11758
  • Allmagne
    Én egyelőre a gyakorló pályán próbálok túl jutni, bár ezen sokat segíteni, ha eltudnám kezdeni :P
  • Bazsa241
    Keressetek rá az id-mre és ott megtaláljátok h milyen régiókba játszok.
    id: Bazsa241
  • sgyul
    meghivnál regióba csatlakozasos oldal lehalt :D
    Sgyul néven tolom
  • drmilo
    Publikus
  • Armi555
    nem
  • oneal1
    beléptem volna máshoz látogatóba erre csak tölt és tölt...:D nem csinál semmit. felejtsem el az állásomat is?
  • Joybull
    meghívót küldtök, vagy publikus map?
    Origin:Joybull
  • Newfronter
    Ti milyen szűrőt használtok a játékban?
  • drmilo
    Csináltunk egy mapot Viridian Woodsban, SG Magyarország néven, bárki csatlakozhat.
  • Hunor1
    szépek ezek a baba házas kis tündi bündi városocskák ( bár kicsit harsányak a színek nem?)
    De nem jutott még eszébe senkinek hogy egy igazi bűnös várost csináljon?
    Én anno jókat hülyéskedtem sc4-el hogy csináltam egy jó nagy népsűrűségű csupa szegények által lakott nagy iparos-nagy szennyezés várost magas bűnözéssel és állandó tüntetésekkel ! A szimek totál be voltak gőzölve, sokszor lövöldözés is volt az utcákon ! :))
  • Allmagne
    Na én is feltelepítettem(alap verzió), és én is szívesen csatlakoznék ha van még valahol hely :) az Origin: Allmagne
  • buttonp
    A tőzsdét már nem merték megcsinálni maxisék:)
  • sgyul
    Most kezdenék várost valakinél van hely esetleg meghívna egy régióba? Sgyul néven vagyok ott is.
  • buttonp
    áhh, itt már csak az újraindítás segít...
  • Dzsini
    Feladatkezelőben nézz körül, és ha fut, lődd ki. Utána próbáld elindítani.
  • buttonp
    de nem teszi oda. Meghülyülök. Most lenne fél órám és nemtudok játszani. Sehol az ablak, de ez nem az első eset.
  • botyika
    mert az origin ablaka mögé teszi a launcher ablakot.
  • buttonp
    Miért van az, hogy originben rákattintok, hogy játék, és semmi nem történik??????? :)
  • botyika
    na azért annyira nem kicsi, csak sztem a duplaút miatt csalóka egy kicsit a kép.
  • Carlos
    Nem mérem, számomra élvezhető, folyamatos.
  • Dzsini
    Egyenesen hosszába 6-8 megálló fér el villamossal kényelmesen (és 10-12 buszmegálló)
  • botyika
    ugye? tökjó szó, tegnap találtam ki :D
  • ozimak
    Ahhoz kétség sem fér mert tényleg jól néz ki! És biztos, hogy élvezetes is a városon belül, de ha virtuálisan elképzeled mondjuk a 4-6-os villamost a városban, és ráteszed a lelki szemeiddel az egyik főútra ami átszeli a várost, akkor ha jól megnézed kb. 3 megállót tudnál csinálni :( Mintha a Nyugatitól a Király utcáig érne a "város" :( Ez azért feltűnően kicsi :(
  • sata75
    azért a felhőkarcin most egy kicsit felsírtam...
  • buttonp
    Meg kell szokni még ezt az Industry Giant-os játékmódot :) Kéne egy régiókereső ebbe a játékba, hogy magyarokkal is lehessen játszani rögtön.
  • botyika
    egyetértek, elég zavaró hogy kicsi, meg sztem nem természetes hogy mindenütt pusztaság és egy kockába meg van egy valag felhőkarci. városváltás két klikk kb. mondjuk nekem jó a gépem. remélem lesz nagyobb város, mert ahogy figyeltem, annyira nem terheli le a procit mint vártam.
  • Newfronter
    Hidd el mindenki szeretne nagyobb térképeket, de ez van jelenleg. Viszont bőőőőven van tennivaló. :)
  • ozimak
    Hát nem tudom, de így a képekből ítélve ezek a városok nagyon kicsik. Ez a terület egy kerületet nem tesz ki Bp.-en. Nem hogy egy várost :( Azért ez egy "kicsit" lelombozó :( A trailereket nézve nem tűnt ilyen kicsinek. Hát most elgondolkodtam, hogy a jövőben meg fogom e venni...
  • Dzsini
    Sima reptér lehet a városban, nemzetközi nagyreptér pedig külön építhető.
    A városok közti váltás nálam 1 percen belül megvan.
  • Dzsini
    Nem kerülsz be a nemzetközi piacra, nincsenek achievementek, és nem kell fejleszteni, mindent építhetsz rögtön.
  • Bazsa241
    Én is egy hasonló régiót keresek :D
  • Ironman2
    ha homokozó modban vagyunk,annak mi a hátrányai?
  • Fenrir
    Van valami régió ahová be lehet csatlakozni? Európa Kelet 2-n vagyok.
  • elite
    NAGYON kicsire sikerült. Szóval hagyjuk ezt a beletörődést. És ez nem lenne akkora baj, ha a régión belül tökéletesen összeérhetnének, de sajnos NEM!
    És az meg milyen hogy a reptér így egy full várost kitesz? Na szóval nincs ez így rendjén.

Amúgy mennyi időt vesz igénybe míg egyik városból átváltasz egy másikba?
  • BoneDragon
    Mennyit esik az fps ekkora város esetén?
  • Carlos
    Bevétel:
  • Láma!
    Meg ezért van hogy több várost irányithatsz a régiódban, nem egy várossal kell csinálni mindent (nem is lehet) hanem össze kell hangolni.
  • Mighty
    Most mit izélsz? SC4-ben és az összes többi részben is meg voltak szabva a határok. Csak itt egy "kicsit" kisebbre sikerült :)
  • Ironman2
    elég gáz hogy ennyire meg vannak szabva a városhatárok
  • Carlos
    Egy kis éjszakai hangulat: