11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Allmagne #4849 Én egyelőre a gyakorló pályán próbálok túl jutni, bár ezen sokat segíteni, ha eltudnám kezdeni :P -
Bazsa241 #4848 Keressetek rá az id-mre és ott megtaláljátok h milyen régiókba játszok.
id: Bazsa241 -
sgyul #4847 meghivnál regióba csatlakozasos oldal lehalt :D
Sgyul néven tolom -
drmilo #4846 Publikus -
#4845 nem -
#4844 beléptem volna máshoz látogatóba erre csak tölt és tölt...:D nem csinál semmit. felejtsem el az állásomat is? -
Joybull #4843 meghívót küldtök, vagy publikus map?
Origin:Joybull
-
Newfronter #4842 Ti milyen szűrőt használtok a játékban? -
drmilo #4841 Csináltunk egy mapot Viridian Woodsban, SG Magyarország néven, bárki csatlakozhat. -
Hunor1 #4840 szépek ezek a baba házas kis tündi bündi városocskák ( bár kicsit harsányak a színek nem?)
De nem jutott még eszébe senkinek hogy egy igazi bűnös várost csináljon?
Én anno jókat hülyéskedtem sc4-el hogy csináltam egy jó nagy népsűrűségű csupa szegények által lakott nagy iparos-nagy szennyezés várost magas bűnözéssel és állandó tüntetésekkel ! A szimek totál be voltak gőzölve, sokszor lövöldözés is volt az utcákon ! :)) -
Allmagne #4839 Na én is feltelepítettem(alap verzió), és én is szívesen csatlakoznék ha van még valahol hely :) az Origin: Allmagne -
buttonp #4838 A tőzsdét már nem merték megcsinálni maxisék:) -
sgyul #4837 Most kezdenék várost valakinél van hely esetleg meghívna egy régióba? Sgyul néven vagyok ott is. -
buttonp #4836 áhh, itt már csak az újraindítás segít... -
#4835 Feladatkezelőben nézz körül, és ha fut, lődd ki. Utána próbáld elindítani. -
buttonp #4834 de nem teszi oda. Meghülyülök. Most lenne fél órám és nemtudok játszani. Sehol az ablak, de ez nem az első eset. -
#4833 mert az origin ablaka mögé teszi a launcher ablakot. -
buttonp #4832 Miért van az, hogy originben rákattintok, hogy játék, és semmi nem történik??????? :) -
#4831 na azért annyira nem kicsi, csak sztem a duplaút miatt csalóka egy kicsit a kép. -
#4830 Nem mérem, számomra élvezhető, folyamatos. -
#4829 Egyenesen hosszába 6-8 megálló fér el villamossal kényelmesen (és 10-12 buszmegálló) -
#4828 ugye? tökjó szó, tegnap találtam ki :D -
#4827 Ahhoz kétség sem fér mert tényleg jól néz ki! És biztos, hogy élvezetes is a városon belül, de ha virtuálisan elképzeled mondjuk a 4-6-os villamost a városban, és ráteszed a lelki szemeiddel az egyik főútra ami átszeli a várost, akkor ha jól megnézed kb. 3 megállót tudnál csinálni :( Mintha a Nyugatitól a Király utcáig érne a "város" :( Ez azért feltűnően kicsi :( -
sata75 #4826 azért a felhőkarcin most egy kicsit felsírtam... -
buttonp #4825 Meg kell szokni még ezt az Industry Giant-os játékmódot :) Kéne egy régiókereső ebbe a játékba, hogy magyarokkal is lehessen játszani rögtön. -
#4824 egyetértek, elég zavaró hogy kicsi, meg sztem nem természetes hogy mindenütt pusztaság és egy kockába meg van egy valag felhőkarci. városváltás két klikk kb. mondjuk nekem jó a gépem. remélem lesz nagyobb város, mert ahogy figyeltem, annyira nem terheli le a procit mint vártam. -
Newfronter #4823 Hidd el mindenki szeretne nagyobb térképeket, de ez van jelenleg. Viszont bőőőőven van tennivaló. :) -
#4822 Hát nem tudom, de így a képekből ítélve ezek a városok nagyon kicsik. Ez a terület egy kerületet nem tesz ki Bp.-en. Nem hogy egy várost :( Azért ez egy "kicsit" lelombozó :( A trailereket nézve nem tűnt ilyen kicsinek. Hát most elgondolkodtam, hogy a jövőben meg fogom e venni... -
#4821 Sima reptér lehet a városban, nemzetközi nagyreptér pedig külön építhető.
A városok közti váltás nálam 1 percen belül megvan. -
#4820 Nem kerülsz be a nemzetközi piacra, nincsenek achievementek, és nem kell fejleszteni, mindent építhetsz rögtön. -
Bazsa241 #4819 Én is egy hasonló régiót keresek :D -
Ironman2 #4818 ha homokozó modban vagyunk,annak mi a hátrányai? -
#4817 Van valami régió ahová be lehet csatlakozni? Európa Kelet 2-n vagyok. -
#4816 NAGYON kicsire sikerült. Szóval hagyjuk ezt a beletörődést. És ez nem lenne akkora baj, ha a régión belül tökéletesen összeérhetnének, de sajnos NEM!
És az meg milyen hogy a reptér így egy full várost kitesz? Na szóval nincs ez így rendjén.
Amúgy mennyi időt vesz igénybe míg egyik városból átváltasz egy másikba? -
#4815 Mennyit esik az fps ekkora város esetén? -
#4814 Bevétel:
-
#4813 Meg ezért van hogy több várost irányithatsz a régiódban, nem egy várossal kell csinálni mindent (nem is lehet) hanem össze kell hangolni. -
#4812 Most mit izélsz? SC4-ben és az összes többi részben is meg voltak szabva a határok. Csak itt egy "kicsit" kisebbre sikerült :) -
Ironman2 #4811 elég gáz hogy ennyire meg vannak szabva a városhatárok -
#4810 Egy kis éjszakai hangulat: