youtube-on az egyik stress-test-es videót. Nagyon izgalmas, érdekes lesz a játék, nincs is ezzel probléma. Nem is kellett volna megnézni, mert eléggé rápörögtem. 😊
Viszont nem látok benne kihívást igazából. :S Elég könnyûnek tûnik az egész. Maximum az elrendezéssel lehet probléma, ami miatt késõbb "szívhatunk" az extra költségek miatt. De ez sem vészes, mert ömlik a pénz, ahogy látom.

Attól félek eddig, hogy pár hónap múlva megunjuk, illetve kihívást nem látok a játékban, mert igen könnyû.
US régióban mai naptól lesz pre-load, méghozzá helyi idõ szerint 20:00-tól! <#smile>

mrmilan
Nagy pacsi Öregem akkor itt is! Az a baj, hogy legkorábban majd csak 10-én, azaz vasárnap estefelé tudok majd játszani. Francba. No de akkor aztán...

Joschka
Pedig szinte veled egyszerre jelentkezett õ is nálam a barát listámra...DDDD

Joschka
<#taps><#eljen>

Na most már tényleg van, sõt fel is kért. Mikor én néztem kb egy hete még nem volt ilyen user (vagy talán rejtett volt)

&#8222;Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.&#8221;

Joschka
Nálam van, csak az origin neve: mrmilan79 <#hehe>

De igen 😊 már próbáltalak felvenni originen is, de nincs ilyen név.
Legközelebb már kitárgyalhatjuk a játékot is 😊
Meghívtalak amúgy Facebook csoportba is, lehetnénk egymás mellett multiba is.
Majd nyirog hamarosan elkezdi a kiosztásokat.

Dzsini
Az látszott a mostani streamben is, hogy a létszámba mindig beleszámolja a látogatókat is (ingázók, turisták) - valószínûleg ilyen 700 ezer körüli lakosságot kaszinókkal-szállodákkal lehet elérni, oda ömlenek a környezõ városokból a vendégek. Kaszinókat mutat is, és arról is beszél. Az állandó lakosság biztosan jóval kisebb.

Molnibalage
Ki mondta, hogy elégedetlen vagyok? Pusztán máshogy csinálnék dolgokat. Ettõl még nem vagyok elégedetlen...

Elleben te sírod itt folyamatosan tele a topikot. Ezért is nem olvasom már egy ideje, csak hébe hóba...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
A játék állandó netkapcsolatot igényel, és a szimuláció egy része (a kapcsolat a többi várossal, stb.) a szerveren fut. Amíg ezt nem tudják helyben biztosítani, addig ne számíts tört verzióra.

A szerver csuklás gyönyörû volt, bár valószínûleg most csak negyedgõzön dolgoznak, azért is lehetett ma éjjel a stresszteszt, hogy legyen hova méretezniük, bár az elsõ 1-2 napban biztos lesz pár borulás. Remélhetõleg mire EU megkapja, addigra a nehezén túl lesznek.

hát nem picit, és igen nagy aggodalomra ad okot, mivel utánna 1 percre már vissza is jöttek, ami azt jelenti hogy nem is fagyott ki teljesen az origin, csak megakadt egy picit. Minden origin laggnál kifog dobni a SimCity... COOL LESZ, grat ehhez a nonstopp online ötlethez <#violent><#boxer><#gun>

Az szerintetek is ciki amikor a letsallbemayor hivatalos reklám livestreamen kivágja õket a játék, mert megszakadt a kapcsolat az Origin szerverrel? "Jó reklám." 😊)
WOW, az nice, hivatalos stream közben kiírta hogy az origin nem online így most szépen kidob a játék... Már alapból okozhat problémát ez a nonstopp onloine dolog, de ha legalább az originnek nem lennének ennyire szarak a szerverei, akkor még talán használható lenne, de így ... <#mf2><#banplz><#idiota>

akkor ezek szerint te kivetíted rám a saját elégedetlenségedet

és szerinted hol mondtam azt, hogy nekem azért nem tetszik, mert nem tökéletes szimuláció? Most már jó lenne befejezni ezeket az agykárosító megnyilvánulásokat.

Amúgy nem tud valaki egy "tört béta" verziót? Úgy értem hogy egy torrentet ami tartalmazza a játék bétáját (még jobb ha a teljes gamet, de az nemfeltétlen fontos), és egy cracket amivel tudom futtatni. Nagyon jó lenne ha legalább ki tudnám próbálni a játékot megjelenés elõtt <#help>

mrmilan
Te, nem szoktunk mi együtt sörözni? Csak úgy mellékesen 😊

igaz, ha nagyon kritikusan nézek egy filmet/játékot akkor nem létezik olyan amiben nem lenne valami hiba. Ezért tartom én azt hogy mindent a játékélmény mögé kell rendelni egy játékban, hiába unrealisztikus, vagy csúnya, vagy bugos, vagy régi, vagy akármi, ha élvezed akkor ez ott nem számít!

5:25-nél már 789,123 fõs 😄

Joschka
Bug!...A simek átmennek a buszon!...DDDDD

Joschka
Ott a Kejjfel torony is!

Molnibalage
Még nem találtam olyan filmet, amibe nem lehetett volna belekötni. Egy PC játék meg aztán tényleg. Még nem találtam olyan játékot amiben ne változtattam meg volna semmit...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Persze. <#eljen> Én csak a billentyûzet kiosztás miatt néztem meg, de lesznek szép számmal! <#wow1> <#vigyor>

Köszi a linket! De lesz még idõ magyarul is olvasgatni, szerverstarig.

Joschka
Én valószínûleg kedden már át vehetem a postán a cd galaxis rendelésemet.<#hehe><#buck>

Carlos
3000-ért a 3-at énis vinném!

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként nem várható Season Pass a játékhoz? Nem olvasott róla senki? <#confused> Azt valahogy jobban megvenném, akár csak a Borderlands 2 esetében. <#vigyor>

A másik pedig, hogy érdemes ezekkel várni míg leakciózzák. 1-2 ezrest nekem pl megérne a három együtt 😊
Dzsini
Ha kiadják hírként, hogy mekkora elõrendelés volt, kiderül. És ne magyar átlageresethez képest 3000 forinttal számolj, mert semmilyen módon nem ránk szabják az árakat, úgy számolj, hogy egy átlagos mozi / mcdonalds látogatás legalább ennyi, és maximum 1-2 napi munkabér, vagy kevesebb, mint egy heti zsebpénz.