11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
godand #4929 Nehéz a sim city tulajok élete... Vagy a város adja be kulcsot vagy a szerver. Mikor melyik(...) -
#4928 Amúgy felvehetsz kölcsönt is, és akkor nem kell bezárnod dolgokat. Pont mint az életben, minden hitelből megy... -
Sotyka #4927 nekem is ez van, van egy stabil város, de ahogy fejlődik egyre több problémája van mindenkinek, és egyre jobban kezd csődbe menni a város. -
#4926 nincs minusz, most is pont úgy van ahogy leírtad. -
#4925 Nem mehetsz minuszba, a játék szól és addig pauseba rak, amíg nem zársz be minden olyan szolgáltatást vagy épületet ami pénzt vesz el. Tehát addig visszatart amíg pozitív bevételt nem csinálsz bezárásokkal. Azt hiszem egyáltalán nincs mínusz. Bétában történt velem ez meg legutoljára, ha valaki máshogy tudja vagy most máshogy van ez akkor szóljon :) -
Alien1024 #4924
LE 7000ft sima 6500 meg bizható 2 példányt is vettem! (LE el fogyott) -
Hunor1 #4923 mennyi ideig lehet mínuszban a város? Ha tartós a veszteség akkor mi van? Elmegy mindenki gondolom és kap az ember valami üzit hogy "vesztettél" ? -
#4922 hmmm... akkor ez valami "okosítás", hogy nemaddiga... szopjál. -
#4921 nekem ez 100K-nál jött elé, leesett a bevétel, mindenki sírt, akkora dugók voltak mint állat. Mondom ahaaaaaaaaaaaaaaa RESTART. Most már a második várossal elég jól haladok, de bedurvul, tény. -
#4920 nem gáz. Egész nap játszottam.
Viszont valamiért kezd bedőlni a város... Mindenki egyszercsak elkezdett hisztizni, elégedetlenkedni... Fura. Nem értem mi a gond. -
#4919 Ha nem túl drága a simához képest, érdemes a Limited editiont beszerezni! -
#4918 nesze neked -
#4917 Kidobott... LoL. :) -
#4916 Ablakban is ugyanolyan sajnos. Viszont feltűnt, hogy ha látogatóban vagyok nagy városban, akkor szépen fut, nem szaggat, sima :D
de ha saját városaimban vagyok amik nagyobbak már akkor ott 16-18 fps :D
Hol a hiba?:O -
Ironman2 #4915 reménytelen,mert azonnal feltörik,nem hülyék az EA-nál sem -
#4914 mi meg majd röhögünk jövőhéten mikor már beállnak a szerverek:D -
#4913 szintén. -
#4912 én kivártam a 18 percet és azóta tökéletesen megy -
#4911 lófaszt, csak már ezt is unom, gondolkozom hgoy visszaviszem a gémet a gecibe mert elegem van -
#4910 mindenki tolja mint állat, nincs is új bejegyzés :D -
tasika16 #4909 https://www.change.org/petitions/electronic-arts-inc-remove-always-online-drm-from-simcity-and-future-games
Legyen offline sim city petició. Már több mint 30 ezren írták alá. -
Mclaren1986 #4908 sziasztok?
Lenne egy kérdésem, érdemes a limited Editiont venni, vagy elég az alap? -
tasika16 #4907 Értem én, hogy ez volt a helyzet... De akkor az istenit, nem lehet jobban számolni? Vagy offline módot is csinálni? Ha máshol is ez volt e helyzet... Na mindegy remélem normalizálódik. -
Aragorn831109 #4906 Értem, de az biztos, hogy én ezért, meg semmilyen játékért sem adnék ki ennyit. Még az alap 12.000 Ft-ot is soknak tartom, ezért szereztem be máshonnan 8.500 Ft-ért.
A többivel egyetértek, de ahogy utánaolvastam, a többi nagy netes játéknál is ugyanez volt a helyzet az elején... -
Sponnyabob #4905 Mennyi az a kicsit? Mert már kb fél órája ezt írja. Nem vagyok türelmetlen számítottam rá, hogy ez lesz csak jó lenne tudni kb mennyit kell várni. -
Aragorn831109 #4904 Hitelesítésnél kicsit várni kell, utána pedig beállít egy 18 perces sorba... -
tasika16 #4903 Köszönöm szépen a válaszokat. Ki fogom próbálni, amint beenged. Amúgy Aragorn. Azért került annyiba mert extra tartalmakkal rendeltem. Mert jónak tartottam, hogy vannak benne ilyen pluszok. De ettől függetlenül mindenkinek működnie kéne hiba nélkül, akármennyit fizetett érte. Mellesleg jelezném, hogy egy cég nem lehet ennyire felelőtlen. Valahogy nem tudom elhinni, hogy az előfizetők nagyságából, már a bétában is jelentkező problémákból, nem bírtak egy becslést csinálni, hogy mennyien lesznek. Ha meg látják, hogy sokkan vannak és meghal a szerver. Akkor azt gondolom, hogy az a minimum hogy írnak egy patchet amivel lehet offline játszani legalább addig, amíg újra nem működnek normálisan a szerverek... -
Sponnyabob #4902 Az elérhető csendes óceáni szervernél "hitelesítés a sim city szerverekkel"-t ír. Ilyenkor a várakozás az egyetlen vagy lehet tenni valami? Érdemes próbálkozni a többi szerverrel is annak ellenére hogy foglalt? -
#4901 jah és persze bejutottam, de a várost azt már nem tölti be -
#4900 azt magyarázza el nekem valaki hogy 18:45 amikor letelik mért tudok belépni azon nyomban? pont akkor üresedik meg egy hely ugye? lófaszt.. mekkora átverés ez is -
#4899 én is bent vok! -
#4898 már csak 1 perc és kiderül hogy bejutok-e, ha nem török zúzok most már -
#4897 18 perc várakozás után beengedett Kelet 2-re. Addig csináltam vacsit. -
#4896 lassú vagyok! -
#4895 Pont most posztolták twitteren: Tip: You can skip the tutorial at any time by exiting to the main menu. Helpful when joining a new server.
Bár nem nagy újdonság, ki tudsz lépni a tutorialból simán úgy, hogy a főmenübe visszalépsz! -
Aragorn831109 #4894 Az oktató játékról: "You can skip the tutorial at any time by exiting to the main menu."
Aki itthon 24.000 Ft-ot adott ki rá, az meg is érdemli. :) -
tasika16 #4893 Őszintén szólva kicsit felháborítónak tartom, hogy megvesz az ember egy ilyen játékot 24 ezerért. És nem képesek bele rakni egy offline módot, ahova aki nem akar multizni mehetne. Amúgy szerintem ez csak arról szól, hogy így csak azok tudnak játszani, akik megvették, mert ugye ha internet elérés van akkor tudják ellenőrizni a licenszt. Csak, hogy is mondjam, ez kicsit köcsögség mert így meg azokat csapják pofán akik megvásárolták... Minimum az lenne az Ea-tól, hogy valami ajándék dolgot ad, és kiad egy offline patchet, hogy lehessen azt is választani. Undorító dolog ez a folyamatos internet elérés. Meg hogy nem a saját gépre menti a játékot... Most komolyan, ha elfoglalt a szerver akkor nem tudom folytatni a mentett játékot? A másik vadmarhaság meg ez az oktató mód... Nem igaz, hogy ezt nem lehet átlépni. Megőszül tőle az ember, hogy 10szer kell megnézni, hogyan lehet közelíteni meg távolítani. Meg zónát lerakni... Kb mintha nem minden hasonló játék nem ugyanerre építene.
Amúgy a játékról, amennyit sikerült vele játszanom:
Ez a játék valami eszméletlenül fantasztikus, nagyon elvannak találva benne a dolgok, Nagyon jó játék élményt ad, és végre meg van benne az a plusz, ami a rendes Sim city-kbe ezt nem tudom megfogalmazni, de jobb mint a sim city 4 ugyan akkor benne vannak azok a klassz dolgok is amiért a régi sim city-ket szerettük.
Remélem valamit nagyon sürgősen kitalál az Ea mert azért ez elég röhej... Egy ilyen nagy hájpos játéknál... -
#4892 Ablakban sokkal jobban fut nekem, mint teljes képernyőn, próbáld ki úgy. -
#4891 van valakinek adata arról, mennyien vették meg a játékot? Csak kíváncsi lennék, hogy mennyi embertől fossák össze magukat a serverek. -
Aragorn831109 #4890 Mostmár az egy épkézláb csendes óceáni szervernél is várni kell... Ejnye! :(